Προβλέψεις Ταρό Μαρτίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Μάρτιο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Μαρτίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

ΧΙΙΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Αναπόφευκτες αλλαγές!

Γενικά: Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας αναπόφευκτων αλλαγών και όσο λιγότερα αντισταθείς τόσο το καλύτερο. Πρόσωπα και καταστάσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους δεν έχουν πια λόγο ύπαρξης στη ζωή σου.
Αισθηματικά: Μην κλείνεις τ’ αυτιά σου στις ανάγκες του/της συντρόφου σου. Η σχέση σου βρίσκεται σε αδιέξοδο. Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν ενδέχεται να σε απασχολήσει ξανά.
Επαγγελματικά: Μεγάλη κινητικότητα στον επαγγελματικό σου χώρο. Ένα τυχαίο γεγονός ενδέχεται να γίνει η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Καλές προοπτικές αν αποφασίσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.
Οικονομικά: Αν υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν μην καθυστερείς.

ΤΑΥΡΟΣ

XIV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Χρησιμοποίησε το νου και όχι την καρδιά!

Γενικά: Νέες συγκυρίες διαμορφώνουν μια νέα κατάσταση που θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα. Θα γλιτώσεις κόπο και λάθη αν χρησιμοποιήσεις το νου και όχι την καρδιά.
Αισθηματικά: Οι διαφορετικές σας προτεραιότητες σας απομακρύνουν αυτό το διάστημα, χωρίς να υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας. Αν είσαι ελεύθερος/η, γίνε πιο επιλεκτικός/η, στις παρέες σου και βελτίωσε την εικόνα σου.
Επαγγελματικά: Μια πρόταση για εργασία στο εξωτερικό, σπουδές ή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες, σου ανοίγουν ένα νέο πολλά υποσχόμενο δρόμο. Μη χάνεις ευκαιρίες περιμένοντας κάτι μεγαλύτερο.
Οικονομικά: Απέφυγε παρορμητικές αγορές, θα κοστίσουν πολύ και δεν θα είναι και τόσο χρήσιμες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

XV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Σε κατευθύνουν οι συγκυρίες!

Γενικά: Αυτό το μήνα οι συγκυρίες σε κατευθύνουν ν’ αναλάβεις ένα δραστήριο ρόλο σε μια ομαδική προσπάθεια, χωρίς αυτό να σημαίνει ό,τι οι προσωπικές σου επιθυμίες θα μπουν σε δεύτερη μοίρα.
Αισθηματικά: Ένα φλερτ στο εργασιακό σου χώρο ενδέχεται να έρθει στην επιφάνεια. Αν είσαι μόνος/η, δύσκολο ν’ αντισταθείς στους πειρασμούς που είναι γύρω σου χωρίς όμως καμιά διάθεση να δεσμευτείς.
Επαγγελματικά: Η αίσθηση ότι βαδίζεις πάνω σε κινούμενη άμμο σου δημιουργεί ανασφάλεια και δίνει τροφή στο μυαλό σου να κάνει σενάρια. Μην μπλοφάρεις για να επηρεάσεις καταστάσεις, καλύτερα να μιλήσεις ανοιχτά.
Οικονομικά: Απρόοπτα έξοδα δοκιμάζουν το νευρικό σου σύστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

XVI ΠΥΡΓΟΣ

Άνεμος αλλαγής!

Γενικά: Αυτό το μήνα ο άνεμος αλλαγής που σαρώνει την προσωπική σου ζωή και θα σε υποχρεώσει ν’ αναθεωρήσεις τις μέχρι τώρα φιλοδοξίες σου και να αναδιαμορφώσεις τα σχέδια σου για το μέλλον.
Αισθηματικά: Ο/η σύντροφος σου κουράστηκε να ζει το ίδιο σενάριο και ετοιμάζεται ν’ αλλάξει πίστα. Αν βαρέθηκες να είσαι μόνος/η, άφησε τα παιχνίδια εγωισμού και εξουσίας και ασχολήσου με την ουσία.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σου χώρο οι ρυθμοί αλλάζουν και οι τόνοι ανεβαίνουν. Τα τύμπανα του πολέμου χτυπάνε δυνατά και το παιχνίδι που παίζεται μόνο καθαρό δεν είναι. Αναθεώρηση απόψεων και συνεργασιών.
Οικονομικά: Τα οικονομικά σου απαιτούν προσεκτική διαχείριση.

ΛΕΩΝ

XVII ΑΣΤΕΡΙ

Κάνε την επανάσταση σου!

Γενικά: Αυτός είναι ο κατάλληλος μήνας για να κάνεις τη μικρή σου επανάσταση. Με προτεραιότητα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου αποφασίζεις ανεπηρέαστος/η και βρίσκεις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί.
Αισθηματικά: Ο/η σύντροφο σου είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να σου συμβεί, γι' αυτό μην κάνεις συγκρίσεις γιατί τον/την αδικείς. Αν είσαι μόνος/η, μια νέα αρχή προϋποθέτει να έχει προηγηθεί ένα τέλος.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα το τοπίο ξεκαθαρίζει και είσαι έτοιμος/η να φτάσεις μέχρι τη ρίζα του προβλήματος. Έχεις μια διαυγή εικόνα για τα ζητήματα που χρειάζεται να πάρεις αποφάσεις.
Οικονομικά: Τα οικονομικά σου που πέρασαν τελευταία από πολλά σκαμπανεβάσματα, σταθεροποιούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

XVIII ΣΕΛΗΝΗ

Πρόσεχε τα λόγια σου!

Γενικά: Αυτό το μήνα ενδέχεται να γίνεις στόχος σκληρής κριτικής. Γι αυτό πρόσεχε στον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί οι κουβέντες σου μπορεί να παρερμηνευθούν και να καταλήξεις ν’ απολογείσαι χωρίς λόγο.
Αισθηματικά: Οι αδικαιολόγητες υποχρεώσεις σου προκαλούν μουρμούρα. Προστάτευσε τον εαυτό σου από κακόβουλες φήμες. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια φιλική ιστορία που ξεκίνησε σε επαγγελματικό χώρο αλλάζει τροπή.
Επαγγελματικά: Η ασάφεια που υπάρχει στο χώρο της εργασίας σου σε έχει κουράσει. Προσαρμόσου απέναντι σε ό,τι δεν είναι εφικτό ν’ αλλάξει. Επαγγελματική εύνοια για καλλιτέχνες και θεραπευτές.
Οικονομικά: Ένα παλιό χρέος μπορεί να γίνει τροχοπέδη στις επιλογές σου.

ΖΥΓΟΣ

ΧIΧ ΗΛΙΟΣ

Ανέβασε τον πήχη ψηλά!

Γενικά: Το μήνυμα αυτού του μήνα είναι: «Μη διστάσεις ν’ ανεβάσεις τον πήχη ψηλά πατώντας με τα πόδια γερά στη γη.» Οι προοπτικές για την υλοποίηση των σχεδίων σου είναι καλύτερες από ό,τι φαντάζεσαι.
Αισθηματικά: Η σχέση σας βελτιώνεται μέρα με την ημέρα. Μικροαποδράσεις από τη ρουτίνα θα ήταν ιδανικές και για του δυο σας. Αν είσαι μόνος/η, μην επιτρέψεις στην ευθιξία σου να πάρει το τιμόνι στα αισθηματικά σου.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα χάρη στην έμπνευση και τη εφευρετικότητα σου αξιοποιείς κάθε δυνατότητα που διαφαίνεται στο επίπεδο δράσης σου. Αν ψάχνεις για εργασία οι προοπτικές είναι καλές.
Οικονομικά: Θετική έκβαση σε ένα οικονομικό ζήτημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Κάνε ένα διάλειμμα!

Γενικά: Κάνε ένα διάλειμμα για να επεξεργαστείς όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Αξιολόγησε τι προσφέρεις και τι εισπράττεις από τους άλλους κι αποφάσισε αν αξίζουν το χρόνο που τους διαθέτεις.
Αισθηματικά: Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου με το παραμικρό σχόλιο του/της συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος/η, μια καινούργια γνωριμία θα γίνει η αιτία να πάρεις οριστικές αποφάσεις για μια σχέση από το παρελθόν.
Επαγγελματικά: Εκμεταλλεύσου τις εμπειρίες σου και βελτίωσε το επαγγελματικό σου προφίλ. Προσπάθησε να βρεις νέες μεθόδους που θα μπορούσαν να κάνουν την εργασία σου πιο αποδοτική.
Οικονομικά: Μη βιαστείς ν’ αγοράσεις κάτι επειδή σου «γυάλισε».

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σου!

Γενικά: Αυτός είναι ο τυχερός σου μήνας. Οι επιθυμίες σου μπορεί να πραγματοποιηθούν εύκολα, αρκεί να μην υπερβάλεις και να μην διασπαθίζεις την ενέργεια σου σε ασήμαντα θέματα. Ευνοούνται παντός είδους σχέσεις.
Αισθηματικά: Δείξε όση περισσότερη κατανόηση μπορείς στα θέματα που αντιμετωπίζει ο/η σύντροφος σου και θ’ ανταποκριθεί δεόντως. Αν είσαι μόνος/η, ό,τι διεκδικήσεις είναι δικό σου.
Επαγγελματικά: Αξιοποίησε αυτό το ευνοϊκό διάστημα για να πραγματοποιήσεις κάτι που πριν λόγο καιρό θεωρούσες άπιστο όνειρο. Οι έξυπνες ιδέες σου θα βρουν υποστηριχτές όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη.
Οικονομικά: Μην αναλαμβάνεις υποχρεώσεις που δεν είναι απαραίτητο να επωμιστείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΧΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Εκπλήξεις!

Γενικά: Αυτός ο μήνας σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Ο δρόμος είναι ανοιχτός για ενδιαφέρουσες γνωριμίες, συνεργασίες και στήριξη από άτομα κύρους. Η διάθεση σου χαρακτηρίζεται από υπερβολή.
Αισθηματικά: Σχέση δεν είναι μόνο οι βόλτες και τα ταξιδάκια. Όσο κι αν αγαπάς την ανεξαρτησία σου στα δύσκολα χρειάζεσαι μια αγκαλιά. Αν είσαι ελεύθερος/η, μην παίζεις με τους άλλους αν δεν σε ενδιαφέρει η δέσμευση.
Επαγγελματικά: Δεν είναι καλή στιγμή για τελεσίγραφα. Μια μικρή παρατήρηση από ένα δικό σου άνθρωπο στο χώρο της εργασίας σου δεν σημαίνει πως όλα έχουν τελειώσει. Μια συζήτηση θα λύσει την παρεξήγηση.
Οικονομικά: Οικονομικές ατασθαλίες από το παρελθόν εξακολουθούν και σε ταλαιπωρούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ι ΜΑΓΟΣ

Αλλαγή οπτικής!

Γενικά: Αυτό το μήνα θα έρθεις αντιμέτωπος/η με συμπεριφορές και συνήθεις που μέχρι τώρα δεν σε βοήθησαν. Τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν θα γίνουν αφορμή να δεις τα πράγματα κάτω από άλλη οπτική.
Αισθηματικά: Η σχέση σας είναι δίκοπο μαχαίρι. Από τη μια σε κακομαθαίνει και από την άλλη σε απογοητεύει. Αν είσαι μόνος/η, πρόσεξε τι συναισθήματα προκαλούν οι λέξεις που χρησιμοποιείς.
Επαγγελματικά: Οι αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου θα επιταχύνουν τις εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σου. Μην μπαίνεις σε αντιπαραθέσεις με ανθρώπους που μπορεί ν’ αναχαιτίσουν την πορεία σου.
Οικονομικά: Υπολόγισε τα μικροέξοδα σου και θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα.

ΙΧΘΥΕΣ

ΙI ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Βρίσκομαι στο σωστό δρόμο;

Γενικά: Θέλεις να κάνεις το καλύτερο και συχνά αναρωτιέσαι αν βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο. Μια γυναίκα που βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με σένα θα σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις τις σκέψεις σου.
Αισθηματικά: Δεν υπάρχει δίκιο και άδικο, ο καθένας έχει τις απόψεις του και είναι σεβαστές. Αν είσαι μόνος/η, μη συμβιβαστείς με λιγότερα από αυτά που επιθυμείς, γιατί σύντομα θα το βάλεις στα πόδια.
Επαγγελματικά: Ο τρόπος για να υλοποιήσεις τα επαγγελματικά σου όνειρα είναι να σχεδιάσεις τα βήματα σου χωρίς βιασύνη και υπερβολικές προσδοκίες, ώστε να πραγματοποιήσεις αυτό που επιθυμείς όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.
Οικονομικά: Προετοιμάσου για ξαφνικά έξοδα.

Διάβασε τις Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2016 για τα 12 Ζώδια

*Ρίξε τα Ταρό

Κάνε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved