Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Απριλίου

Ο Απρίλιος του 2017 είναι ο συμπαντικός μήνας 5

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Απριλίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Απρίλιος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 5 - κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (5), 12+5=17. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+7 =8. Το 8 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Απρίλιο.

Για τον μήνα Απρίλιο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1
Αυτό το μήνα μπαίνεις σε ένα νέο κύκλο. Δημιουργικές ιδέες και σχέδια αρχίζουν να παίρνουν μορφή. Εστίασε στις επιθυμίες σου και ανανεώσου. Βρες τρόπο να ισορροπήσεις την προσωπική με την επαγγελματική σου ζωή.
Επαγγελματικά: Μια πρόκληση θα γίνει η αιτία να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και ταυτόχρονα θα σου δώσει τη δυνατότητα να αναδείξεις τις ικανότητες και τα προσόντα σου.
Οικονομικά: Κινήσου βάσει του προϋπολογισμού σου χωρίς υπερβολές.
Αισθηματικά: Τα καυστικά σχόλια και η αδιαλλαξία σου δυναμιτίζουν κάθε μορφή επικοινωνίας. Αν είσαι ελεύθερος/ η φλερτάρεις και προκαλείς, στην ιδέα όμως της δέσμευσης σφυρίζεις αδιάφορα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2
Αυτό το μήνα είσαι περισσότερο ευάλωτος /η και αυτό σε κάνει να νοιώθεις άβολα. Διεκδίκησε όσα σου αξίζουν και βάλε όρια στις σχέσεις σου. Ακολούθησε το δικό σου ρυθμό και όχι των άλλων.
Επαγγελματικά: Είσαι έτοιμος /η να βάλεις τις σωστές βάσεις για ένα μακροπρόθεσμο επαγγελματικό σου σχέδιο. Δεν διστάζεις να τα δώσεις όλα, πρόσεξε όμως να μην το παρακάνεις.
Οικονομικά: Πρόσεξε τυχόν περιττά έξοδα.
Αισθηματικά: Αν θέλεις ο /η σύντροφος σου να σε σέβεται και να σε εκτιμά σταμάτα να είσαι τόσο δεδομένος /η. Αν είσαι μόνος/ η, μη δείχνεις τόσο απελπισμένος /η για συντροφιά.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3
Αυτό το μήνα η διπλωματία σου σε ερωτήματα που θα προκύψουν και σε συζητήσεις που θα κάνεις, θα αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό σου. Μια αλλαγή στην εμφάνιση σου θα σε ανανεώσει.
Επαγγελματικά: Οι έξυπνες ιδέες και οι μετρημένες κουβέντες έχουν θετικό αντίκρισμα στις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου. Πρόσεξε τις λεπτομέρειες σε πρακτικά και ιδίως γραφειοκρατικά θέματα.
Οικονομικά: Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός /η στις συναλλαγές σου.
Αισθηματικά: Μικροαποδράσεις με φιλικές παρέες δίνουν μια άλλη νότα στην καθημερινότητα σας. Αν βαρέθηκες να είσαι μόνος /η μετρίασε τις παράλογες απαιτήσεις σου.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4
Αναμοχλεύεις γεγονότα του παρελθόντος που δεν σου είναι χρήσιμα. Η πολλή ανάλυση και ο προβληματισμός δεν πρόκειται να διορθώσουν ό,τι ήδη έχει συμβεί. Η ζωή σε οδηγεί σε νέα μονοπάτια. Δες τα σημάδια και ακολούθησε τα.
Επαγγελματικά: Μια πρόταση ή μια επαφή για συνεργασία θέλει χρόνο και καλή προετοιμασία πριν μπει στο στάδιο της υλοποίησης. Μη βιάζεσαι, όλα θα έρθουν στην ώρα τους.
Οικονομικά: Θέματα ιδιοκτησίας αναζητούν λύσεις.
Αισθηματικά: Παρ’ όλο που βλέπετε τη ζωή με άλλα μάτια, αυτό δεν επηρεάζει τη σχέση σας. Αν είσαι μόνος/ η, η μεγάλη ευαισθησία σου στις ανάγκες των άλλων δεν εκτιμάται ανάλογα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5
Δεν είναι εποχή για μακροχρόνια σχέδια και δεσμεύσεις. Ξαφνικά και απροσδόκητα γεγονότα σε βγάζουν από την καθημερινή ρουτίνα σου. Πρόσεξε τις μετακινήσεις σου με μεταφορικά μέσα.
Επαγγελματικά: Συγκεντρώσου στις όποιες προκλήσεις σου παρουσιαστούν και όχι σε ενέργειες του παρελθόντος. Ό,τι κάνεις θα αναγνωριστεί, όμως πρόσεξε τα ρίσκα που παίρνεις.
Οικονομικά: Ξοδεύεις περισσότερα από ό,τι αντέχει η τσέπη σου.
Αισθηματικά: Πλήττεις εύκολα και ό,τι κι αν κάνει ο ερωτικός σου σύντροφος σου το αντιμετωπίζεις με αδιαφορία. Αν είσαι ελεύθερος / η, μη βιάζεσαι να δώσεις υποσχέσεις που δύσκολα θα τηρήσεις.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6
Ανεκπλήρωτες επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια και στην προσπάθεια σου να τις ζήσεις μπορεί να συναντήσεις εμπόδια ή να έρθεις σε προστριβές από άτομα που δεν σε κατανοούν.
Επαγγελματικά: Η αναβάθμιση του επαγγελματικού σου προφίλ είναι απαραίτητη αν σε ενδιαφέρει η επαγγελματική σου εξέλιξη. Αυτό δεν θα γίνει με γνωριμίες αλλά με νέες γνώσεις.
Οικονομικά: Τακτοποίησε χρέη που εκκρεμούν.
Αισθηματικά: Εκτός από ερωτικοί σύντροφοι είστε και καλά φιλαράκια. Αν είσαι μόνος/ η, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα άτομο από το παρελθόν σου και να διεκδικήσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7
Αυτό το μήνα το άγχος σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις και συμπεριφορές. Προσπάθησε να ξεφύγεις από περιορισμούς και ευθύνες. Φρόντισε περισσότερο την υγεία και ιδιαίτερα τη διατροφή σου.
Επαγγελματικά: Οι διαφωνίες και οι διαφορές απόψεων στο χώρο της εργασίας σου σε έχουν κουράσει. Ισορρόπησε τα «πρέπει» με τα «θέλω» σου πριν πάρεις μια απόφαση που αργότερα θα μετανιώσεις.
Οικονομικά: Αν χρειαστεί να υπογράψεις συμβουλεύσου κάποιον ειδικό.
Αισθηματικά: Με τη απόμακρη στάση σου δεν αφήνεις τον /τη σύντροφο σου να έρθει κοντά σου. Αν είσαι ελεύθερος / η, γοητεύεις με τη μυστικοπάθεια και την αντιφατική συμπεριφορά σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8
Αυτό το μήνα θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις παλιές καταστάσεις και να βελτιώσεις τις προσωπικές σου σχέσεις. Μην κλείνεις τα μάτια σε όσα διαισθάνεσαι και μην αφήνεις τρίτους να σου βάζουν διλήμματα.
Επαγγελματικά: Το παρασκήνιο στο χώρο της εργασίας σου δουλεύει ακατάπαυστα. Επειδή όλα παρερμηνεύονται, πρόσεξε σε ποιόν και που εμπιστεύεσαι τις ιδέες και τις επιθυμίες σου.
Οικονομικά: Εστίασε στα οικονομικά και την καριέρα σου.
Αισθηματικά: Δείξε τα συναισθήματα σου με πράξεις και απόφυγε την κτητικότητα. Αν είσαι ελεύθερος /η, η ανάγκη σου για ασφάλεια καπελώνει τα συναισθήματα και την πρόθεση σου για συντροφικότητα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9
Περνάς μια εσωτερική κρίση. Η υπομονή και η ανοχή που έδειχνες σε πρόσωπα και καταστάσεις εξαντλήθηκε. Μη σκέφτεσαι αρνητικά, αφουγκράσου τις ανάγκες σου και απελευθέρωσε όσα νοιώθεις.
Επαγγελματικά: Μην υπολογίζεις σε άλλους και μην στηρίζεσαι σε υποσχέσεις και λόγια του αέρα. Πρόσεξε τον αυθορμητισμό σου γιατί μπορεί να δώσεις τροφή για κακόβουλες κριτικές.
Οικονομικά: Μια ανέλπιστη βοήθεια σε ανακουφίζει προσωρινά.
Αισθηματικά: Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις. Αν είσαι ελεύθερος / η, δύσκολα θα σε πείσει κάποιος ακόμα και να σκεφτείς το ενδεχόμενο μιας δέσμευσης.

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Ερωτικά & Οικονομικά

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved