Αστρολογική εκτίμηση Δεκεμβρίου για την Ελλάδα

Τι προβλέπεται για το μήνα Δεκέμβριο, σχετικά με το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό, στην Ελλάδα;

Αστρολογική εκτίμηση Δεκεμβρίου για την Ελλάδα

«Πριν το τέλος έρχεται ο κακός χαμός»

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλώς ήρθατε στην τελευταία αστρολογική εκτίμηση για το έτος 2015.

Όπως είχαμε γράψει τον προηγούμενο μήνα στην «Αστρολογική εκτίμηση Νοεμβρίου» η «συνάντηση» μεταξύ Ουρανού και Zeus θα έφερνε από 5/11 σε παγκόσμιο επίπεδο τις προϋποθέσεις για πολέμους και προβλήματα μεταξύ «γειτόνων» χωρών και όχι μόνο. Η αρχή έγινε με το μακελειό στο Παρίσι και συνεχίστηκε με την κατάρριψη από την Τουρκία ενός ρωσικού Su-24. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όχι μόνο την πολεμική αντίδραση της Ρωσίας αλλά και την απόφαση του Κρεμλίνου να προβεί σε οικονομικά αντίποινα προς την Τουρκία. Ειδικά το τελευταίο δίνει απίστευτο πλεονέκτημα στην Ελλάδα. Βλέπετε τα οικονομικά αντίποινα έχουν να κάνουν με το φυσικό αέριο αλλά ακόμα περισσότερο με τον τουρισμό (τη βαριά μας «βιομηχανία») αλλά και τα αγροτικά προϊόντα (*άνοδος της πρωτογενούς παραγωγής μας), δείχνοντας πως η χώρα μας οικονομικά μέσα σε αυτήν την «αναμπουμπούλα» βγαίνει κερδισμένη.

Από την άλλη, η Ελληνική κυβέρνηση φαίνεται να είναι «στριμωγμένη» στα σχοινιά, αφού πρέπει να περάσει μέτρα τα οποία είναι εντελώς αντιλαϊκά. Έτσι, εάν σκεφτεί κανείς πως με τις πρώτες ψηφοφορίες, οι οποίες ήταν πιο «light», υπήρχαν διαρροές φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα. Η εμπλοκή του διελαύνοντα Kronos επάνω στον γενέθλιο άξονα Ερμή / Hades της Ελλάδας υποδεικνύει την συκοφαντία ή ακόμα και την ακραία σάτιρα. Η κυβέρνηση φαίνεται να κρατάει έναν «άσσο» στο μανίκι της και ίσως τον χρησιμοποιήσει την «υστάτη» στιγμή. Ζητήματα με επιμελητήρια θα μας απασχολήσουν αυτόν τον μήνα και μάλιστα πολύ.

Ο Προοδευμένος Δίας μας προϊδεάζει για μια «ζημιά» που θα γίνει επάνω σε ώρες γιορτής-διασκέδασης. Πολλοί από τους πολιτικούς ίσως προσποιηθούν πως δεν τρέχει τίποτα και ότι όλα πάνε καλά αλλά θα είναι προϊόν υποκρισίας και θεατρινισμού. Πάντως, σε οποιαδήποτε εχθροπραξία ή τρομοκρατικό χτύπημα οι ζημιές θα είναι μικρές.

Από την άλλη, ο προοδευμένος Vulcanus μιλά για την αποφασιστική «επέμβαση» ξένης διπλωματικής αποστολής και για εχθρότητες και τελεσίγραφα που έρχονται προς εμάς από «γείτονες» χώρες. Ίσως, έχουμε κάποιο «μήνυμα» μέσω «χτυπήματος» από ομάδες με κοινή κουλτούρα ή θρησκεία.

Ο προοδευμένος Βόρειος Δεσμός μιλά για έναν νέο συνεταιρισμό και συνεργασία που φέρνει την χώρα σε πλεονεκτική θέση. Από την άλλη, λόγω της εμπλοκής του στους γενέθλιους άξονες της Ελλάδας Wi/Κρόνου και Πλούτωνα/Vulcanus είναι πολύ πιθανή μια αποχώρηση-παραίτηση για λόγους μη επιθυμίας συμμετοχής στο «κατεστημένο». Ακόμα, η συμμετοχή του στους γενέθλιους άξονες της Ελλάδας Δία/Ουρανού και Πλούτωνα/Vulcanus μιλούν για μια τυχερή επαφή η οποία με την δύναμή της θα βοηθήσει να προσπεραστούν πολλές δυσκολίες.

Το προοδευμένο Μεσουράνημα σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου κατά την διάρκεια της οποίας η χώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις δυνάμεις της φύσης. Ίσως, να υπάρξουν ναυάγια ή προβλήματα με Έλληνες ναυτικούς ή σε πλοία ελληνικών συμφερόντων. Οποιαδήποτε επίδειξη δύναμης σε πολεμικό ή πολιτικό επίπεδο εις βάρος της χώρας μας θα έχει τραγικές συνέπειες για όποιον το επιχειρήσει...

Ο προοδευμένος Zeus μιλά για εκρήξεις αερίων, αλλά και έκτακτες επαφές με άτομα του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποδεικνύει, επίσης, την έναρξη ενός εγχειρήματος και τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν.

Ο προοδευμένος Kronos μίλα για προσπάθειες των Ενόπλων Δυνάμεων και ιδιαίτερα το μηχανικό σώμα στρατού.

Ο πλανήτης του απρόσμενου, ο προοδευμένος Ουρανός, προεικονίζει ένα μεγάλο έγκλημα και συγχρόνως μια εκπληκτική μεταστροφή της όλης πολιτικής κατάστασης.

Μέσα σε όλα αυτά ο προοδευμένος Κρόνος δείχνει μια δικαστική απόφαση αστικού δικαίου που θα δημιουργήσει πονοκέφαλο στην κυβέρνηση.

Με αυτά φτάνουμε στο τέλος του 2015 και ετοιμαζόμαστε για το 2016 που κατά την αστρολογική μου εκτίμηση θα είναι έτος ανάπτυξης. Μένει να επιβεβαιωθούμε. Καλό μήνα και καλές γιορτές!

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδος είναι υπολογισμένος για 24/7/1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved