Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Αυγούστου για τα δώδεκα ζώδια

Τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας.
Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Αυγούστου για τα δώδεκα ζώδια

Γράφει ο Πάρις Σιδηρόπουλος



photo_paris-1


Οδηγίες προς τους αναγνώστες

Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.

Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.

Χάρτης Βεδικής - Αύγουστος 2011

vedic_aug

Μεσά (Κριός)



Από 13-14/4 έως 13-14/5

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 10ο οίκο της κοινωνικής καταξίωσης και καριέρας, φιλοξενεί τον Δία ενώ ο κυβερνήτης-πλανήτης σας, ο Άρης βρίσκεται στο12ο δύσκολο σπίτι των απωλειών. Ο πλανητικός αυτός συνδυασμός δεν είναι ότι το καλύτερο και θα υπάρξουν κίνδυνοι σκανδάλων και ατασθαλιών που θα απειλήσουν την κοινωνική σας θέση και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Πρέπει λοιπόν, άνδρες και γυναίκες, να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις δοσοληψίες και επαφές σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Ωστόσο ευνοούνται εκείνα τα επαγγέλματα και τα άτομα που έχουν να κάνουν με επαγγέλματα έρευνας, βιομηχανικής κατασκοπίας καθώς και τα άτομα που διατηρούν διπλή και κρυφή ερωτική ζωή αλλά θεωρούνται υπεράνω υποψίας. Προσοχή στα οικονομικά σας.

Βρίσαμπα (Ταύρος)



Από 13-14/5 έως 14-15/6

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 11ο οίκο των ευκαιριών και αναπάντεχων κερδών μέσω δημοσίων σχέσεων και συγγενικών σας προσώπων και φιλοξενεί τον δαιμόνιο Κέτου, Νότιο Δεσμό της Σελήνης. Η Αφροδίτη σας θα βρίσκεται από 1-16/8 στον ωροσκόπο με αποτέλεσμα να έχετε πολλά ατομικά οφέλη και αναγνώριση της προσωπικότητας σας από άτομα κοινωνικού κύρους καθώς και εύνοια από πρεσβύτερα αδέλφια και θείους. Από 17-31/8 η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στο 2ο οίκο των εισοδημάτων με αποτέλεσμα να έχετε οικονομικά οφέλη από τον χώρο εργασίας σας. Στο ίδιο διάστημα συγγενικά σας πρόσωπα με προθυμία θα σας βοηθήσουν οικονομικά σε κάθε σας ανάγκη ή σχέδιο που να απαιτεί χρηματοδότηση. Φροντίστε λοιπόν να αξιοποιήσετε τα πολλά τυχερά αυτού του μήνα.

Μιθουνά (Δίδυμοι)



Από 14-15/6 έως 15-16/7

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 12οδύσκολο οίκο και φιλοξενεί τον φλογερό Άρη. Ο πλανήτης-κυβερνήτης σας, ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από 3-16/8 στο 2ο σπίτι και από 17-25/8 στον ωροσκόπο. Στο 2ο σπίτι θα προκαλέσει προβλήματα με τα εισοδήματα σας από την κύρια απασχόληση σας και στον ωροσκόπο θα σας δημιουργήσει ανατροπές στις προσωπικές σας σχέσεις και το ατομικό σας γόητρο. Ο μήνας θα είναι δύσκολος και για προστασία σας ας λέτε όλες τις Τετάρτες, τις Παρασκευές και τα Σάββατα, Ωμ Μπουντάγια Ναμαχά Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας βόρεια. Η στάση σας θα πρέπει να είναι πολύ συντηρητική και να μην επιχειρήσετε τίποτε το καινούργιο είτε σε προσωπικό είτε σε οικονομικό επίπεδο. Δώστε τόπο στην οργή.

Κατακά (Καρκίνος)



Από 15-16/7 έως 16-17/8

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον ωροσκόπο με αποτέλεσμα να είναι ευαισθητοποιημένο και παρεμβατικό όταν μάλιστα φιλοξενεί τον Ήλιο, την Αφροδίτη στο πρώτο 15θήμερο και τον Ερμή στο δεύτερο. Έτσι λοιπόν από 1-16/8 θα είσαστε στο επίκεντρο του κύκλου σας και θα έχετε εύνοια τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά ζητήματα. Παράλληλα πολλά άτομα θα καταφεύγουν στην υποστήριξη σας και στις συμβουλές σας.Από17-31/8 και με τον Ερμή ανάδρομο από 17-25/8 θα έχετε στο διάστημα αυτό πολλές τριβές και παρεξηγήσεις, σχόλια και κουτσομπολιά εις βάρος σας από τα άτομα εκείνα που στο πρώτο 15θήμερο κατέφευγαν στις συμβουλές σας και σας επαινούσαν. Η υποκρισία και αχαριστία σε όλο το μεγαλείο τους. Γυρίστε σελίδα.

Σίμχα (Λέων)



Από 16-17/8 έως 16-17/9

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 2ο οίκο των εισοδημάτων από την κύρια σας απασχόληση και όχι μόνον.Από1-16/8 ο Ήλιος θα βρίσκεται στον ωροσκόπο και θα έχετε προώθηση των επαγγελματικών σας ενδιαφερόντων με αποτέλεσμα είτε να διακόψετε είτε να αναβάλλετε τις διακοπές σας. Το διάστημα είναι πολύ ευνοϊκό και για τις γυναίκες που θα αποσπάσουν από το ανδρικό φύλο πολλά οφέλη και υποσχέσεις που θα πραγματοποιηθούν. Από 17-31/8 με τον Ήλιο πανίσχυρο στο ζώδιο σας, θα έχετε ανέλπιστες επιτυχίες στα επαγγελματικά σας σχέδια και θα δείτε τα εισοδήματα σας να αυξάνονται θεαματικά. Παράλληλα θα μπορέσετε να κάνετε ευχάριστες διακοπές με την οικογένεια και φιλικά σας πρόσωπα. Πολλές προοπτικές εποχιακής απασχόλησης για νέους.

Κανυά (Παρθένος)



Από 16-17/9 έως 16-17/10

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 3ο οίκο της καθημερινότητας και της άμεσης επικοινωνίας φιλοξενώντας τον αυστηρό Κρόνο. Παράλληλα ο πλανήτης σας ο Ερμής θα κινείται στον ωροσκόπο από 17-25/8 και στο 2ο σπίτι από 3-16/8 δημιουργώντας καθυστερήσεις και εμπόδια στις μετακινήσεις σας καθώς και απρόβλεπτα έξοδα που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Έτσι λοιπόν προγραμματίστε οικονομικές διακοπές μη αρνούμενοι και φιλοξενία σε φιλικά ή συγγενικά εξοχικά που είναι βέβαιο ότι θα σας προκύψουν. Ας λέτε όλες τις Τετάρτες, τις Παρασκευές και τα Σάββατα, Ωμ Μπουντάγια Ναμαχά Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας βόρεια. Κινηθείτε συγκροτημένα, ήπια και μετρημένα αποφεύγοντας κάθε υπερβολή οικονομική και συναισθηματική. Αν έχετε νεώτερα αδέλφια, αποφύγετε τις προστριβές και το ξύσιμο παλαιών πληγών στις μεταξύ σας σχέσεις.

Τουλά (Ζυγός)



Από 16-17/10 έως 15-16/11

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 4ο οίκο της εστίας, των υλικών αγαθών και των σχέσεων σας με την μητέρα σας κατά κύριο λόγο. Η Αφροδίτη σας θα βρίσκεται από1-16/8 στον ωροσκόπο με αποτέλεσμα όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι να βρεθούν στο προσκήνιο και με την μητέρα σας σε ρόλο γενικού συντονιστή και ρυθμιστή των θεμάτων αρμοδιότητας της ακόμα και εξ ..αποστάσεως με την ιδιότητα και της πεθεράς. Δύσκολη περίοδος για τα μοναχικά άτομα που θα αισθανθούν έντονα την έλλειψη της οικογενειακής ατμόσφαιρας. Από 17-31/8 θα έχετε προοπτικές για αγορά πρώτης κατοικίας ή αλλαγής τόπου διαμονής. Οι διακοπές σας ευνοούνται στο διάστημα αυτό καθώς και τα οικονομικά σας.

Βρίστσικα (Σκορπιός)



Από 15-16/11 έως 15-16/12

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 5ο οίκο των ερωτικών υποθέσεων, των παιδιών, της δημιουργικής απασχόλησης και των επενδύσεων. Η παρουσία του φιλόδοξου Ράχου (Βόρειου Δεσμού της Σελήνης) καθώς και η εγκατάσταση του πλανήτη σας Άρη στο δύσκολο 12ο σπίτι, προβλέπουν εμπόδια και ανατροπές. Έτσι λοιπόν όλα τα προαναφερόμενα θέμα τα στον άλφα ή βήτα βαθμό θα παρουσιάζουν στασιμότητα έως αρνητικότητα. Για την προστασία σας, ας λέτε όλες τις Τρίτες, τις Πέμπτες και τις Κυριακές, Ωμ Κουτζάγια Ναμαχά Ωμ, 27φορές, ατενίζοντας νότια. Ωστόσο, ο μήνας είναι ευνοϊκός για σκληρές και νομιμοφανείς επιχειρηματικές ενέργειες με συμφέροντα που προεκτείνονται στο εξωτερικό καθώς και για διπλή ερωτική ζωή από άτομα υπεράνω υποψίας που κρύβουν επιμελώς τις αδυναμίες τους.


Ντάνους (Τοξότης)

Από 15-16/12 έως 14-15/1

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 6ο οίκο των επαγγελματικών ανταγωνιστών καθώς και των ζηλόφθονων συγγενών όπως επίσης και της σκληρής και επίμονης εργασίας. Ο πλανήτης σας, ο Δίας είναι ευνοϊκά τοποθετημένος στο 10ο σπίτι της κοινωνικής καταξίωσης και σταδιοδρομίας. Έτσι λοιπόν θα πετύχετε θριαμβευτικά στον χώρο του επαγγέλματος σας βγάζοντας ...νοκ-άουτ κάθε λογής αθέμιτους ανταγωνιστές ή κακόπιστους συγγενείς, ειδικά από το σόι της μητέρας σας. Ωστόσο το κλίμα αυτό θα σας αφήσει μια πικρή γεύση και ένα παράπονο για τις ανθρώπινες μικρότητες και στερώντας σας έτσι την πλήρη ικανοποίηση για τις επιτυχίες σας. Παράλληλα θα πρέπει να αποφύγετε να δανείσετε ή να δανεισθείτε χρήματα σε πρόσωπα του χώρου εργασίας σας αφενός και σε συγγενείς σας αφετέρου.

Μάκαρα (Αιγόκερως)



Από 14-15/1 έως 12-13/2

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 7οοίκο της συζυγικής ζωής, των επαγγελματικών συνεργασιών και συνεταιρισμών. Ο πλανήτης σας, ο Κρόνος, είναι εγκατεστημένος στο 3ο σπίτι των άμεσων και καθημερινών επαφών. Έτσι λοιπόν τα παντρεμένα ζευγάρια θα βιώσουν εντάσεις και πάθος με ποικίλες συνέπειες. Αν το ζευγάρι έχει αγάπη και αλληλοσεβασμό τότε ο μήνας αυτός θα είναι ένας δεύτερος μήνας του μέλιτος με αξέχαστες διακοπές και ψυχοσωματική χαλάρωση. Αν πάλι στο ζευγάρι δεν υπάρχει γερή βάση, τότε είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν φαινόμενα εξωσυζυγικών πειρασμών και απιστίας που μπορεί να καταλήξει και σε διαζύγιο. Παρόμοια αναλογία ισχύει ανάμεσα και σε συνεργάτες και συνεταίρους. Οι έντιμες συνεργασίες θα βελτιωθούν ενώ οι αμφίβολες θα επιδεινωθούν. Πιθανή προσφυγή στα δικαστήρια.

Κουμπά (Υδροχόος)



Από 12-13/2 έως 13-14/3

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει το δύσκολο 8ο σπίτι των χρόνιων παθήσεων, των κληρονομικών διαφορών, του σεξ και της μαγείας. Ο πλανήτης σας, ο Κρόνος, βρίσκεται εγκατεστημένος στο 3ο σπίτι της αμεσότητας και της παρορμητικής δράσης. ΄Ετσι λοιπόν τα άτομα της τρίτης ηλικίας θα έχουν προβλήματα υγείας από χρόνιες παθήσεις στο αναπαραγωγικό σύστημα. Τα άτομα που βρίσκονται σε διαμάχες κληρονομικές για γονικές παροχές και διαθήκες θα καταλήξουν σε αμοιβαίο συμβιβασμό με την μεσολάβηση δικηγόρων. Τα ελεύθερα άτομα θα έχουν πολλές ευκαιρίες για ερωτικές πρόσκαιρες γνωριμίες των διακοπών με κίνδυνο αφροδίσιων παθήσεων. Τα άτομα που έλκονται από το μυστήριο και την μεταφυσική με κατάλληλη κατάρτιση και εξάσκηση θα μπορέσουν να προχωρήσουν στον τομέα που θα επιλέξουν και να εξελιχθούν.

Μίνα (Ιχθύες)



Από 13-14/3 έως 13-14/4

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον ξεχωριστό 9ο οίκο της τύχης και των μακροπρόθεσμων στόχων καθώς και την επαφή σας με το θείο. Ο πλανήτης σας, ο Δίας, είναι εγκατεστημένος στον 10ο οίκο της κοινωνικής καταξίωσης και σταδιοδρομίας. Έτσι λοιπόν τον μήνα αυτό θα σας απασχολήσουν τα πολύ σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν με τους στόχους και τα όνειρα της ζωής σας. Ο πατέρας σας θα είναι στο πλευρό σας είτε βρίσκεται εν ζωή είτε όχι. Νέες σπουδαίες προοπτικές θα εμφανισθούν για την μελλοντική σας πορεία στην ζωή που θα συνδυάζουν αρμονικά το πνεύμα με την ύλη. Θα αφήσετε πίσω σας κάθε αρνητική στάση ζωής και θα υποστείτε μια σχεδόν ριζική αναγέννηση της ύπαρξης σας. Σε επίπεδο πρακτικό θα προχωρήσετε με επιτυχία σε όποιον τελικά τομέα επιλέξετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved