Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/2;

Πετυχαίνοντας τη συνταγή της οικογενειακής ευτυχίας: Η σημερινή μέρα προσφέρεται για επαφές με γονείς, πεθερικά, γιαγιάδες, παππούδες αλλά και παιδιά.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/2;

~Η Σελήνη στον Καρκίνο~

Συναισθήματα νοσταλγίας και αναμνήσεις του παρελθόντος ανασύρει η Σελήνη στον Καρκίνο, δίνοντας έμφαση σε αξίες που περνούν από γενιά σε γενιά. Σήμερα ίσως νιώσετε την ανάγκη να μπείτε στην κουζίνα, να βάλετε την ποδιά σας και, έχοντας ως βασικά συστατικά την αγάπη και τη στοργή, να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική συνταγή οικογενειακής ευτυχίας.

Η μέρα προσφέρεται για επαφές με γονείς, πεθερικά, γιαγιάδες, παππούδες αλλά και μωρών, νηπίων και μικρών παιδιών. Επίσης, ίσως συμπεριληφθούν στο «μενού» της ημέρας δραστηριότητες που σχετίζονται με μετακομίσεις, ενοικιάσεις κατοικιών, οικόπεδα, παιδικούς σταθμούς, γυναικεία σωματεία αλλά και υδραυλικές ή οικοδομικές εργασίες.

~Ο Ήλιος και τρεις πλανήτες στους Ιχθύες~

Πέρα από τον Ήλιο, ο Ερμής, ο Άρης και Ποσειδώνας φιλοξενούνται στο ζώδιο της ουτοπίας μα και της τέχνης. Εορταστικές εκδηλώσεις και πάσης φύσεως καλλιτεχνικές δραστηριότητες αυτήν την περίοδο θα είναι στις επάλξεις.

468x60 10

Συγχρόνως, θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε τομείς που σχετίζονται με θάλασσα, υγεία, όπως και προσφορά στο συνάνθρωπο. Εσείς χαρείτε, διασκεδάστε μα και προσέχετε τους «μασκαράδες» πάσης φύσεως.

Αιγόκεροι, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί στα τέλη του πρώτου και τις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου κάποια γεγονότα θα αφήσουν το στίγμα του μοιραίου στη ζωή σας.

Σκορπιοί, Ταύροι, Υδροχόοι και Λέοντες στις αρχές του β' δεκαημέρου βάλτε χειρόφρενο στην κατήφεια και θυμηθείτε: όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες στα τέλη του α' δεκαημέρου αξιοποιήστε τις ευκαιρίες χωρίς να παίρνουν τα μυαλά σας αέρα.

Να έχετε μια ζεστή ημέρα, γεμάτη αγάπη και χαρά!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved