Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις

Τι προβλέπει η Κινέζικη Αστρολογία για τα 12 ζώδια από τις 12 Δεκεμβρίου έως 12 Ιανουαρίου;

Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Έχεις πολλά σχέδια, κάποια από αυτά μεγαλεπήβολα αλλά ο φόβος της αποτυχίας σε κρατάει πίσω και δε σε αφήνει να δράσεις. Ωστόσο, με προσεκτικές, στοχευμένες κινήσεις και την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων σου, μπορείς να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στο δρόμο σου. Εξέτασε αυτό το μήνα τι πραγματικά θέλεις και για ποιο λόγο το θεωρείς τόσο σημαντικό.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Κάποια υπονοούμενα του αγαπημένου σου προσώπου θα σε προβληματίσουν, ωστόσο συζήτησέ τα μαζί του και μην δώσεις τη δική σου ερμηνεία γιατί το πιο πιθανό είναι να πέφτεις τελείως έξω. Αν είσαι μόνος/η, ένα καινούργιο και αρκετά μυστηριώδες πρόσωπο θα εμφανιστεί στη ζωή σου αλλά θα πρέπει να δείξεις αρκετή υπομονή γιατί η εξέλιξη θα είναι αργή.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Κάθε τι καινούργιο, ιδέα, πολιτική ή σχέδιο πρέπει όχι μόνο να το παρουσιάσεις με εντυπωσιακό τρόπο αλλά και να αποδείξεις ότι μπορεί να λειτουργήσει, ώστε να πείσεις στους προϊστάμενους, συναδέλφους ή υφισταμένους σου ότι αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε αλλιώς θα συναντήσεις αντιστάσεις και αρνήσεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα έξοδά σου όπως και στους περισσότερους ανθρώπους, αυτή την εποχή, εξ αιτίας των γιορτών, αυξάνονται, ωστόσο, καλό θα ήταν να μη χάσεις τον έλεγχο και να βάλεις προτεραιότητες. Κάλυψε τις ανάγκες σου και μετά, βλέποντας και κάνοντας.

ΒΟΥΒΑΛΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Το τελευταίο χρονικό διάστημα αρκετές εξελίξεις σε προσωπικά σου θέματα έφεραν αλλαγές, όχι μόνο στα δεδομένα σου αλλά σε σένα και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα ενώ είδες την πραγματική εικόνα κάποιων ανθρώπων και επιβεβαιώθηκες για το χαρακτήρα τους. Κάποιους από αυτούς, αν δεν μπορείς να τους βγάλεις τελείως από τη ζωή σου, φρόντισε τουλάχιστον να τους κρατάς σε απόσταση, ώστε να μη σε επηρεάζουν συναισθηματικά.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Ίσως η σχέση σου έχει κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά καλό θα ήταν να μην τα υποτιμήσεις και να τα δεις σαν τεστ αντοχής. Αν είστε κι οι δυο ειλικρινείς με την κατάσταση που αντιμετωπίζετε και αποφασισμένοι να το ξεπεράσετε, τότε θα τα καταφέρετε. Αν είσαι μόνος/η, πρέπει να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να μην τις αγνοείς, διαφορετικά καμία σχέση σου δε θα κρατήσει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Συνέβησαν πολλά κι ενδεχομένως άδικα, γι’ αυτό μέσα σου έχεις ένα παράπονο αλλά καλό θα ήταν να μην το κρατήσεις για τον εαυτό σου αλλά να το βγάλεις στο κατάλληλο πρόσωπο. Μίλησέ του με ειλικρίνεια και εξήγησέ του πώς έχουν τα πράγματα γιατί το να νιώθεις συνεχώς ένα βάρος και να είσαι κακοδιάθετος/η, επηρεάζει την παραγωγικότητα αλλά και την ποιότητα της δουλειάς σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μαζί με τα χρήματα για δώρα που θα κάνεις για τα πρόσωπα που αγαπάς, διάθεσέ τους και λίγο από το χρόνο σου. Οι στιγμές που περνάς μαζί τους είναι πιο πολύτιμες από ένα ακριβό δώρο με εντυπωσιακό περιτύλιγμα.

ΤΙΓΡΗ
ΓΕΝΙΚΑ: Ορισμένες φορές κοντράρεσαι μόνο για να κοντράρεσαι, αυτό το μήνα όμως πρόσεξε γιατί το να τα βάλεις με ισχυρούς ανθρώπους ή κανόνες δεν είναι σοφό, ακόμα κι αν τώρα έχεις ένα σημαντικό λόγο. Αν δεν μπορείς να τους παρακάμψεις με ένα ευέλικτο τρόπο, τότε καλό θα ήταν να παραμερίσεις τον εγωισμό σου και να τους υπακούσεις, κάνοντας όμως γνωστές τις απόψεις σου.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Εάν εσύ δε δίνεις την απαραίτητη προσοχή στο ταίρι σου, τότε αργά ή γρήγορα θα βρεθεί ένα άλλο άτομο που θα το κάνει. Δείξε το ενδιαφέρον και την αγάπη σου, ακόμα κι αν είστε μαζί καιρό. Χρειάζεται που και που μια επιβεβαίωση. Αν είσαι μόνος/η και δεν έχεις τον απαραίτητο χρόνο, λόγω άλλων υποχρεώσεων, να αφιερώσεις σε ένα πρόσωπο, μην επιδιώξεις μια πιο στενή σχέση. Απλά κράτα την επαφή.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μπορεί να έχεις μια φανταστική ιδέα που σε έχει ενθουσιάσει, όμως η εποχή δεν ενδείκνυται για την υλοποίησή της, αφού όλων το μυαλό είναι στο πώς θα περάσουν τις γιορτές. Περίμενε να φύγουν και μετά θα βρεις την ανταπόκριση που ψάχνεις. Κι εσύ όμως δες πιο χαλαρά αυτή την περίοδο και φρόντισε να ξεκουραστείς για να επανέλθεις δριμύτερος/η.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα πάρεις κάποιο μπόνους ή έξτρα χρήματα αυτό το μήνα, αλλά θα πρέπει να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου και να μην τα ξοδέψεις όλα. Σκέψου το αύριο που δεν είναι τόσο βέβαιο και κάνε το κουμάντο σου.

ΛΑΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Κάθε τέτοια εποχή, αυτό που σε τρώει είναι πώς θα κάνεις ευτυχισμένους τους δικούς σου ανθρώπους, οπότε το μυαλό σου συνεχώς κατεβάζει ιδέες και σχέδια για δώρα και πώς θα περάσετε όμορφες γιορτές. Ωστόσο, καλό θα ήταν να σκέφτεσαι και το τι θέλεις εσύ να κάνεις ή να λάβεις. Μπορεί να παίρνεις ευχαρίστηση μέσα από την χαρά των άλλων αλλά φρόντισε να προσφέρεις και στον εαυτό σου, κάνοντάς σου ένα δώρο.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αυτό το μήνα η τύχη ευνοεί τα ερωτικά σου, οπότε αν είσαι ελεύθερος/η υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρχει αμοιβαία έλξη, γι’ αυτό καλό θα ήταν να πας σε μέρη που συχνάζει πολύς και καλός κόσμος. Αν πάλι είσαι σε σχέση, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να τονώσετε με το σύντροφό σου το ερωτικό σας ενδιαφέρον.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Βαδίζεις προς τη σωστή κατεύθυνση, παρά τις όποιες δυσκολίες που εμφανίζονται μπροστά σου και θα καταφέρεις τελικά να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου, αρκεί να μη χάνεις το ηθικό σου και να μαζέψεις όσες περισσότερες εμπειρίες μπορείς γιατί θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Μετά από τις διάφορες φουρτούνες που πέρασες, όλα δείχνουν ότι φτάνεις σε ασφαλές λιμάνι.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Όπως είσαι εσύ γενναιόδωρος/η με τους δικούς σου ανθρώπους και δε σκέφτεσαι τα χρήματα που σπαταλάς για αυτούς, έτσι να δεχτείς και τη δική τους γενναιοδωρία και να μην αρχίσεις τα «δεν ήταν ανάγκη» επειδή ξόδεψαν πολλά. Με αυτό τον τρόπο σου δείχνουν την αγάπη και την εκτίμησή τους, οπότε μη νιώθεις άβολα.

ΔΡΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Δεν αποκλείεται αυτό το μήνα να έχεις ένα πρόβλημα επικοινωνίας και να μη μπορείς να συνεννοηθείς με κάποια άτομα. Θα υπάρξουν αρκετές παρεξηγήσεις και παρερμηνείες, οπότε μην εκλαμβάνεις ό, τι ακούς ως de facto, αν πρώτα δεν το διασαφηνίσεις πλήρως και μην προτρέχεις να δεσμευτείς. Φρόντισε όμως κι εσύ να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος/η γίνεται, αποφεύγοντας τα πολλά λόγια.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Θα ήθελες να σε εκπλήξει το ταίρι σου, κάνοντας κάτι πρωτότυπο αυτές τις μέρες. Είστε καιρό μαζί και έχει μάθει πολύ καλά ο ένας τον άλλο, αλλά νιώθεις ότι επαναλαμβάνεστε και σου λείπει το στοιχείο της έκπληξης. Ωστόσο, αντί να περιμένεις από αυτό, θα μπορούσες να την κάνεις εσύ. Αν είσαι ελεύθερος/η, απόφυγε να περνάς τα βράδια στο σπίτι γιατί ο έρωτας σε περιμένει κάπου εκεί έξω, γι’ αυτό κυκλοφόρησε περισσότερο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μη βιαστείς να αναλάβεις μια δουλειά ή να προθυμοποιηθείς να βοηθήσεις ένα συνάδελφό σου που την έχει ήδη, αν δεν έχεις επακριβώς όλη την εικόνα του τι θα αντιμετωπίσεις. Είναι πολύ πιθανό να είναι πιο πολύπλοκη απ’ όσο φαίνεται και να μην μπορείς να τη διεκπεραιώσεις. Γι’ αυτό έλεγξέ τη πρώτα, πάρε όσες πληροφορίες σου χρειάζονται και μετά δεσμεύσου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ίσως σε πιάσει μια καταναλωτική μανία αυτό το μήνα και αρχίσεις να αγοράζεις διάφορα άχρηστα ή αχρείαστα πράγματα. Όμως μάλλον προσπαθείς να καλύψεις ένα συναισθηματικό σου κενό ή να διώξεις μια δυσαρέσκεια με λάθος τρόπο γιατί και η ευχαρίστηση που θα πάρεις θα είναι προσωρινή και αρκετά χρήματα θα ξοδέψεις. Ψάξε να βρεις τι σου φταίει.

ΦΙΔΙ
ΓΕΝΙΚΑ: Μην επηρεάζεσαι από αυτά που σου λένε κάποιοι άνθρωποι για το τι μπορείς ή δεν μπορείς να κάνεις. Δε χρειάζεται ούτε να τσακωθείς, ούτε να λειτουργήσεις εγωιστικά. Απλά προσπάθησε περισσότερο, σκέψου τρόπους και εναλλακτικές και έχοντας την τύχη με το μέρος σου θα τους διαψεύσεις αυτό το μήνα και θα τους αποδείξεις στην πράξη ότι εσύ θα τα καταφέρεις και δεν είναι όλοι ίδιοι.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν είσαι ελεύθερος/η, έχε υπόψη σου ότι μια δόση μυστηρίου ελκύει το αντίθετο φύλο, όμως αν το παρακάνεις στο τέλος θα εκληφθεί ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Ενδεχομένως να μη μπορείς να εκφράσεις με άνεση τα συναισθήματά σου, αλλά αυτό δε σε εμποδίζει ώστε να τα δείξεις, έστω κι έμμεσα. Το ίδιο ισχύει και για σένα που είσαι σε σχέση. Αυτό το μήνα πες με τον τρόπο σου στο ταίρι σου πώς αισθάνεσαι γι’ αυτό και δε θα χάσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ενδεχομένως να έχεις κάποια σχέδια που θέλεις να βάλεις σε εφαρμογή από τη νέα χρονιά που καλό θα ήταν να τα ανακοινώσεις στους ενδιαφερόμενους για να τους βάλεις σιγά-σιγά στο κλίμα. Πολύ περισσότερο να προλάβεις απορίες, αντιδράσεις ή δυσαρέσκειες που μπορεί να υπάρξουν. Συζήτησέ τα μαζί τους για να τους δώσεις το χρόνο να τα επεξεργαστούν περισσότερο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Να βγάλεις τη δημιουργικότητά σου, φτιάχνοντας μόνος/η σου δώρα για τους αγαπημένους σου, αν δεν έχεις αρκετά χρήματα για να τα αγοράσεις. Γενικά πάντως το να ξοδέψεις αρκετά λεφτά δε συστήνεται αυτή την περίοδο, οπότε φρόντισε να κρατήσεις το χέρι σου σφιχτό.

ΑΛΟΓΟ
ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα μπορεί να δημιουργηθούν έντονες διαμάχες με κάποια άτομα και θα είναι δύσκολο να τις αγνοήσεις. Ωστόσο, επίλεξε να δείξεις αυτοσυγκράτηση και απόφυγε τις συγκρούσεις. Ακόμα κι αν νιώθεις δυνατός/η και έτοιμος/η να αντιπαρατεθείς ανοιχτά και να χρησιμοποιήσεις στοιχεία που έχεις ήδη στα χέρια σου, θα ήταν προτιμότερο να μην το κάνεις και να περιμένεις καλύτερες συγκυρίες.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Ενδεχομένως να έχει μπει η σχέση σου σε μια σειρά, να ξέρεις όμως ότι αυτό το μήνα ίσως παρουσιάσει σημάδια βαρεμάρας, με αποτέλεσμα και οι δυο να είστε ευερέθιστοι και να εξεγείρεστε με το παραμικρό. Καλό θα ήταν να το συζητήσετε με το ταίρι σου, πριν χαλάσει τελείως η εορταστική σας διάθεση. Αν είσαι μόνος/η, προτιμάς αυτή την περίοδο να φλερτάρεις, χωρίς να έχεις την παραμικρή επιθυμία για δέσμευση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα έχεις διαφορετική άποψη από τους συναδέλφους ή τους ανωτέρους σου σε ένα επαγγελματικό θέμα και ενδεχομένως υπάρξει έντονη διαφωνία. Μπορεί να φέρεις στην επιφάνεια και ζητήματα του παρελθόντος, προκειμένου να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο στις εκτιμήσεις σου. Το θέμα είναι όμως τι θα γίνει και ποιος θα το κάνει γιατί η κατάσταση επείγει και σύντομα θα φτάσετε σε αδιέξοδο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το παν είναι να έχεις ισορροπία και ούτε να ξοδεύεις αλόγιστα, ούτε να σε πιάνει η τσιγκουνιά σου εξ αιτίας της γενικότερης οικονομικής ανασφάλειας που επικρατεί.

ΠΡΟΒΑΤΟ
ΓΕΝΙΚΑ: Σαφώς η τύχη παίζει καθοριστικό ρόλο στα πράγματα, αλλά κι εμείς δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών. Αυτό το μήνα ίσως διαπιστώσεις ότι οι επιλογές σου ήταν λανθασμένες και δεν πέτυχες το αποτέλεσμα που ήθελες. Αλλά αυτό το κρίνεις τώρα κι αφού ξέρεις ήδη την κατάληξη. Μην αναρωτιέσαι «τι θα γινόταν αν...» γιατί το θέμα, δεν είναι, αν είχες κάνει μια άλλη επιλογή αλλά με τι κριτήρια θα την έκανες. Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου περισσότερο και μην επηρεάζεσαι τόσο από τους άλλους.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Η εορταστική ατμόσφαιρα βοηθά στο να εκφράσεις τα αισθήματά σου με μεγαλύτερη άνεση. Πες στο σύντροφό σου πόσο τον αγαπάς και πόσο τυχερός/η αισθάνεσαι που τον έχεις στο πλευρό σου. Θα δεις το πρόσωπό του να λάμπει και θα χαρείς κι εσύ με τη χαρά του. Αν είσαι ελεύθερος/η, να θυμάσαι ότι καμιά φορά το ιδανικό είναι δίπλα μας αλλά δεν το βλέπουμε. Γίνε πιο παρατηρητικός/η.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μπορεί εσύ να αγχώνεσαι και να θέλεις να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες αλλά απέναντί σου δε θα βρεις πρόθυμους να βοηθήσουν. Αντίθετα, το μυαλό αρκετών θα είναι στο πότε θα έρθουν τα Χριστούγεννα και πώς θα τα περάσουν. Ενδεχομένως να έχουν κουραστεί όλο το προηγούμενο διάστημα, γι’ αυτό μη θυμώνεις και δείξε κατανόηση. Εξήγησέ τους ότι όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψετε τόσο πιο ξέγνοιαστοι θα είστε.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ενώ άλλοι σκέφτονται τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, εσύ προσπαθείς να μην ξοδέψεις πολλά γιατί έχεις μια ανασφάλεια για το μέλλον. Όσο όμως ζεις με αυτή την αγωνία, τόσο θα συμβαίνουν διάφορα και τελικά θα σε αναγκάζουν να βάλεις το χέρι στην τσέπη.

ΠΙΘΗΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Αυτός ο μήνας ενισχύει το ομαδικό σου πνεύμα και αν κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, θα ανοίξει η τύχη σου. Υπάρχουν άτομα που στέκονται χρόνια δίπλα σου και είναι πρόθυμα να σε στηρίξουν σε μια νέα προσπάθεια, αρκεί να μπορείς να τα ξεχωρίσεις και να τα αξιολογήσεις σωστά. Να έχεις υπομονή και να οργανωθείς όσο περισσότερο μπορείς και με τη βοήθεια των συνεργατών σου θα τα καταφέρεις.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Εκμεταλλεύσου τη γιορτινή περίοδο που οι αργίες είναι περισσότερες ώστε να κάνετε με το σύντροφό σου κάτι ξεχωριστό. Το να περάσετε όμορφες, ποιοτικές στιγμές μαζί θα ανανεώσει τη σχέση σας και θα γεμίσετε το κουτάκι των αναμνήσεών σας. Εάν είσαι μόνος/η, παρότι θα έχεις τα τυχερά σου δε θα αποφασίσεις να προχωρήσεις σε κάτι πιο σοβαρό. Ίσως γιατί κανένα δεν σε συγκλονίζει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Όσο δεν αποδέχεσαι τα λάθη που έχεις κάνει και λειτουργείς εγωιστικά, τόσο θα χάνεται ο έλεγχος. Κρίνε σωστά τα άτομα που σε στελεχώνουν και βάλε τα στην κατάλληλη θέση για μεγαλύτερη απόδοση. Η ορθή κατανομή καθηκόντων μεταξύ των συνεργατών σου είναι σημαντική, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Επίσης, είναι η χρονιά που θα έχεις τη δυνατότητα να αποδείξεις στους ανωτέρους σου ότι μπορείς να τα καταφέρεις κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο για να κάνεις μια έρευνα αγοράς και μη λειτουργείς παρορμητικά. Μπορεί το ίδιο πράγμα να το βρεις σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Επίσης, αν σου γίνει μια επαγγελματική πρόταση μη βιαστείς να απαντήσεις καταφατικά, αν δεν εξετάσεις όλες τις λεπτομέρειες.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα θα ανακαλύψεις πόσο χρόνο, συναίσθημα και ενέργεια καταναλώνεις αμφιταλαντευόμενος/η και έχοντας διλήμματα και για τα πιο απλά ζητήματα. Σκάψε βαθύτερα μέσα σου και θα συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που σε κάνει τόσο αναποφάσιστο/η. Άπαξ και το βρεις, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και όλα θα σου φαίνονται πιο εύκολα. Αυτή είναι μόνο η αρχή, γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένος/η για περισσότερες εκπλήξεις στο άμεσο μέλλον.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Προσπαθείς να διατηρήσεις την αρμονία στη σχέση σου και για να μην προκαλούνται εντάσεις, αποφεύγεις να θέσεις προσωπικά σου ζητήματα ή να πεις τι πραγματικά σε ενοχλεί. Ωστόσο, καλό θα ήταν να βρεις την κατάλληλη στιγμή, να μιλήσετε με το ταίρι σου και να μην τα κρατάς μέσα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως βρεθείς μπροστά σε δίλημμα και δεν μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο άτομα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είναι πολύ πιθανό αυτός ο μήνας να είναι καθοριστικός για τις μελλοντικές σου αποφάσεις, αφού μπορεί να φτάσεις στο σημείο να αλλάξεις πορεία στην καριέρα σου, αν συνειδητοποιήσεις ότι αυτό που έχεις επιλέξει δε σου αρέσει πια. Πάντως έχε υπόψη σου ότι αυτό είναι ένα συναίσθημα που ενδέχεται να σε καταλάβει αρχικά και μετά να σου φύγει.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Παρότι είσαι προσεκτικός/η στη οικονομική διαχείριση, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αναποδιές ή επιπλέον έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Μην κολλάς στο γιατί έγινε αλλά στο τι μπορείς να κάνεις για να εξομαλύνεις τα πράγματα και να έρθεις πάλι στα ίσα σου.

ΣΚΥΛΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Σε ενοχλεί που θεωρείται δεδομένο ότι αποτελείς στήριγμα κάποιων δικών σου ανθρώπων, με αποτέλεσμα να κρέμονται από πάνω σου και σε κάθε τους πρόβλημα να τρέχουν σε σένα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να τους εξηγήσεις ότι ως ενήλικες οφείλουν να διευθετούν μόνοι τους τα θέματά τους, ώστε απερίσπαστος/η να ασχοληθείς κι εσύ με τα δικά σου.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Εάν αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά στη σχέση σου και δεν παίρνεις τα ανάλογα ή η γνώμη σου δε μετρά, παρά μόνο η προσφορά σου, τότε μάλλον ήρθε η στιγμή να κάνεις μια εκ βαθέων συζήτηση με το σύντροφό σου γιατί όσο δεν μιλάς τόσο πιο άσχημα θα νιώθεις. Αν είσαι μόνος/η, μέσα από μια συζήτηση με ένα δικό σου πρόσωπο για τα ερωτικά θα συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα για σένα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Διάφορες επιπλοκές ή καθυστερήσεις θα σε αποδιοργανώσουν αλλά οφείλεις γρήγορα το ξεπεράσεις και να προετοιμαστείς ψυχολογικά γιατί μέχρι το τέλος τους μήνα θα υπάρξουν εκπλήξεις κι ανατροπές. Όποια και αν είναι η έκβασή τους, θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς την καριέρα σου, την άποψή σου για τη ζωή και την καθημερινότητά σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εδώ και αρκετό καιρό σκέφτεσαι ότι πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά με κάποια οικονομικά σου θέματα, αλλά όλο κάτι εμφανίζεται στο προσκήνιο και τα παραμερίζεις. Τώρα, εξ αιτίας ενός γεγονότος, γίνεται επιτακτική ανάγκη και θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Επένδυσε χρόνο και σκέψη να εξερευνήσεις διάφορες επιλογές αλλά μη βιαστείς να δεσμευτείς σε μια που φαίνεται ελκυστική, επειδή δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

ΧΟΙΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Πολλά πράγματα θα αποκτήσουν νόημα αυτή την περίοδο και θα ξεκαθαρίσουν άλλα τόσα. Μην αποφύγεις συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν όσο άβολες ή δύσκολες κι αν είναι γιατί μέχρι τα μέσα του μήνα, θα έχεις συγκεντρώσει πολύτιμες πληροφορίες και θα μάθεις πώς να χειρίζεσαι παρόμοια θέματα, χωρίς δυσκολία. Ίσως είναι η αρχή μιας νέας πορείας που θα σε φτάσει σε υψηλότερο επίπεδο.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν είσαι μόνος/η, ενδεχομένως ένα όνειρό σου να γίνει πραγματικότητα. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό αλλά αν μπορείς να το κρατήσεις και πόσο θα παλέψεις, ώστε από δω και στο εξής να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Για κάποιους άλλους μπορεί να απλό αλλά όχι για την περίπτωσή σου. Αν είσαι σε σχέση, ίσως νιώσεις ότι περνάς τεστ πίστης και αφοσίωσης από το ταίρι σου και πρέπει συνεχώς να αποδεικνύεις ότι συνεισφέρεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Στις αρχές αυτής της περιόδου, θα νιώσεις σαν να υπάρχει μια απειλή κι ίσως πρέπει να αποστασιοποιηθείς για να αξιολογήσεις το τι γίνεται. Μπορεί να απογοητευτείς λίγο καθώς θα υπάρξουν πιθανές αλλαγές στα σχέδιά σου, ωστόσο, από τη στιγμή που θα αποφασίσεις να αφήσεις τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους, θα αισθανθείς πιο απελευθερωμένος/η να εξερευνήσεις ιδέες και προτάσεις που προηγουμένως ούτε καν τις σκεφτόσουν.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μετά τις γιορτές ίσως υπάρξουν αλλαγές που θα σε θορυβήσουν. Έχε στο νου σου γιατί αν χάσεις το κουράγιο και την πίστη σου, θα βρεθείς σε κατάσταση σύγχυσης. Αντί λοιπόν να μάχεσαι να διατηρήσεις ό,τι έχεις, διερεύνησε τις καινούργιες προοπτικές γατί μπορεί να σε φέρουν μπροστά σε αξιόλογες ευκαιρίες.

Διάβασε επίσης:

- Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

- Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

- Ποιο είναι το κινέζικο ζώδιο σου;

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

*Για να διαβάσεις τα ερωτικά των ζωδίων της Κινέζικης Αστρολογίας πάτησε εδώ

*Για να διαβάσεις για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πάτησε εδώ

*Βρες εδώ τα πάντα για τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved