Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/2;

Χειμερινά σπορ ή εξορμήσεις στα όρη και στα βουνά μπορούν σήμερα να σφραγιστούν με επιτυχία.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/2;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Η Σελήνη στον Ταύρο διαθέτει καλλιτεχνική φλέβα και απολαμβάνει με ευχαρίστηση τις όμορφες γεύσεις της ζωής. Σήμερα, λοιπόν, θα έχετε την επιθυμία να βγείτε έξω, να δοκιμάσετε νοστιμιές, να ψυχαγωγηθείτε και να ακούσετε όμορφες και ευχάριστες μελωδίες.

Επιπλέον, αγαπά τη φύση, τα άνθη και τα φυτά και έτσι μπορείτε να βάλετε λουλούδια στο βάζο, στο πέτο σας ή να τα προσφέρετε στα πρόσωπα που αγαπάτε. Από τον μαγικό κόσμο της τέχνης ίσως πάρετε ιδέες για να δημιουργήσετε ή να ζήσετε τον έρωτα. Σε πάρτι μασκέ μπορείτε να μεταμφιεστείτε σε γνωστούς τραγουδιστές, χρηματιστές και οικονομολόγους, όπως και να διαλέξετε μια φορεσιά που θα σχετίζεται με την αγροτική ζωή. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη!

~Άρης τρίγωνο με Κρόνο~

Πρωτοβουλίες που σχετίζεται με ρομαντικές αποδράσεις και αγαθοεργίες μπορούν να οργανωθούν στην εντέλεια. Χειμερινά σπορ ή εξορμήσεις στα όρη και στα βουνά μπορούν να σφραγιστούν με επιτυχία.

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του β' δεκαημέρου, τα σχέδια σας θα έχουν επιτυχία και θα σας αφήσουν μια γλυκιά αίσθηση.

sunastria

Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθύες γεννημένοι στις αρχές του β' δεκαημέρου ίσως ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα ή μια ιστορία αγάπης με ένα πρόσωπο είτε ηλικιακά μεγαλύτερο, είτε επαγγελματικά καταξιωμένο.

Απολαύστε τη μέρα σας, κάνοντας την ένα εξαιρετικό έργο τέχνης!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved