Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Μαΐου

Ο Μάιος του 2016 είναι ο συμπαντικός μήνας 5

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Μαΐου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Μάιος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησής σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα -δηλαδή το 5- κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (5), 12+5=17. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+7=8. Το 8 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Μάιο.

Για το μήνα Μάιο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Αυτός ο μήνας χαρακτηρίζεται από έντονη κινητικότητα, επαφές, συναντήσεις και δημόσιες σχέσεις. Στόχος σου είναι να βρεις ευκαιρίες ν’ αναπτυχθείς και νέους ορίζοντες να εξερευνήσεις.
Επαγγελματικά: Αποφασισμένος/η να μην αφήσεις τίποτα να πέσει κάτω, το σκηνικό αλλάζει. Η αίσθηση ότι τα προσόντα και η εργατικότητά σου δεν αναγνωρίζονται όσο πρέπει είναι παρελθόν.
Οικονομικά: Εξισορρόπησε τον οικονομικό σου προϋπολογισμό.
Αισθηματικά: Διεκδικείς τα θέλω σου, χωρίς να έχεις διάθεση για κανένα συμβιβασμό. Αν είσαι μόνος/η, απόφυγε την επιθετικότητα, όταν ακούς ένα σχόλιο που σε δυσαρεστεί.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα η επικοινωνία με πρόσωπα της οικογένειας ή συναδέλφους γίνεται μετ’ εμποδίων. Προσπάθησε να μην συμμετέχεις σε σχόλια γιατί στο τέλος θα βρεθείς ν’ απολογείσαι.
Επαγγελματικά: Οι έντονοι ρυθμοί των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων δεν αφήνουν να βγουν στην επιφάνεια η διαλλακτικότητα και η ευελιξία σου. Αν ψάχνεις για εργασία κάτι θα προκύψει.
Οικονομικά: Διακανόνισε τα χρέη σου με το δημόσιο.
Αισθηματικά: Σας ενώνουν τα δεσμά της καθημερινότητας και οι κοινές σας δραστηριότητες. Αν είσαι μόνος/η και ο τρόπος που προσεγγίζεις μια σχέση δεν αποδίδει, άλλαξε τακτική.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3
Αυτό το μήνα αναζητάς ανθρώπους και δραστηριότητες που θα σε κάνουν να νοιώθεις όμορφα. Όχι μόνο θα τα καταφέρεις, αλλά θα είναι πολύ περισσότερο από τις προσδοκίες σου.
Επαγγελματικά: Η προοπτική βελτίωσης των επαγγελματικών θεμάτων που σε απασχολούν θα εξαρτηθεί από τις δικές σου πρωτοβουλίες. Μια ευκαιριακή απασχόληση θα σου ανοίξει νέα πεδία δράσης.
Οικονομικά: Οικονομικοί πονοκέφαλοι που θα διευθετηθούν πιο εύκολα από ό,τι υπολογίζεις.
Αισθηματικά: Όχι μόνο δεν κοντρολάρεις την ερωτική ένταση που υπάρχει στη σχέση σου αλλά την προκαλείς. Αν είσαι μόνος/η, στη ζωή σου κυριαρχεί μια ανάλαφρη και κεφάτη νότα.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Αυτός ο μήνας έρχεται να τεστάρει τα όρια της αντοχής σου. Η συσσωρευμένη κούραση των τελευταίων μηνών επηρεάζει αισθητά τη διάθεσή σου. Μην παραμελείς την υγεία και τη διατροφή σου.
Επαγγελματικά: Η ένταση και οι απαιτήσεις στην εργασία σου επηρεάζουν τη διάθεσή σου. Μην παραδίδεις τα όπλα και μην απογοητεύεσαι. Προσπάθησε να δεις τα ίδια πράγματα με άλλο μάτι.
Οικονομικά: Η ηρεμία σου εξαρτάται από την κατάσταση της τσέπης σου.
Αισθηματικά: Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να κρατήσεις μυστικά από το σύντροφό σου. Για να μην είσαι μόνος/η, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις από μια σχέση.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Παραδέξου ότι δεν είσαι εύκολος άνθρωπος και η συμπεριφορά σου συχνά είναι ακραία. Αυτή η παραδοχή θα σε κάνει να αλλάξεις την οπτική σου για πρόσωπα και καταστάσεις και να δώσεις λύσεις εκεί που χρειάζονται.
Επαγγελματικά: Καλή περίοδος για κάθε είδους δημιουργικό σχέδιο. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή μια καινούργια γνωριμία θα σε οδηγήσει να εξερευνήσεις νέες δυνατότητες.
Οικονομικά: Οι εποχές δεν ευνοούν πολυτελείς συνήθειες.
Αισθηματικά: Η ανάγκη σου για περισσότερη ελευθερία κινήσεων δεν γίνεται πάντα κατανοητή από το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος/η, δείχνεις κόκκινη κάρτα σε όποιον/α προσπαθεί να τρυπώσει στη ζωή σου.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Μετά από αυτό το μήνα τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Σημαντικές αλλαγές σε κύριους τομείς όπως τα επαγγελματικά, θέματα σπιτιού, διαμόρφωση σχέσεων, ενδέχεται να επηρεάσουν τη νοοτροπία σου.
Επαγγελματικά: Μια νέα επαγγελματική πρόταση σε βάζει σε δίλημμα. Το γνώριμο μπορεί να σου δημιουργεί ασφάλεια, το νέο όμως υπόσχεται ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Πήγαινε όπου σε πάει η καρδιά σου.
Οικονομικά: Ενδέχεται να σε προβληματίσουν έξοδα για ένα ακίνητο.
Αισθηματικά: Όσο πιεστικές κι αν είναι οι υποχρεώσεις σας βρίσκεται χρόνο για βόλτες και ρομαντικές εξορμήσεις. Αν είσαι μόνος/η, μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν ζωντανεύει και κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα σκέψου τις προτεραιότητές σου και βρες ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό σου. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες και μικροαποδράσεις στη φύση σε βοηθάνε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.
Επαγγελματικά: Αποδίδεις καλύτερα όταν έχεις την ευχέρεια να εργάζεσαι μόνος/η και στους δικούς σου ρυθμούς. Η ένταση σε αποσυντονίζει και μειώνει την αποδοτικότητά σου.
Οικονομικά: Έχεις χάσει την αίσθηση του μέτρου.
Αισθηματικά: Η ερωτική σου ζωή λυγίζει κάτω από το βάρος των οικονομικών πονοκεφάλων. Αν είσαι μόνος/η, μια φιλική γνωριμία ενδέχεται να πάρει ερωτική τροπή.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα θα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις πάνω σε χαμένες ευκαιρίες ή να επιστρέψεις στις ρίζες σου. Όπλα σου η οργάνωση και ο ρεαλιστικός τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα.
Επαγγελματικά: Ευνοείσαι να δοκιμάσεις πράγματα που δεν έχεις κάνει μέχρι τώρα. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες βοηθούν να δικτυωθείς και να προωθήσεις τον εαυτό σου και τις ιδέες σου.
Οικονομικά: Στο πλαίσιο της γενικής κατάστασης οι κινήσεις σου εμπνέουν αισιοδοξία.
Αισθηματικά: Η απουσία επικοινωνίας κάνει το σύντροφό σου να νοιώθει σαν ψάρι έξω από το νερό. Αν είσαι μόνος/η, η απρόβλεπτη συμπεριφορά σου δημιουργεί ένα πέπλο μυστηρίου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Είσαι στον τελευταίο γύρο του παιχνιδιού κι αν τα χαρτιά σε ευνοούν μη διστάσεις να εγκαταλείψεις το τραπέζι. Διαφύλαξε τη δημόσια εικόνα σου από κακόβουλα σχόλια.
Επαγγελματικά:Ένας επαγγελματικός κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει. Ξεκαθάρισε το «δούναι και λαβείν» με εργοδότες και συνεργάτες και άνοιξε τα πανιά σου για καινούργια λιμάνια.
Οικονομικά: Οικονομικά σκαμπανεβάσματα σε αποσυντονίζουν προσωρινά.
Αισθηματικά: Προτιμάς να κουκουλώνεις τις αδυναμίες της σχέσης σου παρά να τις αντιμετωπίσεις. Αν είσαι μόνος/η, έχεις συνηθίσει τόσο την ελευθερία σου που δύσκολα τη διαπραγματεύεσαι.

Διάβασε επίσης:

Αριθμολογία 2016: Ετήσιες Προβλέψεις για ερωτικά και οικονομικά

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved