Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/2;

Το τρίγωνο Σελήνης - Κρόνου ευνοεί στο να θέσετε όρια και να βρείτε πρακτικές λύσεις. Το απόγευμα οργανώστε δραστηριότητες που αυξάνουν τις ορμόνες της ευτυχίας...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/2;

~Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα~

Έχετε διάθεση να ευφρανθείτε και να νιώσετε την αληθινή χαρά που προέρχεται από το φως της ψυχής σας: μπορείτε λοιπόν να αφεθείτε στην ρομαντική βροχή του έρωτα, στη μαγεία της ψυχαγωγίας και να αναζητήστε την αγαλλίαση του πνεύματος σας. Κοντά όμως στη χαρά ας είναι και η γνώση, για αυτό φυλαχτείτε από καμουφλαρισμένες παγίδες, αμφισβητήσιμες φαρμακευτικές αγωγές, εθιστικές ουσίες και οφθαλμικές μολύνσεις.

~Η Σελήνη στον Καρκίνο και οι όψεις της~

Σαν στο σπίτι σας πουθενά! Μπορεί το πρωί γύρω στις έντεκα παρά τέταρτο να νιώθετε κάποια πίεση να κάνετε πράγματα που βαριέστε, διότι η Σελήνη συναντά τον σκληροπυρηνικό Πλούτωνα, όμως εν συνεχεία η μέρα είναι αυτό που λέμε «μπουκιά και συχώριο»! Λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι η όψη τριγώνου με τον Κρόνο ευνοεί στο να θέσετε όρια όμορφα και γλυκά και να βρείτε πρακτικές λύσεις. Αργά το απόγευμα είναι ώρα για δράση και δραστηριότητες που αυξάνουν τις ορμόνες της ευτυχίας και της ηδονής, λαχανιάζοντας ευχάριστα!

Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι των πρώτων ημερών επηρεάζεστε σήμερα περισσότερο από την όμορφη μα συγχρόνως απατηλή όψη Ήλιου – Ποσειδώνα. Έχετε τα μάτια και αυτιά σας ανοιχτά!

468x60 10

Ταύροι, Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί του γ' δεκαημέρου παρουσιάζονται οικονομικές ευκαιρίες αλλά δεν χρειάζονται σπατάλες.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β' δεκαημέρου, τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

Να έχετε μια ονειρεμένα όμορφη μέρα!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved