Πανσέληνος Απριλίου στο Σκορπιό: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση την Πανσέληνο Απριλίου στο Σκορπιό

Πανσέληνος Απριλίου στο Σκορπιό: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 22 Απριλίου στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτο δεκαήμερο και είσαι Ταύρος ή Σκορπιός. Οι τόνοι θα είναι ήπιοι και βουβοί. Και μάλλον αυτό που θα βγει στην επιφάνεια θα το συνειδητοποιήσεις με αργό ρυθμό. Επηρεάζονται πάντως περισσότερο οικονομικά θέματα αλλά και συνεργασίες που υπήρχαν από το παρελθόν και τώρα μπορεί να επανέρχονται.

Κριός
Οι συνθήκες σε σπρώχνουν να ασχοληθείς περισσότερο με τα θέματα των οικονομικών αλλά και γενικά με το να βάλεις σε μια τάξη οτιδήποτε δεν μπορούσες μέχρι τώρα. Θα είναι πιο εύκολη η υλοποίηση πραγμάτων γιατί θα σου παρουσιαστούν οι ευκαιρίες να αντλήσεις το δυναμικό σου από σταθερές καταστάσεις που δεν έχουν να κάνουν με απλές ιδέες ή με δράση χωρίς ταυτότητα. Σκέψεις κτητικότητας και ζήλειας απέναντι σε έναν Ταύρο ή ένα Σκορπιό μπορεί να σου βγουν στην επιφάνεια και χωρίς να το καταλάβεις μπορεί να παραλογίζεσαι ακόμα και για πολύ απλά πράγματα.

Ταύρος
Η Πανσέληνος αυτή σε επηρεάζει άμεσα αφού γίνεται στον άξονά σου. Οι τόνοι όμως είναι ήπιοι και η συνειδητότητα που αποκτάς σε σχέση με τις τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες θα σε βοηθήσει να αφεθείς. Θα ακουμπήσεις ακόμα και σε άτομα που πιθανόν παλιά δεν ήσουν τόσο σίγουρος/η ότι μπορείτε να τα βρείτε, αλλά τώρα βλέπεις ότι μπορεί να είχες κάνει και λάθος και να ήταν απλώς μια δική σου προσωπική προβολή. Πάντως, μπορεί να έρθεις πιο κοντά με ένα πολύ δικό σου πρόσωπο και αυτό να σε βοηθήσει να δέσεις τη σχέση σου περισσότερο. Τα θέματα κοινών οικονομικών υποθέσεων θα είναι ένα έναυσμα για μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και σταθερότητα.

Δίδυμοι
Βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν ανοίγεις τα χαρτιά σου, αλλά μπορεί να σε βασανίζουν πολλά πράγματα και κυρίως θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά αλλά και τις απαιτήσεις σου από μια δουλειά ή μια συνεργασία. Σίγουρα, δεν θα είσαι τόσο ανοικτός/η και μάλλον θα κρατήσεις για σένα πολλά πράγματα. Νιώθεις ότι δεν είναι καλό στη συγκεκριμένη φάση να μοιραστείς ακόμα και τις πιο μικρές σου σκέψεις γιατί δεν έχεις εμπιστευτεί ή δεν έχεις αφεθεί. Πάντως, και εσύ να μην συμμετάσχεις, ορισμένα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και μπορεί να τα δεις ξαφνικά μπροστά σου. Κυρίως αυτά που αφορούν τον εργασιακό σου χώρο αλλά και την δημιουργικότητά σου.

Καρκίνος
Η Πανσέληνος πάντα σε επηρεάζει αφού έχεις κυβερνήτη του ζωδίου σου την Σελήνη. Για αυτό θα νιώθεις μια αναστάτωση που δεν θα είναι απαραίτητα δύσκολη. Αντίθετα θα σου έρθουν μνήμες από το παρελθόν που θα σε οδηγήσουν στο να έχεις καλύτερη επαφή με το σώμα και τις αισθήσεις σου, καθότι αυτή η Πανσέληνος σχετίζεται με θέματα ύλης, διάθεσης, επιθυμιών και με οτιδήποτε μπορεί να αφορά την προσωπική σου εκτόνωση. Θα νιώσεις μεγαλύτερη εγγύτητα με τους φίλους σου ή θα έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που έχετε υποτίθεται βαφτίσει τη σχέση σας φιλική, όμως μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ ερωτική. Το σίγουρο είναι θα σε κατακλύσει μια έντονη διάθεση για να ερωτευτείς με πάθος αλλά και με κτητικότητα. Η έντονη επίσης δημιουργικότητα μπορεί να κτυπήσει το βιολογικό σου ρολόι για να γίνεις γονιός ή να σε απασχολήσουν περισσότερο υποθέσεις των παιδιών σου.

Λέων
Τα θέλεις όλα δικά σου και είναι πολύ κατανοητό αυτό από την πλευρά σου, αφού πιστεύεις ότι κάπου πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα και να δείξεις αυτά που νιώθεις. Το μυαλό σου μπορεί φυσικά να θέλει να κρατήσεις αποστάσεις από ένα άτομο που σε ενδιαφέρει εδώ και καιρό, αλλά το σώμα σου θα σε προδώσει. Για αυτό αφήσου και μην φοβάσαι ότι θα χαλάσει η εικόνα σου. Επίσης, μη βλέπεις μόνον την ήττα μπροστά σου, πάνω σε κάτι που θέλεις να κάνεις, γιατί με αυτόν τον τρόπο μπλοκάρεις τη δράση σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διεκδικήσεις στην δουλειά σου τα οικονομικά θέματα ή ότι αφορά το θέμα ενός ακινήτου και δεν θα φοβηθείς να ζητήσεις αυτά που πιστεύεις ότι σου ανήκουν. Η διορατικότητα θα σε βοηθήσει να σταθείς και να προχωρήσεις με ξεκάθαρα και εξασφαλισμένα βήματα. Η σχέση με έναν Ταύρο ή Σκορπιό μπορεί να σε βασανίζει γιατί δεν έχετε την ίδια ψυχοσύνθεση, αλλά τώρα υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει κάτι πολύ δυνατό μεταξύ σας.

Παρθένος
Ζητάς και παίρνεις αυτό που σου ανήκει και το κάνεις με έναν πολύ ωραίο και εύκολο για σένα τρόπο, επειδή μπορείς και βάζεις επιτέλους τις σκέψεις σου σε μια καλή βάση και έχεις εύκολες προσβάσεις παντού. Η απόφαση μπορεί να μην είναι δική σου για να κάνεις μια συνεργασία σε άλλο μέρος, αλλά τελικά μπορεί να σου βγει σε καλό και να σου αποφέρει και χρήματα. Ένα ταξίδι πιθανόν να σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια επειδή θα διαχειριστείς πιο εύκολα τις νέες πληροφορίες και γενικά τις καταστάσεις που θα σου συμβούν. Η σχέση με τα αδέλφια σου ή με συγγενικά πρόσωπα θα γίνει πιο σταθερή και όλα, ένα-ένα, θα μπουν στην θέση τους. Οι συζητήσεις σου θα είναι πιο ξεκάθαρες και θα συμπεριλαμβάνουν με σαφήνεια τα «θέλω» σου.

Ζυγός
Δοκιμάζεις τις αντοχές σου και μέσα από εκεί εξελίσσεσαι. Πιστεύεις δηλαδή ότι πρέπει να κάνεις υπομονή και να έχεις σταθερή συμπεριφορά, προκειμένου να ζητάς πράγματα τα οποία θα σε ικανοποιήσουν κυρίως οικονομικά αλλά θα εκφραστείς και με έναν τρόπο πολύ πιο αισθησιακό. Κάποιες συγκεκριμένες σχέσεις μπορεί να πάρουν καθαρά την μορφή «θέλω» και «απαιτώ», αλλά τουλάχιστον θα έχεις ένα πλαίσιο να κινείσαι, αφού θα ξέρεις πλέον τι σου γίνεται. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα ξεκαθαρίσεις τι πρέπει να δώσεις και τι να πάρεις πάνω σε θέματα πληρωμών, εισπράξεων, κληρονομικών αποζημιώσεων ή χρημάτων από τον/την σύντροφο και τους συνεργάτες σου. Οπότε, κάπως θα δεις κάποια πράγματα να υλοποιούνται πιο εύκολα.

Σκορπιός
Όλα τα «θέλω» σου θα βγουν στην επιφάνεια και πιθανόν να γίνεις περισσότερο συγκεκριμένος/η όσον αφορά τις επιθυμίες σου. Το καλό είναι ότι θα δεις ξεκάθαρα μπροστά σου όλο το εσωτερικό παρασκήνιο που παίζει μέσα σου εδώ και καιρό και τώρα θα πρέπει να πάρεις θέση για όλους και για όλα. Κυρίως για τα θέματα που σε απασχολούν υπερβολικά και ανήκουν στην σφαίρα των οικονομικών απαιτήσεών σου αλλά και των προσωπικών σου επιδιώξεων. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο σίγουρα θα το βιώσεις πιο έντονα όλο αυτό. Αλλά θα μάθεις επιτέλους τι θέλεις ακριβώς και με πιο τρόπο μπορείς να το πάρεις. Η προσωπική σου εμφάνιση θα είναι σίγουρα πιο επιμελημένη.

Τοξότης
Θα λειτουργήσεις για λίγο κάτω από τα φώτα γιατί δεν ξέρεις ή μπορεί και να μη θέλεις να ανακοινώνεις πράγματα που αφορούν τα οικονομικά σου ή τις κρυμμένες σου επιθυμίες ακόμα και στον ίδιο σου τον εαυτό. Αλλά τώρα τουλάχιστον θα τα φανερώσεις σε... σένα για να δεις πως μπορείς να πορευτείς. Η διεκδίκηση ενός Ταύρου μπορεί να είναι πολύ καλά κρυμμένη από τη δική σου πλευρά, χωρίς να σημαίνει ότι δεν σε απασχολεί και δεν σε καίει. Αλλά τα κάνεις όλα με ένα τρόπο που να μην εκτίθεσαι και να μην το καταλάβει το συγκεκριμένο πρόσωπο. Πιθανόν να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις εξαρτήσεις χωρίς ούτε κι εσύ να το καταλαβαίνεις. Γιατί έτσι νιώθεις ότι θα έρθεις πιο κοντά χωρίς να εκτεθείς.

Αιγόκερως
Αντιλαμβάνεσαι τι ακριβώς πρέπει να κάνεις και το κάνεις άμεσα, αφού κάποιες πληροφορίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν στο να προχωρήσεις δικά σου προσωπικά η επαγγελματικά θέματα θα σου έρθουν εύκολα και στο... πιάτο. Η σχέση σου με ένα πρόσωπο θα εξελιχθεί πολύ δυνατά και κάποια χρήματα που περιμένεις, θα τα εισπράξεις άμεσα. Μπορεί να μην είναι τα αναμενόμενα αλλά τουλάχιστον δεν θα μείνεις με το παράπονο. Πάντως είναι η ευκαιρία να υλοποιήσεις κάποιες σκέψεις σου και να πατήσεις πιο δυνατά και σταθερά στα πόδια σου. Ένας φίλος από το παρελθόν μπορεί να σου κτυπήσει την πόρτα και να τα ξαναβρείτε αλλά θα το κάνεις με αρκετές επιφυλάξεις γιατί δεν θέλεις και πάλι να πληγωθείς. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα διεκδικήσεις ερωτικά την ταυτότητά σου και δεν θα σε νοιάζει πλέον η εικόνα σου. Οπότε, θα τολμήσεις και θα δώσεις το καλύτερο δυναμικό που διαθέτεις, με στόχο να είσαι κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η κτητικότητά σου μπορεί να κτυπήσει κόκκινο.

Υδροχόος
Προσπαθείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και σε απασχολούν περισσότερο πράγματα πιο γήινα, πρακτικά και υλικά. Και πάνω σε όλο αυτό θα προστεθεί και το ενδιαφέρον σου για έναν Ταύρο ή Σκορπιό που θα βγάλει και πάλι από μέσα σου την επιθυμία να διεκδικήσεις αλλά και να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, ζηλεύοντας ή κάνοντας σκηνές ακόμα και με τρόπο καλυμμένο. Καλύτερα να το παραδεχτείς και να αγκαλιάσεις και αυτήν την πλευρά σου, παρά να κρύβεσαι και να παίζεις θέατρο ότι δήθεν δεν ενδιαφέρεσαι. Επίσης θα απαιτήσεις χρήματα που τα έχεις δουλέψει και δεν θα σε νοιάξει πως θα φανείς και τι θα πουν για σένα. Το πιο σημαντικό είναι ότι μαζί με εσένα ξυπνούν και τα κρυμμένα συναισθήματά σου, οπότε μέσα από τις αισθήσεις σου θα αναζητήσεις το χαμένο χρόνο. Γιατί έχεις και εσύ ανάγκη να περνάς καλά.

Ιχθύες
Φτιάχνεις, δημιουργείς, υλοποιείς και αυτό σε βοηθάει να στεθεροποιήσεις ορισμένα πράγματα που ήταν ή μισοτελειωμένα ή «φλου», γιατί δεν θα έχεις μόνο συναίσθημα αλλά και δράση. Αυτή η Πανσέληνος γενικά σου βγάζει στην επιφάνεια όμορφες αντιδράσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν στο να ξεκολλήσεις από φαντασιώσεις ή ψευδαισθήσεις. Γιατί θα έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να τα καταφέρεις σε ότι θέλεις και σε ότι έχεις αναζητήσει τον τελευταίο καιρό. Πάντως το θέμα ενός σπιτιού θα καταφέρεις να το βάλεις σε μια πιο οργανωμένη βάση και μέσα από αυτό θα δοκιμάσεις να κάνεις μετά και άλλα πράγματα. Το ζήτημα είναι να είσαι όσο μπορείς περισσότερο λειτουργικός/η και με συγκεκριμένο στόχο. Όταν το κάνεις αυτό μετά όλα μπαίνουν σε ένα δρόμο και εξελίσσονται από μόνα τους.

Διάβασε επίσης:

Τι να ζητήσω από την Πανσέληνο στο Σκορπιό;

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved