Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Μαρτίου

Ο Μάρτιος του 2016 είναι ο συμπαντικός μήνας 3.

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Μαρτίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Μάρτιος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 3 - κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (3), 12+3=15. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+5 =6. Το 6 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Μάρτιο.

Για το μήνα Μάρτιο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1
Αυτό το μήνα αφήνεις πίσω σου το γνώριμο και ασφαλές. Οι στόχοι σου είναι ξεκάθαροι και είσαι έτοιμος /η να κάνεις βουτιά στο άγνωστο διεκδικώντας δυναμικά ό,τι θεωρείς ό,τι σου αξίζει.
Επαγγελματικά: Μια καινούργια σελίδα ανοίγεται στον επαγγελματικό σου τομέα. Ξεφορτώνεσαι ο,τι σε έχει κουράσει και αρπάζεις κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται.
Οικονομικά: Κόψε τα πολλά - πολλά γιατί το ταμείο είναι μείον.
Αισθηματικά: Προσπάθησε να συζητάς τις διαφωνίες σου χωρίς να καταλήγεις σε καυγά. Αν είσαι μόνος / η, ψάχνοντας για το άτομο που θα σε συναρπάσει πηγαίνεις από αγκαλιά σε αγκαλιά.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2
Αυτό το μήνα αναδιοργάνωσε το πρόγραμμα σου έτσι ώστε να σου μένει ελεύθερος χρόνος για ασχολίες που σε ευχαριστούν και σε βοηθάνε να ξεφύγεις από τι ψυχολογικές σου διακυμάνσεις.
Επαγγελματικά: Κινήσου με ευελιξία, απέφυγε τις σπασμωδικές ενέργειες και πήγαινε με τη ροή των γεγονότων. Τρέξε όταν ο δρόμος είναι ανοιχτός και κόψε ταχύτητα όταν εμφανίζονται εμπόδια.
Οικονομικά: Απλώσου μέχρι εκεί που φτάνουν τα πόδια σου.
Αισθηματικά: Όσο εξακολουθείς να στρουθοκαμηλίζεις και καταφεύγεις στην εύκολη λύση της φυγής τα προβλήματα θα διαιωνίζονται. Αν είσαι μόνος /η, ένα άτομο που μιλάτε την ίδια γλώσσα προσελκύει το ενδιαφέρον σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3
Αυτό το μήνα έλκεις τους μπελάδες όπως το φως τη πυγολαμπίδα. Σε έλκει ό,τι είναι ασυνήθιστο. Μόλις χάνεται η μαγεία, αλλάζεις ρότα, ψάχνοντας το επόμενο που θα σε συναρπάσει.
Επαγγελματικά: Ευοίωνες προοπτικές αν το αντικείμενο της εργασίας σου έχει σχέση με τα ΜΜΕ ή το διαδύκτιο. Θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις το επαγγελματικό σου προφίλ με εκπαιδευτικά σεμινάρια.
Οικονομικά: Ξεμπερδεύεις με ένα παλιό χρέος.
Αισθηματικά: Δύσκολο ν’ ακολουθήσει ο /η σύντροφός σου τους εξαντλητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας σου. Αν είσαι μόνος/ η, η εικόνα που προβάλεις εντυπωσιάζει και συνάμα προβληματίζει.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4
Αυτό το μήνα κάνε τον απολογισμό σου, αναγνώρισε τόσο τα σημεία που υπερέχεις όσο και αυτά που υστερείς, μάθε από τα λάθη σου και ασχολήσου ώριμα με θέματα που μέχρι τώρα κουκούλωνες.
Επαγγελματικά: Μια μικρή αναστάτωση στον επαγγελματικό σου χώρο θα ξεπεραστεί ευκολότερα αν δεν υπάρχει ανταγωνιστική διάθεση. Πρόσεχε τα λόγια σου γιατί μπορεί να παρερμηνευτούν.
Οικονομικά: Μετά από προσπάθειες οι υποχρεώσεις σου είναι υπό έλεγχο.
Αισθηματικά: Αν η σχέση σας δεν ξεφύγει σύντομα από τη ρουτίνα, πλησιάζει η ώρα που θα τη σκέπτεσαι με νοσταλγία. Αν είσαι μόνος/ η, ενδίδεις εύκολα σε όσους σου χαϊδεύουν τ’ αυτιά.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5
Οι εξελίξεις τρέχουν και μαζί τους και εσύ. Απομάκρυνε τοξικές σχέσεις και προβληματικά άτομα που ροκανίζουν το χρόνο και την ενέργεια σου και αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου.
Επαγγελματικά: Μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση σε κάνει να βλέπεις με αισιοδοξία το μέλλον. Τώρα νοιώθεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά σιγουριά για τις επιλογές σου.
Οικονομικά: Τα οικονομικά σου είναι σε ανοδική πορεία.
Αισθηματικά: Πριν πάρεις μια οριστική απόφαση σκέψου μήπως υπερτερούν αυτά που σας ενώνουν από αυτά που σας χωρίζουν! Αν είσαι μόνος/ η, απολαμβάνεις το παιχνίδι της αποπλάνησης.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6
Αυτό το μήνα μη δίνεις δικαιώματα σε άτομα που μπήκαν πρόσφατα στη ζωή σου. Τα πράγματα δεν είναι όπως προσπαθούν να τα παρουσιάσουν, και ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.
Επαγγελματικά: Η εργατικότητα και οι επικοινωνιακές σου ικανότητες δεν περνάνε απαρατήρητα από τους αρμόδιους Πιθανή προαγωγή ή μετακίνηση σε μια θέση που περίμενες καιρό.
Οικονομικά: Οικονομική στήριξη από ένα άτομο της οικογένειας σου.
Αισθηματικά: Ο σύντροφος σου δείχνει έμπρακτα ό,τι διεκδικεί την προσοχή σου. Αν είσαι μόνος/ η, μια γνωριμία σε φιλικό περιβάλλον μπορεί ν’ αποδειχτεί ο έρωτας της ζωής σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7
Αυτό το μήνα μη αναμενόμενες καταστάσεις αναστατώνουν την καθημερινότητα σου. Καλό θα ήταν να μην επιτρέψεις παρεμβολές τρίτων γιατί θα μπλέξουν περισσότερο τα πράγματα.
Επαγγελματικά: Η επαγγελματική σου εξέλιξη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις που παρουσιάζονται, αλλά και την ικανότητα σου για ομαδική εργασία.
Οικονομικά: Παλιές αμαρτίες πιέζουν για οριστικές λύσεις.
Αισθηματικά: Ένα συμβάν που δεν γνώριζες έρχεται στην επιφάνεια και κλονίζει την εμπιστοσύνη σου. Αν είσαι μόνος/ η, μια καρμική γνωριμία σε αναστατώνει ευχάριστα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8
Αυτό το μήνα όλα είναι εφικτά αρκεί να μην παρασυρθείς από υπεραισιοδοξία. Ουσιαστική συμπαράσταση στις προσπάθειες σου από ένα πρόσωπο που πιστεύει στις δυνατότητες σου.
Επαγγελματικά: Οι προσπάθειες που έχεις κάνει τους τελευταίους μήνες αναγνωρίζονται. Συζητήσεις για νέες συνεργασίες ή πάνω σε καινούργια project δεν θα μείνουν μόνο στα λόγια.
Οικονομικά: Μη αναμενόμενα έξοδα για ένα ακίνητο.
Αισθηματικά: Ανταποδίδεις στο πολλαπλάσιο την επιβεβαίωση και το θαυμασμός που εισπράττεις από τον /τη σύντροφο σου, Αν είσαι μόνος /η, δύσκολα θα σου ξεφύγει ό,τι σου τραβήξει την προσοχή.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9
Αυτό το μήνα ο μόνος τρόπος για να βρεις την ησυχία σου είναι να τραβήξεις μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε αυτά που θέλεις και όσα περιμένουν οι άλλοι να κάνεις για να είναι ικανοποιημένοι.
Επαγγελματικά: Η κατάσταση στον επαγγελματικό σου τομέα είναι αρκετά μπερδεμένη και καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις μέχρι να ξεκαθαρίσει. Σκέψου εναλλακτικές επιλογές.
Οικονομικά: Η οικονομική σου διαχείριση είναι συνδεδεμένη με τη συναισθηματική σου κατάσταση.
Αισθηματικά: Η απροθυμία σου να μιλήσεις για όσα «παίζουν» στο λαβύρινθο του μυαλού σου συχνά ερμηνεύεται σαν αδιαφορία. Αν είσαι ελεύθερος/ η, προσδιόρισε τι θέλεις από μια σχέση.

Διάβασε επίσης:

Αριθμολογία 2016: Ετήσιες Προβλέψεις για ερωτικά και οικονομικά

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved