Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Νοεμβρίου

Ο Νοέμβριος του 2016 είναι ο συμπαντικός μήνας 2

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Νοεμβρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Νοέμβριος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησής σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα -δηλαδή το 2- κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (2), 12+2=14. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+4=5. Το 5 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Νοέμβριο.

Για το μήνα Νοέμβριο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Βλέπεις τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις σαν προκλήσεις και ψάχνεις για περιθώρια ελιγμών. Αν έχεις επιλογή πάρε τελεσίδικες αποφάσεις σε ό,τι θεωρείς ότι καθυστερεί την εξέλιξή σου.

Επαγγελματικά: Προσανατολίζεσαι ν’ αλλάξεις χώρο ή και αντικείμενο εργασίας, αν βρεθεί εναλλακτική, πράγμα που είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Όλα εξαρτώνται από σένα και μόνο.

Οικονομικά: Η τάση σου για παρορμητικές αγορές σε βγάζει από τον προϋπολογισμό σου.

Αισθηματικά: Όσο βλέπετε τη ζωή από διαφορετική οπτική, δύσκολα θα βρείτε τις ισορροπίες σας. Αν είσαι μόνος/η, ο τομέας σχέσεις είναι τελείως ρευστός. Όλα μπορεί να συμβούν αλλά για δέσμευση ούτε λόγος.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Η καλή σου ψυχολογία και το επικοινωνιακό σου ταλέντο βοηθάνε τα πράγματα να κυλήσουν πιο εύκολα και γρήγορα. Κλειστές πόρτες ανοίγουν και σημαντικά άτομα σου λύνουν τα χέρια.

Επαγγελματικά: Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου. Έχεις την ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι τι συμβαίνει στο χώρο εργασίας σου, χωρίς να βασίζεσαι σε αυτά που προσπαθούν να σου μεταφέρουν οι άλλοι.

Οικονομικά: Κάνε περικοπές όπου χρειάζεται.

Αισθηματικά: Μια πρωτοβουλία του συντρόφου σου θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο από τα παλιά εμφανίζεται στη ζωή σου και ανατρέπει τα δεδομένα σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Σπουδές, συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα και επαφές με άτομα από το εξωτερικό σου ανοίγουν νέους δρόμους. Εμπιστεύσου ικανότητες που δεν είχες αξιοποιήσει μέχρι τώρα.

Επαγγελματικά: Έχεις μεγάλη άνεση σε πάσης φύσεως συνδιαλλαγές, αλλά πρόσεχε όταν ακούς μεγάλα λόγια. Κάτι που θεωρούσες δεδομένο μπορεί ν’ ανατραπεί ξαφνικά. Έλεγξε ποιους εμπιστεύεσαι.

Οικονομικά: Τα οικονομικά σου βελτιώνονται με χρήματα που σου οφείλουν.

Αισθηματικά: Οι λόγοι που διαφωνείτε δεν είναι τόσο σοβαροί ώστε να προκαλούν ένταση. Αν είσαι μόνος/η, μην πιεστείς να αποφασίσεις ή να δεσμευτείς, γιατί τα δεδομένα ενδέχεται ν’ αλλάξουν.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Αναθεώρησε στόχους που δεν ανταποκρίνονται στις σημερινές σου ανάγκες και αναζήτησε φυσικές μεθόδους εκτόνωσης. Επιλογή σου είναι αν θα δεις το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο.

Επαγγελματικά: Προετοιμάζεται κάτι που θα σου αποδώσει πολύ σύντομα και θα σου προσφέρει ελευθερία κινήσεων. Εργασιακές σχέσεις και συνεργασίες ανανεώνονται με πολύ καλές προοπτικές.

Οικονομικά: Σε προβληματίζουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει.

Αισθηματικά: Το εταίρο σου ήμισυ προσφέρεται να σε διευκολύνει και να σηκώσει ένα βάρος από πάνω σου. Αν είσαι μόνος/η, αξιοποίησε μια σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσεται.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Οι απόπειρες να προγραμματίσεις την καθημερινότητά σου ανατρέπονται διαρκώς από αστάθμητους παράγοντες. Γι’ αυτό μη δίνεις υποσχέσεις που, παρά την καλή σου πρόθεση, δεν θα κρατήσεις.

Επαγγελματικά: Ο χώρος της εργασίας σου χρειάζεται γρήγορα αντανακλαστικά, όχι όμως σπασμωδικές κινήσεις ή πράξεις. Πρόσεξε τα λόγια και τις αποφάσεις σου, όταν βρίσκεσαι εν βρασμώ ψυχής.

Οικονομικά: Τα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου είναι προσωρινά.

Αισθηματικά: Όταν η συμπεριφορά σου μπαίνει σε μικροσκόπιο ξυπνάει η πολεμική σου διάθεση. Αν είσαι μόνος/η, προσοχή στους δελεαστικούς αλλά απαγορευμένους καρπούς που σε περιτριγυρίζουν.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Εξοικονόμησε χρόνο για τον εαυτό σου, όχι για να σκεφτείς, αλλά για να αδειάσεις το μυαλό σου από σκέψεις. Υιοθέτησε νέες υγιεινές συνήθεις και κάνε πράγματα που σου δίνουν ευχαρίστηση.

Επαγγελματικά: Ένα κύκλος ευκαιριών εξέλιξης ανοίγει και πρέπει να κινηθείς γρήγορα. Σε περίπτωση που το παιχνίδι παίζεται στην επικοινωνία θα είσαι ο μεγάλος/η, κερδισμένος/η.

Οικονομικά: Κέρδη από την αξιοποίηση των κοινωνικών σου επαφών.

Αισθηματικά: Μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου! Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι τέλεια, αλλά δεν είναι και όπως τα παρουσιάζεις. Αν είσαι μόνος/η, καλύτερα να κολυμπάς σε γνωστά νερά.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Καταστρώνεις κινήσεις ματ, που μόνο εσύ γνωρίζεις, για να ξεμπερδέψεις οριστικά από τοξικές σχέσεις. Βαρέθηκες τα θολά σημεία τόσο στις συνεργασίες όσο και στην ερωτική σου ζωή.

Επαγγελματικά: Η αίσθηση ότι δεν εισπράττεις όσα αξίζεις εντείνει όλο και περισσότερο τη διάθεσή σου να φύγεις. Κράτα κλειστά τα χαρτιά σου και μην εμπιστεύεσαι κανένα μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Οικονομικά: Προνόησε για μη αναμενόμενες καθυστερήσεις.

Αισθηματικά: Μην πυροδοτείς εντάσεις εκτός αν είσαι έτοιμος/η να πεις οριστικά «αντίο». Αν είσαι μόνος/η, ψάξε περισσότερο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πριν κάνεις την πρόταση που σκέπτεσαι.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Κρατάς γερά το τιμόνι της ζωής και δε διστάζεις ν’ αλλάξεις πορεία όταν οι άλλοι προσπαθούν να σε στριμώξουν. Οι διαφορετικές επιλογές πάντα φέρνουν διαφορετικές προοπτικές.

Επαγγελματικά: Δεν χρειάζεσαι επιβεβαίωση των ικανοτήτων σου από τρίτους. Η επιβράβευσή σου έρχεται μέσα από τ’ αποτελέσματα της δουλειάς σου, τα οποία είναι παραπάνω από ικανοποιητικά.

Οικονομικά: Η εξοικονόμηση χρημάτων αρχίζει να αποδίδει.

Αισθηματικά: Άκουσε μέχρι το τέλος αυτά που έχει να σου πει ο σύντροφός σου, πριν πάρεις στάση επίθεσης. Αν είσαι μόνος/η, ξεπέρασε την τάση σου να κλείνεσαι στο καβούκι σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Η απόφαση σου να επαναπροσδιορίσεις τι είναι σημαντικό για σένα είναι απολύτως απαραίτητη, προκειμένου να αποδεσμευτείς από πράγματα και ανθρώπους που σε φρέναραν.

Επαγγελματικά: Αν βρίσκεσαι στην ίδια δουλεία για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν βρίσκεις κανένα λόγο για να παραμείνεις, ήρθε η ώρα να ψάξεις για κάτι που να σε εκφράζει.

Οικονομικά: Προσοχή σε οικονομικές δοσοληψίες.

Αισθηματικά: Μέχρι πότε ο/η σύντροφος σου θα διαψεύδει τις προσδοκίες σου και δεν θα αντιδράς; Αν είσαι μόνος/η, εστιάσου σε αυτούς με τους οποίους μπορείς να συνεννοηθείς.

Διάβασε επίσης:

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved