Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/2;

Με την εκρηκτική Σελήνη στο Σκορπιό, από το μεσημέρι, ετοιμαστείτε για στιγμές έντονες και άκρως ερωτικές!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/2;

Έχει γούστο η Σελήνη στο Ζυγό: σήμερα βάζει τη φίνα της υπογραφή στις επιλογές σας, ιδιαίτερα σε αυτές που είναι διακριτικές, εκλεπτυσμένες και εξισορροπούν τις αντιθέσεις. Το μεσημέρι, γύρω στις δύο, η πιο στυλάτη Σελήνη του ζωδιακού παραδίδει σκυτάλη στη μετρ του σεξαπίλ και του ακαταμάχητου μαγνητισμού, την εκρηκτική Σελήνη στον Σκορπιό. Ετοιμαστείτε για νύχτες έντονες και στεφανωμένες από τη βαθιά ηδονή του έρωτα.

Άρης στους Ιχθύες

Νωρίς τα ξημερώματα ο πλανήτης της δράσης, ο Άρης εισέρχεται στην υδάτινη ζώνη των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Μαρτίου, λειτουργώντας πλέον με βάση το συναίσθημα και ξεγλιστρώντας σαν το χέλι σε περιπτώσεις που παρουσιάζονται δυσκολίες. Ιδιαίτερη κινητικότητα θα υπάρχει σε επαγγέλματα που σχετίζονται με φάρμακα, χημικά, ποτά, θάλασσα, σκουπίδια και συγχρόνως ψυχοκοινωνικά, θρησκευτικά ή καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Στο σεξ, τα ηνία θα πάρουν η ευαισθησία και η φαντασία.


Ιχθείς, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ταύροι και Αιγόκεροι θα είστε οι εκλεκτοί της επιρροής του.

Αντίθετα, Ιχθείς, Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού του α' δεκαημέρου προσέχετε τις πόρτες που σας ανοίγονται και ιδιαίτερα αυτές που υπόσχονται μεγάλες προοπτικές.

Αφροδίτη στον Υδροχόο

Επίσκεψη στον απρόβλεπτο και κοινωνικό Υδροχόο πραγματοποιεί σήμερα η Αφροδίτη, όπου και θα παραμείνει ως τις 26 Φεβρουαρίου. Η περίοδος αυτή ευνοεί τις κοινωνικές επαφές και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για νέες φιλίες, κεραυνοβόλους έρωτες και φιλελεύθερες σχέσεις. Επίσης, είναι θετική για δεσμούς σε ομάδες, οργανισμούς, σωματεία, φόρουμ και χώρους κοινωνικής δικτύωσης. Οικονομικά, θα υπάρχουν ευκαιρίες εάν αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας και βλέπετε μπροστά.

Χωρισμοί, ψυχροί πόλεμοι, πραξικοπήματα και εκκεντρικότητες θα τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους και ίσως κάποιοι πιαστείτε εξ απήνης.

Τα ζώδια του αέρα (Υδροχόοι, Δίδυμοι, Ζυγοί) και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) θα ωφεληθείτε από τα δώρα της Αφροδίτης.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι στις τελευταίες μοίρες του α' δεκαημέρου και στις αρχές του β', αντίθετα, ίσως έρθετε αντιμέτωποι με συγκρούσεις, χωρισμούς και οικονομικές προκλήσεις.

Ανεξάρτητα από το ζώδιο στο οποίο ανήκετε, θυμηθείτε να απολαύστε τη μέρα σας και να αξιοποιήσετε τη σεξοβόμβα Σελήνη στο Σκορπιό γινόμενοι πρωταγωνιστές της ηδονής στη δική σας νύχτα πάθους!

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved