Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Ιανουάριο 2016 στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεσμευμένοι
Το 2016 ξεκινά με σένα να ζητάς στον έρωτα τη χαρά που δίνει η περιπέτεια, τα ταξίδια και η ελευθερία. Και αν η σχέση σου βρίσκεται σε καλό δρόμο τότε θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις το όνειρο αλλά και να πάρεις αποφάσεις που θα φέρουν σταθεροποίηση. Αν πάλι ένα διαζύγιο είναι προ των πυλών τότε πολύ πιθανόν η συνεχόμενη απογοήτευση να γίνει το σκαλί για να δώσεις ένα οριστικό τέλος χωρίς ακρότητες και δράματα αλλά δείχνοντας υπευθυνότητα και συνέπεια στις ανάγκες σου. Στις 13/1 η Αφροδίτη συναντά τον ανανεωτικό Ουρανό και είτε καταστάσεις και γεγονότα θα ευνοήσουν να έρθει νέος αέρας στη σχέση σου είτε θα σε βοηθήσουν να ανεξαρτητοποιηθείς και να ξαναβρείς την ελευθερία σου. Συγχρόνως, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, θα βρίσκεται στο αναγεννητικό και σεξουαλικό ζώδιο του Σκορπιού παρουσιάζοντάς σου δυνατότητες για να φέρεις το πάθος στη σχέση σου. Πρόσεχε μυστικές και κρυφές καταστάσεις αλλά και προβλήματα που μπορεί να ξεκινήσουν με αφορμή τις από κοινού οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Αδέσμευτοι
Ο Ιανουάριος είναι ένας ερωτικός και διασκεδαστικός μήνας που θα σου δώσει την ευκαιρία για γνωριμίες και φλερτ που θα σε ενθουσιάσουν. Το πρώτο δεκαήμερο του οι όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα (5/1) και τον Κρόνο (9/1) δείχνουν ότι από του έρωτα τα βέλη θα βγεις κερδισμένος/η αν δεν κυνηγήσεις χίμαιρες αλλά αντίθετα επιδιώξεις την ευχαρίστηση με υπευθυνότητα και διατηρώντας την επαφή σου με την πραγματικότητα. Στις 13/1 η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τριγώνου με τον απρόβλεπτο Ουρανό και ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή σου. Τόλμησε, δοκίμασε, μη φοβηθείς τίποτα και ο έρωτας θα σου δείξει την πιο χαρούμενη, φιλελεύθερη και συναρπαστική πλευρά του. Συγχρόνως, ο κυβερνήτης σου, Άρης, μέσα από το ζώδιο του παθιασμένου και μαγνητικού Σκορπιού θα σου δώσει την ευκαιρία να βάλεις τέλος σε ό,τι ως τώρα σε έχει πληγώσει και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο που θα κυριαρχεί η ψυχική σύνδεση και η σεξουαλική ολοκλήρωση.

Ταύρος

Δεσμευμένοι
Με την Αφροδίτη (ως τις 23/1) στον οίκο της αναγέννησης και της σεξουαλικότητας θα κυριαρχεί η επιθυμία να αυξηθεί η εμπιστοσύνη στο ταίρι σου και συναισθηματικά και ερωτικά να έρθετε πιο κοντά. Ωστόσο, οι δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα (5/1) και τον Κρόνο (9/1) δείχνει ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει αφ’ ενός να μη ψάχνεις το ιδεατό και να δεχτείς τη σχέση σου με τις ατέλειες της και αφ’ ετέρου να δεχτείς από πλευράς σου να πληρώσεις το όποιο τίμημα υπαγορεύει η ανάγκη σου για ολοκληρωτική σύνδεση. Στις 13/1 και στις 18/1 οι όψεις που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον Ουρανό και τον Δία αντίστοιχα ευνοούν να πειραματιστείς, να δοκιμάσεις νέα πράγματα για να πετύχεις τους στόχους σου μέσα στη σχέση σου αλλά και να έχεις την ευκαιρία για στιγμές χαράς, διασκέδασης και ικανοποίησης. Η είσοδος στις 23/1 της Αφροδίτης στο σοβαρό και υπεύθυνο ζώδιο του Αιγόκερω δείχνει ότι ο έρωτας για το ταίρι σου θα έχει την ευκαιρία από τις ζήλιες να περάσει σε πιο ώριμο και ουσιαστικό επίπεδο.

Αδέσμευτοι
Με τον Άρη στον Σκορπιό, η λίμπιντο είναι στα ύψη και η μαχητικότητα και η διεκδίκηση γίνονται ο δρόμος για να έρθει στη ζωή σου μια αγάπη γεμάτη πάθος αλλά και ζήλια, ένταση και ίντριγκα. Συγχρόνως, ο Ερμής, που κυβερνά την ερωτική σου ζωή από τις 5/1 γυρνά ανάδρομος και έτσι αντί να πεις σε έναν παρελθοντικό έρωτα «ποτέ δεν θέλω να ξαναρθείς» ίσως τελικά του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να περάσεις μεγάλες προκλήσεις που θα θυμίζουν «Cavo d'oro» καθώς οι πληγές που αυτή η αγάπη κουβαλά δεν θα μπορούν εύκολα να κλείσουν, γεγονός που θα το καταλάβεις έντονα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Παράλληλα, ως τις 23/1 η Αφροδίτη θα κινείται στον Τοξότη, δείχνοντας ότι για χάρη της ευχαρίστησης ίσως βγάλεις κρυφά από όλους την πιο περιπετειώδη πλευρά του χαρακτήρα σου που κρατάς καλά κρυμμένη. Το πέρασμά της στη συνέχεια στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω θα σε ευνοήσει περισσότερο καθώς θα αναζητήσεις πέρα από την ηδονή και τη σταθερότητα.

Δίδυμοι

Δεσμευμένοι
Ο Ιανουάριος μπαίνει με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη να ευνοεί να ζήσεις νέες εμπειρίες μέσα στη σχέση σου, να θέλεις να απολαύσεις τον έρωτα και να χαρείς κάθε όμορφη στιγμή του. Ιδιαίτερα το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η επιθυμία σου αυτή ίσως είναι κάπως απατηλή ενώ κάποιες καταστάσεις την περιορίζουν ή δεν της δίνουν το χώρο που επιθυμείς. Εν συνεχεία, όμως, τα πράγματα βελτιώνονται. Η αρχή γίνεται με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό (στις 13/1) που ευνοεί την επικοινωνία με το ταίρι σου να ανανεωθεί και να ζήσετε ως ζευγάρι συναρπαστικές στιγμές. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ευνοείται όπως και οτιδήποτε μπορεί να δώσει το χρώμα του κεφιού και της διασκέδασης στη σχέση σου. Η Αφροδίτη συναντά τον Δία (στις 18/1) και πιθανόν το να μην κάνετε με ρέγουλα κάποια πράγματα να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να έρθετε πιο κοντά και να περνάτε καλά ιδιαίτερα, μετά τους περιορισμούς που σας έχει φέρει ο Κρόνος στον Τοξότη.

Αδέσμευτοι
Με την Αφροδίτη στο περιπετειώδες και πύρινο ζώδιο του Τοξότη ως τις 23 Ιανουαρίου ο πρώτος μήνας του 2016 βρίθει από ευκαιρίες για να φλερτάρεις, να «παίζεις» και σε κάθε ερωτική ιστορία να βλέπεις μόνο τη θετική της προοπτική. Συγχρόνως, όμως, η φιλελεύθερη φύση του ζωδίου ίσως σε διχάσει και γύρω στις 5/1 με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα να μπλεχτείς σε πολλά φλερτ παράλληλα. Κοντά στις 9/1 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα σε βγάλει από το όποιο παραμύθι ζεις και θα σε προσγειώσει στην πραγματικότητα. Πιθανόν, εκεί, ένα φλερτ που φαίνονταν επιπόλαιο να αποκτήσει μια πιο σοβαρή υπόσταση. Εν συνεχεία, ετοιμάσου για τη μεγάλη αλλαγή που θα φέρει ο έρωτας, όχι μόνο στη ζωή σου αλλά και στον τρόπο που τον βιώνεις. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 13/1 η αισθηματική σου ζωή θα γίνει άκρως συναρπαστική ενώ πιθανόν γύρω στις 18/1 με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία ενδεχομένως να ξαναβάλεις στο μυαλό τη σκέψη να προχωρήσεις σε μια συγκατοίκηση ή ακόμα και να νιώσεις μέσα σου την ανάγκη για δημιουργία οικογένειας.

Καρκίνος

Δεσμευμένοι
Ο Ιανουάριος ξεκινά με τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού να επαναφέρει τη διάθεσή σου για έρωτα και να τονίζει την επιθυμία σου να αφιερώνεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου στο ταίρι σου. Η σεξουαλική επιθυμία θα βρίσκεται στα ύψη και γύρω στις 18/1 με τον Άρη σε θετική όψη με τον πλανήτη του ονείρου, τον Ποσειδώνα, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις το ερωτικό πάθος σε όλο του το μεγαλείο. Πολύ πιθανόν, η ερωτική σπίθα στη σχέση σου, όχι απλά να αναζωπυρωθεί αλλά να οδηγήσει και στην επιθυμία για την απόκτηση ενός παιδιού ή την ευόδωση ενός σχεδίου. Συγχρόνως, από τις 8 Ιανουαρίου ο Ερμής επανέρχεται στον τομέα των σχέσεων, ευνοώντας σε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου αλλά και να λύσετε διαφορές που εδώ και καιρό βρίσκονται κάτω από το χαλί της σχέσης σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, αν η σχέση σου πνέει τα λοίσθια ίσως οι συνθήκες σε αναγκάσουν να κινήσεις διαδικασίες για ένα τέλος ή ειδήσεις και αποκαλύψεις θα φέρουν κάποια προσωρινή αναταραχή.

Αδέσμευτοι
Με τον Άρη στον άκρως ερωτικό Σκορπιό το 2016 μπαίνει με τους καλύτερους οιωνούς για τα ερωτικά σου. Η γοητεία σου θα είναι ακαταμάχητη και η επιθυμία να φλερτάρεις, να ζήσεις στιγμές πάθους και αισθηματικού βάθους θα «χτυπήσει» κόκκινο. Πλέον, στο ερωτικό παιχνίδι λογίζεσαι ως φαβορί και γύρω στις 19 Ιανουαρίου με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις τις τέλειες συνθήκες για να εκφράσεις τον έρωτά σου και να ξεκινήσεις μια σχέση που θα σου προσφέρει την ηρεμία και το ρομαντισμό που αναζητάς. Πολύ πιθανόν, λόγω του ότι ο Ερμής από τις 8/1 θα κινείται ανάδρομος στο απέναντί σου ζώδιο, τον Αιγόκερω, μια παλιά αγάπη να επανέλθει στο προσκήνιο. Ωστόσο, εξαιτίας των δυσαρμονικών όψεων που σχηματίζει ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ενδέχεται να βρεθείς μπροστά σε μεγάλα προβλήματα και ξαφνικά γεγονότα που θα σε προβληματίσουν για το αν πράγματι η σχέση αυτή μπορεί να έχει πορεία.

Λέων

Δεσμευμένοι
Ο πρώτος μήνας του 2016 ξεκινά με προβλήματα μέσα στο σπίτι ή με νέα ξεκινήματα που γίνονται κάτω από πιεστικές συνθήκες. Εντούτοις, η επιθυμία για έρωτα και χαρά δεν αναστέλλεται αλλά δυναμώνει. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ανέμελο και θετικό ζώδιο του Τοξότη ως τις 23 Ιανουαρίου παρουσιάζει ευκαιρίες για να απολαμβάνεις τον έρωτα, να κάνεις πράγματα που αγαπάς και να μην «πέφτεις» από τις δυσκολίες που τυχόν εμφανίζονται, καθώς θα έχεις την αισιοδοξία ότι όλα μπορούν να φτιάξουν. Πολύ πιθανόν γύρω στις 5/1 να υπάρξει κάποια απογοήτευση ή μπέρδεμα με ένα οικονομικό ή άλλο θέμα, ωστόσο με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 9/1, αν αναλάβεις ευθύνες και δείξεις συνέπεια, θα καταφέρεις να βάλεις τις βάσεις για κάτι καλό μέσα στη σχέση σου. Επένδυσε στην ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη και θα ανταμειφθείς. Στη συνέχεια, η Αφροδίτη σχηματίζει θετική όψη με τον Ουρανό, τον κυβερνήτη του 7ου οίκου σου και η σχέση σου μπορεί να μπει σε μια πολύ όμορφη και συναρπαστική φάση.

Αδέσμευτοι
Με τον Κρόνο στον τομέα της ερωτικής ζωής σου βρίσκεσαι σε μια περίοδο που θέλεις να σοβαρευτείς και επιδιώκεις η αγάπη να πάρει μια πιο σοβαρή και σταθερή μορφή. Με την Αφροδίτη ως τις 23 Ιανουαρίου στο περιπετειώδες ζώδιο του Τοξότη αν και θα έχεις την τάση να ζήσεις νέες εμπειρίες, να φλερτάρεις και να αισθανθείς πόσο γλυκιά είναι η ζωή, όταν είσαι ερωτευμένος/η εντούτοις θα έρθει η στιγμή που θα νιώσεις ότι γνωριμίες για μια βραδιά δεν σε καλύπτουν. Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 9/1 που η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον σοβαρό Κρόνο, θα θελήσεις να έχεις μια πιο ώριμη προσέγγιση στις επαφές και τις σχέσεις σου. Η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ουρανό, που κυβερνά τις σχέσεις σου, οπότε πιθανόν τον Ιανουάριο μέσα από απρόβλεπτες συνθήκες ένας κεραυνοβόλος έρωτας να μπει στη ζωή σου και της δώσει πράγματα πού ούτε καν έχεις φανταστεί.

Παρθένος

Δεσμευμένοι
Ο Ιανουάριος ξεκινά με ένα άγχος που μεταφέρεται στη σχέση σου και το οποίο μπορεί είτε να φέρει παρανοήσεις, είτε να χαλάσει το κλίμα με το ταίρι σου. Εν συνεχεία, η επιθυμία για ασφάλεια και σταθερότητα πιθανόν να σε ωθήσει να αναλάβεις την ευθύνη για κάποια ζητήματα και να κάνεις πράγματα που θα βοηθήσουν την αγάπη στη σχέση σου να γίνει πιο σταθερή. Η Νέα Σελήνη στις 19 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στο ερωτικό 5ο ηλιακό σου σπίτι, δείχνοντας ότι μια νέα θετική αρχή μπορεί να γίνει τον πρώτο μήνα του 2016 όσον αφορά την αισθηματική ζωή. Η σοβαρότητα και η έλλειψη φόβου για ανάληψη ευθυνών θα ωφελήσουν την αγάπη και θα της προσφέρουν διάρκεια και ποιότητα. Παράλληλα, ο Ερμής από τις 8/1 θα κινείται ανάδρομος στον Αιγόκερω και πιθανόν να χρειαστεί να επαναξιολογήσεις κάποιες αποφάσεις όσον αφορά στην εξέλιξη της σχέσης σου αλλά και να προσέξεις τα επαγγελματικά να μην γίνουν αιτία για παρεξηγήσεις και άγχη με το έτερο σου ήμισυ.

Αδέσμευτοι
Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Ερμής, από τις 8 Ιανουαρίου κινείται ανάδρομος και θα αρχίσεις να επαναξιολογείς σκέψεις και επιλογές σου. Πιθανόν, να νιώσεις ότι δεν είσαι πλέον σίγουρος/η για αποφάσεις σου όσον αφορά το αισθηματικό παρελθόν και ίσως μια παλιά αγάπη να αρχίσει να σε έλκει προς το μέρος της. Ωστόσο, θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι μια δεύτερη ευκαιρία δεν λύνει τα όποια προβλήματα οδήγησαν στην απόσταση ή το χωρισμό. Έτσι, αν και γύρω στις 15/1 πολύ πιθανόν να έχεις μια επανασύνδεση στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, θα ξαναβγούν στην επιφάνεια τα προβλήματά της και θα χρειαστεί να ζυγίσεις εκ νέου την απόφασή σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 23 Ιανουαρίου στο σοβαρό και μετρημένο ζώδιο του Αιγόκερω αποτελεί μια καλή πλανητική συγκυρία για τα ερωτικά σου, καθώς μπορεί να συμβάλλει ώστε να πάρεις τις αποδείξεις που χρειάζεσαι για το αν μια αγάπη που είτε μπήκε, είτε θα έρθει να σε βρει σου αξίζει ή δεν σου αξίζει και να δράσεις ανάλογα.

Ζυγός

Δεσμευμένοι
Ο πρώτο μήνας του 2016 ξεκινά με την ερωτική Αφροδίτη να διελαύνει από τον τομέα της επικοινωνίας. Ερωτικά ταξιδάκια και λόγια αγάπης σε ενθουσιάζουν και μπορούν να δώσουν ένα άλλο αέρα μέσα στη σχέση σου. Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα (5/1) και τον Κρόνο (9/1) ίσως στήσουν κάποια παγίδες και βάλουν κάποια εμπόδια στα ερωτικά σου σχέδια το πρώτο δεκαήμερο. Τα πράγματα όμως διαφοροποιούνται στη συνέχεια, καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό (13/1) και τον Δία (18/1) και φέρνει προτάσεις που ανοίγουν ξαφνικά ένα παράθυρο χαράς και ευτυχίας στη σχέση σου. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία για να ξορκίσεις την πλήξη από τον γάμο ή τη δέσμευσή σου και το σύμπαν θα σε ανταμείψει με απρόσμενη ικανοποίηση και όμορφες εκπλήξεις. Πολύ πιθανόν τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου να κάνετε κάποια έξοδα ο ένας για τον άλλο που σκοπό θα έχουν να υλοποιήσουν παθιασμένες επιθυμίες. Ιδιαίτερα γύρω στις 19/1 με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα κάποιο δώρο πιθανόν να τονώσει το ρομαντικό κλίμα μεταξύ σας.

Αδέσμευτοι
Με την Αφροδίτη στον περιπετειώδη Τοξότη ως τις 23 Ιανουαρίου έντονη είναι η επιθυμία να φλερτάρεις, να κάνεις νέες γνωριμίες και να ανοιχτείς με κάθε τρόπο στο παιχνίδι του έρωτα. Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα (5/1) και τον Κρόνο (9/1) δείχνουν ότι χρειάζεται να αποφύγεις φλερτ στη δουλειά και να μην εμπλακείς σε επιπόλαιες καταστάσεις καθώς δεν θα σε ικανοποιήσουν. Προτίμησε άτομα που δείχνουν ωριμότητα στην αισθηματική προσέγγιση και δεν θέλουν απλά να «παίξουν», καθώς για να υπάρχει περαιτέρω βήμα μετά από μια γνωριμία ο Κρόνος απαιτεί να έχει προηγηθεί σωστή επιλογή προσώπου. Γύρω στις 13/1 η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό δείχνει ότι ο έρωτας μπορεί να ξεκινήσει μέσω ιντερνέτ, ενός φίλου ή εντελώς ξαφνικά. Νέες γνωριμίες θα σε ενθουσιάσουν και θα στείλουν την ανία στο πυρ το εξώτερον. Μια ακόμη θετική αστρολογική συγκυρία είναι η όψη της Αφροδίτης με τον Δία στις 18/1 όπου θα έχεις την ευκαιρία να συνδυάσεις τον έρωτα με τη διασκέδαση ή την αγάπη με τη μάθηση.

Σκορπιός

Δεσμευμένοι
Με τον Άρη στο μαγνητικό και ερωτικό ζώδιό σου, η σεξουαλικότητά σου απογειώνεται και το πάθος μέσα στη σχέση σου αναζωπυρώνεται. Είναι η δική σου δύναμη και η αυτοπεποίθηση που κινούν τα πράγματα στη σχέση σου και αυτό γοητεύει το ταίρι σου και το φέρνει όλο και πιο κοντά σου. Γύρω στις 19/1 με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μέσα από δικές σου πρωτοβουλίες μπορεί να γίνει πραγματικότητα μια επιθυμία που σχετίζεται με την απόκτηση παιδιού, μια ερωτική απόδραση, ένας γάμος ή άλλο ευχάριστο γεγονός. Η Αφροδίτη ως τις 23 Ιανουαρίου θα κινείται στο περιπετειώδες ζώδιο του Τοξότη και πιθανόν να θελήσεις να κάνεις κάποια έξοδα που στόχο θα έχουν να φέρουν ενθουσιασμό στο ταίρι και τη σχέση σου. Ωστόσο, δεν είναι τόσο τα υλικά αγαθά όπως θα συνειδητοποιήσεις στη συνέχεια όσο τα συναισθηματικά δώρα που περιμένει από εσένα το έτερον σου ήμισυ. Αυτά, θα προσφέρουν στη σχέση σου διάρκεια και σε σένα την αναγνώριση και την εκτίμηση από το ταίρι σου.

Αδέσμευτοι
Το 2015 έριξε αυλαία και πλέον η ανασφάλεια και το άγχος είναι παρελθόν, αφού με τον Άρη πια στο δικό σου ζώδιο νιώθεις ότι είσαι πανέτοιμος/η να τολμήσεις νέα πράγματα και να δείξεις το κουράγιο που χρειάζεται για να διεκδικήσεις χωρίς υποχωρήσεις και αμφιβολίες τη θέση που θέλεις να έχεις στο παιχνίδι του έρωτα. Η μαχητικότητα και το πάθος σου θα είναι τα κλειδιά για να επιτύχεις τα αισθηματικά σχέδια και πιθανόν γύρω στις 19/1 που ο Άρης πραγματοποιεί όψη τριγώνου με τον πλανήτη του ονείρου, τον Ποσειδώνα, μια εμπνευσμένη κίνηση σου να σου φέρει το Τζακ ποτ στον έρωτα. Ακόμα, η Αφροδίτη ως τις 23 Ιανουαρίου θα κινείται στο κεφάτο και θετικό ζώδιο του Τοξότη, γεγονός που θα σου δώσει την ευκαιρία να ωφεληθείς συναισθηματικά και να πετύχεις πράγματα που θα γεμίσουν την καρδιά και την ψυχή σου. Τέλος, η ανάδρομη φορά του Ερμή δείχνει ότι πιθανά προβλήματα σε μετακινήσεις ή με φίλους και άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος να είναι αιτία για να στραβώσει κάτι σε ένα μυστικό φλερτ.

Τοξότης

Δεσμευμένοι
Η νέα χρονιά ξεκινά με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να βοηθά ώστε ο έρωτας να πάρει μια πιο ενθουσιώδη και παιχνιδιάρικη μορφή. Αν και το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η επιθυμία να τολμήσεις νέα πράγματα και να διασκεδάσεις περισσότερο με το ταίρι σου δεν θα έχει ακριβώς τα αποτελέσματα που θες, η διάθεση να εκφράζεις τα συναισθήματά σου και να προσπαθείς να ανοίξετε μια νέα σελίδα στη ζωή σας μπορεί να ευοδωθεί στη συνέχεια. Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό (στις 13/1) και τον Δία (18/1) δείχνουν ότι παρουσιάζονται ευκαιρίες για ανανέωση και εμπειρίες που θα φέρουν αέρα ενθουσιασμού και χαράς μέσα στο γάμο ή τη δέσμευσή σου. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, κυβερνήτη των σχέσεων σου, από τις 5/1 δείχνει ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα είναι πιθανές κάποιες παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με αφορμή οικονομικά ζητήματα ή συναισθηματικές ανάγκες. Καλό είναι να μην τις υποτιμήσεις και να ξεδιαλύνεις τις όποιες αμφιβολίες ή ασάφειες τη στιγμή που δημιουργούνται.

Αδέσμευτοι
Ο Γενάρης μπαίνει με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να αυξάνει την επιθυμία να ζήσεις τον έρωτα, να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς και να σε ερωτευτούν. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα οι όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα (5/1) και τον Κρόνο (9/1) δείχνουν ότι ίσως νιώθεις να μπερδεύεσαι με το τι θέλεις στον έρωτα και για αυτό το να έχεις μια πιο σοβαρή προσέγγιση απέναντι στα «θέλω» σου θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Συγχρόνως, ο Ερμής, που εκπροσωπεί τις σχέσεις σου, από τις 5/1 θα κινείται ανάδρομος και ενδεχομένως ένα παλιό φλερτ να επανέλθει στη ζωή σου. Μην βιαστείς όμως να βγάλεις συμπεράσματα για την εξέλιξη που μπορεί να έχει καθώς για να το αποφασίσεις αυτό, θα πρέπει να περάσει τα chrash tests του Ουρανού και του Πλούτωνα το τελευταίο δεκάμερο του μήνα. Επίσης, μια νέα γνωριμία μπορεί να κάνει «κοιλιά», όμως πάλι δεν θα πρέπει να κρίνεις τα πράγματα από το πώς εξελίσσονται στην αρχή, αφού στη συνέχεια μπορεί να αλλάξουν.

Αιγόκερως

Δεσμευμένοι
Με την Αφροδίτη να διελαύνει από τον 12ο ηλιακό οίκο ως τις 23 Ιανουαρίου νιώθεις έντονα την ανάγκη περισσότερο να ξεφύγεις από ό,τι σε έχει κουράσει το προηγούμενο διάστημα μέσα στη σχέση σου, παρά την ανάγκη να προσπαθήσεις για κάτι νέο. Μια απόδραση σε ένα ειδυλλιακό μέρος θα μπορούσε να βοηθήσει να γεμίσουν οι μπαταρίες σου συναισθηματικά και η καρδιά σου να αναρρώσει. Γύρω στις 5/1 με την Αφροδίτη σε δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα ίσως νιώσεις ότι ένα νέο φλερτ μπορεί να αποτελέσει τη διέξοδο που ζητάς, όμως στη συνέχεια η σύνοδος της Αφροδίτης με τον σοβαρό Κρόνο (στις 9/1) σε βάζει στη διαδικασία να δεις πιο υπεύθυνα όσα σε προβληματίζουν και να συλλογιστείς το τίμημα της κάθε επιλογής σου. Η απαλλαγή από όσα σε βασανίζουν πολύ πιθανόν να έρθει μέσα σου γύρω στις 13/1 ενώ τα πράγματα θα αλλάξουν και εξωτερικά με την είσοδο της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο στις 23/1. Τότε θα αφήσεις τη θλίψη και τα δάκρυα και θα ανοίξεις διάπλατα την πόρτα στη χαρά.

Αδέσμευτοι
Ο Ιανουάριος συνδέεται με νέα ξεκινήματα όμως στην περίπτωση σου αυτά θα έρθουν προς το τέλος του. Κι αυτό γιατί βρίσκεσαι σε φάση που έχεις ανάγκη να κάνεις έναν απολογισμό των όσων έχουν λάβει χώρα στην αισθηματική σου ζωή τόσο στο μακρινό όσο και το κοντινό παρελθόν. Πολύ πιθανόν κάνοντας αυτή την εσωτερική αναμόχλευση να θελήσεις να επαναπροσεγγίσεις κάποιο πρόσωπο και μια επανασύνδεση να έρθει να βάλει νέα ερωτηματικά στη ζωή σου. Γύρω στις 5/1 δεν θα νιώθεις βεβαιότητα για τίποτα ενώ κοντά στις 9/1 θα μπορείς με μεγαλύτερη ασφάλεια να κάνεις κινήσεις όσον αφορά μια αγάπη από τα παλιά. Κοντά στις 13/1 θα νιώσεις μέσα σου ένα «ξύπνημα» το όποιο θα είναι καταλυτικό για την ερωτική σου ζωή ενώ γύρω στις 18/1 θα έχεις την ευκαιρία να αισθανθείς ότι η χαρά και η ευτυχία μπορούν να γίνουν και πάλι κτήμα σου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στις 23/1 στο ζώδιό σου θα εγκαινιάσει μια περίοδο που θα μπορείς στον έρωτα να γιορτάσεις και να χαρείς χωρίς αμφιβολίες και δισταγμούς.

Υδροχόος

Δεσμευμένοι
Ο Ιανουάριος είναι για σένα ένας μήνας εντάσεων και προβληματισμών και θα υπάρχει αναστάτωση μέσα στη σχέση σου. Ο Ήλιος που κυβερνά τις σχέσεις σου σχηματίζει αρνητικές όψεις με τον Πλούτωνα (6/1) και τον Ουρανό (7/1), φέρνοντας γεγονότα που θα απαιτούν επιτακτικές και δραστικές αλλαγές. Συγχρόνως, ο Ερμής, που εκπροσωπεί τη ερωτική σου ζωή από τις 5/1 θα είναι ανάδρομος, δείχνοντας αφ’ ενός μια τάση να αναπολείς πως ήταν πιο παλιά η αισθηματική σου ζωή και αφ’ ετέρου να έχεις άγχη και αγωνίες σχετικά με παιδιά ή κάποιο φλερτ, γεγονός που θα επιδεινώσει την αποδιοργάνωση που θα επικρατεί μέσα στη σχέση σου. Γύρω στις 14/1 το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία δείχνει ότι μπορεί να υπάρχει μια βελτίωση μέσα στη σχέση σου και να γεφυρωθεί κάποιο χάσμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Ωστόσο, οι δυσαρμονικές όψεις του Ερμή το τελευταίο δεκαήμερο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα δείχνουν ότι θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να αποκατασταθεί η ερωτική σύνδεση μεταξύ σας.

Αδέσμευτοι
Με την Αφροδίτη στο ανέμελο και φιλελεύθερο ζώδιο του Τοξότη η κοινωνική σου διάθεση είναι πιο έντονη και μπορείς πολύ εύκολα να προσελκύσεις το ενδιαφέρον των άλλων. Πολύ πιθανόν μια φιλία να μετατραπεί σε έρωτα ενώ το διαδίκτυο και η τεχνολογία μπορεί να παίξουν το δικό τους ρόλο σε μια νέα γνωριμία ή φλερτ. Πιθανόν, αρχές του μήνα να νιώθεις ότι επικρατεί μια σύγχυση στο αισθηματικό σου τοπίο όμως εν συνεχεία και κοντά στις 9/1, αν δείξεις συνέπεια και σεβασμό στις πραγματικές ανάγκες σου θα βρεις την άκρη. Μάλιστα, κοντά στις 13/1 θα έχεις την ευκαιρία για μια νέα γνωριμία που μπορεί να σε βοηθήσει να αλλάξεις σελίδα στην ερωτική σου ζωή και να ζήσεις τον έρωτα με ένα εντελώς καινούργιο και απρόσμενο τρόπο. Συγχρόνως, ο Ερμής, από τις 5/1 θα κινείται ανάδρομος και ίσως παράλληλα υπάρξει κάποια αισθηματική επιστροφή στη ζωή σου. Πρόσεξε όμως πως θα την χειριστείς καθώς οι δυσαρμονικές όψεις του Ερμή το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου δείχνουν ότι μπορεί να αποδειχτεί καταστροφική.

Ιχθύες

Δεσμευμένοι
Ο ευεργέτης Δίας συνεχίζει να διελαύνει από τον οίκο των σχέσεων, όμως στις 8/1 γυρίζει ανάδρομος και πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις αναθεωρήσεις σε κάποια όμορφα σχέδιά σου ή να αναβάλλεις κάτι καινούργιο που αφορά στο γάμο ή τη σχέση σου. Συγχρόνως, η Αφροδίτη ως τις 23/1 θα κινείται στο ζώδιο του Τοξότη δείχνοντας ότι το πώς θα εξελιχθούν κάποια πράγματα σε αγχώνει και αναρωτιέσαι μήπως λειτουργείς με υπεραισιοδοξία. Γύρω στις 5/1 ίσως αισθανθείς ότι η καλύτερη λύση είναι η φυγή για λίγο από όσα σε προβληματίζουν ενώ κοντά στις 9/1 πιθανόν να νιώσεις ότι το κλειδί στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που μαζεύονται είναι η οργάνωση. Γύρω στις 13/1 ίσως πάρεις μια ανέλπιστη οικονομική ανάσα που θα επηρεάσει θετικά το κλίμα μέσα στη σχέση σου ενώ γύρω στις 14/1 και 19/1 οι θετικές όψεις του Ήλιου και του Άρη με τον Δία και τον Ποσειδώνα αντίστοιχα παρουσιάζουν ευκαιρίες για να γίνει πιο όμορφη η καθημερινότητα με το ταίρι σου και να κάνετε και κάποιο μαγευτικό ταξίδι.

Αδέσμευτοι
Ο μήνας ξεκινά με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 5 Ιανουαρίου να δείχνει ουτοπικές φαντασιώσεις και συγχύσεις και καλό είναι να μην μπλέξεις τον έρωτα με τη δουλειά. Ιδιαίτερα, αν έχεις γεννηθεί το α’ δεκαήμερο απόφυγε τις θολές αγάπες και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για έναν έρωτα που φαίνεται τέλειος. Στις 9/1 η περιπετειώδης Αφροδίτη που κινείται στον επαγγελματικό τομέα συναντά τον Κρόνο και θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τους κινδύνους που εγκυμονεί για την καριέρα και τη φήμη σου ένας έρωτας δίχως αύριο. Γύρω στις 13/1 ενδεχομένως να νιώσεις ότι απελευθερώνεσαι από τα δεσμά μιας αγάπης που δεν οδηγεί πουθενά καθώς ο έρωτας με έρωτα περνάει. Και όταν μάλιστα έρχεται τη στιγμή που δεν τον περιμένεις είναι ακόμα πιο συναρπαστικός. Στις 23/1 η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω, ένα ζώδιο που σου πάει και οι αισθηματικοί σου στόχοι μπορεί να πάρουν σάρκα και οστά. Ιδιαίτερα κοντά στις 30/1 με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις ένα πολύ ρομαντικό ειδύλλιο.

Διάβασε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για το 2016 στα ερωτικά σου

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved