Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Μαρτίου

Ο Μάρτιος του 2017 είναι ο συμπαντικός μήνας 4

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Μαρτίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Μάρτιος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα -δηλαδή το 4- κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο, κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (4), 12+4=16. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+6 =7. Το 7 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Μάρτιο.

Για τον μήνα Μάρτιο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Καταπιεσμένες επιθυμίες έρχονται στο φως και σε απελευθερώνουν από περιορισμούς και συμβατικότητες. Μην προσπαθήσεις να αναγκάσεις τους άλλους να συμφωνήσουν ή να συμπορευτούν μαζί σου.

Επαγγελματικά: Νέοι στόχοι και ενδιαφέρουσες προτάσεις δεν θα μείνουν μόνο στα λόγια, αρκεί να εκμεταλλευτείς εγκαίρως την ευκαιρία. Απαιτούνται τόλμη και δυναμισμός και εσύ τα διαθέτεις.
Οικονομικά: Θέματα ιδιοκτησίας και στέγασης θα διαταραχτούν.
Αισθηματικά: Αν σε ενδιαφέρει ο άνθρωπος που μοιράζεσαι τη ζωή σου, μην υποτιμάς τις αντοχές του. Αν είσαι μόνος/η, ξεχωρίζεις όπου κι αν βρεθείς αλλά για δέσμευση ούτε λόγος.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα μπορείς να διεκδικήσεις και να πετύχεις ευκολότερα τα θέλω σου, αν είναι ξεκάθαρα και συγκεκριμένα. Μέτρησε τα λόγια σου, πριν τα ξεστομίσεις, για ν’ αποφύγεις παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικά: Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα προσεκτικού σχεδιασμού και καλής προετοιμασίας. Μην ανακοινώνεις τις ιδέες σου, μέχρι να είσαι σε φάση να τις υλοποιήσεις.
Οικονομικά: Η σωστή αντιμετώπιση των υποχρεώσεών σου θα περιορίσει τις δυσάρεστες συνέπειες.
Αισθηματικά: Συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν, σας χαλάνε την καθημερινότητα. Αν είσαι μόνος/η, αργά και σταθερά είναι το κλειδί για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Αυτό το μήνα είσαι περισσότερο αισιόδοξος /η και λιγότερο προσεκτικός /η από ό,τι συνήθως. Η αίσθηση ότι τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά ενδέχεται να σε οδηγήσει σε λάθος χειρισμούς.

Επαγγελματικά: Σπουδές, διαδύκτιο τεχνολογία και θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό έχουν κάτι θετικό να προσφέρουν στην αναβάθμιση του επαγγελματικού σου προφίλ και της εν γένει εξέλιξης σου.
Οικονομικά: Η αύξηση κοινωνικών υποχρεώσεων έχει επιπτώσεις στο πορτοφόλι σου.
Αισθηματικά: Έχεις την υποστήριξη του/της συντρόφου σου σε ό,τι σχεδιάζεις. Αν είσαι μόνος/η, δεν θα σου λείψουν οι ευκαιρίες για διασκέδαση, ταξίδια και ευχάριστες γνωριμίες.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Αυτό το μήνα απόφυγε τις δεσμεύσεις, αν δεν είσαι σίγουρος /η ότι μπορείς να τις πραγματοποιήσεις. Προσπάθησε να κλείσεις οριστικά και αμετάκλητα ένα θέμα που έρχεται από το παρελθόν.

Επαγγελματικά: Η κατάσταση στον χώρο εργασίας σου έχει αλλάξει ανεπιστρεπτί και ό,τι προγραμμάτιζες, δεν ισχύει πια. Όσο κι αν αυτό σε δυσαρεστεί, σύντομα θα αποδειχτεί ότι εξυπηρετεί ένα σκοπό.
Οικονομικά: Περιστασιακές απογοητεύσεις σου δημιουργούν ανασφάλεια.
Αισθηματικά: Ένα πρόβλημα σας φέρνει πιο κοντά, απομακρύνοντας κάθε ένταση και δυσαρμονία. Αν είσαι μόνος/η, παρ’ όλο που δεν σου λείπουν οι γνωριμίες, αποφεύγεις να δεσμευτείς.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Αυτό το μήνα θα δεις ξεκάθαρα τι συμβαίνει γύρω σου και αυτό θα γίνει η αιτία να αλλάξεις στάση και τρόπο αντιμετώπισης. Μάθε από τα λάθη και επανεξέτασε πράγματα που θεωρούσες δεδομένα.

Επαγγελματικά: Η ομαδική δουλειά δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Ο τρόπος που προβάλλεις τον εαυτό σου δεν βοηθά τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου να σε προσεγγίσουν.
Οικονομικά: Έρχεσαι αντιμέτωπος/η με εκκρεμότητες από το παρελθόν.
Αισθηματικά: Όσο εστιάζετε σε αυτά που σας απομακρύνουν, η απόσταση θα μεγαλώνει. Αν είσαι μόνος/η, εντυπωσιάζεσαι από ένα ιδιόρρυθμο πρόσωπο που μόνο ταλαιπωρία θα σου προσφέρει.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Μην προσπαθείς να ικανοποιείς τους πάντες. Οι έντονοι και απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητάς σου έχουν καταπονήσει τον οργανισμό σου. Φρόντισε την ψυχική σου ηρεμία.

Επαγγελματικά: Σταθερές δεν υπάρχουν πουθενά, πόσο μάλλον στον επαγγελματικό τομέα. Αν νοιώθεις ότι μια συνεργασία φτάνει στο τέλος της, δες τι εναλλακτικές έχεις και αν υπάρχουν, γύρισε σελίδα.
Οικονομικά: Σχέδια και ιδέες θα στοιχίσουν περισσότερα από ό,τι υπολόγιζες.
Αισθηματικά: Ο ήρεμος διάλογος τη σωστή στιγμή βοηθάει στην αποκλιμάκωση τυχόν προστριβών. Αν είσαι μόνος/η, το κλείσιμο ενός κύκλου φέρνει στη ζωή σου ένα νέο έρωτα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Η διάθεσή σου επηρεάζει πολλούς τομείς και ιδιαίτερα τις προσωπικές σου σχέσεις. Σταμάτα να κλείνεσαι στο καβούκι σου. Αντιμετώπισε ό,τι σε φοβίζει και μην αποφεύγεις συζητήσεις που πρέπει να γίνουν.

Επαγγελματικά: Είσαι ο άνθρωπος που όλοι χρειάζονται. Οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται και αμείβονται αναλόγως, αν όχι υλικά, οπωσδήποτε ηθικά. Αν ψάχνεις για κύρια ή δευτερεύουσα εργασία, ευνοείσαι.
Οικονομικά: Τα οικονομικά σου βελτιώνονται προσωρινά.
Αισθηματικά: Αν κάτι σου λείπει στην ερωτική σου ζωή αναζήτησε το στο ταίρι σου και μην αναλώνεσαι σε ξένες αγκαλιές. Αν είσαι ελεύθερος/η, ενδέχεται ο ενθουσιασμός σου να σε παρασύρει σε περιπέτειες.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Όσο σωστά κι αν είναι αυτά που λες και όσο δίκιο κι αν έχεις, φρόντισε να το κατανοούν αυτοί στους οποίους απευθύνεσαι. Αναζήτησε ουσιαστικές επαφές με άτομα που μοιράζεσαι κοινούς στόχους και ιδανικά.

Επαγγελματικά: Οι συνεταιρικές προσπάθειες και οι όποιες συνεργασίες σου θα αποβούν κερδοφόρες, αν επιτευχθεί μια αρμονική ισορροπία του δούναι και λαβείν. Ξεκαθάρισε μια παρεξήγηση.
Οικονομικά: Μια οικονομική καθυστέρηση που δεν είχες υπολογίσει.
Αισθηματικά: Αν δεν βλέπετε τα πάντα ανταγωνιστικά, τα πράγματα θα ισορροπήσουν και θα βρείτε λύσεις κοινής αποδοχής. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένα φλερτ έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε σχέση.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Άφησε πίσω το παρελθόν γιατί αδίκως πασχίζεις ν’ αλλάξεις όσα δεν αλλάζουν. Μια ενδοσκόπηση θα σε βοηθούσε ν’ αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις εσύ και όχι οι άλλοι και να σχεδιάσεις την πορεία σου.

Επαγγελματικά: Οι ανατροπές στον εργασιακό σου χώρο είναι αναπόφευκτες. Αντί να επικρίνεις, να γκρινιάζεις ή να κλείνεσαι στον εαυτό σου, αποδέξου την κατάσταση και πήγαινε παρακάτω.
Οικονομικά: Αναθεωρείς κάποια σχέδια που απαιτούν χρήματα.
Αισθηματικά: Η κυκλοθυμική σου διάθεση εμποδίζει την επικοινωνία σας. Αν βαρέθηκες να είσαι μόνος/η, σταμάτα να βάζεις ετικέτες και να κρίνεις αυστηρά κάθε νέα γνωριμία που κάνεις.

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Ερωτικά & Οικονομικά

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved