Ερωτικές προβλέψεις Απριλίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Απρίλιο 2016 στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Ερωτικές προβλέψεις Απριλίου για όλα τα ζώδια

Κριός

Κριαράκια μου καλά, ο μήνας δεν βλέπω να σας πηγαίνει καθόλου άσχημα. Μια που η Αφροδιτούλα μπαίνει στο ζώδιό σας και σας δίνει μια ώθηση, μια που ο Άρης σας χαμογελάει με τρίγωνο και σας κλείνει το μάτι, ευλογώντας σας με τόλμη και γοητεία! Με απλά λόγια, μια εύνοια την έχετε, κάντε κι εσείς τις κατάλληλες κινήσεις και απολαύστε τον μήνα!

Προσέξτε όμως μην φουντώσουν τα νεύρα σας (καλός ο Άρης, δεν λέω, αλλά εσείς κάτω από την επιρροή του, έχετε την τάση να αρπάζεστε εύκολα) κι απομακρύνετε εκείνους που έχουν όλη την καλή διάθεση να είναι μαζί σας.
Εκμεταλλευτείτε την προδιάθεση για φλερτ και ίσως σας παρουσιαστούν πρόσωπα κι ευκαιρίες από το εξωτερικό. Μην μείνετε σε όσους γνωρίζετε κι ανοίξτε λιγάκι τους ορίζοντές σας, αλλά με ανοιχτό μυαλό και σύνεση. Θα νιώσετε δυνατές ορμές για να ακολουθήσετε ανθρώπους και καταστάσεις αλλά κρατήστε και μια πισινή για παν ενδεχόμενο.

Είναι ευκαιρία να φροντίσετε τον εαυτό σας και καλά θα κάνετε να τον περιποιηθείτε χωρίς να περιμένετε η Αφροδίτη να περπατήσει και να πάει στον Ταύρο. Εδώ και τώρα, αναζητήστε ό,τι πιο καλό για εσάς!

Ταύρος

Μήνας εξελίξεων ο Απρίλιος, θα συμβάλλετε κι εσείς όμως σε αυτές και μάλιστα όχι πάντα με θετικό πνεύμα.

Ήρθε η ώρα να μιλήσετε, να ανοίξετε το στόμα σας αλλά και τις πόρτες στα ερωτικά σας. Το καλό είναι ότι σας δίνεται η ευκαιρία και η ευνοϊκή συνθήκη για να κάνετε νέες γνωριμίες και να μάλιστα ίσως να έχουν και το στοιχείο της έκπληξης, δηλαδή, να μην τις περιμένετε καθόλου!

Στη θέση σας, θα έριχνα το βάρος, σε σχέσεις που προκύπτουν από τη συμμετοχή σε ομάδες. Βάλτε το μυαλουδάκι σας να δουλέψει: πχ είστε μέλος σε γυμναστήριο ή σε κάποιο γκρουπ οποιασδήποτε μορφής; Μην σας φανεί περίεργο αν προκύψει γνωριμία κι έρωτας!

Προσοχή θα δώσετε προς το τέλος του μήνα και αν χρειαστεί θα προσποιηθείτε ότι δεν βλέπετε, δεν ακούτε και δεν θα μιλήσετε, όχι εν βρασμώ ψυχής πάντως. Αν δείτε πως η ψυχολογία σας χαλάει, κρατηθείτε από τις ίδιες σας τις δυνάμεις και αποφύγετε να έρθετε σε ευθεία σύγκρουση με το ταίρι σας. Πιστέψτε με, θα χάσετε τον πόλεμο, ακόμα κι αν κερδίσετε τη μάχη.

Τα καλά νέα είναι ότι συναισθηματικά, χωρίς να δέχεστε τρελές πλανητικές επιρροές, φαίνεστε να ισορροπείτε καλά κι ο μήνας στο τομέα αυτό, θα κυλήσει μάλλον αναίμακτα για εσάς, αρκεί να μπορέσετε λίγο να κρατήσετε το στόμα σας και να μην σας πάρει μπάλα το γαϊτανάκι των λεκτικών παρεξηγήσεων που μπορεί να χτυπήσει την πόρτα σας στο τέλος του μήνα.

Taurus

Δίδυμοι

Ψυχραιμία! Ένας μήνας είναι θα περάσει.

Το ξέρω ότι δεν ξεκίνησα με τα ομορφότερα λόγια, αλλά Διδυμάκια μου αγαπημένα, θέλω να δείξετε εξυπνάδα και σύνεση για να περάσουν κι αυτές οι πλανητικές όψεις, που είναι η αλήθεια ότι δεν σας χαμογελούν ιδιαίτερα, αλλά όσο κι αν δεν το πιστεύετε, μπορεί να κρύβουν κρυμμένες ευκαιρίες.

Πρώτα από όλα, αν είστε σε σχέση, μπορεί να βιώσετε πολλές εντάσεις και διαπληκτισμούς. Σκεφτείτε όμως πριν αντιδράσετε και κυρίως πριν μιλήσετε, εάν είστε εντελώς ειλικρινείς ή αν κρύβετε κάποιους σκελετούς στην ντουλάπα σας. Καλύτερα να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε τα πράγματα να ηρεμήσουν.

Οι ελεύθεροι, μέσα από αντιθέσεις με τρίτα πρόσωπα, μπορεί να ανακαλύψετε ότι κάποιο συγκεκριμένο, ίσως να έχει ποιότητες και χαρακτηριστικά που για κάποιο μυστήριο λόγο σας ελκύουν, παρ’ όλο που δεν θα ήταν ποτέ η πρώτη σας επιλογή. Αν μάλιστα δείξετε επιμονή και καλλιεργήστε τη σχέση σας, θα δρέψετε καλά αποτελέσματα, που θα διαρκέσουν στο χρόνο!

Προσοχή στον Ερμή, στα τέλη του μήνα, με άλλα λόγια, κάνετε μια προσπάθεια να μην χαθείτε στις σκέψεις σας (οι οποίες θα είναι μαύρες, είναι η αλήθεια) και κυρίως, μην αποκλείσετε εκείνους που νοιάζονται για εσάς από την επικοινωνία σας.

Καρκίνος

Ο μήνας θα σας τρέξει κάπως άβολα, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχετε και τις καλές στιγμές σας.

Για να ξεκινήσω με τα καλά, θα βρείτε κατανόηση και υποστήριξη από τα άτομα που σας αγαπούν, αρκεί όμως να μην διστάσετε να ανοίξετε κι εσείς τα χαρτιά σας. Θα δείτε ότι, χωρίς καν να καταβάλλετε ιδιαίτερη προσπάθεια, θα βρεθείτε να δρέπετε τους καρπούς, απορώντας μάλιστα τι καλό έχετε κάνει για να σας συμβαίνει κάτι τέτοιο! Μάλλον η καλή σας διαγωγή περασμένων μηνών ή και απλά στιγμών (!), θα σας αποζημιώσει.

Προσέξετε όμως τις εντάσεις που εσείς οι ίδιοι θα έχετε τη σαφή τάση να δημιουργείτε αυτόν τον μήνα. Νέες γνωριμίες, κινδυνεύετε εσείς οι ίδιοι να τις κάψετε. Αν ξεπεράσετε αυτό τον εσωτερικό κυρίως σκόπελο, τότε οι καινούργιες σας γνωριμίες θα έχουν ευτυχή κατάληξη.

Αφήστε τους εγωισμούς στο πλάι και εστιάστε σε όλα τα καλά που σας συμβαίνουν στην σχέση σας, διαφορετικά, θα βρεθείτε με την Πανσέληνο στο Σκορπιό στο τέλος του μήνα, να χάνετε τα αυγά και τα Πασχάλια. Μην επιτρέψετε σε σκέψεις ανυπόστατες να σας δημιουργήσουν προβλήματα και ελέγξτε, τουλάχιστον από δυο φορές, κάθε κατηγορία και άσχημο λόγο που θα εκτοξεύσετε στους αγαπημένους σας.

Λέων

Έντονη η διάθεση για φλερτ αυτή την εποχή κι όχι άδικα. Άρης, Αφροδίτη και Ήλιος σας κάνουν πλάτες και σας βοηθούν στο να γίνετε κινητήριος δύναμη στις εξελίξεις που καιρό τώρα θέλετε να δρομολογήσετε. Αυτά είναι τα καλά νέα. Υπάρχει όμως και ένας αστάθμητος παράγοντας που θα σας βάλει φρένο, ακόμα κι αν οι προσπάθειές σας, είναι σωστά στοχευμένες. Ετοιμαστείτε να ακούσετε «όχι», αν όμως ακούσετε το πολυπόθητο «ναι» να ξέρετε ότι θα έχει διάρκεια, αλλά ακόμα κι αυτό σημαίνει ότι θα δοκιμαστείτε σε πολλά πεδία.

Τα λόγια να προσέξετε, κυρίως αυτά που θα ακούσετε από ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και καλά θα κάνετε να δώσετε βάση, ακόμα και στα παράπονά τους, γιατί μάλλον είναι αιτιολογημένα και η εστίαση σας θα πρέπει να αλλάξει, αντικρίζοντας πλέον με περισσότερη ωριμότητα τις ανάγκες των άλλων.

Καλή θα είναι όμως η ψυχολογία και όχι λίγες οι επιτυχίες σας στον αισθηματικό τομέα. Αρπάζετε φωτιά εύκολα και ίσως βρεθείτε ξαφνικά κι απρογραμμάτιστα να βυθίζεστε στη γοητεία ατόμων που ποτέ δεν θα περιμένατε να σας μαγέψουν. Δεδομένου ότι είναι βεβιασμένη μια τέτοια κίνηση, αποφύγετε να ενδώσετε σε οτιδήποτε σας βγάζει έξω από τα νερά σας.

Απολαύστε τις θετικές πλανητικές επιρροές, κι αφήστε τα νάζια κατά μέρος. Αφεθείτε στο κύμα ζεστών δονήσεων και... ξεχάστε να αντιδράσετε. Ακόμα καλύτερα, αδειάστε το μυαλό σας και φορτίστε τις συναισθηματικές σας μπαταρίες.

Παρθένος

Ο Απρίλιος θα σας δώσει το έναυσμα να βελτιώσετε τη σχέση σας ή να τη διαλύσετε τελείως.

Οι κινήσεις του συντρόφου σας δε θα σας επιτρέψουν να τον βάλετε σε δεύτερη μοίρα ή να τον αγνοήσετε. Ο μήνας αυτός επικεντρώνεται περισσότερο σε εκείνον και όχι σε εσάς. Δεν είστε ο πίσω τροχός της αμάξης και μην μπείτε στον πειρασμό καν να γκρινιάξτε αγαπημένα μου Παρθενάκια, απλά, για μια φορά, θα πρέπει να ρυθμίσετε την ημέρα σας, με βάση κάποιον άλλον κι όχι τον εαυτό σας.

Ο κίνδυνος να παρασυρθείτε από λόγια (κι άρα σκέψεις) που θα σας βάλουν τρίτα άτομα, είναι ορατός κι ίσως σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα, αν δεν δουλέψετε πολύ μέσα σας τα συναισθήματα που θα σας γεννηθούν. Καλό θα ήταν να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις σε ό,τι αφορά στη σχέση ή και το γάμο σας, κάνοντας μια ακόμα προσπάθεια να κατανοήσετε, εάν οι διαφορές ή οι εντάσεις που υπάρχουν μπορούν να ξεπεραστούν με υπομονή και δουλειά.

Όσοι βρίσκεστε αυτόν τον καιρό σε σχέση κι έχετε κάνει σωστή δουλειά, θέτοντας και τα σωστά θεμέλια, ε, ήρθε η εποχή να απολαύσετε τους καρπούς των όμορφων κόπων σας. Τα ζευγαρωμένα Παρθενάκια θα έχουν ένα μήνα καλό και γεμάτο από όμορφα αισθήματα, που θα ρέουν αβίαστα και με πληθώρα!

Μόνο κάτι τελευταίο θα μοιραστώ μαζί σας: Δώστε στο τέλος του μήνα προσοχή στις σκέψεις σας και διπλοτσεκάρετε τον εαυτό σας. Μια γενική τάση για απαισιοδοξία και βαθύτερες εσωτερικές αλλαγές μπορεί να πάρει τη μορφή δίνης. Μην επιτρέψετε να σας παρασύρει κα να σας ρουφήξει σε μια ανούσια άβυσσο συναισθημάτων.

Virgo

Ζυγός

Τίποτα δε σε σταματά καλέ μου Ζυγέ από το να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό στον σύντροφό σου. Εάν πάλι είσαι από τους ελεύθερους κι ωραίους, το χρέος σου είναι να γίνεις και μοιραίος για τα μάτια κάποιας ψυχής!

Με άλλα λόγια, δε βλέπω το λόγο να μην φλερτάρεις και να μην επιτρέψεις να σε φλερτάρουν. Το παιχνίδι θα είναι έντονο και η λίμπιντό σου αυξημένη. Ίσως να έχεις και κέφια για παιχνίδια κι αυτό επίσης ταιριάζει με την εποχή. Έχε όμως τις ψυχικές σου κεραίες τεντωμένες κι ετοιμάσου να δεχτείς κάθε είδους επιρροή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είσαι απλά ένα έρμαιο της μοίρας ή των άλλων.

Απεναντίας, μπορεί να δεις τον άνθρωπο που αγαπάς, να αλλάζει τρόπο σκέψης ή προσέγγισης των πραγμάτων και δεν πρέπει να εκπλαγείς, αλλά να καλοδεχτείς όποια σημάδια αλλαγής διακρίνεις. Αν είσαι σε σχέση ή σε γάμο, παρατήρησε τον σύντροφό σου και κράτα μια απόσταση, επιτρέποντάς του να ξεδιπλώσει αυτό που θέλει να εκφράσει. Εάν όμως πειστείς ότι οι εξελίξεις δεν γίνονται για καλό, θα πρέπει να επέμβεις άμεσα, με τρόπο αποφασιστικό, αλλά όχι εριστικό.

Οι ελεύθεροι Ζυγοί, ας ακολουθήσουν τα ένστικτά τους κι ας επιδοθούν στο κυνήγι νέων συντρόφων. Εάν όχι τώρα, πότε; Με χαρά σας ανακοινώνω ότι η... κυνηγετική περίοδος, άρχισε για εσάς!

Σκορπιός

Φωτιά θα βάλετε μόνοι σας στον εαυτό σας. Όχι ότι σας είπα κάτι καινούργιο και σας άνοιξα τα μάτια, αλλά ενώ όλος ο μήνας δε δείχνει να έχει μαλώσει μαζί σας, εσείς τις τάσεις φυγής θα τις αισθανθείτε έντονες προς το τέλος του.

Κατά τα άλλα, ο μήνας (ερωτικά μιλώντας τουλάχιστον), θα είναι ευγενικός μαζί σας και μάλιστα θα σας δώσει την ευκαιρία -όσοι είστε ακόμα single- να βιώσετε έναν απρόσμενο έρωτα ή να κάνετε μια γνωριμία που θα σας κάνει να ξεχάσετε ό,τι συμβατικό και βαρετό ξέρετε ως εκείνη τη στιγμή. Να σας δω να αφήνεστε και τι στον κόσμο!

Κι ενώ το εργασιακό σας περιβάλλον μοιάζει αυτό τον μήνα γεμάτο με πειρασμούς, καλύτερα να τους αποφύγετε, εάν είστε δεσμευμένοι, όσο κι αν τα βασικά ένστικτά σας βαράνε κόκκινο.

Οι ελεύθεροι, από την άλλη πλευρά, αδράξτε την ευκαιρία
και βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας που σας κάνει να αισθάνεστε τόσο όμορφα. Αν δε λερώσετε τα ποδαράκια σας, κι αν δεν πείτε και μερικά λογάκια παραπάνω για να δείξετε τι νιώθετε, χαΐρι δε θα δείτε, εγγυημένα σας το λέω.

Λόγια πολλά να πείτε, απλά ό,τι έχετε, παρακαλώ να το έχετε ολοκληρώσει μέχρι τα τέλη του μήνα και μετά περάστε στη ζώνη της μούγγας, στην οποία ούτως ή άλλως δίνετε ρέστα.

Τοξότης

Το μήνα αυτό θα χρειαστεί να δείξετε δύναμη αλλά και συνέπεια, καθώς ο σύντροφός σας θα χρειαστεί τη βοήθειά σας. Αντί να αποζητήσετε εσείς αποκούμπι, ετοιμαστείτε να γίνετε ο ώμος που θα γύρει ο/η καλός/η σας ή ο/η σύζυγός σας. Θα αναλάβετε το ρόλο του δασκάλου και θα πρέπει να οδηγήσετε εσείς τα πράγματα, παίρνοντας πρωτοβουλία κι αναλαμβάνοντας δράση, αν και όπου χρειαστεί. Το καλό είναι ότι αν οι κινήσεις σας είναι σωστές, ο σύντροφός σας θα λάμψει, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο, έστω και προσωρινά.

Όσοι είστε ελεύθεροι σκοπευτές, μη διστάσετε να πάρετε τα όπλα σας και να ξεκινήσετε το κυνήγι του θησαυρού, μιας και η τύχη σας χαμογελάει, χαρίζοντάς σας επιτυχίες, ακόμα κι αν βαράτε... άσφαιρα! Καλά τα νέα, κι αν ήμουν στη θέση σας, θα εκμεταλλευόμουν τις χαρές που μου προσφέρουν οι πλανήτες, έστω και για ένα μήνα.

Μη διστάσετε λοιπόν, αφού την ορμή θα σας την χαρίσει ο Άρης στο ζώδιό σας και τη σύνεση ο Κρόνος που παραμονεύει πάνω από τα κεφάλια σας. Δε ξέρω βέβαια αν ο τελευταίος θα κερδίσει το στοίχημα της σύνεσης, αλλά εσείς έχετε μια ευκαιρία να κερδίσετε μερικές καρδιές!

Αποφύγετε τα φλερτ στο χώρο της εργασίας σας ή των ομάδων γενικότερα στις οποίες συμμετέχετε όμως (π.χ. αθλητικά ή πολιτιστικά κλαμπ), αφού προς το τέλος του μήνα οι εκπλήξεις δε θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Καλύτερα να μείνετε στα νερά που ξέρετε όσοι έχετε δεσμεύσεις στη ζωή σας, γιατί κινδυνεύετε κι από τη γλωσσοφαγιά, που ως γνωστόν είναι σπορ για μερικούς από μόνη της.

Αιγόκερως

Όποια πίεση αισθάνεστε, βρείτε τρόπο να τη διαχειριστείτε γιατί προβλέπω να παίρνει και να σηκώνει πολλά αθώα θύματα η αντίδρασή σας. Εσωτερικές διαμορφώσεις και ανακατατάξεις είναι θεμιτό να συμβαίνουν, αρκεί να περιέχουν και μια νότα αισιοδοξίας και θετικού πνεύματος. Διαφορετικά, γίνεστε οι σκυθρωποί της παρέας, που κανένας δεν θέλει να μπλέξει μαζί τους, ούτε για καλό, ούτε για κακό σκοπό. Με άλλα λόγια, ξεφορτωθείτε την μυρωδιά του ανθρωποδιώκτη από πάνω σας, καλοί μου Αιγόκεροι.

Ο/η σύντροφος σας ή ο/η σύζυγος σας, σας βλέπει να διαμορφώνεστε και να αλλάζετε κάτω από το βάρος πιέσεων πολλών μεγατόνων. Επειδή όμως αυτή την εποχή έχει κι εκείνος/η πολλά στο πιάτο της, καλό θα ήταν να βρείτε μια φόρμουλα που να σας επιτρέπει να δείχνετε περισσότερο ενδιαφέρον και να μην μοιάζετε σαν απονευρωμένες κέρινες υπάρξεις. Καλό πράγμα, αναμφισβήτητα, να έχετε δυνατές πλάτες, αλλά όχι να τις βλέπει μόνιμα ο σύντροφός σας. Δεν είναι μαζί σας για να βλέπει την γυρισμένη πλάτη σας, αλλά το πρόσωπό σας. Μην το ξεχνάτε αυτό! Αυτή η στάση σας πιθανόν να δημιουργήσει τριβές μέσα στο μήνα, αλλά ευτυχώς όλα δείχνουν ότι θα είναι περαστικές (όχι όμως αγύριστες, δυστυχώς).

Το καλό νέο του μήνα είναι ότι, με έναν τρόπο βαρύ και όχι ασυνήθιστο για τα δικά σας δεδομένα, θα εμφανίσετε διάθεση για φλερτ κι όσοι είστε single θα επιδοθείτε με περισσή άνεση και γοητεία στο σπορ. Μια περίεργη ευγλωττία θα σας πιάσει, αλλά μην ανησυχείτε, θα σας περάσει και θα εισέλθετε κι εσείς, όπως όλοι μας, στον κόσμο του ανάδρομο Ερμή, όπου όλα τα μαγικά συμβαίνουν, απλά για τους λάθος λόγους.

Capricorn

Υδροχόος

Αλλάζετε στα μάτια του/ης συντρόφου σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι απαραίτητα κακό. Εξάλλου η πίεση που μπορεί κι εκείνος/η να δέχεται αυτή την περίοδο, να τον/ην κάνουν να παραβλέπει πολλά και να αντιλαμβάνεται ακόμα λιγότερα.

Όσοι είστε ακόμα ελεύθερα κι αδέσμευτα πουλάκια, ίσως συναντήσετε το μάστορά σας σε κάποια συγκέντρωση ή σε κάποιο κλαμπ. Θα σας έλεγα, αν δεν είστε μέλη ή εγγεγραμμένοι, να σπεύσετε να γίνετε, αλλά η άλλη όψη αυτού του νομίσματος λέει ότι η γνωριμία ίσως καταλήξει σε καυτό σεξ ή καυτή σχέση (κι όπου «σχέση» εννοούμε χρόνια). Επομένως, δεν ξέρω τι από τα δύο θα σας αποτρέψει: το καυτό περιστασιακό σεξ ή η προοπτική μιας σχέσης που μπορεί να θελήσει να σας κάτσει στο λαιμό ή στο σβέρκο. Αποφασίστε τι θα κάνετε γιατί την ευκαιρία για το σεξ τη βλέπω να έρχεται και να περνάει, ενώ για τη σχέση, καταλήξτε και τον επόμενο μήνα αν θέλετε, εκεί θα μείνει.

Καλό βόλι λοιπόν και με τις ευλογίες των πλανητών, αλλά αν υπάρχει μια βόμβα που μπορεί να σκάσει στα χέρια σας αυτό το μήνα, θα είναι από λογάκια που θα σας βάλουν σε μπελάδες και δε θα έχει σημασία αν τα προκαλέσατε ή όχι. Ακόμα κι αν όλα τα κάνετε κατά γράμμα, τις παρεξηγήσεις δε θα τις γλυτώσετε κι όσοι έχετε παιδιά, προσέξτε πως θα τα προσεγγίσετε.

Ιχθύες

Κρατήστε την αισιοδοξία σας ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σας που νιώθετε ότι σας τραβάει στην μαύρη του τρύπα. Δε βλέπω το λόγο γιατί να μην αισθάνεστε όμορφα, όταν ακόμα μπορείτε να χαμογελάτε, ακόμα κι αν πρέπει να σφίγγετε τα δόντια. Ελάτε, σας πειράζω, αλλά πρέπει κάπως να σας σκουντήσω από τη θέση σας!
Εάν πάλι παραπονιέστε ότι άσπρη ημέρα δεν βλέπετε, κουνήστε τα χέρια σας και τα πόδια σας, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ακολουθήστε τον δρόμο της παρόρμησης (όχι ότι σας δίνεται κι άλλη επιλογή αυτόν τον καιρό) για να συναντήσετε το πεπρωμένο σας. Αυτό, θα σας το επαναλαμβάνω για πολύ καιρό ακόμη, μέχρι είτε να βαρεθείτε να το διαβάζετε, είτε μέχρι να κάνετε όντως κάτι, έστω κι από αντίδραση, για να δείτε τι... ψάρια θα πιάσετε. Ας είναι!

Μπορείτε, δε, είτε είστε σε σχέση είτε όχι, να κάτσετε να σκεφτείτε σοβαρά τι θέλετε από μια δέσμευση, τι περιμένετε, με τι θα είστε ευτυχισμένοι. Απλά μην το παρακάνετε και περίπου προς το τέλος του μήνα κλείστε όποια θέματα έχετε ανοίξει με τον εαυτό σας, γοργά και με χάρη.

Ενδέχεται να βιώσετε κάποια προβλήματα που θα αντιμετωπίζει ο/η σύντροφός σας ή ο/η σύζυγός σας με την οικογένειά του και πιθανότατα με παιδιά, από προηγούμενο γάμο. Γνωρίζοντας ότι θα προσπαθήστε να δώσετε άμεση λύση ή προτάσεις επίλυσης των προβλημάτων που θα προκύψουν, καλύτερα να κάνετε πίσω και να μην ανακατευθείτε.

Φορέστε ένα μεγάλο χαμόγελο, είτε το αισθάνεστε είτε επειδή οφείλετε να προσποιηθείτε γιατί ο μήνας ζητάει από εσάς να δείξετε εγκράτεια συναισθηματική και οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι ελεγχόμενες.

Διάβασε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για το 2016 στα ερωτικά σου

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved