Προβλέψεις Ταρό Ιανουαρίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Ιανουάριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Ιανουαρίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
ΧΙ ΔΥΝΑΜΗ

Αλλαγή προτεραιοτήτων!

Γενικά: Οι συνθήκες γύρω σου αλλάζουν και μαζί τους αλλάζουν και οι προτεραιότητές σου. Η πίστη στον εαυτό σου και η θετική στάση που αντιμετωπίζεις κάθε πρόκληση είναι η μεγάλοι σου σύμμαχοι.
Αισθηματικά: Ο παρορμητισμός και οι συχνές ψυχικές σου μεταπτώσεις τροφοδοτούν εντάσεις. Αν είσαι μόνος/η, η ευχέρεια που διαθέτεις στο να κάνεις γνωριμίες, δεν σε αφήνει να πλήξεις λεπτό.
Επαγγελματικά: Διαθέτεις την απαιτούμενη ενέργεια και τη θέληση για να διεκδικήσεις και να καταφέρεις ό,τι σκεφτόσουν εδώ και καιρό. Η δημιουργικότητά σου βρίσκει νέες κερδοφόρες διεξόδους.
Οικονομικά: Μην αφήνεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΤΑΥΡΟΣ
ΧΙI ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Εσωτερική μεταμόρφωση!

Γενικά: Οι καταστάσεις αυτό το μήνα συντείνουν στην εσωτερική σου μεταμόρφωση. Αν θέλεις να επιταχύνεις τις διαδικασίες είναι αναγκαίο να απομακρύνεις κάθε τοξική σχέση από τη ζωή σου και να αλλάξεις πλεύση.
Αισθηματικά: Πώς να ανταποκριθεί ο σύντροφός σου σε αυτά που θέλεις αν δεν λες λέξη, θεωρώντας τις επιθυμίες σου αυτονόητες; Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν είναι λύση όταν κάτι σε ζορίζει να κλείνεσαι στο καβούκι σου.
Επαγγελματικά: Οι ζυμώσεις και η ασάφεια στον εργασιακό σου χώρο δημιουργούν ένα κλίμα αβεβαιότητας. Μην κατεβάζεις ρολά, φρόντισε να είσαι πρόθυμος/η και συνεργάσιμος/η. Το τοπίο σύντομα θα ξεκαθαρίσει
Οικονομικά: Τακτοποίησε τις υποχρεώσεις σου και μην ανοίγεις νέα μέτωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧΙΙΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ένας κύκλος κλείνει!

Γενικά: Αυτό το μήνα ένας κύκλος κλείνει! Ό,τι έχει φθαρεί ή δεν εξυπηρετεί πλέον το σκοπό του, δεν έχει λόγο ύπαρξης. Η ενέργεια που θ’ απελευθερωθεί από μια τέτοια κίνηση θα ανοίξει το δρόμο για ενδιαφέρουσες εμπειρίες.
Αισθηματικά: Θέματα που σε απασχόλησαν στο παρελθόν και δεν έχουν λυθεί, χρειάζονται διαφορετική προσέγγιση. Αν είσαι μόνος/η όσο πιο έντονη είναι η ανάγκη σου για ανανέωση τόσο ταχύτερες θα είναι οι ερωτικές εξελίξεις.
Επαγγελματικά: Θα σου δοθεί η ευκαιρία να πετύχεις έναν επαγγελματικό στόχο που θεωρούσες ακατόρθωτο, θα χρειαστεί όμως να βγεις από τη ζώνη ασφαλείας σου και να κολυμπήσεις σε άγνωστα νερά.
Οικονομικά: Ένα χρηματικό ποσόν που δεν περίμενες σε ανακουφίζει προσωρινά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
XIV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Άλλαξε νοοτροπία!

Γενικά: Άλλαξε νοοτροπία! Αν έχεις αποφασίσει να διορθώσεις τα «κακώς κείμενα» της ζωής σου σταμάτα να επαναλαμβάνεσαι. Κάνοντας τα ίδια πράγματα θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα.
Αισθηματικά: Οι ευαίσθητες κεραίες σου αντιλαμβάνονται ό,τι συμβαίνει γύρω σου δίνοντας την ευκαιρία στο νου σου να κάνει σενάρια. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να θυμηθείς τι σημαίνει καρδιοχτύπι.
Επαγγελματικά: Οι πολλές επαγγελματικές σου υποχρεώσεις σου αφήνουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Βάλε προτεραιότητες και αναζήτησε τρόπους και μέσα που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στα θέλω σου.
Οικονομικά: Μη θεωρείς τη δαπάνη μικροποσών αμελητέα.

ΛΕΩΝ
XV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Κοίταξε βαθιά μέσα σου!

Γενικά: Τόλμησε να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου και αναζήτησε απαντήσεις που έχουν να κάνουν με τα παιδικά σου χρόνια ή με άτομα που κάνουν κατάχρηση εξουσίας. Το αποτέλεσμα θα είναι λυτρωτικό.
Αισθηματικά: Οι αντιθέσεις σας είναι αισθητές, αλλά η έλξη που παραμένει ισχυρή, σας εμποδίζει να βάλετε τίτλους τέλους. Αν είσαι μόνος/η, μια απίθανη γνωριμία βάζει φωτιά στην ερωτική σου ζωή.
Επαγγελματικά: Άστατη και περίπλοκη περίοδος. Το κλίμα στον εργασιακό σου χώρο είναι οξυμένο, καθώς οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεσαι κινούνται παρασκηνιακά. Θα ήταν σοφό να μείνεις στο απυρόβλητο.
Οικονομικά: Απόφυγε τις υπερβολές και τα έξοδα εντυπωσιασμού

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
XVI ΠΥΡΓΟΣ

Επανασχεδίασε το μέλλον σου!

Γενικά: Ήρθε η ώρα να επανασχεδιάσεις το μέλλον σου σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες. Ξεκαθάρισε τις προθέσεις σου απέναντι σε όσους θεωρούν ότι γνωρίζουν τι χρειάζεσαι, καλύτερα από σένα.
Αισθηματικά: Όσο κάνεις τα στραβά μάτια για να μην υπάρχουν αντιπαραθέσεις, το πρόβλημα θα παραμένει. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν περνάς απαρατήρητος /η, ακόμα κι αν αυτό νομίζεις.
Επαγγελματικά: Απρόσμενες εξελίξεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Κάποιες πόρτες θα κλείσουν και θα σε υποχρεώσουν να δεις τη ζωή και το μέλλον σου με άλλο μάτι. Αν είσαι άνεργος/η απευθύνσου σε άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν.
Οικονομικά: Έκτακτα έξοδα. Φρόντισε να έχεις εναλλακτικές λύσεις.

ΖΥΓΟΣ
XVII ΑΣΤΕΡΙ

Καινούργιοι δρόμοι!

Γενικά: Καινούργιοι δρόμοι ανοίγουν αυτό το μήνα σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου, όπως σχέσεις και επαγγελματικά. Τυχόν εμπόδια που θα παρουσιαστούν θα τα αντιμετωπίσεις με ευκολία ή με τη βοήθεια φίλων.
Αισθηματικά: Είναι στο χέρι σου να βοηθήσεις το ταίρι σου να εκφράσει την καλή του πλευρά. Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και να οικοδομήσεις σε υγιείς βάσεις τη προσωπική σου ζωή.
Επαγγελματικά: Αν ο τομέας εργασίας σου σχετίζεται με τα ΜΜΕ, τη διαφήμιση ή το διαδύκτιο προμηνύεται τύχη και αναγνώριση. Καινούργιες ιδέες και ταξίδια θα αλλάξουν τη φιλοσοφία σου.
Οικονομικά: Περιόρισε περιττές δαπάνες και ό,τι αφορά σε κάρτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
XVIII ΣΕΛΗΝΗ

Επικοινωνία μετ’ εμποδίων!

Γενικά: Δυσκολία στην επικοινωνία! Δεν είναι ότι οι άλλοι δεν σε κατανοούν ή στέκονται απέναντί σου. Οι ιδέες και τα επιχειρήματά σου δεν πείθουν, γιατί φαίνεται δύσκολο να πάρουν σάρκα και οστά.
Αισθηματικά: Νοιώθεις έντονη την ανάγκη να μείνεις για λίγο μόνος/η, αρκεί αυτό να μην κρατήσει για πολύ. Αν είσαι ελεύθερος/η, ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα για να δοκιμάσει τις αντοχές σου.
Επαγγελματικά: Όσο εξακολουθείς να ξεκλέβεις χρόνο από τις υποχρεώσεις σου, τόσο η σχέση σου με ανωτέρους και συνεργάτες θα δυσκολεύει. Αν έχεις δική σου επιχείρηση πρόσεξε με αποδείξεις και λογαριασμούς.
Οικονομικά: Ένα άτομο από την οικογένεια κάνει αφαίμαξη στο πορτοφόλι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΧIΧ ΗΛΙΟΣ

Ραντεβού με την επιτυχία!

Γενικά: Αυτό το μήνα έχεις ραντεβού με την επιτυχία. Κερδίζεις εύκολα τις εντυπώσεις και την κοινωνική καταξίωση. Αν αντιμετωπίσεις κάποιο παλιό πρόβλημα θα σου δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.
Αισθηματικά: Αν η σχέση είναι πολύχρονη μπορείτε να προχωρήσετε στην απόκτηση απογόνου. Αν είσαι μόνος/η, μια γνωριμία σε φιλικό περιβάλλον θα σε οδηγήσει στο απάνεμο λιμάνι που λαχταράς.
Επαγγελματικά: Αν ασχολείσαι με ένα δημιουργικό επάγγελμα ή είσαι καλλιτέχνης, η δουλειά σου θα αναγνωριστεί και θα τύχεις αποδοχής από το ευρύ κοινό. Αν ψάχνεις για συνεργασία θα έχεις αρκετές ευκαιρίες.
Οικονομικά: Κέρδη από εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Φρόντισε την ψυχική σου υγεία!

Γενικά: Αυτό το μήνα επένδυσε σε κατάλληλη παρέα για την ψυχική σου υγεία. Αν νοιώθεις κούραση ξέκλεψε κάποιες μέρες για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.
Αισθηματικά: Αν δεν σε ενδιαφέρει πως αισθάνεται ο/η σύντροφος σου δεν θα είναι δύσκολο ν’ ανοίξει την πόρτα και να φύγει. Αν είσαι μόνος/η, άσε τις συγκρίσεις με το παρελθόν και πειραματίσου με το άγνωστο.
Επαγγελματικά: Κυνήγησε αποφασιστικά και οργανωμένα τα επαγγελματικά σου σχέδια. Επίλεξε τι σε αντιπροσωπεύει περισσότερο και στη συνέχεια τόλμησε εποικοδομητικές αλλαγές ή ένα νέο ξεκίνημα.
Οικονομικά: Ξεκαθάρισμα παλιών λογαριασμών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Επαναπροσδιόρισε τις ανάγκες σου!

Γενικά: Το σύμπαν συνωμοτεί για να μπορέσεις να κάνεις παντού τη διαφορά προς το καλύτερο. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις εποικοδομητικές αλλαγές όπου χρειάζεται και να βρεις ευκολότερα λύσεις.
Αισθηματικά: Αν υπάρχει μια σοβαρή σχέση έχετε βρει τη χρυσή τομή. Ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλο να εκφράσει τον εαυτό του. Αν είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανό να βρεις ένα σύντροφο που να «κουμπώνει» με τα γούστα σου.
Επαγγελματικά: Αν χρειαστεί να μαθητεύσεις σε θέματα τεχνολογίας ή σε ένα νέο επαγγελματικό τομέα μη διστάσεις. Το ίδιο ισχύει σε περίπτωση που πρέπει να αλλάξεις θέση, χώρο ή τόπο.
Οικονομικά: Αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια αγοροπωλησία προχώρα.

ΙΧΘΥΕΣ
ΧΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Αίσθηση ανικανοποίητου!

Γενικά: Η αίσθηση του ανικανοποίητου που σε διακατέχει δεν σε αφήνει ν’ απολαύσεις τις μικροχαρές της καθημερινότητας. Κάνεις όνειρα για κάτι που θα σε απογειώσει, πρόσεξε όμως μήπως ξεχαστείς στα σύννεφα.
Αισθηματικά: Αν έχεις μια σχέση που σε ενδιαφέρει, μην την ρισκάρεις παίζοντας σε ξένο γήπεδο. Αν είσαι ελεύθερος/η, μη βιαστείς να προχωρήσεις περισσότερο από ο,τι το επιτρέπουν οι καταστάσεις.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα είσαι σε φάση να ρισκάρεις, να επεκταθείς, να ανοιχτείς σε καινούργιες δραστηριότητες. Αυτό σημαίνει ό,τι δεν θα επιτρέψεις στους φόβους και τις ανασφάλειες να μπουν εμπόδιο στις επιδιώξεις σου.
Οικονομικά: Μείωσε τις περιττές σπατάλες πριν βρεθείς σε αδιέξοδο.

Διάβασε τις Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2016 για τα 12 Ζώδια

*Ρίξε τα Ταρό

Κάνε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved