Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Φεβρουάριο 2016 στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεσμευμένοι
Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των ερωτευμένων και με την Αφροδίτη στις αρχές του μήνα σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό τα συναισθήματα θα είναι άκρως έντονα και απόλυτα και αναμένεται να οδηγήσουν σε ανατρεπτικές καταστάσεις. Αν έχεις γεννηθεί το β’ δεκαήμερο, πολύ πιθανόν να χρειαστεί να ρίξεις αυλαία στη σχέση σου ή να δοθεί τέλος σε μία επώδυνη κατάσταση, για να γίνει μια νέα αρχή με έναν όμως ανορθόδοξο τρόπο ή κάτω από μη συμβατικές συνθήκες. Σε περίπτωση ενός χωρισμού, έχε υπόψη σου ότι αν και θα θες συναισθηματικά και οικονομικά να έχεις το πάνω χέρι οι συνθήκες θα αποδειχθούν εις βάρος των επιδιώξεων σου. Τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν μετά τις 10/2 καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία ευνοεί να αποκατασταθεί το κλίμα μέσα στη σχέση σου ή να γίνουν κινήσεις που θα φέρουν τη χαρά στα αισθηματικά σου. Τα καλύτερα βέβαια έρχονται με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της ανανέωσης και των εκπλήξεων τον Υδροχόο στις 17/2 που θα σε ευνοήσει αφάνταστα.

Αδέσμευτοι
Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που αν και θα επιδιώκεις αισθηματικά να ανοίξεις τους ορίζοντές σου εντούτοις η δημιουργία σχέσης το α’ δεκαήμερο του μήνα θα αποδειχθεί Γολγοθάς. Ιδιαίτερα αν σε έχει γοητεύσει ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο ίσως βρεθείς μπροστά σε σκανδαλώδεις ή δραματικές καταστάσεις που θα σε ταρακουνήσουν για τα καλά όσον αφορά την πορεία των αισθηματικών σου. Με τον Άρη στον Σκορπιό έχεις δύναμη και πάθος για να διεκδικήσεις τις βαθύτερές σου επιθυμίες και πιθανόν μέσα από μυστικές κινήσεις σου να καταφέρεις να βρεθείς με το αντικείμενο του πόθου σου. Σε κάθε περίπτωση, η αισιοδοξία θα επανέλθει στη ζωή σου κοντά τις 10/2 με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία, ιδιαίτερα αν έχεις διάθεση να ακολουθήσεις το δρόμο που σου δείχνει η συνείδησή σου. Τα αισθηματικά σου θα πάρουν καλύτερη τροπή με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο (17/2), καθώς, έχοντας απαλλαχτεί από «πρέπει» και «μη», η διάθεσή σου θα είναι πιο ανοιχτή και μια νέα σχέση βασισμένη στη φιλία και την ελευθερία μπορεί να κάνει την εμφάνισή της.

Ταύρος

Δεσμευμένοι
Με τον Άρη στον σκοτεινό Σκορπιό και τον οίκο των σχέσεων σου, προβλήματα και παλιές ιστορίες έρχονται στο προσκήνιο, με σκληρό ενδεχομένως τρόπο, για να δοκιμάσουν την αντοχή της σχέσης σου. Αν και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω (ως τις 17/2) σε βοηθά να αναζητήσεις και να βρεις τρόπους για να θεμελιώσεις τη χαρά στη σχέση, εντούτοις οι δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ίσως σε φέρουν μπροστά σε επώδυνες και απρόβλεπτες καταστάσεις που σιγόβραζαν καιρό. Το κλίμα μέσα στη σχέση θα είναι τεταμένο, όμως «ουδέν κακό αμιγές καλού». Μπορείς και μέσα στα δύσκολα να τα καταφέρεις. Εκτός από την αξιομνημόνευτη επιμονή σου, έχεις με το μέρος σου και τον ευεργέτη Δία. Κοντά στις 10/2 ο πλανήτης της τύχης και της εύνοιας σχηματίζει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη και μπορείς να ανοίξεις το δρόμο για να φέρεις πάλι την ικανοποίηση και την ασφάλεια στη σχέση σου. Στις 17/2 η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Υδροχόο και θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σου, ενώ οι ρυθμοί θα είναι γρήγοροι και ανατρεπτικοί. Μην παραμελήσεις το ταίρι σου!

Αδέσμευτοι
Με τον Άρη στον τομέα των σχέσεων η επιθυμία να μπεις σε σχέση γίνεται πιο δυνατή, γεγονός που συνοδεύεται από κινήσεις γεμάτες πάθος και πείσμα. Με τη Αφροδίτη, την κυβερνήτη σου, σε δυσαρμονικές όψεις με τον άκρως εξουσιαστικό Πλούτωνα και τον αντισυμβατικό Ουρανό το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ίσως γοητευτείς από ένα άτομο που βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη και ταραχώδη φάση της ζωής του. Ενδεχομένως, το πάθος που θα νιώσεις για αυτό να καταλήξει σε μεγάλο πόνο. Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα για την αισθηματική σου ζωή κοντά στις 10/2 που η Αφροδίτη συναντά τον Δία. Εκεί, ίσως παρουσιαστεί μια δεύτερη ευκαιρία για μια σχέση που, ενώ είχε χαθεί από το προσκήνιο, επανέρχεται. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το γ’ δεκαήμερο, με την Αφροδίτη ως τις 17/2 στον σοβαρό και σταθερό Αιγόκερω, θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις έναν έρωτα που θα σου προσφέρει την ασφάλεια και την ικανοποίηση που ζητάς. Τέλος, γύρω στις 27/2 με τον Ερμή, που κυβερνά την ερωτική σου ζωή, σε θετική όψη με τον Ουρανό, ίσως εκεί που δεν το περιμένεις σκάσει γνωριμία ή είδηση που θα σε απογειώσει αισθηματικά.

Δίδυμοι

Δεσμευμένοι
Με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή (ως τις 14/2) και την Αφροδίτη (ως τις 17/2) στο ζώδιο του Αιγόκερω, ίσως αναγκαστείς να πάρεις σοβαρά κάποια μυστικά φλερτ ή οικονομικά θέματα αφού τα πράγματα γύρω από αυτά φέρνουν δυσμενείς και αναπάντεχες εξελίξεις. Ιδιαίτερα το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ίσως βρεθείς μπροστά σε κάποια αναγκαστικά ξεκαθαρίσματα που αφενός θα έχουν πόνο και αφετέρου θα ξεβράσουν μαζί τους και ιστορίες που θα προτιμούσες να μείνουν καλά θαμμένες. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 6/2 δείχνει ότι μπορείς με το ταίρι σου, τουλάχιστον προς το παρόν, να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Δεν θα πρέπει όμως να δείξεις ανευθυνότητα και να μην είσαι συνεπής τόσο προς τις επιθυμίες σου όσο και προς τις υποσχέσεις προς το ταίρι σου. Κι αυτό γιατί ο Κρόνος ο οποίος διελαύνει από τον οίκο των σχέσεων σου μπορεί να ρίξει αυλαία στο γάμο ή στη δέσμευσή σου. Κι αν το επιθυμείς έχει καλώς, εάν όμως όχι, τότε κινήσου ανάλογα γιατί το crash test του δεν περιορίζεται σε αυτόν το μήνα. Τέλος, η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 17/2, όχι μόνο θα αυξήσει τον ενθουσιασμό σου για έρωτα, αλλά θα σε βοηθήσει και να γυρίσεις σελίδα.

Αδέσμευτοι
Μυστικά, πάθη και έντονα συναισθήματα προμηνύει για σένα, αέρινε Δίδυμε, ο Φεβρουάριος. Η παρουσία του Άρη στον μυστηριώδη Σκορπιό δείχνει ότι πιθανόν στην καθημερινότητα σου να μπει περισσότερο ένα φιλικό πρόσωπο το οποίο θα σου ξυπνήσει ερωτισμό και επιθυμία για στενότερη επαφή. Αν αυτό το πρόσωπο είναι σε δέσμευση, είτε προσπαθήσεις να κρύψεις αυτά τα συναισθήματα είτε τα εκδηλώσεις και μπεις σε μια «παράνομη» ιστορία, το σίγουρο είναι ότι ο φόβος θα συνοδεύει το πάθος και ο πόνος την ερωτική επιθυμία. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι αρκετά επίφοβο για καταστάσεις που ίσως ξεφύγουν από τον έλεγχο σου και δημιουργήσουν σκανδαλώδεις εξελίξεις, για αυτό το νου σου. Όχι ότι δεν θα καταφέρεις στο τέλος να τη «σκαπουλάρεις», αφού ο έξυπνος κυβερνήτης σου, ο Ερμής, δέχεται θετική όψη από τον Δία (6/2) αλλά θα δώσεις δικαιώματα να χαρακτηριστείς επιπόλαιος/α. Προτίμησε να μπεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι με την είσοδο του Ερμή (14/2) και τη Αφροδίτης (17/2) στον ανανεωτικό Υδροχόο. Τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να ζήσεις τον έρωτα όπως σου αρέσει, βασισμένο στην ελευθερία, τη φιλία και την επικοινωνία.

Καρκίνος

Δεσμευμένοι
Μέσα σε ένα κλίμα έντασης, συναισθηματισμού, πόνου και απρόβλεπτων εξελίξεων το οποίο έχει άμεση σύνδεση με τον/την σύντροφό σου καλείσαι αυτόν τον μήνα να δεις αν και πως μπορείς να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα ή να συμβάλλεις σε μια επιτακτική νέα αρχή. Ειδικά αν έχεις γεννηθεί το β’ δεκαήμερο, το οικογενειακό περιβάλλον ίσως αποτελέσει σημαντική δοκιμασία για τη σχέση σου και πιθανόν κάποια ξεκαθαρίσματα να μην γίνουν με τον πιο ωραίο τρόπο. Η παρουσία του δυναμικού Άρη στον Σκορπιό σου δίνει την αποφασιστικότητα που χρειάζεσαι για να κινήσεις διαδικασίες ώστε η ερωτική σου ζωή να ξαναβρεί το πάθος της, αλλά και να διεκδικήσεις, πιθανόν χωρίς υποχωρήσεις, την ευτυχία που αξίζεις να ζεις μέσα στη σχέση σου. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία στις 10/2 σε ευνοεί ιδιαίτερα αφού επιτρέπει στη χαρά, τη σταθερότητα και την ασφάλεια να βρουν τη χαμένη τους θέση στη σχέση σου. Επιπλέον, η είσοδος του Ερμή (14/2) και της Αφροδίτης (17/2) στον ερωτικό 8ο ηλιακό οίκο δείχνουν ότι το πάθος και ο ερωτισμός στη σχέση θα γίνουν πιο έντονα και η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι άκρως ερωτική.

Αδέσμευτοι
Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω (ως τις 17/2) είναι μια καλή ένδειξη για να μπεις σε μια σχέση με «αξιόπιστα» χαρακτηριστικά. Όμως, αυτό, το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, «ακυρώνεται» εξαιτίας των δυσαρμονικών όψεων που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα (6/2) και τον Ουρανό (7/2). Το διάστημα αυτό πιθανόν να σε σαγηνεύσει ένα άτομο που είτε περνά δύσκολες ώρες και μαζί του θα υποφέρεις είτε θα γίνει αιτία για να έρθουν στη ζωή σου με δραματικό και ανατρεπτικό τρόπο τα πάνω-κάτω. Ιδιαίτερα, αν έχεις γεννηθεί το β’ δεκαήμερο, πρόσεχε τις επιλογές σου γιατί ίσως μετά από καιρό να «βαράς το κεφάλι σου». Γύρω στις 10/2 που η Αφροδίτη συναντά τον Δία, τον πλανήτη της επέκτασης, τα αισθηματικά σου μπορούν να έχουν καλύτερη τύχη. Ενδεχομένως, το πρόσφατο, ή μη, ερωτικό παρελθόν να ξαναβρεθεί μπροστά σου σε μια καλύτερη εκδοχή του. Τέλος, στις 17/2 η Αφροδίτη που εκπροσωπεί τον έρωτα μπαίνει στον ανατρεπτικό Υδροχόο, στον τομέα της σεξουαλικότητας, και ξεκινά μια περίοδος που το κρεβάτι σου θα δεχτεί ερωτικούς σεισμούς!

Λέων

Δεσμευμένοι
Η Αφροδίτη ως τις 17/2 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω αυξάνοντας το πάθος και τον ερωτισμό στην καθημερινότητα. Ωστόσο, η σχέση σου ίσως δοκιμαστεί από κάποια δυσάρεστα γεγονότα που θα λάβουν χώρα ή θα κορυφωθούν το πρώτο δεκαήμερο του μήνα και τα οποία ενδεχομένως να σχετίζονται με άτομα μεγαλύτερα ή που έχουν εξουσία. Το ταίρι σου πολύ πιθανόν να αναστατωθεί έντονα ή να έρθει αντιμέτωπο με αποκαλύψεις ή συμβάντα που θα το σοκάρουν. Η δική σου στάση θα είναι καθοριστική στο αν θα καταφέρει να εξομαλύνει την κατάσταση ή θα την κάνει πιο δύσκολη. Ακόμα, η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό πυροδοτεί εντάσεις σχετικά με ζητήματα που σιγοβράζουν καιρό και όπως καταλαβαίνεις η κατάσταση θα είναι ιδιαίτερη εκρηκτική. Ευτυχώς, το πέρασμα της Αφροδίτης στον αέρινο Υδροχόο στις 17/2 θα φέρει ένα θετικό άνεμο αλλαγής μέσα στη σχέση σου με αποτέλεσμα να κοιτάς το προηγούμενο δεκαπενθήμερο και να νομίζεις ότι είναι στιγμιότυπο από παλιά ταινία. Γύρω στις 27/2 με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό ένα ταξίδι, μια έξοδος ή μια είδηση μπορεί να γίνουν αφορμή για να μπει φρέσκος αέρας στη σχέση σου.

Αδέσμευτοι
Με την Αφροδίτη στον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητας ο έρωτας ίσως σε συναντήσει στο χώρο που εργάζεσαι ή γυμνάζεσαι. Μάλιστα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 7/2 δείχνει ότι πολύ πιθανόν κάτω από εντελώς «περίεργες» και μη συμβατές συνθήκες να προκύψει ένα φλερτ που θα σηκώσει θύελλα στην καρδιά σου. Η ταχύτητα θα είναι βασικό χαρακτηριστικό τόσο της έναρξης του όσο και του τέλους του καθότι συνήθως ότι ξεκινά βιαστικά τελειώνει και γρήγορα. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα εξακολουθείς να βρίσκεσαι στον κλαμπ των εργένηδων. Η Νέα Σελήνη στις 8/2 αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στις 17/2 στον τομέα των σχέσεων δείχνουν ότι ένα νέο κεφάλαιο μπορεί να ανοίξει αυτόν τον μήνα στον τομέα «δέσμευση» και το οποίο από το δεύτερο 15ημερο θα είναι και ιδιαίτερα θετικό και συναρπαστικό. Απλά, με τον Κρόνο στον τομέα της αισθηματικής ζωής να απαιτεί πιο σταθερά βήματα, κινήσου χωρίς βιασύνη και επιλεκτικά για έτσι θα έχεις και καλύτερα αποτελέσματα.

Παρθένος

Δεσμευμένοι
Με τον Άρη στον ερωτικό Σκορπιό η επικοινωνία σου όσον αφορά τον ερωτικό σύντροφο είναι γεμάτη υπονοούμενα και προσκλήσεις που ανάβουν το πάθος στη σχέση. Συγχρόνως, η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω ευνοεί να δημιουργήσεις ένα κλίμα σταθερότητας και να περνάς ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σου. Ωστόσο, οι δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει με Πλούτωνα (6/2) και Ουρανό (7/2) ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν κάποιο άγχος σχετικά με οικονομικά θέματα και ζητήματα υγείας ή εργασίας. Οι σχέσεις δοκιμάζονται, κάποιοι τα παρατούν και κάποιοι αγωνίζονται. Με την Αφροδίτη στον λογικό και επίμονο Αιγόκερω ότι και να επιλέξεις θα είναι σοφά αποφασισμένο. Κοντά στις 10/2, το ευνοϊκό και ερωτικό τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία δημιουργεί συνθήκες για χαρά και ευτυχία. Ιδιαίτερα, αν έχεις γεννηθεί το γ’ δεκαήμερο αξιοποίησε αυτό το διάστημα για να γίνεις πρωταγωνιστής θετικών εξελίξεων μέσα στη σχέση σου. Τέλος, γύρω στις 25/2 με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα έχεις την ευκαιρία να δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται μέσα από θετικά λόγια ή ειδήσεις.

Αδέσμευτοι
Με τον Άρη στον 3ο ηλιακό οίκο η συνηθισμένη σου συστολή πάει περίπατο και έχεις τον τρόπο, δημιουργώντας ένα μυστήριο γύρω από τη στάση σου, να προσελκύεις άτομα που γοητεύονται έντονα από το λόγο και τη σκέψη σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω σου παρουσιάζει ευκαιρίες για να ερωτευτείς και να σε ερωτευτούν. Βέβαια, με τις δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει στις 6/2 και 7/2, με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό αντίστοιχα, ενδεχομένως αυτό να προκύψει σε μια περίοδο έντονου άγχους ή κάτω από πολύ επώδυνες και ταραχώδεις συνθήκες. Σε κάθε περίπτωση, κοντά στις 10/2 με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία θα έχεις την ευκαιρία να αξιολογήσεις τις επιλογές σου, να ανοίξεις τα φτερά σου στον έρωτα και γενικότερα να κάνεις βήματα με περισσότερη βεβαιότητα και σταθερότητα. Πολύ πιθανόν, ένας παλιός έρωτας να κάνει comeback. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτεί η περίοδος κοντά στις 28/2 και αυτό γιατί ίσως ενώ κάποιο πρόσωπο να φαντάζει το ιδανικό ταίρι κάτι να σου έχει ξεφύγει και η κρίση σου να μην είναι καθαρή. Ειδικά, αν έχεις γεννηθεί το α’ δεκαήμερο μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Ζυγός

Δεσμευμένοι
Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, θέση όχι και τόσο ευνοϊκή για σένα, ανακινούνται τόσο θέματα σπιτιού ή ζητήματα με οικονομικές εκκρεμότητες, όσο και υποθέσεις που εδώ και καιρό σέρνουν μαζί τους συναισθηματικά παράπονα. Οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα (6/2) και τον Ουρανό (7/2) δείχνουν ότι πολύ πιθανόν η επιθυμία για συντροφικότητα και ισορροπία μέσα στη σχέση να κλονιστεί. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το β’ δεκαήμερο, πολύ πιθανόν τα γεγονότα να πάρουν απρόσμενη τροπή και ένας χωρισμός να έρθει ξαφνικά και με «ανορθόδοξο» τρόπο. Λάδι στο τεταμένο κλίμα που επικρατεί σε θεμελιώδεις τομείς της ζωής σου βάζει ο εκδικητικός Άρης στον Σκορπιό και πιθανόν να υπάρξουν κάποια οικονομικά ή συναισθηματικά αντίποινα, γεγονός που δεν θα βοηθήσει τη σχέση σου. Ευτυχώς, με την είσοδο του Ερμή (14/2) και της Αφροδίτης (17/2) στο φιλικό και αέρινο ζώδιο του Υδροχόου μπορείς να βλέπεις την πορεία της αισθηματικής σου ζωής με περισσότερη αισιοδοξία. Αλλαγές, εκπλήξεις και κοινωνικά ενδιαφέροντα θα φέρουν την πολυπόθητη ευκαιρία για να γυρίσεις σελίδα.

Αδέσμευτοι
Με τον κυβερνήτη των σχέσεων σου, τον Άρη, στον Σκορπιό νιώθεις την ανάγκη να υπερασπιστείς τις αξίες σου για τις σχέσεις και δεν κάνεις υποχωρήσεις στα «θέλω» σου. Τα ζητάς όλα ή τίποτα, διεκδικώντας κάτι σταθερό και με βάθος, δείχνοντας αδιαφορία για οτιδήποτε προσωρινό ή επιφανειακό. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε δυσαρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα (6/2) και τον Ουρανό (7/2) πολύ πιθανόν το αισθηματικό σου παρελθόν με κάποιο πρόσωπο να προσπαθήσει να ξαναμπεί στη ζωή σου και αυτό δεν θα γίνει ούτε ρομαντικά ούτε ήρεμα. Αν έχεις γεννηθεί το β’ δεκαήμερο, θα χρειαστεί να προσέξεις πολύ το ενδεχόμενο μιας δεύτερης ευκαιρίας, ιδιαίτερα αν νιώθεις ότι αυτή θα συνεχιστεί πάνω σε παλιές και σαθρές συνθήκες. Αν πάλι νιώθεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου για δυνατά ξεκαθαρίσματα και μια νέα αρχή κόντρα στις αντιξοότητες, τότε δεν έχεις παρά να ακούσεις το ένστικτό σου. Σε κάθε περίπτωση, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου αναμένεται πιο θετικό, καλό και ευχάριστο για σένα αφού το πέρασμα της Αφροδίτης στον ανανεωτικό Υδροχόο θα σου προσφέρει τις ευκαιρίες να φέρεις τις αλλαγές που θέλεις μέσα στην αισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός

Δεσμευμένοι
Δεσμευμένοι
Με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο είσαι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων όχι μόνο στην εργασία αλλά και τη σχέση σου. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου αγγίζουν κόκκινο και μπορείς να επιφέρεις αλλαγές που επιδίωκες καιρό. Με την Αφροδίτη, που κυβερνά τις σχέσεις σου, σε δυσαρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα (6/2) και τον Ουρανό (7/2) είναι πολύ πιθανόν το πρώτο δεκαήμερο του μήνα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες καταστάσεις και αποκαλύψεις που θα δημιουργήσουν μια ασυνήθιστη ατμόσφαιρα μέσα στη σχέση σου. Με την Αφροδίτη σε θετική όψη με τον Δία στις 10/2 μια είδηση, ταξίδι ή συζήτηση θα αποτελέσει αφορμή για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σου και να ξαναζεστάνετε τη φλόγα του έρωτά σας. Προσοχή θα χρειαστεί πάλι στα τέλη του μήνα όπου λαμβάνει χώρα η απατηλή όψη Ηλίου – Ποσειδώνα στις 28 Φεβρουαρίου και ενδεχομένως κάτι που φαντάζει ως όνειρο τελικά να μην έχει τον αντίκτυπο που επιθυμείς στην ερωτική σου ζωή.

Αδέσμευτοι
Η παρουσία του Άρη στο δικό σου ζώδιο τονίζει τόσο το σεξαπίλ σου όσο και την ερωτική επιθυμία. Αποπνέεις δύναμη, ερωτισμό και γοητεία και διεκδικείς το πρόσωπο που θέλεις με τρόπο που παρακάμπτει τη λογική του και πάει κατευθείαν στο συναίσθημά του. Με την Αφροδίτη, που κυβερνά τις σχέσεις σου, σε δυσαρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα (6/2) και τον Ουρανό (7/2) το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου το ερωτικό παιχνίδι μετατρέπεται σε παιχνίδι εξουσίας. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ενώ η ανατροπή και τα καινούργια δεδομένα δημιουργούν ένα σασπένς που σου επιτρέπει να προσφέρεις κάτι που πολύ αγαπάς... πόνο. Κοντά στις 10/2 που λαμβάνει χώρα το θετικό και ερωτικό τρίγωνο Αφροδίτης – Δία οι τόνοι πέφτουν χωρίς να χάνουν την ερωτικοί τους χροιά και έχεις τη δυνατότητα να πετύχεις τους αισθηματικούς σου στόχους με στρατηγικό σχεδιασμό. Προς τα τέλη του μήνα μια ακόμη όψη αυτή του Ηλίου με τον Ποσειδώνα σε αφορά καθώς λαμβάνει χώρα στον τομέα της ερωτικής ζωής. Εκεί, μπορεί εύκολα τα μυαλά σου να πάρουν αέρα και να νομίζεις ότι από την ευτυχία χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Τίποτα δεν αποκλείεται απλά κράτα «πισινή».

Τοξότης

Δεσμευμένοι
Με τον κυβερνήτη της ερωτικής σου ζωής, τον Άρη, στον μυστικό και μυστηριώδη Σκορπιό νιώθεις έντονα την ανάγκη να μην εκδηλώσεις ακόμα τις μεγάλες και έντονες αισθηματικές σου επιδιώξεις. Ενεργείς μυστικά, αθόρυβα και στα παρασκήνια προσπαθώντας να ξεκινήσεις κάτι νέο χωρίς να το ανακοινώσεις. Στο ταίρι σου αναμφίβολα φροντίζεις να δίνεις σταθερά και σημαντικά μερίδια τόσο αγάπης όσο και ενδιαφέροντος. Όμως με τις δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα (6/2) και τον Ουρανό (7/2) ενδεχομένως να σου κάνει ζήλιες και να δείξει έντονες τάσεις κτητικότητας την ώρα που εσύ θα έχεις μια σειρά από «επείγοντα» θέματα στην εργασία και την καθημερινότητα να ασχοληθείς. Το λάθος timing αν και συναισθηματικά ίσως κάπου σε ζορίζει χάρη στο θετικό τρίγωνο του Ερμή, που συμβολίζει τις σχέσεις σου, με τον κυβερνήτη σου, τον Δία, στις 6/2 σώζει την κατάσταση ανοίγοντας την ευκαιρία να ξαναβρείτε ο ένας τον άλλο. Ωστόσο, τα πράγματα θα είναι καλύτερα με την είσοδο του Ερμή (14/2) και της Αφροδίτης (17/2) στον Υδροχόο που η ερωτική χημεία μεταξύ σας θα γίνει πιο έντονη.

Αδέσμευτοι
Με τον Άρη, που κυβερνάει τα ερωτικά σου, στον Σκορπιό είτε περνάς τη φάση του ερημίτη είτε βρίσκεσαι σε μια μυστική σχέση που ενδεχομένως δεν θέλεις να ξέρει ούτε ο κολλητός σου. Γύρω στις 6/2 αν και θα βρίσκεσαι σε έναν εργασιακό πυρετό και θα συμβαίνουν γύρω σου καταστάσεις που δεν θα είναι οι επιθυμητές είναι πιθανόν να προκύψει μια γνωριμία ή ένα φλερτ που θα κάνει την καρδιά σου να πεταρίζει με ενθουσιασμό. Ενδεχομένως, να πρόκειται για πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις και τώρα οι συνθήκες ευνοούν να έρθετε κοντά και γιατί όχι να προχωρήσεις στο παρακάτω βήμα, που δεν θα ντρέπεσαι να το πεις και στον κολλητό σου. Την ημέρα των ερωτευμένων, ο Ερμής, που κυβερνά τις σχέσεις σου, μπαίνει στο θετικό και ανανεωτικό ζώδιο του Υδροχόου και ξεκινά μια περίοδος άκρως συναρπαστική. Θα είσαι πιο ανοιχτός/η στην επικοινωνία, οι γνωριμίες θα είναι πιο εύκολες και η διάθεσή σου θα αρχίσει να παίρνει τα πάνω της. Αν και δεν θα βρεις εντελώς τον καλό παλιό σου εαυτό σου, βλέπεις ο Άρης θα κρατά ανοιχτές καιρό ακόμα πληγές και «αμαρτωλές» ιστορίες» εντούτοις ο δρόμος προς την ερωτική ευτυχία ανοίγει.

Αιγόκερως

Δεσμευμένοι
Με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο η επιθυμία να χαρείς τον έρωτα και να ζήσεις τις χαρές της ζωής είναι πιο έντονη. Ωστόσο, οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα (6/2) και τον Ουρανό (7/2) κάνει επείγουσες κάποιες καταστάσεις που έχουν να κάνουν πιθανόν με το παρελθόν ή το οικογενειακό σου περιβάλλον το πρώτο 10ημερο του Φεβρουαρίου. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το β’ δεκαήμερο ίσως χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις σκληρές ή κάτω από πολύ απρόβλεπτες συνθήκες και αναγκαστικά θα «κλέψουν» την προσοχή από το ταίρι σου. Ευτυχώς, γύρω στις 10/2 με το ευνοϊκό κι ερωτικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία τα πράγματα μπαίνουν πάλι σε μια σειρά και εσύ έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Ενδεχομένως, μάλιστα, κάποιο ευχάριστο γεγονός να δώσει κλίμα γιορτής μέσα στη σχέση. Στις 17/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο και θα έχεις την ευκαιρία να προβείς σε κάποιες αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου γεγονός που θα ωφελήσει τα μάλλα τη σχέση σου.

Αδέσμευτοι
Η Αφροδίτη που συμβολίζει την ερωτική σου ζωή βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και έτσι δείχνεις περισσότερη διάθεση να φροντίσεις την εμφάνισή σου γεγονός που επηρεάζει θετικά και την αυτοπεποίθησή σου. Αισθάνεσαι τα βλέμματα όλο και περισσότερο πάνω σου και σιγά –σιγά αφήνεις τον εαυτό σου εκτός από την δουλειά να σκεφτεί και τον έρωτα. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι τα φλερτ δεν θα λείπουν ίσως το πρώτο δεκαήμερο του μήνα τα πράγματα στραβώσουν. Οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης τόσο με τον Πλούτωνα (6/2) όσο και τον Ουρανό (7/2) δεν αφήνουν τα περιθώρια για μια αγάπη με τους όρους και τις συνθήκες που επιθυμείς. Αν και ενδεχομένως να βιώσεις πόνο ή ακόμα και αισθήματα απόρριψης ή απογοήτευσης το παραπάνω διάστημα κοντά στις 10/2 τα πράγματα αλλάζουν. Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία να λαμβάνει χώρα θα αισθανθείς ότι μετά την αισθηματική καταιγίδα έρχεται το ουράνιο τόξο. Πολύ πιθανόν μια αγάπη που είχε αρχίσει να υφαίνεται αλλά κάπου έμεινε στη μέση να εμφανιστεί ξανά. Συγχρόνως, στις 17/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του αγαπά τις εκπλήξεις και τις αλλαγές και θα αισθανθείς έντονη συναισθηματική ανανέωση.

Υδροχόος

Δεσμευμένοι
Ο Φεβρουάριος ξεκινά για σένα κουραστικά και με πολλά άγχη και αγωνίες. Η ερωτική σου ζωή σε απασχολεί αλλά προσπαθείς να το κρύβεις και να το δουλεύεις μόνος/η σου όσα σε προβληματίζουν αποφεύγοντας να ανοίγεσαι στο ταίρι σου. Πολύ πιθανόν το πρώτο δεκαήμερο του μήνα να έρθεις αντιμέτωπος/η με κάποια οικογενειακά ζητήματα που θα αναμοχλευτούν και να στεναχωρηθείς ή να ταραχτείς. Ευτυχώς, την ίδια περίοδο τα αντανακλαστικά του/της συντρόφου σου θα είναι γρήγορα και θα σου δείξει την συμπαράσταση που χρειάζεται. Μάλιστα κοντά στις 10/2 ίσως κάτι πολύ ευχάριστο να δώσει μια άλλη νότα στη σχέση σου ενώ η διάθεσή σου θα είναι πιο ερωτική και χαρούμενη. Εκεί όμως που θα δεις τη μεγάλη διαφορά είναι από του Αγίου Βαλεντίνου και έπειτα που ο Ερμής (στις 14/2) και η Αφροδίτης (στις 17/2) θα εισέλθουν στο δικό σου ζώδιο. Τότε, θα νιώσεις έτοιμος/η να κάνεις το μεγάλο βήμα προς την ευτυχία και όσα σου αξίζουν. Προς τα τέλη του μήνα ετοιμάσου να ζήσεις συναρπαστικές στιγμές με το ταίρι σου και να νιώσει ενδεχομένως με τρόπο που δεν περιμένεις την ευτυχία να σου χτυπά την πόρτα.

Αδέσμευτοι
Με τον Ερμή (ως τις 14/2) και την Αφροδίτη (ως τις 17/2) στο μοναχικό ζώδιο του Αιγόκερω περνά τις κλειστές σου. Αν γινόταν να βρίσκεσαι και κάπου χωρίς να μιλάς, σε ένα ειδυλλιακό προορισμό ή ένα ησυχαστήριο ακόμα καλύτερα. Όμως, το σύμπαν δεν στα φέρνει έτσι ακριβώς. Αντίθετα, ενώ εσύ έχεις ανάγκη να φύγεις από όλους και όλα σου παρουσιάζει καταστάσεις που ψυχικά σε επιβαρύνουν ενώ δεν αποκλείεται και μια παλιά αγάπη εξαιτίας της οποίας έχεις περάσει μεγάλο πόνο να κάνει την εμφάνισή της. Βάστα γερά και μην ανοίγεις τα χαρτιά σου τουλάχιστον μέχρι της 14/2 που ο Ερμής εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο ή ακόμα καλύτερα ως τις 17/2 που σε επισκέπτεται και η Αφροδίτη και θα μπορείς να έχεις εσύ τον έλεγχο στο τιμόνι της ζωής σου. Σε γενικές γραμμές, το δεύτερο 15ημερο του μήνα σου ανοίγει προοπτικές για να κυνηγήσεις τόσο τους προσωπικούς σου στόχους όσο και τους αισθηματικούς μετά από μια περίοδο θλίψης και απαισιοδοξίας. Πάρε τα διδάγματα τους και προχώρα, τα καλύτερα είναι μπροστά σου.

Ιχθύες

Δεσμευμένοι
Με τον επεκτατικό Δία στον τομέα των σχέσεων σε απασχολεί έντονα η ευτυχία της σχέσης σου και η προσοχή σου είναι στραμμένη στο επόμενο βήμα μέσα σε αυτή. Αν και το πρώτο δεκαήμερο αναμένεται να φέρει γεγονότα που θα προκαλέσουν αναστάτωση εντούτοις εγκυμονεί και ευκαιρίες για χαρά και ευτυχία. Ο Ερμής, που κυβερνά τις σχέσεις σου, σχηματίζει θετική όψη με τον Δία (6/2)και θα έχει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να κάνετε ένα ταξίδι ή να ασχοληθείς με πράγματα που πιθανόν να σας φέρουν πιο κοντά. Μια πρόταση γάμου είναι πιθανή όπως και η αναγγελία μιας εγκυμοσύνης ή είδηση ενός άλλου ευχάριστου γεγονότος. Κοντά στις 10/2 με το ευνοϊκό και ερωτικό τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία αρχίζεις και μπαίνεις σε άκρως ερωτικούς και χαρούμενους ρυθμούς. Δεν είναι μόνο η γιορτή των ερωτευμένων που πλησιάζει είναι και κάτι άλλο που κάνει την καρδιά σου ευτυχισμένη. Στις 14/2 ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και λίγες μέρες αργότερα στις 17/2 στο ίδιο ζώδιο μπαίνει και η Αφροδίτη. Αξιοποίησε αυτήν την περίοδο για να ηρεμήσεις και να χαρείς τη σχέση σου χωρίς πολλές - πολλές κοινωνικότητες.

Αδέσμευτοι
Το ξέρεις ότι το σύμπαν επιδιώκει να μπεις σε σχέση και αυτόν τον μήνα που ο Δίας, πλανήτης της τύχης, όχι απλά βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων σου αλλά και ενεργοποιείται μέσα από όψεις με τον Ερμή (6/2) και την Αφροδίτη (10/2) θα έχεις την ευκαιρία να το καταλάβεις για τα καλά. Ενδεχομένως, μέσα στο φιλικό σου κύκλο να ξεκινήσει ένα φλερτ ή μια γνωριμία που θα βασιστεί στην φιλία και θα έχει τα «ποιοτικά» χαρακτηριστικά για της προσφέρεις την καρδιά σου. Τα βέλη του έρωτα είναι έτοιμα να σε χτυπήσουν και μάλιστα πριν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου γεγονός που σημαίνει ότι οι πιθανότητες φέτος να γιορτάσεις αυξάνονται κατακόρυφα. Αν κάτι χρειάζεται να προσέχεις είναι τους κάθε λογής «καλοθελητές» για αυτό απόφυγε να λες πολλά για τα αισθηματικά σου πριν και εσύ βεβαιωθείς για τα αισθήματά σου γιατί ενδεχομένως κάποια σχόλια να γίνουν αιτία για να χάσεις έστω και προσωρινά τα αυγά και τα πασχάλια. Εξάλλου, και η συμβουλή του σύμπαντος με τον κυβερνήτη των σχέσεων σου, τον Ερμή, από τις 14/2 στον Υδροχόο είναι: κινήσου μυστικά και απελευθερωμένα χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανένα.

Διάβασε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για το 2016 στα ερωτικά σου

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved