Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιανουαρίου

Ο Ιανουάριος του 2016 είναι ο συμπαντικός μήνας 1

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιανουαρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Ιανουάριος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 1 - κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (1), 12+1=13. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+3 =4. Το 4 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Ιανουάριο.

Για τον μήνα Ιανουάριο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Η επαναστατική διάθεση και η νευρικότητα που σε διακατέχουν αυτό το μήνα σε οδηγεί συχνά αντιπαραθέσεις. Επιδίωξή σου είναι ν’ απαλλαγείς από καταστάσεις που περιορίζουν την ελευθερία σου.
Επαγγελματικά: Οι ριζικές αλλαγές στον επαγγελματικό σου χώρο είναι πλέον ορατές και ενδέχεται να συμπαρασύρουν μαζί τους προσωπικές σχέσεις ή να προκαλέσουν τριγμούς στο οικογενειακό οικοδόμημα.
Οικονομικά: Οικονομικές προκλήσεις στο προσκήνιο, θα δοκιμάσουν τις αντοχές σου.
Αισθηματικά: Λόγια που πληγώνουν δυναμιτίζουν κάθε προσπάθεια επικοινωνίας. Αν είσαι μόνος /η, το να μπλέξεις τα επαγγελματικά με τα ερωτικά είναι μια λάθος τακτική που μόνο μπελάδες θα σου φέρει.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα ευνοούνται θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο απευθύνεται σε σένα για συμβουλές και ηθική στήριξη. Θα σε απασχολήσει η ακίνητη περιουσία σου.
Επαγγελματικά: Τα επαγγελματικά σου κινούνται με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς. Θέματα συνεργασίας καλό θα ήταν να μελετηθούν με προσοχή, πριν δώσεις την τελική σου απάντηση.
Οικονομικά: Αν σου οφείλουν κάποιο χρηματικό ποσόν, ζήτησέ το.
Αισθηματικά: Ένα χαρμόσυνο γεγονός θα τονώσει την αισιοδοξία σας και θα ανεβάσει τη διάθεση σας. Αν είσαι μόνος/η, μπορεί κάτι να σε ενθουσιάσει αλλά γρήγορα θα σε αποκαρδιώσει.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Η υπομονή σου δεν είναι καθόλου δεδομένη αυτό το μήνα και υπάρχει κίνδυνος να τινάξεις στον αέρα, από μια παρόρμηση της στιγμής, κάτι που χρειάστηκε κόπο και χρόνο για να γίνει.
Επαγγελματικά: Ο τρόπος με τον οποίο υποστηρίζεις τις ιδέες σου προκαλεί των ανταγωνισμό συναδέλφων και συνεργατών και καθιστά δύσκολη κάθε διαπραγμάτευση.
Οικονομικά: Απρόβλεπτα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Αισθηματικά: Η σχέση σου είναι ένα καζάνι που σιγοβράζει, και ευερέθιστη διάθεσή σας θα βοηθήσει να εκραγεί μια ώρα γρηγορότερα. Αν είσαι μόνος/η, προσοχή σε κάθε πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Αυτό το μήνα βάζεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα. Η αισιοδοξία και η πίστη στον εαυτό σου είναι τα όπλα σου για να αντιμετωπίσεις κάθε εμπόδιο.
Επαγγελματικά: Πρόοδος και αναγνώριση στον επαγγελματικό σου χώρο. Ήρθε η ώρα να ανταμειφθείς για τους κόπους αν όχι υλικά τουλάχιστον ηθικά. Αν ψάχνεις για εργασία μην απορρίπτεις καμιά πρόταση.
Οικονομικά: Ελάττωσε τα έξοδά σου και δεν θα υπάρξει κανένα σοβαρό πρόβλημα.
Αισθηματικά: Πρόσφορη περίοδος εκτόνωσης κάθε συναισθηματικής πίεσης που υπέβοσκε. Αν είσαι μόνος/η, σταμάτα να αναπολείς το παρελθόν και κοίταξε το πολλά υποσχόμενο ερωτικό σου μέλλον.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Αυτό το μήνα ξέχνα τη ρουτίνα και ακολούθησε τα σημάδια. Η διάθεσή σου για περιπέτεια σε οδηγεί σε ανεξερεύνητα μονοπάτια. Στόχος και πρόθεσή σου να ζεις τη κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία.
Επαγγελματικά: Μια ευκαιρία στον επαγγελματικό τομέα σε προκαλεί να αλλάξεις τις μέχρι σήμερα αντιλήψεις σου και να κολυμπήσεις σε άγνωστα νερά. Η εμπειρία μοιάζει ενδιαφέρουσα χωρίς να προδικάζεται το μέλλον της.
Οικονομικά: Προσπάθησε να μην διαταραχτεί η ισορροπία εσόδων εξόδων.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση ετοιμάσου για δυνατές συγκινήσεις, γαρνιρισμένες με ζήλιες και τερτίπια. Αν είσαι μόνος/η, μια γνωριμία από άλλη κουλτούρα θα σε κάνει ν’ αλλάξεις οπτική.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Η οικογένεια και το σπίτι προσπαθούν να μονοπωλήσουν τη σκέψη και τις δραστηριότητές σου αυτό το μήνα και εσύ καλείσαι να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στα ενδιαφέροντα και τις υποχρεώσεις σου.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα διανύεις μια δημιουργική περίοδο. Οι νέες ιδέες και οι εμπνευσμένες προτάσεις σου γίνονται αποδεκτές και σύντομα θα σου δοθεί η δυνατότητα να τις πραγματοποιήσεις.
Οικονομικά: Εξασκήσου στην εγκράτεια και περιόρισε τα μικροέξοδα.
Αισθηματικά: Αν έχεις μα σταθερή σχέση ζητάς την τελειότητα και αυτό είναι ανέφικτό. Αν είσαι μόνος/η, μια επαφή με ένα άτομο κύρους αναστατώνει την καθημερινότητά σου με τις διεκδικήσεις του.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα στηρίξου στις δυνάμεις σου και μην περιμένεις τη βοήθεια κανενός. Μεθόδευσε καλύτερα τις κινήσεις σου και άλλαξε τη στρατηγική σου όπου χρειάζεται. Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο.
Επαγγελματικά: Δεν είναι ότι δεν σε καταλαβαίνουν συνάδελφοι και συνεργάτες ή ότι σαμποτάρουν τις ιδέες σου, αλλά ότι οι προτάσεις σου φαντάζουν στα μάτια τους ανέφικτες.
Οικονομικά: Έλεγξε την ροπή σου στον καταναλωτισμό.
Αισθηματικά: Όσο αρνείσαι να δεχτείς ότι σχέση σημαίνει δέσμευση τα συννεφάκια θα πολλαπλασιάζονται. Αν είσαι μόνος/η, διασκεδάζεις με φίλους και ενδίδεις σε περιστασιακά φλερτ.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να πραγματοποιηθεί. Εκμεταλλεύσου τις γνωριμίες και τις όποιες ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν. Μεγάλος σου σύμμαχος η πρακτική σου σκέψη.
Επαγγελματικά: Οι ικανότητές σου αναγνωρίζονται και γίνονται η αιτία πρόσθετων καθηκόντων. Πρόσεξε μόνο μη γίνεις σκλάβος της δουλειάς και αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις από ό,τι αντέχεις.
Οικονομικά: Σιγά – σιγά τα οικονομικά σου μπαίνουν σε τροχιά ανάπτυξης.
Αισθηματικά: Βλέπεις το μέλλον της σχέσης σου χωρίς συναισθηματισμούς. Αν είσαι μόνος/η, ανοίγοντας τον κύκλο των γνωριμιών σου, οι ευκαιρίες για κάτι καινούργιο πολλαπλασιάζονται.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Αυτός ο μήνας χαρακτηρίζεται για τους γρήγορους ρυθμούς του και τα πολλά του σκαμπανεβάσματα. Οι προκλήσεις είναι πολλές και η ενέργειά σου διασπάται εύκολα.
Επαγγελματικά: Τα γεγονότα θα σε ωθήσουν να πάρεις κάποιες αποφάσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον. Άφησε πίσω ξεπερασμένες ιδέες και πεποιθήσεις και κινήσου με γνώμονα τις πραγματικές σου ανάγκες.
Οικονομικά: Αποταμίευσε όποτε σου δίνεται η δυνατότητα.
Αισθηματικά: Ακόμα κι αν βρίσκεσαι μέσα στη ρουτίνα μιας σχέσης, μην σταματάς να διεκδικείς τις επιθυμίες σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, κράτησε μια απόσταση ασφαλείας από μια νέα γνωριμία, και πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς, αν είναι όντως αυτό που θέλεις.

Διάβασε επίσης:

Αριθμολογία 2016: Ετήσιες Προβλέψεις για ερωτικά και οικονομικά

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved