Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/2;

Στη σκιά της χθεσινής Πανσελήνου το άγχος χτυπά υπερωρίες σχετικά με ζητήματα δουλειάς, παράδοση εργασιών, προγραμματισμό ενεργειών και ζητημάτων που σχετίζονται με την υγεία και τη φυσική κατάσταση.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/2;

~Η Σελήνη στην Παρθένο~

Στη σκιά της χθεσινής Πανσελήνου το άγχος χτυπά υπερωρίες σχετικά με ζητήματα δουλειάς, παράδοση εργασιών, προγραμματισμό ενεργειών και ζητημάτων που σχετίζονται με την υγεία και τη φυσική κατάσταση. Αργά το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ερμή και τον Άρη αντίστοιχα και, επικριτικά σχόλια όσο και θυμώδεις αντιδράσεις θα πιάσουν δουλειά.

~Ο Ήλιος σε τετράγωνο με το Δία~

Συγχρόνως υπάρχει η τάση να υπερβάλλετε των δυνατοτήτων σας σε υπαλληλικά καθήκοντα ή πρακτικά ζητήματα, τρέφοντας μεγάλη εκτίμηση σε πρόσωπα που ανήκουν στο χώρο των εκπαιδευτικών, των συναδέλφων, των γειτόνων και των κοντινών συγγενών σας.

468x60 10

Με ρέγουλα στις ασύνετες καταχρήσεις και τις σπατάλες.

~Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη~

Με τον Έρμη σε σύνοδο με τον Άρη, ένας καβγάς που είχε μείνει σε κατάσταση αναμονής μπορεί σήμερα να ακουστεί σ' όλη τη γειτονιά. Από την άλλη, ίσως ξαναεγγραφείτε στο γυμναστήριο, επαναλειτουργήσετε ένα μηχάνημα, ενώ πιθανόν να τεθεί σε εκ νέου εκκίνηση μια ιδέα ή δραστηριότητα.

~Η Αφροδίτη στους Ιχθύες~

Στο ζώδιο των Ιχθύων εισέρχεται σήμερα και μέχρι και τις 22 Μαρτίου έχετε την τάση να ενεργείτε με ευαισθησία, ρομαντισμό και αυταπάρνηση. Ο έρωτας κάνει βουτιά στα νερά του Ποσειδώνα και μερικοί θα ζήσετε το όνειρο στην αυλή του παραδείσου, ενώ άλλοι ίσως ξεγελαστείτε από άτομα με ταλέντο στα παραμύθια της Χαλιμάς.

Ιδιαίτερα θετικά επηρεάζεστε τα ζώδια του Νερού (Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι) και της Γης (Ταύροι, Αιγόκεροι) τόσο οικονομικά όσο και αισθηματικά.

Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι φυλαχτείτε από οικονομικά λάθη και δαιδαλώδη ερωτικά μονοπάτια.
Να έχετε μια ημέρα γεμάτη χαρά και ευτυχία!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved