Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/2;

Ο Άρης συναντά τον Πλούτωνα και το πάθος ξεχειλίζει σε ένα ερωτικό παιχνίδι που θα κυριαρχεί η αχαλίνωτη φαντασία και ο έντονος αισθησιασμός.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/2;

~Σελήνη στον Κριό - Σελήνη στον Ταύρο~
Με φόρα και ορμή ξεκινάτε τη μέρα λειτουργώντας αυθόρμητα, τολμηρά μα και απερίσκεπτα. Από τις δώδεκα περίπου το μεσημέρι, η Σελήνη εισέρχεται στον πρακτικό Ταύρο κατεβάζοντας ταχύτητα και προτάσσοντας κινήσεις αργές και σταθερές.

Οικονομικά θέματα μπαίνουν στο επίκεντρο και ίσως περάσετε από την τράπεζα ή δώσετε χρήματα για όμορφα πράγματα. Στα γεύματα σας θα προτιμήσετε στερεές τροφές, δίνοντας έμφαση σε φρούτα και πράσινα λαχανικά. Επιπλέον, θα ενδιαφερθείτε για τις ανάγκες του λαιμού σας είτε φροντίζοντας τον (πιθανόν με καραμέλες και παστίλιες), είτε στολίζοντας τον με ένα ωραίο κασκόλ ή φουλάρι.

~Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα~
Αργά το απόγευμα ο Άρης συναντά τον Πλούτωνα και το πάθος ξεχειλίζει σε ένα ερωτικό παιχνίδι που θα κυριαρχεί η αχαλίνωτη φαντασία και ο έντονος αισθησιασμός. Το «δεν κατακτώ, υποκύπτω» του Giacomo Casanova θα διατρέχει το μυαλό και το κορμί σας στον επινίκιο γύρο της ερωτικής έντασης και ηδονής.

sunastria

~Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο~
Από την άλλη, στην επιρροή του τριγώνου Άρη – Κρόνου μπορείτε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα που σχετίζεται με ηρεμία και χαλάρωση έχοντας αρωγό την εμπειρία σας ή τις πλάτες ενός ειδήμονα.
Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι που θα απολαύσετε τα δώρα της επιμονής και της δύναμης της θέλησης.

Δίδυμοι, Υδροχόοι και Ζυγοί του β' δεκαημέρου θα φλερτάρετε και θα χαρείτε τις εκπλήξεις του έρωτα.

Να έχετε μια όμορφη μέρα δίπλα σε πρόσωπα που σας αγαπούν και τα αγαπάτε!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved