Ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Μάρτιο 2016 στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεσμευμένοι
Ο μήνας ξεκινά θετικά με τον Ερμή (5/3) και την Αφροδίτη (ως τις 12/3) στο ζώδιο των αλλαγών και της ανανέωσης, τον Υδροχόο, να ευνοεί να φυσήξει φρέσκος αέρας μέσα στη σχέση σου. Κοινωνικές δραστηριότητες και φιλικές συγκεντρώσεις θα σε βάλουν σε ένα χαρούμενο και ερωτικό ρυθμό. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο (1/3) και τον Ουρανό (3/3) σε ευνοούν ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το β’ δεκαήμερο καθώς είναι ιδανικές για να καλλιεργηθεί εμπιστοσύνη στη σχέση και συγχρόνως να βιώσεις τον ενθουσιασμό. Ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, στις 6/3 αλλάζει ζώδιο, μπαίνει στον περιπετειώδη και εξωστρεφή Τοξότη και ως εκ τούτου ευνοείται να πάρεις ρίσκα ικανά να ανοίξουν νέους ορίζοντες στη ζωή και τη σχέση σου. Στις 12/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων και οι ανάγκες της σχέσης σου θα είναι τέτοιες που θα απαιτούν διαστήματα ηρεμίας και χαλάρωσης. Προσοχή απαιτείται γύρω στις 20/3 που κάποια ζητήματα θα προξενήσουν σύγχυση αλλά και γύρω στις 23/3 που η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο της συντροφικότητας, το Ζυγό, θα αναδείξει την ανάγκη να βρεθεί η χρυσή τομή στις διαφορές που υπάρχουν με το ταίρι σου.

Αδέσμευτοι
Με τον Ερμή (ως τις 5/3) και την Αφροδίτη(ως τις 12/3) στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου η διάθεση σου είναι έντονα κοινωνική και το φλερτ δίνει και παίρνει. Ξαφνικές επαφές και γνωριμίες απομακρύνουν την πλήξη από τη ζωή σου και συγχρόνως παρουσιάζουν ευκαιρίες για έναν έρωτα, πιθανόν με πρόσωπο που βλέπεις με φιλική διάθεση. Ιδιαίτερο ευνοϊκό είναι το πρώτο πενθήμερο του μήνα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το β’ δεκαήμερο, καθώς οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο (1/3) και τον Ουρανό (3/3) αυξάνουν τις πιθανότητες για δημιουργία σχέσης με άτομο που από τη μία θα αγαπά τη σταθερότητα και από την άλλη θα σέβεται την επιθυμία σου για ελευθερία. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύες στις 12/3 δείχνει μια περίοδο που η αισθηματική σου ζωή θα είναι κάτω από ένα πέπλο ομίχλης ενώ θα έχεις πιο έντονα την ανάγκη να ζήσεις τον έρωτα στη ιδεατή του μορφή. Πρόσεχε τις παγίδες που στήνει ο Ποσειδώνας γύρω στις 20/3 και κινήσου κοντά στις 26/3 που το πάθος συναντά το όνειρο.

Ταύρος

Δεσμευμένοι
Ο μήνας ξεκινά με την Αφροδίτη (ως τις 12/3) στον Υδροχόο να δείχνει ότι την ώρα που εσύ έχεις το νου στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες, η σχέση σου δέχεται τα «πυρά» του Άρη, ο οποίος φέρνει μπελάδες στο ταίρι σου και αψιμαχίες μεταξύ σας. Το πέρασμα τόσο του Ερμή (στις 5/3) που κυβερνά την αισθηματική σου ζωή, όσο και της Αφροδίτης, στο ρομαντικό και ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων αποτελεί μια πολύ καλή συγκυρία για τα ερωτικά σου καθώς θα δώσει στη σχέση σου χρόνο να «αναρρώσει» από τα χτυπήματα που προηγούμενου διαστήματος. Συγχρόνως, ο Άρης στις 6/3 φεύγει από τον τομέα των σχέσεων και πηγαίνει σε αυτόν του πάθους και της λίμπιντο, γεγονός που σημαίνει ότι το κρεβάτι θα δεχθεί «σεισμούς». Οικονομικά θέματα ίσως κάποιες φορές γίνουν αιτία διαφωνίας ή ανησυχίας μέσα στη σχέση, ωστόσο εύκολα μπορούν να προσπεραστούν. Πρόσεχε γύρω στις 20/3 τη γεμάτη σύγχυση όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα και απόφυγε να κάνεις «θυσίες» που ίσως σε εξαντλήσουν, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το α’ δεκαήμερο. Αξιοποίησε τις μέρες γύρω από τις 26/3 για στιγμές έντονου πάθους.

Αδέσμευτοι
Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που φέρνει αλλαγές και ανατροπές τόσο στα επαγγελματικά όσο και τα αισθηματικά σου. Με τον Ερμή (ως τις 5/3) και την Αφροδίτη (ως τις 12/3) πολύ πιθανόν ένα ξαφνικό φλερτ στο χώρο της εργασίας να φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σου. Τα πράγματα θα κινηθούν σε πιο χαλαρούς και ήρεμους ρυθμούς με την είσοδο της Αφροδίτης (στις 12/3) στο ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων. Πολύ πιθανόν να αναζητήσεις και να βρεις την ιδανική αγάπη στο πρόσωπο ενός φίλου ή στους κόλπους μια ομάδας, ενώ σε αυτό το σκοπό θα σε βοηθήσει η επέκταση του κοινωνικού σου κύκλου. Κοντά στις 20/3 χρειάζεται μια προσοχή καθώς οι επιλογές σου θα βασίζονται περισσότερο στο συναίσθημα και τις φαντασιώσεις σου παρά στη λογική και την πραγματικότητα. Ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο α’ δεκαήμερο, κράτα μικρό καλάθι στο «ιδανικό» ταίρι που παρουσιάζεται μπροστά σου. Κοντά στις 26/3 τα πράγματα είναι καλύτερα, καθώς η έντονη σεξουαλική έλξη για ένα πρόσωπο ίσως αποτελεί όντως το «κλειδί» για μια σχέση που θα λειτουργήσει.

Δίδυμοι

Δεσμευμένοι
Ο Μάρτιος κάνει ποδαρικό με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή (ως τις 5/3) και την Αφροδίτη (ως τις 12/3) να κινούνται στο αέρινο και κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου τονίζοντας την ανάγκη για αλλαγές που θα δώσουν νέα πνοή στη σχέση σου. Εκδρομές, ταξίδια, βόλτες και νοητικές ασχολίες μπορούν να απομακρύνουν τη μονοτονία και να αλλάξουν την αντιμετώπιση απέναντι στο ταίρι σου. Πολύ θετικό είναι για σένα το πρώτο δεκαήμερο του μήνα που η Αφροδίτη σχηματίζει θετικές όψεις με τον Κρόνο (1/3) και τον Ουρανό (3/3) καθώς θα πάρεις πιο σοβαρά τις ανάγκες της σχέσης και θα θελήσεις να δοκιμάσεις νέα πράγματα για να ζήσεις μια ευχάριστη «ανατροπή». Αξιοποίησέ το, καθώς έτσι θα είναι πιο εύκολο το επόμενο διάστημα του μήνα που οι καταστάσεις και οι εξελίξεις θα σε ωθήσουν να πάρεις γενναίες αποφάσεις. Η παρουσία του Άρη στον Τοξότη από τις 6/3 θα κάνει πιο έντονη την ανάγκη για ξεκαθαρίσματα και την επιθυμία να ανοίξεις ένα νέο κύκλο μέσα στη σχέση. Από σένα εξαρτάται αν θα βάλεις τα θεμέλια για κάτι δυνατό στο χρόνο ή για ένα «τέλος».

Αδέσμευτοι
Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το β’ δεκαήμερο, τονίζει την ανάγκη για σοβαρότητα στις σχέσεις, σε σημείο που αν δεν τη βρίσκεις να προτιμάς τη μοναξιά από μια αγάπη που πληγώνει. Συγχρόνως, όμως σε ωθεί να βάλεις και ένα τέλος σε «τσιλιμπουρδίσματα» και «επιπολαιότητες» καθώς πλέον βλέπεις ότι δεν ικανοποιούν τα βαθύτερα «θέλω» σου και σε εμποδίζουν να επικεντρωθείς σε κάτι πιο «ουσιαστικό». Με τον Ερμή (ως τις 5/3) και την Αφροδίτη (ως τις 12/3) στο ζώδιο των αλλαγών, τον Υδροχόο, νέα δεδομένα εμφανίζονται στο αισθηματικό τοπίο της ζωή σου και πιθανόν να βιώσεις μια μεγάλη «έκπληξη». Στις πρώτες μέρες του μήνα είναι πιθανό να λάβει χώρα μια γνωριμία ή να δημιουργηθεί πολύ γρήγορα μια σχέση που θα σε συνεπάρει, χωρίς να σε φοβίζει για την πορεία της. Τα πράγματα ωστόσο δυσκολεύουν στη συνέχεια, καθώς με τον Άρη στον τομέα των σχέσεων και την Αφροδίτη στο ζώδιο της σύγχυσης τους Ιχθύες, ίσως βρεθείς μπροστά σε διλήμματα ή ερωτήματα που θα δυσκολευτείς να δώσεις απαντήσεις. Η λύση θα βρεθεί βάζοντας τη σοβαρότητα, την κατανόηση και το σεβασμό στην κορυφή των αξιών με βάσει τις οποίες θα πάρεις αποφάσεις.

Καρκίνος

Δεσμευμένοι
Ο Μάρτιος είναι ένας όμορφος και ευχάριστος μήνας είναι για σένα, γλυκέ Καρκίνε. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο ως τις 12/3 φέρνει εκπλήξεις και αλλαγές που θα ανανεώσουν την σεξουαλική σου ζωή. Κάποιες ζήλιες είναι πιθανές όμως και αυτές μπορούν να γίνουν αιτία για να ζωηρέψει η φλόγα του πάθους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο συναισθηματικό και ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων προμηνύει μια ακόμα καλύτερο περίοδο για την ερωτική σου ζωή. Το σύμπαν ευνοεί να ζήσεις πολύ όμορφες και ειδυλλιακές στιγμές. Γύρω στις 14/3 πρόσεχε μήπως προβλήματα δουλειάς γίνουν αιτία για ένταση επειδή ίσως δεν θα έχεις όσο χρόνο θέλεις για το ταίρι σου. Στις 20/3 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι μπορεί ένα όνειρό σου να γίνει πραγματικότητα ή απλά να περάσεις ρομαντικά με το ταίρι σου με πολύ θετικό αντίκτυπο στη ψυχολογία σου. Τέλος, κοντά στις 26/3 μπορείς να ζήσεις έντονες και παθιασμένες στιγμές, ενώ αν η σχέση σου βρίσκεται σε μια δύσκολη φάση θα υπάρξουν ευκαιρίες να αναγεννηθεί.

Αδέσμευτοι
Ο Μάρτιος κάνει ποδαρικό με τον Άρη να συνεχίζει να βρίσκεται στο πολύ ερωτικό ζώδιο του Σκορπιού ως τις 6/3 και, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το γ’ δεκαήμερο, έχεις την ευκαιρία με τις κινήσεις σου να γοητεύσεις και να έλξεις κοντά σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Συγχρόνως, η Αφροδίτη ως τις 12/3 κινείται στον Υδροχόο και στον οίκο της λίμπιντο και των κρυφών ερώτων, δείχνοντας αφενός ότι η πλευρά στο κρεβάτι σου δεν θα μείνει άδεια αλλά και ότι ένας μυστικός έρωτας ίσως έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Ενδεχομένως, να μπεις και σε μια εσωτερική διεργασία για να ανακαλύψεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου στο σεξ και τον έρωτα. Το σκηνικό γίνεται πολύ πιο θετικό και ερωτικό με την είσοδο της Αφροδίτης στο υδάτινο και ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων. Πολύ πιθανόν σε μια μετακίνηση ή ένα ταξίδι να συναντήσεις την ιδανική αγάπη, ενώ δεν αποκλείεται ο έρωτας να μπει στη ζωή σου με πολύ ρομαντικό τρόπο και να ζήσεις αισθαντικές στιγμές.

Λέων

Δεσμευμένοι
Ένα πολύ ξεχωριστός μήνας είναι για σένα ο Μάρτιος καθώς το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη στις 6/3 σε βοηθά να απεγκλωβιστείς από παρελθοντικές ανησυχίες και οικογενειακές αναταραχές και να δώσεις περισσότερη ενέργεια στον έρωτα καθώς θα νιώθεις μεγαλύτερη αισιοδοξία και ενθουσιασμό για τη ζωή. Η εξωστρεφής φύση του ζωδίου τονώνει την ανάγκη σου να εκδηλώνεις τον έρωτα και την αγάπη για το ταίρι σου αλλά και να περνάτε στιγμές διασκέδασης και χαράς. Συγχρόνως, η παρουσία της Αφροδίτης ως τις 12/3 στον ανανεωτικό Υδροχόο δείχνει ότι κάποιες αλλαγές θα γίνουν αιτία για να έρθετε πιο κοντά ενώ ενδεχομένως να αποφασίσεις να κάνεις και ένα νέο βήμα στη σχέση σου. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στους υδάτινους και συναισθηματικούς Ιχθύες ξεκινά μια περίοδο που θα επιδιώξεις πιο έντονα βαθιά και συναισθηματική σύνδεση με το ταίρι σου, ενώ η χημεία μεταξύ σας στο σεξ θα είναι αιτία για να ζήσετε ξεχωριστές στιγμές.

Αδέσμευτοι
Η παρουσία του Κρόνου στον οίκο της αισθηματικής ζωής δείχνει ότι κάποια γεγονότα έχουν συνηγορήσει στο να πάρεις πιο σοβαρά την αξία του έρωτα στη ζωή σου και ενδεχομένως πλέον να αναζητείς μια σχέση με καλές προδιαγραφές. Ένα άτομο με ανώριμη συμπεριφορά δεν μπορεί να σε έλξει πια, ενώ αντίθετα ένα πρόσωπο με συγκροτημένη προσωπικότητα, ίσως και μεγαλύτερος/η, να σου κλέψει την καρδιά. Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη στις 6/3 είναι μια πάρα καλή αστρολογική συγκυρία για την ερωτική σου ζωή καθώς νιώθεις έτοιμος να αναλάβεις τα ηνία στον έρωτα, να κάνεις όσα χρειάζονται και να ζήσεις με ενθουσιασμό και χαρά. Επίσης, σε ευνοεί η παρουσία της Αφροδίτης ως τις 12/3 στον Υδροχόο και στον τομέα των σχέσεων, καθώς κάνει τις προσεγγίσεις πολύ πιο εύκολες για σένα και παρουσιάζει ευκαιρίες για γνωριμίες και σχέσεις που μπορεί να σε συνεπάρουν. Μια προσοχή χρειάζεται με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύες, καθώς γεγονότα και καταστάσεις ίσως γίνουν αιτία να μπερδευτείς ξεφεύγοντας από τους πραγματικούς σου στόχους ή να παρασυρθείς σε λάθη. Πρόσεχε τα μυστικά φλερτ, καθώς στη συνέχεια ίσως νιώθεις ότι παγιδεύτηκες σε κάτι που δεν ήθελες.

Παρθένος

Δεσμευμένοι
Ένας μήνας με πολλές προκλήσεις και αγωνίες είναι ο Μάρτιος καθώς με το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη στις 6/3 ανοίγει για σένα ένας νέος κύκλος που φέρνει αναστάτωση και ένταση μέσα στο σπίτι. Το κλίμα στη σχέση επιβαρύνεται από το φόρτο εργασίας που θα έχεις ή επαγγελματικές εξελίξεις που θα απαιτούν από εσένα αλλαγές, που ίσως σε αγχώνουν. Τα πράγματα γίνονται καλύτερα από τις 12/3 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων και στον τομέα των σχέσεων. Η έντονα πρακτική και ρεαλιστική σου πλευρά έρχεται να αντισταθμιστεί από την αγάπη και την τρυφερότητα. Ωστόσο, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το α’ δεκαήμερο χρειάζεται να μην αφεθείς σε καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες και έχουν να κάνουν με σημαντικές αποφάσεις, γιατί στη συνέχεια ίσως νιώθεις ότι έπραξες χωρίς να έχεις τα λογικά σου. Ειδικά, γύρω στις 20/3 προτίμησε να ζήσεις στιγμές έρωτα και διασκέδασης αλλά απόφυγε να δώσεις την έγκριση σου για αποφάσεις βαρύνουσας σημασίας. Αντίθετα, κοντά στις 26/3 άρπαξε τις ευκαιρίες για οτιδήποτε μπορεί να ξαναζωντανέψει τα όνειρα και τα ιδανικά μέσα στη σχέση σου.

Αδέσμευτοι
Με τον Δία στο δικό σου ζώδιο πολλές πόρτες ανοίγουν από το πουθενά και από αυτές δεν εξαιρείται ο έρωτας. Είσαι το αγαπημένο παιδί του σύμπαντος ως τον Σεπτέμβρη και αυτό σημαίνει ότι η τύχη ποτέ δεν σε εγκαταλείπει. Έτσι, κι αυτόν τον μήνα αν και η είσοδος του Άρη στον Τοξότης στις 6/3 θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με καταστάσεις που θα σου δημιουργούν συναισθηματική ανασφάλεια, εντούτοις οι ευκαιρίες για έρωτα δεν θα λείπουν. Ως τις 12/3 αυτές θα είναι πιο έντονες στο χώρο εργασίας, στο γυμναστήριο ή σε μέρη που επισκέπτεσαι τακτικά ή καθημερινά. Οι εξελίξεις ενδέχεται να είναι πολύ γρήγορες και ένα φλερτ να εξελιχθεί σε σχέση με εντελώς απρόβλεπτο τρόπο. Στη συνέχεια, η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύες και στον τομέα των σχέσεων σου και οι πιθανότητες για να δεσμευτείς αυξάνονται κατακόρυφα και μάλιστα με ένα πρόσωπο που ίσως να το νιώσεις ως «το άλλο σου μισό». Μια προσοχή χρειάζεται γύρω στις 20/3 γιατί μπορεί τα «γυαλιά» μέσα από τα οποία βλέπεις ένα πρόσωπο που σε γοητεύει να σε κάνουν να το εξιδανικεύσεις.

Ζυγός

Δεσμευμένοι
Ένας υπέροχος μήνας είναι καθοδόν για σένα συντροφικέ και ερωτικέ Ζυγέ, αφού η Αφροδίτη συνεχίζει να κινείται στον οίκο του έρωτα, της απόλαυσης και της διασκέδασης. Ως τις 12/3 η παρουσία της στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει ότι μπορείς να ζήσεις άκρως εκπληκτικές στιγμές, ενώ γιορτές, έξοδοι και όμορφα γεγονότα μπορούν να δώσουν έναν άλλον αέρα στη σχέση σου. Συγχρόνως, στις 6/3 ο Άρης περνά στον Τοξότη βάζοντας τέλος σε μια περίοδο που δεν έμενε ευρώ στην τσέπη σου και οι οικονομικές ανησυχίες αποτελούσαν αγκάθι για την ευημερία της σχέσης. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσεις μαζί με το ταίρι σου ευκαιρίες για περιπέτειες και ερωτικές απολαύσεις που νοητικά και επικοινωνιακά θα σας φέρουν πιο κοντά. Ίσως, πάλι ο/η σύντροφος σου χρειαστεί να κάνει κάποια αλλαγή στον τρόπο που μετακινείται και αυτό να συμβάλλει θετικά με κάποιον τρόπο στη δική σου διάθεση. Στις 12/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να φροντίσεις η καθημερινότητα σας να γίνει πιο ρομαντική και όμορφη ακόμα και μέσα από τις πιο απλές δικές σου κινήσεις και επιλογές.

Αδέσμευτοι
Η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο ως τις 12/3 δείχνει ότι βρίσκεσαι σε μια πολύ καλή φάση στην ερωτική σου ζωή με την αυτοπεποίθησή σου ανεβασμένη. Τα φλερτ και οι γνωριμίες δίνουν και παίρνουν και εσύ νιώθεις ότι είσαι από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα. Μια σχέση είναι πολύ πιθανόν να προκύψει, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το β’ ή γ’ δεκαήμερο. Συγχρόνως, πολύ βοηθητική για να κάνεις νέες γνωριμίες και να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο είναι η παρουσία του Άρη από τις 6/3 στο εξωστρεφές ζώδιο του Τοξότη. Ίσως, παρατηρήσεις γίνεσαι περισσότερο διεκδικητικός/ή στις επαφές και στις συναναστροφές σου και μάχεσαι για ό, τι θέλεις, ενώ γενικότερα ο τρόπος που θα επικοινωνείς θα τονίζει το σεξαπίλ σου. Στις 12/3 η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, εισέρχεται στους συναισθηματικούς Ιχθύες και ίσως σε γοητεύσει ένα πρόσωπο που έχει τον τρόπο να καταλαβαίνει τι χρειάζεσαι χωρίς να το εκφράζεις, ενώ συγχρόνως είναι τρυφερό και γλυκό. Ωστόσο, γύρω στις 20/3 λόγω της συνόδου Αφροδίτης – Ποσειδώνα χρειάζεται μια προσοχή γιατί ίσως αποδειχθεί λάθος το να μπλέξεις τα ερωτικά με τα επαγγελματικά.

Σκορπιός

Δεσμευμένοι

Ο Μάρτιος μπαίνει κάπως δύσκολα λόγω της έντασης και του εκνευρισμού που έχουν φέρει κάποια απρόβλεπτα γεγονότα και ξαφνικές αλλαγές αλλά χωρίς να πτοείσαι ή να χάνεις τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να πετύχεις όσα θες. Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη στις 6/3 δείχνει ότι θα σε ανησυχήσουν έντονα οικονομικά θέματα γεγονός που θα έχει έναν αντίκτυπο στη στάση σου μέσα στη σχέση. Ιδιαίτερα ως τις 12/3 που η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο δεν θα σε βοηθάει πολύ στον ερωτικό τομέα, ίσως υπάρχει ένα τεταμένο ή εκρηκτικό κλίμα. Πιθανόν οι συνθήκες να είναι τέτοιες που να νιώθετε κάπως μακριά και αποστασιοποιημένοι ο ένας από τον άλλον. Ευτυχώς, στις 12/3 η Αφροδίτη περνά στους συναισθηματικούς Ιχθύες και όχι μόνο βρίσκεται η γέφυρα που σας φέρνει πιο κοντά αλλά ξεκινά και μια πολύ όμορφη περίοδος με ευχάριστα γεγονότα. Ο έρωτας, η χαρά και η διασκέδαση θα πρωταγωνιστούν, ενώ πολύ πιθανόν να μπείτε στη διαδικασία απόκτησης παιδιού ή επισημοποίησης της σχέσης σας.

Αδέσμευτοι
Ο Μάρτιος ξεκινά με την Αφροδίτη στο αποσταθεροποιητικό ζώδιο του Υδροχόου και κάποιες συνθήκες θα συμβάλλουν στο να νιώσεις ανασφάλεια για τα όσα μπορείς να πετύχεις στον αισθηματικό τομέα. Ενδεχομένως, ένας παρελθοντικός χωρισμός ή μια σχέση από παλιά με κάποιο τρόπο να σαμποτάρει τη συναισθηματική σου ηρεμία και να διακατέχεσαι από μια εσωτερική που θα αποτελεί τροχοπέδη για τους αισθηματικούς σου στόχους. Συγχρόνως, ο Άρης στις 6/3 εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο και ίσως αισθανθείς ότι μαζί του χάνεται και η ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό στον ερωτικό τομέα. Ωστόσο, η ψυχολογία σου θα αλλάξει σημαντικά από τις 12/3 που η Αφροδίτη θα εισέλθει στην κατοικία του ονειρικού Ποσειδώνα δείχνοντάς σου ότι τίποτα δεν έχει χαθεί, αντίθετα, όλα όσα επιθυμείς βαθιά μπορείς να τα πετύχεις. Η γοητεία σου στο άλλο φύλο θα είναι έντονη και θα νιώσεις ότι ήρθε η ώρα να απολαύσεις τις «θυσίες» που έχεις κάνει τόσο καιρό. Θα μπεις πολύ δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα μέσα από εξελίξεις που θα δημιουργηθούν από την άλλη πλευρά.

Τοξότης

Δεσμευμένοι
Μετά από μια μεγάλη περίοδο που ένιωθες ότι το ένα δεινό διαδέχεται το άλλο και δεν μπορείς να βρεις ψυχική ηρεμία με τίποτα, θα αισθανθείς ότι βρίσκεις πάλι τον δυναμικό και αισιόδοξο εαυτό σου. Με την είσοδο του Άρη στις 6/3 στο δικό σου ζώδιο, η προσοχή και οι ενέργειες σου στρέφονται περισσότερο στο παρόν και στο μέλλον και αυτό αφορά και τη σχέση σου. Η νέα θέση του Άρη βοηθά το παρελθόν να μην εμποδίζει τη νέα πορεία που θέλεις να χαράξεις μέσα σε αυτήν, αντίθετα θα γίνει εχέγγυο για καταστάσεις που θα φέρουν ενθουσιασμό και χαρά. Ένας νέος κύκλος ανοίγει στην προσωπική σου ζωή και με τον κυβερνήτη των σχέσεων σου τον Ερμή να βρίσκεται ως τις 5/3 στον Υδροχόο, ως τις 22/3 στους Ιχθύες και έπειτα στον Κριό θα υπάρξουν και σταδιακές αλλαγές μέσα στη σχέση. Το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει και ιδιαίτερα προς τα τέλη του μήνα θα νιώθεις ότι η ερωτική σου ζωή γίνεται όλο και καλύτερη.

Αδέσμευτοι
Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης ήδη από τον προηγούμενο μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου σου έχει δώσει ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες και γενικότερα να δείξεις ένα πιο επικοινωνιακό προφίλ. Ωστόσο, η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό ως τις 6/3 δεν σου επιτρέπει εύκολα να ανοιχτείς στα θετικά που σου παρουσιάζονται καθώς νιώθεις ακόμα νωπές τις πληγές από έναν προηγούμενο έρωτα. Με την είσοδο όμως του Άρη στο δικό σου ζώδιο θα νιώσεις τις μπαταρίες σου να γεμίζουν με πίστη και αισιοδοξία και πλέον δεν θα αφήνεις τίποτα να γίνεται εμπόδιο στην προσωπική σου ευτυχία. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύες στις 12/3, μέσα από κάποια γεγονότα που ενδεχομένως να μη σου αρέσουν, θα συνειδητοποιήσεις την αξία να ζεις έναν έρωτα που σου δίνει την αγκαλιά που χρειάζεσαι και μπορεί να σου προσφέρει οικογενειακή γαλήνη και θαλπωρή. Στις 22/3 ο Ερμής που κυβερνά τις σχέσεις σου, εισέρχεται στον πύρινο και δυναμικό Κριό και πλέον μπορείς να μπεις σε μια σχέση που μαζί της θα κάνεις ένα νέο βήμα στη ζωή σου, που σε τίποτα δεν θα θυμίζει τα παλιά.

Αιγόκερως

Δεσμευμένοι
Με την Αφροδίτη ως τις 12/3 στον Υδροχόο ξαφνικά γεγονότα θα τονίσουν την ανάγκη να κάνεις πράγματα που θα προσφέρουν στο ταίρι σου ασφάλεια και θα καλύψουν βασικές του ανάγκες χωρίς να εξαιρούνται από αυτές η απόλαυση και η καλοπέραση. Όλο όμως σχεδόν το επόμενο 20ημερο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους ρομαντικούς Ιχθύες και όσον αφορά τα θέματα καρδιάς θα εστιάσεις περισσότερο στην επικοινωνία θέλοντας μέσω αυτής να ανθίσει το συναίσθημα, η τρυφερότητα και η αγάπη στη σχέση σου. Ευκαιρίες θα υπάρχουν, ενώ μετακινήσεις και έξοδοι με ψυχαγωγικό χαρακτήρα θα συμβάλλουν στο να διαμορφωθεί ένα πιο ερωτικό κλίμα μεταξύ σας. Ωστόσο, ίσως ο περίγυρος σε κάποιες περιπτώσεις γίνει αιτία για απογοητεύσεις γεγονός που θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μη διαποτιστεί με δηλητήριο η σχέση σας. Τέλος, προσοχή χρειάζεται όσον αφορά και τον στενό οικογενειακό σας κύκλο καθώς και από εκεί διαφαίνονται προβλήματα που θα σας απασχολήσουν ως ζευγάρι.

Αδέσμευτοι
Με την Αφροδίτη, που κυβερνά την ερωτική ζωή, ως τις 12/3 στο ανατρεπτικό ζώδιο του Υδροχόου αν και παρουσιάζονται καταστάσεις που σου προσφέρουν την ευκαιρία να περάσεις καλά, ενδεχομένως να νιώθεις ότι κάνεις επιλογές που πάνε κόντρα στις αξίες σου. Ίσως, πάλι να ανακύψουν ξαφνικά ανησυχίες ότι κάποιο πρόσωπο έχει οικονομικές βλέψεις όσον αφορά το πρόσωπο σου και έτσι να μη θελήσεις να συνδεθείς περισσότερο συναισθηματικά μαζί του. Στις 12/3 η Αφροδίτη εγκαταλείπει το αντισυμβατικό ζώδιο του Υδροχόου και εισέρχεται στο γλυκό και ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων δίνοντας σου την ευκαιρία για γνωριμίες και επαφές που πρωτίστως θα σε καλύπτουν συναισθηματικά. Πολύ πιθανόν να βγάλεις προς τα έξω μια πιο ρομαντική σου πλευρά χωρίς να χάνεις το ρεαλισμό σου, ίσως επειδή κάποιο πρόσωπο σε ωθεί να έχεις μια πιο στοργική και τρυφερή στάση απέναντί του. Στις 14/3 ίσως μια γνωριμία δεν ικανοποιεί την ανάγκη σου για οικογένεια ή την τήρηση των παραδόσεων ενώ στις 20/3 ενδεχομένως ένα πρόσωπο να σε γοητεύσει σε σημείο που να κάνεις λάθη. Στις 26/3 μπορεί να δημιουργηθεί μια βαθιά και έντονη αγάπη που θα σε καλύπτει τόσο σεξουαλικά όσο και ψυχικά.

Υδροχόος

Δεσμευμένοι
Με τον Ερμή (ως τις 5/3) και την Αφροδίτη (ως τις 12/3) το ταίρι σου παίζει σημαντικό ρόλο σε νέα ξεκινήματα που κάνεις και αισθάνεσαι πολύ θετικά την συμβολή του στη ζωή σου. Διανοητικές ασχολίες και ξεχωριστά ενδιαφέροντά σου σας φέρνουν πιο κοντά με κάποιον τρόπο και εσύ το νιώθεις πολύ περισσότερο «άνθρωπό» σου. Μάλιστα, δεν σε καταπιέζει αντίθετα σου δίνει την ελευθερία που χρειάζεσαι και έτσι γίνεται ακόμα πιο γοητευτικό στα μάτια σου. Ως τις 22/3 ο Ήλιος που κυβερνά τις σχέσεις σου θα κινείται στον 2ο ηλιακό σου οίκο δείχνοντας μια περίοδο που θα δώσετε μαζί με το ταίρι σου περισσότερη βαρύτητα στο πως θα καλύψετε οικονομικές ανάγκες και πιθανόν να του παραχωρήσεις τη διαχείριση κάποιων χρημάτων σου. Στις 22/3 ο Ερμής, που εξουσιάζει την ερωτική ζωή, περνά στον πύρινο και ενθουσιώδη Κριό δείχνοντας μεγαλύτερη κινητικότητα και δραστηριότητα σε ότι μπορεί να κάνει τη φλόγα της σχέσης σου πιο έντονη.

Αδέσμευτοι
Ο Μάρτιος ξεκινά με θετική ψυχολογία και με σένα να δίνεις ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνισή σου. Πιθανόν να κάνεις κάποιες αλλαγές στο look σου επιδιώκοντας την ανανέωση, γεγονός που θα πετύχεις ανεβάζοντας σημαντικά την αυτοπεποίθησή σου. Τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σου και από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να προκύψουν γνωριμίες και μάλιστα με εντελώς απρόβλεπτο τρόπο. Ένα πρόσωπο που νιώθεις ότι εκτός από ταίρι σου θα μπορούσε να είναι και καλός φίλος σου συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να σε γοητεύσει ως τις 12/3 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο. Στη συνέχεια, η Αφροδίτη θα εισέλθει στους Ιχθύες όπου ως τις 22/3 θα βρίσκεται και ο κυβερνήτης των σχέσεων σου ο Ήλιος, και μεγάλο ρόλο πλέον όσον αφορά τη δημιουργία μιας σχέσης θα παίξει κατά πόσο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να καλύψει τις βασικές σου ανάγκες. Ποιες όμως είναι αυτές; Αν δεν ξέρεις με σιγουριά καλείσαι να ξεκαθαρίσεις προκειμένου να μην εμπλακείς σε μια σχέση που αλλά ζητάς και αλλά μπορεί να σου προσφέρει.

Ιχθύες

Δεσμευμένοι
Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο ως τις 12/3 πολύ πιθανόν κάποια ξαφνικά γεγονότα να δημιουργήσουν την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις μέσα σου κάποιες αμφιβολίες ή ανασφάλειες που συνδέονται με την ερωτική σου ζωή. Ενδεχομένως, να κρατήσεις κρυφά από το ταίρι σου κάποια πράγματα που νιώθεις επιδιώκοντας να βρεις μόνος/η σου την γαλήνη που ζητάς. Συγχρόνως, η ανάγκη για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με το ταίρι σου είναι πιο έντονη ενώ θετικό αντίκτυπο θα έχει στη σχέση σου ό,τι σου επιτρέπει να φορτίζεις μπαταρίες και να ανασυντάσσεις τις δυνάμεις σου. Τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα με το πέρασμα της Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο αφού πλέον θα νιώθεις ότι είσαι έτοιμος/η να δώσεις και να προσφέρεις τα δώρα της αγάπης. Η ψυχολογία σου αλλάζει, γίνεται πιο θετική και η ρομαντική σου διάθεση δημιουργεί ένα όμορφο κλίμα στη σχέση. Πολύ πιθανόν κάποιο ευχάριστο γεγονός να σε «σημαδέψει» αυτό το μήνα και να σε «δέσει» με ένα «μαγικό» τρόπο με το ταίρι σου.

Αδέσμευτοι
Ο Μάρτιος ξεκινά με την Αφροδίτη να διελαύνει από τον 12ο οίκο και το ζώδιο του Υδροχόου, δείχνοντας μια φάση περισυλλογής τόσο για τη ζωή σου όσο και για τον έρωτα. Η ανάγκη να ταξιδέψεις βαθιά μέσα σου και να βρεις απαντήσεις σε ερωτήματα που σε απασχολούν είναι έντονη και για αυτό πιθανόν να μην «ανοίγεσαι» στον έρωτα αντίθετα να «κλείνεσαι» στον εαυτό σου. Ως τις 12/3 η επιθυμία να μην ξέρουν οι άλλοι τι νιώθεις και τι θέλεις θα είναι κυρίαρχη και για αυτό θα υπάρχει ένα πέπλο ομίχλης γύρω από την ερωτική σου ζωή. Το κλίμα αλλάζει εντελώς με την είσοδο της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο αφού αφυπνίζει την επιθυμία σου για έρωτα και σε ωθεί να ανανεωθείς τόσο ψυχικά όσο και εμφανισιακά. Το σύμπαν έχει πολύ όμορφα και ερωτικά σχέδια για σένα που ενισχύονται από την παρουσία του Δία στον οίκο των σχέσεων και ως εκ τούτου μέχρι να τελειώσει ο Μάρτιος ίσως μια πολύ όμορφη αγάπη έχει μπει στη ζωή σου.

Διάβασε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για το 2016 στα ερωτικά σου

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved