Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Φεβρουαρίου

Ο Φεβρουάριος του 2017 είναι ο συμπαντικός μήνας 3.

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Φεβρουαρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Φεβρουάριος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα –δηλαδή το 3– κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (3), 12+3=15. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+5 =6. Το 6 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Ιανουάριο.

Για τον μήνα Φεβρουάριο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1
Καινούργια ενδιαφέροντα και απρόοπτες γνωριμίες σε προκαλούν να επανεξετάσεις τις αντιλήψεις σου και να κλείσεις ένα κεφάλαιο της ζωή σου. Αν σκέφτεσαι ν’ αλλάξεις τόπο διαμονής τόλμησε το.
Επαγγελματικά: Ο επαγγελματικός τομέας κρύβει εκπλήξεις αυτό το μήνα. Μια πρόταση από ένα άτομο που αναγνωρίζει τις ικανότητες σου δίνει νόημα στις προσπάθειες σου. Τυχόν εμπόδια θα υπερπηδηθούν.
Οικονομικά: Σκέψου καλά αν όντως χρειάζεσαι ό,τι αγοράζεις.
Αισθηματικά: Για να ξεπεράσετε τις εντάσεις εστιαστείτε σε κοινές δραστηριότητες ή πράγματα που ευχαριστούν και τους δύο. Αν είσαι μόνος / η, αφήνεις πίσω το παρελθόν με ένα καινούργιο έρωτα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2
Αυτό το μήνα τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Η αγκαλιά τους είναι ένα ασφαλές καταφύγιο και οι συμβουλές τους ό,τι το καλύτερο για τις ανασφάλειες σου.
Επαγγελματικά: Η βιασύνη να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες επηρεάζουν την έκβαση των εξελίξεων που περιμένεις. Μην εμπιστεύεσαι τις αοριστίες και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που κυκλοφορούν.
Οικονομικά: Με μετρημένες κινήσεις τακτοποιείς τις υποχρεώσεις σου.
Αισθηματικά: Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να συζητήσετε και να συνεννοηθείτε για βασικά θέματα. Αν είσαι ελεύθερος / η, μια γνωριμία θα σε ενθουσιάσει αλλά οι συνθήκες εργασίας του/ της θα σε προβληματίσουν.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3
Αυτό το μήνα μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει και λειτουργήσεις επιπόλαια. Πριν κάνεις τις κινήσεις και τις επαφές που σκέπτεσαι φρόντισε να πάρεις τις σχετικές πληροφορίες.
Επαγγελματικά: Με τη δύναμη της πειθούς που διαθέτεις προβάλεις μια χαρά το επαγγελματικό σου προφίλ. Αν ψάχνεις για εργασία μη διστάσεις ν’ απευθυνθείς σε όσους μπορούν να σε βοηθήσουν.
Οικονομικά: Οργάνωσε τα οικονομικά σου αποφεύγοντας τα περιττά έξοδα.
Αισθηματικά: Και οι δύο προσπαθείτε ν’ αλλάξετε τον άλλο, κανείς όμως δεν ενδιαφέρεται ν’ αλλάξει τον εαυτό του. Αν είσαι μόνος /η, μην παρασύρεσαι από απόψεις τρίτων και μην παραιτείσαι από τις επιδιώξεις σου.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4
Αυτό το μήνα ασχολήσου με ό,τι επείγει και μπορεί ν’ αντιμετωπιστεί άμεσα και μην αναλώνεσαι με τα πάντα. Ένα βήμα κάθε φορά θα έχει καλύτερο και συντομότερο αποτέλεσμα.
Επαγγελματικά: Οι αμφιβολίες και η ανασφάλεια που υπάρχει στο περιβάλλον της εργασίας σου σε κάνουν ν’ αναρωτιέσαι μήπως είναι καιρός να χτυπήσεις κάποιες πόρτες. Κινητοποίησε τις γνωριμίες σου αλλά μην περιμένεις να γίνουν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη.
Οικονομικά: Μην αποφεύγεις ό,τι πρέπει να αντιμετωπίσεις.
Αισθηματικά: Αν ο /η σύντροφος σου σε ενδιαφέρει δεν χρειάζεται να έχεις πάντα τον τελευταίο λόγο. Αν βαρέθηκες να είσαι μόνος/ η, άλλαξε τακτική για να μην ζεις συνέχεια το ίδιο έργο.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5
Παλιές συμπεριφορές σε έκαναν πιο προσιτό και ταυτόχρονα σε καταπίεζαν. Τώρα έχεις μπει στη διαδικασία να εκφράσεις τον αληθινό εαυτό σου αφήνοντας πίσω σου την κουραστική πεποίθηση των «πρέπει».
Επαγγελματικά: Το κεφάλαιο εργασία παρουσιάζει κάποιες ιδιαιτερότητες αυτό το μήνα. Προτεραιότητα σου είναι να έχεις ελευθερία κινήσεων και δεν διστάζεις να κάνεις παραχωρήσεις προκειμένου να την εξασφαλίσεις.
Οικονομικά: Κάνοντας κάτι διαφορετικό θα βγεις από το οικονομικό σου αδιέξοδο.
Αισθηματικά: Οι παρορμητικές επιλογές σου φέρνουν συχνά τον /τη σύντροφο σου στα όρια του /της. Αν είσαι μόνος/ η, ψάχνεις πρόσωπα με τα οποία να περνάς καλά χωρίς να το αναλύεις.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6
Η οικογένεια σου είναι ένας ευαίσθητος τομέας αυτός το μήνα. Ίσως χρειαστεί ν’ αλλάξεις κάποιες καθημερινές συνήθειες προκείμενου ν’ αποφύγεις διαφωνίες και να διευθετήσεις τα θέματα με ηρεμία.
Επαγγελματικά: Οι απανωτές ανακατατάξεις που γίνονται τον τελευταίο καιρό μέσα σου σε προετοιμάζουν για να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα. Νέες προοπτικές θα αναδείξουν τις ικανότητες και τα ταλέντα σου.
Οικονομικά: Αύξηση εσόδων από μια καινούργια πηγή.
Αισθηματικά: Μοιράστε σωστά τις ευθύνες ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο ο ένας για τον άλλο. Αν είσαι μόνος/ η, ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον σε διεκδικεί ερωτικά. Οι προοπτικές είναι καλές.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7
Αυτό το μήνα εστιάσου σε όσα θέλεις να πραγματοποιήσεις και ταυτόχρονα εκτόνωσε την ενέργεια σου με περιπάτους στη φύση ή σε ήσυχα μέρη. Άτομα που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις.
Επαγγελματικά: Αυτό που σου λείπει, και γίνεται πηγή έντασης, δεν είναι ούτε οι ικανότητες ούτε η έμπνευση, αλλά η πίστη στον εαυτό σου. Κάνε το πρώτο βήμα βελτιώνοντας το επαγγελματικό σου προφίλ.
Οικονομικά: Αν δεν αλλάξεις τακτική δεν θα δεις οικονομική βελτίωση.
Αισθηματικά: Μεταφέροντας καταστάσεις από τον εργασιακό σου χώρο στο σπίτι θα δεις τις διαφορές σας να μεγαλώνουν. Αν είσαι μόνος/ η, αντί να κλείνεσαι στο καβούκι σου ψάξε να βρεις τι σου δίνει πραγματική χαρά.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8
Μήνας αποφάσεων και δράσης. Ισορροπίες που δεν είναι καλά δομημένες θα ταρακουνηθούν. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπαίνουν σε άλλες βάσεις. Η σωματική σου αντοχή είναι στα όρια της.
Επαγγελματικά: Απαιτητική περίοδος για τα επαγγελματικά σου. Αν οι ευθύνες που έχεις αναλάβει σε προβληματίζουν, αν θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις, μην ανησυχείς. Με ηρεμία και συγκέντρωση όλα λύνονται.
Οικονομικά: Για ν’ ανταποκριθείς στις διάφορες υποχρεώσεις θα πρέπει να υπολογίσεις και το ένα ευρώ.
Αισθηματικά: Μην πιέζεις τον /τη σύντροφο σου να πάρει αποφάσεις για πράγματα που δεν συμφωνεί, η δεν είναι έτοιμος /η. Αν είσαι μόνος /η, μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9
Σεμινάρια, η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, το διαδύκτιο ή μια δραστηριότητα, διευρύνουν τους ορίζοντες σου. Νέες αντιλήψεις σε ξεκολλάνε από παλιές συνήθεις ή τρόπους συμπεριφοράς.
Επαγγελματικά: Είσαι σε φάση να αρπάξεις τον ταύρο από τα κέρατα. Κλείνεις τις όποιες εκκρεμότητες με το επαγγελματικό σου παρελθόν και πειραματίζεσαι με κάτι τελείως διαφορετικό.
Οικονομικά: Οι όποιες οικονομικές δυσκολίες τακτοποιούνται.
Αισθηματικά: Η ευέλικτη επικοινωνία απομακρύνει τις εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/ η, καλά κάνεις και τεστάρεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η ειλικρίνεια και των δυο σας θα δείξει αν θα συνεχίσετε ή όχι.

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Ερωτικά & Οικονομικά

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved