Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/2;

Μυστικές υποθέσεις ή ζητήματα που θέλετε να κρατήσετε κρυφά θα σας κρατήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/2;

Η Σελήνη και οι όψεις της


Όμορφη και ερωτική σαν μια κόκκινη φράουλα είναι η σημερινή μέρα - με τη Σελήνη στο Σκορπιό, θα βουτηχτεί στην αμαρτία του απαγορευμένου -όπως η φράουλα στη σοκολάτα- κολάζοντας τους πάντες.



Μυστικές υποθέσεις ή ζητήματα που θέλετε να κρατήσετε κρυφά θα σας κρατήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα νωρίς το πρωί ευνοεί σχέσεις εμπιστοσύνης, ενώ η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο δείχνει ότι τις πρωινές ώρες θα είστε επιφυλακτικοί, προτιμώντας να κρατάτε τις πόρτες της ψυχής σας ερμητικά κλειστές.



Από το μεσημέρι, που η Σελήνη θα είναι σε χάση μπορείτε να απομακρύνετε βρωμιές ή άχρηστα και βλαβερά κατάλοιπα από όπου χρειάζεται και συγχρόνως να αποβάλλετε από μέσα σας κάθε ίχνος στρες και ανησυχίας.



Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα


astrologoi-astrology-300x100

Αν κάτι δεν πρέπει να ξεχάσετε σήμερα, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στην επιρροή της συνόδου Άρη – Ποσειδώνα που πραγματοποιείται αύριο, είναι ότι η μέρα κρύβει πλάνες και εξαπατήσεις. Επιπλέον, θα υπάρχει μια έξαρση σε ιώσεις, μολύνσεις, δηλητηριάσεις και αλλεργίες.

Ιχθείς, Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες (τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού) των πρώτων ημερών καλείστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.




Σκορπιοί, Ιχθείς και Καρκίνοι είστε οι εκλεκτοί της ημέρας: θα ζήσετε ωραίες και δυνατές εμπειρίες που δεν θα αποκαλύψετε σε κανέναν, πέραν ίσως του μυστικού σας ημερολόγιου.



Να έχετε μια όμορφη και άκρως απολαυστική Κυριακή!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved