Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Απριλίου

Ο Απρίλιος του 2016 είναι ο συμπαντικός μήνας 4.

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Απριλίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Απρίλιος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 4 - κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (4), 12+4=16. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+6 =7. Το 7 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Απρίλιο.

Για το μήνα Απρίλιο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1
Το μήνα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, με σπουδές, ταξίδια, νέες γνωριμίες και επαγγελματικά ανοίγματα. Θετικές προοπτικές για θέματα σπιτιού και οικογένειας.
Επαγγελματικά: Δημιουργική διάθεση, αποφασιστικότητα και συγκροτημένες ενέργειες. Αν έχεις σχέδια για ένα επαγγελματικό ξεκίνημα, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να μπουν σε εφαρμογή.
Οικονομικά: Ένα χρηματικό ποσό που δεν υπολόγιζες μειώνει τις έγνοιες σου.
Αισθηματικά: Αν αποφύγεις τις υπερβολές θα περάσεις μια χαρά. Αν είσαι μόνος/η, ο ενισχυμένος ερωτισμός και το χιούμορ σου μπορούν να μετατρέψουν ένα αθώο φλερτ σε μια ενδιαφέρουσα σχέση.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2
Αυτό το μήνα κάνε ένα διάλειμμα για να επεξεργαστείς όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Μπορείς να πεις όσα απόφευγες χωρίς να αναρωτιέσαι αν χάσεις το δίκιο σου ή όχι.
Επαγγελματικά: Μπορεί να μην έχεις τον πλήρη έλεγχο πάνω στα θέματα της εργασίας σου, αλλά έχεις το περιθώριο να κάνεις τους απαραίτητους ελιγμούς. Μια συμμαχία βελτιώνει την κατάσταση.
Οικονομικά: Η οικογένεια σου είναι δίπλα σου και σε ενισχύει ψυχολογικά και οικονομικά.
Αισθηματικά: Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις προκαλούν τη μουρμούρα του/της συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος/η, μη βάλεις σε δεύτερη μοίρα αγαπημένα πρόσωπα για χάρη μιας περαστικής γνωριμίας.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3
Αυτό το μήνα προτεραιότητα σου είναι η άνεση και η καλοπέραση. Έτσι δεν μετράει για σένα μια καλύτερη εργασία ή περισσότερα χρήματα, αλλά ό,τι σου προσφέρει λιγότερο άγχος και υποχρεώσεις.
Επαγγελματικά: Αν έχεις μπαφιάσει από την εργασία σου και θέλεις μια αλλαγή, πριν προβείς σε οποιαδήποτε ενέργεια εξέτασε τι εναλλακτικές έχεις. Εύνοια αν ψάχνεις για ευκαιριακή δουλειά.
Οικονομικά: Τα έξοδα σου αυξάνονται με ρυθμό πολυβόλου.
Αισθηματικά: Χρειάζεσαι ελευθερία κινήσεων και αντιδράς αν το ταίρι σου σε πιέζει. Αν είσαι μόνος/η, μια νέα ερωτική σχέση θα περάσει από διάφορα στάδια μέχρι να ξεκαθαρίσεις αν θ’ αφεθείς.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4
Ο καλύτερος τρόπος για να νοιώσεις ολοκληρωμένος/η, είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου. Όλοι ξέρουν να δίνουν συμβουλές, η ζωή όμως είναι δική σου, και μόνο εσύ ξέρεις τις πραγματικές σου ανάγκες.
Επαγγελματικά: Ένα πρόσωπο που πιστεύει στις ικανότητες σου θα είναι δίπλα σου στα ξεκαθαρίσματα που θα επιχειρήσεις ή θα σε ενθαρρύνει σε μια νέα εργασία ή συνεργασία.
Οικονομικά: Οι υποχρεώσεις της οικογένειας σου δεν σου αφήνουν πολλά περιθώρια επιλογής.
Αισθηματικά: Άδικα χαλιέσαι με ατέρμονες συζητήσεις, ο σύντροφος σου έχει πάρει τις αποφάσεις του. Αν είσαι μόνος/η, ανάμεσα στις πολλές προσφορές ξεχωρίζεις το πρόσωπο που μπορείς να εμπιστευτείς.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5
Αν αυτή την περίοδο βρεθείς μπροστά σε ένα τετελεσμένο γεγονός, θα ήταν σοφό εκ μέρους σου αντί να προσπαθήσεις ν’ ακυρώσεις τα γεγονότα να κερδίσεις χρόνο με ευελιξία.
Επαγγελματικά: Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται στο επίκεντρο. Μια άποψη που αρχικά είχες απορρίψει πιθανό να σου προσφέρει τη λύση που χρειάζεσαι. Για να μάθεις πρέπει να ρισκάρεις!
Οικονομικά: Παλιές υποχρεώσεις σε υποχρεώνουν ν’ αλλάξεις τακτική.
Αισθηματικά: Παρ’ όλο που τα καβγαδάκια δημιουργούν κάποια απόσταση, η επικοινωνία δεν έχει χαθεί. Αν είσαι μόνος/η, παίζεις με τα συναισθήματα των άλλων και ούτε νύξη για δέσμευση.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6
Αυτό το μήνα απελευθερώνεσαι από φθοροποιά συναισθήματα, συνήθειες και αναποτελεσματικές τακτικές. Με τα πειστικά σου επιχειρήματα περνάς εύκολα τις απόψεις σου.
Επαγγελματικά: Οι προοπτικές στο χώρο της εργασίας σου βελτιώνονται σιγά-σιγά και θα έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις μια προαγωγή ή μια καλύτερη θέση από αυτή που είχες τώρα.
Οικονομικά: Διεκδίκησε τα πάσης φύσεως χρωστούμενα.
Αισθηματικά: Δώσε χώρο στο/στη σύντροφο σου. Η σχέση σου δεν κινδυνεύει από λίγη ελευθερία παραπάνω. Αν είσαι μόνος/η, μια ερωτική εξομολόγηση από ένα φίλο θα σε ταρακουνήσει.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7
Αυτό το μήνα κάνεις επανεκκίνηση δε διάφορους τομείς. Όταν πιστέψεις στις ικανότητες σου και δεν επηρεαστείς από τη γνώμη των άλλων – ό,τι κι αν αποφασίσεις - η επιτυχία είναι μονόδρομος.
Επαγγελματικά: Ο άνεμος είναι με το μέρος σου. Αξιόλογες επαγγελματικές ευκαιρίες σου κλείνουν το μάτι, αλλά συμφιλιώσου με την ιδέα ό,τι θα υπάρχουν και σκαμπανεβάσματα.
Οικονομικά: Απαραίτητο ένα συγκεκριμένο πλάνο εξόδων.
Αισθηματικά: Μη μεγαλοποιείς γεγονότα που δεν χρήζουν περαιτέρω ανάλυσης. Αν είσαι μόνος/η, ίσως συναντήσεις ένα άτομο που ήθελες καιρό να δεις, χωρίς να το ξέρουν οι κολλητοί σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8
Αυτό το μήνα το αλάνθαστο ένστικτό σου σε βοηθά να διακρίνεις εύκολα ποιες μάχες αξίζει να δώσεις και ποιες ν’ αναβάλεις, και επίσης πως ν’ αποφεύγεις άσκοπες διενέξεις διαλέγοντας την κατάλληλη στιγμή.
Επαγγελματικά: Σταδιακά το κλίμα στο χώρο της εργασίας σου καλυτερεύει και σε κάνει να αισιοδοξείς. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας οι επιδιώξεις σου θα σου φέρουν μεγαλύτερο κέρδος.
Οικονομικά: Οσμίζεσαι το χρήμα από μακριά.
Αισθηματικά: Η πολλή ανάλυση σε κουράζει αλλά έχει δώσει αφορμές για να υπάρχει επιφυλακτικότητα. Αν είσαι μόνος/η, δυσκολεύεσαι να νοιώσεις καλά με κάποιον άλλο στο πλάι σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9
Αυτό το μήνα καλείσαι να κλείσεις διάφορα μέτωπα και αυτό σου δημιουργεί άγχος. Καλό θα ήταν να εστιάσεις σε ένα θέμα κάθε φορά. Μην επιτρέπεις στους άλλους να σε απογοητεύουν.
Επαγγελματικά: Ένα απρόοπτο γεγονός θ’ αλλάξει πολλά δεδομένα. Ακολούθησε τη διαίσθηση σου και κράτησε κρυφά τα σχέδια σου μέχρι να πετύχεις την πρόοδο που επιθυμείς.
Οικονομικά: Προσπάθησε να είσαι πιο συγκρατημένος/η στα έξοδα.
Αισθηματικά: Το ταίρι σου είναι δύσπιστο γιατί πολλές φορές έχει προσγειωθεί απότομα. Αν είσαι ελεύθερος/η, τα σενάρια που κάνει το μυαλό σου σε οδηγούν να πιέζεις καταστάσεις, ενώ θα έπρεπε να τις απολαμβάνεις.

Διάβασε επίσης:

Αριθμολογία 2016: Ετήσιες Προβλέψεις για ερωτικά και οικονομικά

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved