Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις

Τι προβλέπει η Κινέζικη Αστρολογία για τα 12 ζώδια από τις 12 Ιανουαρίου έως 12 Φεβρουαρίου;

Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείς από κάποια άτομα, όταν θα δεις ότι δεν αναγνωρίζουν τα λάθη τους, ούτε αναλαμβάνουν τις ευθύνες των πράξεών τους. Ωστόσο, καλό θα ήταν να τους το αναφέρεις, παρά να σκέφτεσαι ότι αν μιλήσεις, θα τους πληγώσεις. Έτσι θα τα βοηθήσεις, ώστε να δουν τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία και να μην το επαναλάβουν στο μέλλον.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Θα ηρεμήσεις αρκετά αυτό το μήνα, καθώς θα αντιληφθείς ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να τσακώνεσαι με το σύντροφό σου για πράγματα που δεν πρόκειται να αλλάξουν. Αν είσαι ελεύθερος/η θα νιώσεις ότι πλέον είσαι έτοιμος/η για μια σχέση, ωστόσο έχεις ακόμα κάποιες ανασφάλειες που πρέπει να δουλέψεις, πριν προχωρήσεις σε μια δέσμευση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν πρέπει να διστάζεις να εκφράζεις τις απόψεις σου και να είσαι έτοιμος/η να ακούσεις και των άλλων γιατί η ανταλλαγή θα είναι προς το συμφέρον όλων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, να είσαι πιο προσεκτικός/η, αν ετοιμάζεις κάτι καινούργιο και δε θέλεις να διαρρεύσει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι η κατάλληλη εποχή να αντιμετωπίσεις κάποια οικονομικά θέματα που εδώ και αρκετό καιρό έχει αφήσει σε εκκρεμότητα. Μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από άτομα πιο έμπειρα ή εξειδικευμένα γιατί η συμβολή τους θα είναι πολύτιμη και θα σου φέρει οφέλη.

ΒΟΥΒΑΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Όταν πιστεύεις σε κάτι ή κάποιον, θα το υποστηρίξεις μέχρι τέλους αλλά αυτό το μήνα αυτή σου η αρετή σου αυτή θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε μελλοντικά προβλήματα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου που λέει ότι κάποια άτομα ή μια κατάσταση δεν είναι έτσι όπως δείχνει. Να ερευνήσεις περισσότερο τα πράγματα, πριν πεις ή κάνει το οτιδήποτε.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Η μία πλευρά του χαρακτήρα σου θέλει να πιστέψει τις υποσχέσεις που σου δίνει ένα συγκεκριμένο άτομο, η άλλη όμως σε καλεί να είσαι επιφυλακτικός/η. Σε αυτό το δίλημμα οι μόνοι που μπορούν να σε βοηθήσουν είναι οι πολύ δικοί σου άνθρωποι. Αν είσαι σε σχέση, μην αφεθείς στις συναισθηματικές πιέσεις του συντρόφου σου, ώστε να συμφωνήσεις σε κάτι, αν δε σου φαίνεται σωστό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ενώ μπορείς να χειριστείς τα πάντα με χαρακτηριστική άνεση, όταν ξεπετιούνται ανά τρεις και δυο μπροστά σου διάφορες δουλειές είναι λογικό να αποδιοργανώνεσαι και να γίνονται λάθη. Να βάλεις προτεραιότητες και να κάνεις όσα μπορείς στο δεδομένο χρόνο που έχεις, ανεξαρτήτως των πιέσεων που υφίστασαι από τον προϊστάμενο ή τους συνεργάτες σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να στυλώσεις τα πόδια σου στο έδαφος και να βάλεις τέλος στη χειραγώγηση ή την εκμετάλλευση από κάποιους. Δώσε τους ένα μάθημα, ώστε να αρχίσουν να αντιλαμβάνονται ότι το να καταπιέζουν και προσπαθούν να βγάλουν χρήματα, εκμεταλλευόμενοι τους εργαζόμενους δεν είναι ούτε ηθικό, ούτε και τους κάνει πιο παραγωγικούς.

ΤΙΓΡΗ

ΓΕΝΙΚΑ: Όχι πολύ καιρό πριν, είχες εκνευριστεί ή ενοχληθεί με ορισμένα άτομα αλλά τώρα θα αντιληφθείς ότι τα συναισθήματά σου οφείλονταν περισσότερο στην προσωπική σου ένταση εξ αιτίας κάποιων θεμάτων που αντιμετώπιζες. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση αλλά το να αποκατασταθούν πλήρως οι σχέσεις σας θα αργήσει λίγο.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Όταν ανακατεύονται όλοι με τη σχέση του, τότε τα προβλήματα δεν σταματούν να υπάρχουν. Προσπάθησε να κρατήσεις μακριά, κυρίως κάποια μέλη της οικογένειάς σου που συνηθίζουν να παρεμβαίνουν κι ας είναι από καλή πρόθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα συνειδητοποιήσεις ότι το να συμφωνεί κάποιο άτομο μαζί σου σε όλα, δεν εξάρει το ενδιαφέρον σου, αντίθετα η διαφωνία είναι αυτή που σε ιντριγκάρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Για κάποιο περίεργο λόγο πιστεύεις ότι η τύχη είναι στο πλευρό σου και αυτό σου δίνει ενέργεια και ενθουσιασμό, ώστε να υλοποιήσεις κάποιες ιδέες ή να βάλεις μπροστά ένα σχέδιο που είχες στα σκαριά. Χωρίς αμφιβολία, αυτός ο μήνας είναι ευνοϊκός για την εξέλιξη και την ανάπτυξή σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι πιθανό να πέσεις θύμα εξαπάτησης ή κάποιο άτομο να επωφεληθεί οικονομικά από σένα, εν αγνοία σου. Ίσως είναι ένα σοκ και να ενοχληθείς ή να θυμώσεις αλλά όταν ηρεμήσεις και επανεξετάσεις τα πράγματα, θα δεις ότι είναι και σημάδι για να «ξυπνήσεις» και να σταματήσεις να είσαι καλοπροαίρετος/η με τους πάντες.

ΛΑΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Έχεις εργαστεί σκληρά για την οργάνωση ορισμένων σχεδίων ή την επίτευξη μακροχρόνιων στόχων αλλά κάποιες ανατροπές που θα υπάρξουν οι οποίες θα σε πιάσουν απροετοίμαστο/η, μπορεί να σε αναγκάσουν να αλλάξεις κατεύθυνση μέσα σε μια νύχτα. Μην αποκλείσεις τίποτα, πριν αξιολογήσεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της όποιας κατάστασης.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Να έχεις υπομονή και ψυχραιμία γιατί μόνο έτσι θα δεις την συνολική εικόνα ενός προβλήματος που πιθανόν να αντιμετωπίσεις στη σχέση σου ώστε να μπορέσεις να το διευθετήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ο συνδυασμός της διορατικότητας και της εξυπνάδας σου, θα φέρει την εξέλιξη που επιθυμείς σε μια ερωτική σου υπόθεση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το να αντιμετωπίσεις ένα προκλητικό ή δύσκολο ζήτημα για το οποίο ευθύνεσαι είναι πιο εύκολο, αλλά όταν πρόκειται για πράγματα που δεν έχεις τον έλεγχο, τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μάθεις όσα περισσότερα γίνεται για να τα διευθετήσεις. Πάντως, αν και το έργο σου θα είναι δύσκολο και θα απαιτηθεί αρκετή προσωπική προσπάθεια, τελικά τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ξέρεις ήδη από προηγούμενη εμπειρία σου ότι αν δράσεις βιαστικά, θα μετανιώσεις, ωστόσο αυτό το μήνα θα αισθανθείς ότι δεν έχεις άλλη λύση από το να ανταποκριθείς ταχύτατα σε μια πρόταση. Όμως οφείλεις να αντισταθείς γιατί αν την αποδεχτείς, χωρίς να την εξετάσεις σε βάθος, θα το μετανιώσεις και η ιστορία θα επαναληφθεί.

ΔΡΑΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Έχεις ακόμα αμφιβολίες ή απορίες σχετικά με κάποιο πρόσφατο γεγονός που σχετίζεται με σένα και κάποιους φίλους ή μέλη της οικογένειάς σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ακόμα πιο παράξενα συμβάντα και περιστάσεις θα σε ιντριγκάρουν αλλά μην φοβάσαι γιατί γρήγορα θα αντιληφθείς ότι είναι για καλό. Τα πράγματα από δω και στο εξής θα πάνε κατ’ ευχήν αρκεί να κάνεις ένα βήμα τη φορά και να μη βιάζεσαι.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Το να ελέγχεις το ταίρι σου ίσως προκαλεί εντάσεις ανάμεσά σας. Ενδεχομένως να πιστεύεις λανθασμένα ότι έτσι θα προλάβεις τις επιθυμίες του αλλά αυτό το εκλαμβάνει περισσότερο ως έλλειψη εμπιστοσύνης. Δώσε του περισσότερη αυτονομία. Αν είσαι ελεύθερος/η, προσπάθησε να αναγνωρίσεις πρώτα τις προσωπικές σου ανάγκες κι ύστερα να στραφείς προς την αναζήτηση ενός ατόμου που θα τις ικανοποιήσει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν έχεις πρότερη εμπειρία στα πράγματα και τις καταστάσεις που πρόκειται να συμβούν τις επόμενες εβδομάδες γι’ αυτό δεν μπορείς να κάνεις καμία σύγκριση. Σίγουρα πάντως θα πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με την καριέρα, τις επιχειρήσεις, την εκπαιδευτική σου πρόοδο ή να κάνεις μεγάλα σχέδια για τη ζωή σου. Οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες, γι’ αυτό έχετε τα μάτια σου ορθάνοιχτα μη σου ξεφύγει το οτιδήποτε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν κρατήσεις μια ισορροπία στο πόσα κερδίζεις και πόσα ξοδεύεις και δεν παρασυρθείς, ώστε να ξεφύγεις από τα όρια, τότε δε θα αντιμετωπίσεις κανένα οικονομικό πρόβλημα.

ΦΙΔΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Είναι απολύτως σημαντικό να κρατάς μια ισορροπία μεταξύ εργασίας και χαλάρωσης για την προσωπική ευεξία και την υγεία σου. Αν δουλεύεις πάρα πολύ σκληρά και δεν κάνεις την κατάλληλη στιγμή ένα διάλειμμα, είτε να ξεκουραστείς είτε να ασχοληθείς με κάποιο άλλο ενδιαφέρον που θα καθαρίσει το μυαλό σου, τότε θα καταπονήσεις τον οργανισμό σου. Γι’ αυτό μην αφήνεις να σε καταπιούν οι επαγγελματικές απαιτήσεις, ξέκλεψε χρόνο και κάνε έστω για μια ώρα αυτό που σε ευχαριστεί.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Δεν είναι ότι δεν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου ή τους αγαπημένους σου για τα συναισθήματά σου, αλλά συχνά επιλέγεις να λες μισές αλήθειες. Ίσως το κάνεις για να αποφύγεις περιττά δράματα αλλά τώρα θα ξαναέρθουν κάποια πράγματα στην επιφάνεια και οφείλεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως πρέπει να γίνεις πιο διεκδικητικός/η με το πρόσωπο που σου αρέσει και να μην περιμένεις κίνηση από την πλευρά του.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα έχεις περιορισμένες επιλογές και οι συνθήκες θα απαιτήσουν από σένα να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Αντί να χάσεις χρόνο επιζητώντας τη σύμφωνη γνώμη των άλλων, να εξερευνήσεις διαφορετικές και μη συμβατικές προσεγγίσεις. Έτσι, θα μεταβληθεί ουσιαστικά η προοπτική σου αλλά και η άποψή σου για κάποια άτομα. Αυτό που είναι απαραίτητο να κάνεις είναι να προστατέψεις τον εαυτό σου από τις επιβουλές ορισμένων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μετά από μια γεμάτη προκλήσεις περίοδο, επιτέλους η τύχη αναλαμβάνει τα ηνία. Εν ολίγοις, οι παρελθοντικές σου προσπάθειες αποδίδουν καρπούς, καθώς νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες έρχονται το δρόμο σου.

ΑΛΟΓΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα σου δοθεί περισσότερος χρόνος για να «χωνέψεις» κάποια γεγονότα, πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Καλό θα είναι να κρατήσεις αποστάσεις, να αφήσεις να εξελιχθούν τα πράγματα και να πάρουν την τελική τους μορφή. Εν τω μεταξύ, επικεντρώσου στην εξερεύνηση περισσότερων στοιχείων και θα ανακαλύψεις τι χρειάζεσαι, ώστε να αποκτήσεις μελλοντικά την ευημερία σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Δεν υπάρχει εύκολος ή διακριτικός τρόπος για να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες στη σχέση σου, αλλά όσο δυσάρεστο κι αν ακούγεται, έμμεσα αναγκάζεσαι να συζητήσεις και να ασχοληθείς εκτενέστερα με το ταίρι σου, οπότε σύντομα θα ξέρεις τι ακριβώς οφείλεις να κάνεις. Αν είσαι μόνος/η, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσεις ένα δεσμό, αφού πρώτα πρέπει να διαχειριστείς κάποια προσωπικά σου θέματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αν ήσουν πολύ κοντά στο να βιώσεις μια απώλεια, θα αντιληφθείς πόσο τυχερός/η είσαι που διέφυγες τον κίνδυνο. Μεν η τύχη σε ευνόησε αλλά οφείλεις να είσαι από δω και στο εξής πιο προσεκτικός/η με τα άτομα που σε πλαισιώνουν και να μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις γιατί κάποια στιγμή δε θα αποφύγεις το λάθος και θα παρασύρεις στο γκρεμό κι όσους εξαρτώνται από σένα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το μήνα θα μάθεις ποια ήταν η αιτία των πρόσφατων οικονομικών δυσχερειών που αντιμετώπισες κι όχι μόνο θα ξέρεις πώς θα αποφύγεις κάτι παρόμοιο στο μέλλον αλλά θα βρεις τρόπους για να γυρίσεις τα πράγματα υπέρ σου, όσο δύσκολα κι αν δείχνουν.

ΠΡΟΒΑΤΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Η αστάθεια που υπάρχει σε κάποιους τομείς της ζωής σου είναι σίγουρα ανησυχητική και έχεις παρατηρήσει ότι μια αλλαγή μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτή αντίδραση. Επειδή δεν γίνεται να προσποιείσαι ότι τίποτα δεν συμβαίνει και να συνεχίσεις να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, θα πρέπει να βρεις τρόπους αντιμετώπισης της κατάστασης. Δεν μπορείς να αλλάξεις αυτό που έχει συμβεί, αλλά τουλάχιστον μπορείς να το περιορίσεις, ώστε να μη βλάψει και τους ανθρώπους που αγαπάς.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Το να πεις «ψέματα» στο σύντροφό σου εξ αιτίας της πίεσης μιας κατάστασης δεν είναι το πιο σοφό, αφού ως γνωστό έχουν κοντά ποδάρια και σύντομα θα αποκαλυφθούν και θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη στη σχέση σου, κάτι που μπορεί να επιφέρει προσωρινή ρήξη. Αν είσαι μόνος/η και θέλεις δημιουργήσεις ένα δεσμό, έλα στα λογικά σου και μη ζητάς παράλογα πράγματα που σίγουρα δεν μπορούν να σου προσφέρουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αλλαγές που αφορούν στα επαγγελματικά σου. Ο στόχος σου πρέπει να είναι να βρεις τον τρόπο να ζήσεις χωρίς τύψεις κι ενοχές ή να συμπαρασύρεις στην κατηφόρα κι άλλους. Ενδεχομένως, την τελευταία στιγμή, να συνειδητοποιήσεις ότι είναι πιο εύκολο να προσαρμοστείς από το να αντιμάχεσαι, οπότε δες το σαν ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που πιστεύεις ότι αξίζει να αγωνιστείς, προκειμένου να πετύχεις το καλύτερο, αλλά δυστυχώς λίγοι είναι αυτοί που έχουν την ίδια άποψη με σένα. Κάποιοι πιθανόν να προτιμούν τη «σύντομη» διαδρομή προς την επιτυχία, τη δόξα και τα πλούτη. Μην τους αφήνεις να σε παρασύρουν.

ΠΙΘΗΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Κάποιες μικρές ενοχλήσεις στην υγεία σου ίσως σε ανησυχήσουν και σε αναγκάσουν να διακόψεις ή να μεταθέσεις για αργότερα ορισμένα σχέδιά σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην τις υποτιμήσεις και να πάρεις μια ιατρική γνώμη με την πρώτη ευκαιρία. Η έκβαση θα είναι θετική και πιθανόν να σου γίνει μάθημα το ότι πρέπει να μοιράζεσαι το βάρος και να μη γίνεσαι τόσο συγκεντρωτικός/η γιατί αν φορτώνεσαι τα πάντα, στο τέλος δεν θα αντέξεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Θα πάρεις το θάρρος να μιλήσεις και να συζητήσεις ορισμένα ευαίσθητα θέματα με το ταίρι σου που ίσως αφορούν ακόμα και τα της σεξουαλικής σας ζωής. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, έχε υπόψη σου ότι ίσως χρειαστεί να επανεξετάσεις ή να αξιολογήσεις εκ νέου κάποια πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος/η και σου αρέσει κάποιο πρόσωπο, πρέπει να βρεις έναν έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο να το προσεγγίσεις και να μην ακολουθήσεις την πεπατημένη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μερικές φορές το να ζητάς συγγνώμη θα μπορούσε να είναι πολύ αποτελεσματικό στην εκτόνωση μιας κατάστασης. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, θα πρέπει να προσπαθήσεις να αντιδράσεις ήρεμα ή να είσαι πιο ανεκτικός/η απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις. Θα είναι μια δοκιμασία της υπομονής και της αντοχής σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ίσως πρέπει να απευθυνθείς σε κάποια άτομα που μπορούν να συμβάλλουν, ώστε να αντιμετωπίσεις ένα οικονομικό σου πρόβλημα. Είναι σημαντικό να θυμάσαι μετά ποιοι σε βοήθησαν όταν είχες μεγάλη ανάγκη και να τους δείξεις την εκτίμησή σου μόλις όλα τακτοποιηθούν.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το να συντάσσεσαι με κάποιους φίλους ή μέλη της οικογένειάς σου όταν συμβαίνει κάτι, είναι λογικό να δυσαρεστεί κάποιους άλλους. Γι’ αυτό, σε τέτοιες ευαίσθητες περιπτώσεις καλό είναι να λες την άποψή σου αλλά να μην παίρνεις το μέρος κανενός. Διατηρώντας την ουδετερότητά σου όχι μόνο έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και δεν κακοκαρδίζεις ανθρώπους που αγαπάς αλλά θα αναγκαστούν στο τέλος να τα βρουν μεταξύ τους.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Οι έντονες διαφωνίες πάντα υπάρχουν σε μια σχέση αλλά η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει μόνο αν κανείς από τους δυο σας, για λόγους εγωισμού ή πείσματος, δεν αποδέχεται ότι έχει άδικο ή δε θέλει να απολογηθεί για τα λάθη του. Η λύση είναι να παραμερίσετε την περηφάνια σας και να πάτε παρακάτω, ανεξάρτητα από το ποιος έχει δίκιο ή όχι. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου αρέσει μέσω ενός φίλου ή σε μια κοινωνική εκδήλωση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αν πιέζεσαι συνεχώς, είναι ζωτικής σημασίας να υψώσεις το ανάστημά σου και να βάλεις ένα τέρμα. Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνεις, στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως θα πρέπει να είσαι ειλικρινής, κάτι που θα εκτιμηθεί δεόντως και θα αλλάξει και τη στάση των άλλων απέναντί σου προς το καλύτερο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιάσεις τα πράγματα γιατί μπορεί να γίνουν πιο περίπλοκα. Είναι σημαντικό να δεις τη μεγάλη εικόνα και να προσβλέπεις στη σταθερή αλλά μακροπρόθεσμη εξέλιξη κι όχι στο άμεσο αλλά προσωρινό κέρδος.

ΣΚΥΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Κάποια πολύ κοντινά σου πρόσωπα δοκιμάζονται, βιώνοντας αδικίες κι αυτό σε στενοχωρεί αλλά όσο κι αν θα ήθελες να τους προσφέρεις βοήθεια, δεν έχεις ούτε τα υλικά ούτε την εμπειρία. Ωστόσο, μπορείς να τους υποστηρίξεις ηθικά όσο περισσότερο γίνεται, ανάλογα με την περίσταση. Έχε όμως στο νου σου ότι η κατάσταση είναι ευαίσθητη κι οποιαδήποτε λανθασμένη συμβουλή ίσως σε στοιχειώνει για αρκετά χρόνια.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Ίσως είναι καιρός να επανεξετάσεις την κατάσταση της σχέσης σου και την μελλοντική της πορείας. Επιπλέον, μην χάνεις τον ύπνο σου ή αφαιρείσαι στη δουλειά εξ αιτίας κάποιων αρνητικών γεγονότων και μην κρατάς κακία. Λάθη γίνονται και θα πρέπει να είσαι σε θέση να συγχωρήσεις το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος/η τα επαγγελματικά σου θέματα θα είναι το κύριο μέλημά σου, οπότε για αυτό το μήνα, τα ερωτικά σου θα πάνε πιο πίσω.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ίσως αρχικά να μη σε χαροποιήσουν συζητήσεις που αφορούν κάποιες αλλαγές που θεωρείς παράλογες αλλά αξίζει να τις διερευνήσεις λίγο περισσότερο, πριν τις αποκλείσεις και βγάλεις τα τελικά συμπεράσματά σου. Ενώ ορισμένες από τις ανησυχίες σου, μπορεί να αποδειχθούν σωστές, είναι πολύ πιο πιθανό κάποιες άλλες πραγματικά να αξίζουν να τις εφαρμόσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σε γενικές γραμμές δεν είσαι καχύποπτος/η, γι’ αυτό εκπλήσσεσαι με τον εαυτό σου που ανησυχείς για ένα συγκεκριμένο άτομο και τα κίνητρά του. Ωστόσο θα πρέπει να το προσεγγίσεις φιλικά, δεδομένου τα οικονομικά είναι πολύ ευαίσθητο θέμα. Προετοιμάσου όμως να ακούσεις πράγματα που σίγουρα δε θα σου είναι ευχάριστα.

ΚΑΠΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το να κάνεις πολύ μακροπρόθεσμα σχέδια είναι ριψοκίνδυνο για την κοινωνική σου φήμη, την ευημερία και τον τρόπο ζωής σου. Παρ’ όλο που δεν μπορείς να αγνοήσεις την ανάγκη σου να οργανώνεσαι, ίσως είναι προτιμότερο να εξασφαλίσεις πρώτα κάποια σημαντικά πράγματα και να κάνεις πλάνα ευέλικτα, ώστε να έχεις τα περιθώρια να προσαρμόσεις αλλαγές κι ανατροπές που μπορεί να συμβούν αυτή την περίοδο. Ωστόσο τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα γι’ αυτό πρέπει να είσαι αισιόδοξός/η.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Ίσως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα σου είναι η ικανότητά σου να αποφεύγεις δύσκολα θέματα σχέσεων, με την αναβολή συζητήσεων μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καλό θα ήταν όμως να μην αποφεύγεις ακόμα και τις πιο δυσάρεστες καταστάσεις, γιατί ό,τι έρθει στο φως θα φέρει μαζί και τη λύση τους. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να περιμένεις να δεις πώς θα εξελιχθεί μια ερωτική σου υπόθεση, παρά να παρέμβεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ίσως είναι η κατάλληλη περίοδος να κάνεις μια παύση από τις συνεχείς μάχες και να εξετάσεις τα πράγματα σε βάθος. Αυτό που φαίνεται άσκοπο ή ακόμα και παράλογο μπορεί να φέρει ανατροπές που είναι απρόβλεπτες ή να σε δοκιμάσουν συναισθηματικά, αλλά αν γίνουν, θα αποδειχτούν αναγκαίες. Ακόμα κι αν σου φαίνεται απίθανο, θα κάνεις σημαντικές αλλαγές στην εργασία ή τον τρόπο ζωής σου που θα αξίζουν τον κόπο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις ένα δύσκολο άτομο ή μια επιχείρηση που είναι σχεδόν αδύνατο να τα βγάλεις πέρα. Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, ίσως η πιο απλή και σύντομη λύση θα ήταν για την ώρα να παραδοθείς, χωρίς να παλέψεις. Αυτή σου η στάση θα τους κάνει να μειώσουν την άμυνά τους και θα είναι για σένα πιο εύκολο να τους αιφνιδιάσεις.

Διάβασε επίσης:

- Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

- Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

- Ποιο είναι το κινέζικο ζώδιο σου;

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

*Για να διαβάσεις τα ερωτικά των ζωδίων της Κινέζικης Αστρολογίας πάτησε εδώ

*Για να διαβάσεις για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πάτησε εδώ

*Βρες εδώ τα πάντα για τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved