Πλανητικό σκηνικό Ιανουαρίου 2016 - Η επιρροή και οι θέσεις των πλανητών

Η ψυχολογική μας κατάψυξη διατηρεί αναλλοίωτα τα συναισθήματά μας

Πλανητικό σκηνικό Ιανουαρίου 2016 - Η επιρροή και οι θέσεις των πλανητών

Μπαίνουμε στην καινούργια χρονιά μουδιασμένοι και η ψυχολογική μας κατάψυξη διατηρεί αναλλοίωτα τα συναισθήματά μας, ειδικά τα δυσάρεστα.
Η κατανόηση είναι δύσκολη εφόσον όλα έχουν αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, ειδικά σε αυτόν τον τόσο συναισθηματικό μήνα.

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω επιβλητικός και υπολογιστικός, θα μας φέρει αρκετές φορές μπροστά σε ηθικά κυρίως διλλήματα, μέχρι τις 20/1 στις 5.27 το απόγευμα που θα περάσει στον Υδροχόο.
Οι δυσαρμονικές όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα από 2 έως 10/1 κοντράρουν τα νεύρα και τις διαθέσεις μας δημιουργώντας μια αντισυμβατική και συγχρόνως αναγεννησιακή πρόκληση. Αμέσως μετά το τρίγωνο Ήλιου – Δία από 10 έως 18/1 δημιουργεί την ανάγκη για επαγγελματική εδραίωση και επίτευξη στόχων, δίνοντας και εγγυήσεις επιτυχίας. Όσοι έχουν πλάνα και ψάχνουν ευκαιρίες, ιδού το διάστημα για να δράσουν.

Ο Ερμής από την 1η μοίρα του Υδροχόου δεν θα προλάβει να ξεδιπλώσει τις εντυπωσιακές θεωρίες του, καθώς στις 5/1 στις 3.06 το μεσημέρι γυρίζει σε ανάδρομη φορά και μας απασχολεί γύρω από θέματα που εκκρεμούν. Έως τις 25/1 τουλάχιστον, δεν ξεκινάμε κάτι νέο και σημαντικό, δεν υπογράφουμε, δεν αγοράζουμε κάτι καινούργιο, μπορούμε όμως να κλείσουμε παλιές υποθέσεις σε όλους τους τομείς.
Το τετράγωνο με τον Άρη από 4 έως 9/1 και όσο θα είναι ακόμα στον Υδροχόο δεν βοηθάει καμία συνδιαλλαγή λόγω ιδιαίτερου εκνευρισμού.
Το τρίγωνο με τον Δία από 11 έως 17/1 επιβεβαιώνει ένα τυχερό διάστημα που παρ΄όλες τις αντιξοότητες μπορούμε να επιτύχουμε αυτό που επιδιώκουμε.
Τα δύσκολα στις επαφές μας ξεκινάνε από τις 17/1 έως τις 27 με τις δυσαρμονικές όψεις του Ερμή με Ουρανό και Πλούτωνα, οι οποίες δεν αφήνουν περιθώριο για συνεννόηση, εξωθώντας στα άκρα τις συζητήσεις και τις λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη γίνεται το κατάλληλο αφροδισιακό ως τις 23 του μήνα, που θα περάσει στον Αιγόκερω. Η σύνοδος με τον Κρόνο από 5 έως 11/1 και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από 2 έως 8/1 είναι ανασταλτικές όψεις για οικονομικές και συναισθηματικές επενδύσεις αλλά το τρίγωνο με τον Ουρανό από 12 έως 16/1 δίνει το πράσινο φως για συναρπαστικές στιγμές, γνωριμίες και αποδέσμευση από την πίεση.
Από 16 έως 21/1 το τετράγωνο με τον Δία διεγείρει την υπερβολή και όλα διογκώνονται στον μέγιστο βαθμό.
Στις 23/1 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και αρχίζει τις περικοπές σε άσκοπα συναισθήματα, ειδικά σε όσα δεν βρίσκουν ανταπόκριση. Συντηρητική, λιτή και αυστηρή, κάμπτεται μόνο από το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από 27 έως 31/1 που γλυκαίνει τις ανασφάλειες και χαλαρώνει τους δισταγμούς μας.

Ο Άρης στον Σκορπιό δυναμικός, απαιτητικός, διεκδικητικός, ερωτικός, λάγνος, σταθερός και επίμονος, εξάπτει τα πάθη και από 11 έως 31/1 το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και το εξάγωνο με τον Πλούτωνα μας κάνουν να αισθανόμαστε την ανάγκη συνεύρεσης με αγαπημένα πρόσωπα, με την έλξη και την επιθυμία να κορυφώνονται. Παθιασμένες σχέσεις και φλογερά συναισθήματα εμπνέουν τη δημιουργική μας ανάγκη και το καλλιτεχνικό μας ένστικτο.

Ο Δίας στην Παρθένο ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 8/1 την οποία θα σταματήσει τις 9/5. Ως τότε οπισθοδρομούμε και εμείς μαζί του για να επανεξετάσουμε υποθέσεις που σχετίζονται με τη συνέπεια. Αν χρωστάμε ή μας χρωστάνε σε οποιοδήποτε επίπεδο, είναι το καταλληλότερο διάστημα να κάνουμε τους απολογισμούς μας.

Ο Κρόνος προχωρά ακάθεκτος στον Τοξότη και από 9 έως 31/1 έρχεται σε αρμονική συνάντηση με τον Ουρανό, γεγονός που ανοίγει το δρόμο μιας ξαφνικής ευκαιρίας για αλλαγή. Τα δεδομένα ανατρέπονται με την ελκυστική βεβαιότητα πως κάτι αλλάζει προς το καλύτερο, σε όλα τα επίπεδα. Η όψη αυτή θα έχει διάρκεια έως τον Μάιο. Προσδεθείτε.

Ο Ουρανός κινείται στις 16 και 17 μοίρες του Κριού συνεχίζοντας την ανελέητη κόντρα του με τον Πλούτωνα στις 15 και 16 μοίρες του Αιγόκερω, ενώ ο Ποσειδώνας περπατάει στις 7 και 8 μοίρες των Ιχθύων.

Η Νέα Σελήνη στις 10/1 στην 20η μοίρα του Αιγόκερω είναι μια δύσκολη διαδικασία σε ότι αφορά τα νέα ξεκινήματα, αλλά υπόσχεται καταξίωση και ανταμοιβή στην επίμονη και ανυποχώρητη προσπάθειά μας.

Η Πανσέληνος στις 24/1 στην 4η μοίρα του Λέοντα καταστέλλει κάθε σημαντική επιδίωξη, συνεννόηση και προγραμματισμό, αλλά απογειώνει τον ερωτισμό μας και την επαφή μας με την τέχνη.

Καλό μήνα, Καλή Χρονιά, με υπομονή και ελπίδα, πως τα καλύτερα θα ξανάρθουν!

Διάβασε επίσης:

Ετήσιες προβλέψεις 2016: Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις του Astrology.gr!

Ο εκρηκτικός Άρης στον Σκορπιό και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Κατέβασε τώρα το νέο application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved