Ερωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για το Δεκέμβριο 2015 στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Ερωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεσμευμένοι
Ο Δεκέμβριος πύρινε Κριέ μπαίνει με πάθος, σεξουαλικότητα και έντονα συναισθήματα. Η Αφροδίτη ως τις 30/12 θα βρίσκεται στο μαγνητικό ζώδιο του Σκορπιού και έτσι το ερωτικό πάθος στη σχέση σου θα απογειωθεί. Η παρουσία του Άρη στο Ζυγό ίσως φέρει κάποιες εντάσεις ή διαφωνίες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο. Μεταξύ 3/12 και 15/12 ίσως είναι δύσκολο να επιλύσεις τυχόν διαφορές και αυτό ίσως έχει αντίκτυπο στη σχέση σου. Το θετικό είναι, ότι στις 11/12 η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τριγώνου με τον ιδεαλιστικό Ποσειδώνα και έτσι τα όποια συναισθήματα θυμού απαλύνονται. Ακόμα, οι θετικές όψεις του Ηλίου, κυβερνήτη των αισθηματικών σου, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα δείχνουν ότι τον Δεκέμβριο δεν θα λείψουν οι ερωτικές στιγμές. Θα χαρείς, θα διασκεδάσεις και θα διατηρήσεις την αισιοδοξία σου. Οι πιο θετικές μέρες για τα ερωτικά σου είναι 17/12, 24/12, 29/12. Προσοχή χρειάζεται γύρω στις 6/12 και 11/12.

Αδέσμευτοι

Με τον Άρη στον οίκο των σχέσεων, η ερωτική διάθεση είναι ανεβασμένη και έτσι το σύμπαν ευνοεί μια νέα ερωτική σχέση. Οι δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει με τον Πλούτωνα (6/12) και τον Ουρανό (11/12) δείχνει ότι η διεκδίκηση ενός προσώπου θα συνοδεύεται από εντάσεις, εσωτερικές συγκρούσεις και έντονο πάθος. Ίσως, σε έλξει άτομο δεσμευμένο, με διαφορά ηλικίας ή μέσα σε ένα χώρο που το φλερτ σας δεν θα πρέπει να μαθευτεί. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 8ο ηλιακό σου οίκο από τις 5/12 δείχνει ότι η σεξουαλική σου ζωή θα πάρει φωτιά και εσύ θα βρεθείς με άτομο που σε έλκει σαν μαγνήτης. Η μυστικοπάθεια του ζωδίου του Σκορπιού που θα βρίσκεται η Αφροδίτη ως τις 30/12 δείχνει την τάση να κρατήσεις μυστική την ερωτική σου ζωή ενώ βαθιά κρυμμένα συναισθήματα θα εκδηλωθούν και δώσουν έναν έντονο και γεμάτο πάθος χαρακτήρα στα αισθηματικά σου. Οι πιο θετικές μέρες για τα ερωτικά σου είναι 17/12, 24/12, 29/12.

Ταύρος

Δεσμευμένοι
Ο Δεκέμβριος μπαίνει με την Αφροδίτη στον Σκορπιό να επαναφέρει το πάθος στη σχέση σου. Συγχρόνως, όμως φέρνει και ζήλιες ενώ δείχνει ότι τα συναισθήματα κτητικότητας κι η διάθεση ελέγχου θα αυξηθούν. Κράτησε τα όσο μπορείς μακριά και αξιοποίησε αυτό το μήνα για να έρθεις ψυχή τε και σώματι πιο κοντά με το ταίρι σου. Έκφραζε του τα έντονα συναισθήματα και τις ερωτικές σου διαθέσεις και η σχέση σου θα ζήσει μια παθιασμένη και ερωτική αναγέννηση. Στις 11/12 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι ένα όνειρο που σχετίζεται με το ταίρι σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα ενώ το σύμπαν ευνοεί ρομαντικές και ειδυλλιακές αποδράσεις. Στις 19/12 και 21/12 ο Ερμής που κυβερνά τα ερωτικά σου δημιουργεί δυσαρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό και ίσως υπάρξει κάποιος εκνευρισμός ή αποσυντονισμός λόγω ξαφνικών γεγονότων ή αλλαγών. Ωστόσο, ο μήνας θα κλείσει θετικά και σε αυτό συνηγορούν οι θετικές όψεις τόσο της Αφροδίτης όσο και του Ερμή με τον καλότυχο Δία.
Αδέσμευτοι
Με την Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων από τις 5 Δεκεμβρίου θα αποπνέεις έναν αέρα μυστηρίου και σεξουαλικότητας που θα μαγνητίζει τους άλλους. Λίγο πριν φύγει το 2015 το σύμπαν σου παρουσιάζει την ευκαιρία να ερωτευτείς και το 2016 να σε βρει μέσα σε σχέση. Το πρόσωπο που θα σε σαγηνεύσει θα σου εκφράζει έντονα τα συναισθήματα του και θα σου δίνει την αίσθηση ότι μαζί μπορείτε να μοιραστείτε κάτι πολύ δυνατό και με μεγάλο βάθος. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 11/12 ευνοεί να φλερτάρεις και να ζήσεις την ερωτική μαγεία. Στις 17/12 το εξάγωνο της σεξουαλικής Αφροδίτης με τον μοιραίο Πλούτωνα μπορεί να φέρει στη ζωή σου μια σχέση με αστείρευτο πάθος. Προσοχή χρειάζεται με τις δυσαρμονικές όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό στις 19/12 και 21/12 γιατί ένα φλερτ μπορεί να αρχίσει με ένταση ή να σταματήσει απότομα εξαιτίας δυσάρεστων γεγονότων ή ανατροπών. Πάντως ο Δεκέμβριος δεν θα σου αφήσει μια πικρή γεύση αντίθετα οι όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Δία υπόσχονται να είναι πολύ γλυκιά!

Δίδυμοι

Δεσμευμένοι
Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο να αυξάνει τον ερωτισμό και το πάθος στην καθημερινότητα. Συγχρόνως, η παρουσία του Άρη στον Ζυγό ευνοεί το κλίμα στην ερωτική σου ζωή να είναι θετικό, χαρούμενο και ανανεωτικό. Πιθανόν, βέβαια, γύρω στις 6/12 και 11/12 εξαιτίας των δυσαρμονικών όψεων που σχηματίζει κάποιες συνθήκες να μην επιτρέψουν να είσαι σε τρελά κέφια αλλά να νιώθεις έντονη και αφόρητη πίεση που θα εκδηλωθεί σε ένταση και θυμό. Μπορεί όμως να είναι και μια καλή ευκαιρία για να εκδηλώσεις το πάθος και τη σεξουαλικότητά σου. Εσύ επιλέγεις. Συγχρόνως, η παρουσία του κυβερνήτη σου, του Ερμή, στον Αιγόκερω από τις 10/12 δείχνει την ανάγκη να κάνεις κάποιες μυστικές κινήσεις που ωστόσο χρειάζονται προσοχή γύρω στις 19 και 21 του μήνα γιατί ίσως χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων και βρεθείς μπροστά σε μεγάλες αλλαγές. Όπως και να ΄χει όμως αν βάλεις το χεράκι σου όλα θα πάνε κατ’ ευχήν αφού το σύμπαν ευνοεί ο Δεκέμβριος να κλείσει θετικά, ενωτικά και ερωτικά.
Αδέσμευτοι
Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την Αφροδίτη που κυβερνά τα αισθηματικά σου στον άκρως ερωτικό Σκορπιό και τον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, στις επάλξεις θα είναι έρωτες στο χώρο εργασίας και κρυφά φλερτ με άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι σε καθημερινή βάση. Συγχρόνως, ο Άρης καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται στο Ζυγό ευνοώντας να είσαι φαβορί στο ερωτικό παιχνίδι και να γίνεις πόλος έλξης πολλών υποψήφιων ερωτικών συντρόφων. Αυτό, ίσως, όμως είναι και πρόβλημα και γύρω στις 6 και 11/12 πιθανόν να βρεθείς ανάμεσα σε διλήμματα ή καταστάσεις που εκτός από πάθος θα έχουν και πόνο. Μυστικά, πάθη αλλά και ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα στην ερωτική σου ζωή. Τα πράγματα θα ηρεμήσουν εν συνεχεία και ως τις 17/12 θα μπορείς να διεκδικήσεις την καρδιά του προσώπου που σου ενδιαφέρει βγάζοντας προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σου. Ωστόσο περίπου μεταξύ 19/12 και 21/12 θα υπάρξει πάλι μια αναμπουμπούλα. Μην σκοτίζεσαι όμως καθώς το σύμπαν υπόσχεται έναν θετικό και ερωτικό επίλογο με τη βοήθεια του Δία.

Καρκίνος

Δεσμευμένοι
Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που νέα ξεκινήματα θα γίνουν κάτω από ένταση και θυμό ενώ η ανάγκη για χαλάρωση στο σπίτι δεν θα είναι εύκολα εφικτή. Ιδιαίτερα γύρω στις 6/12 και 11/12 ίσως δεχτείς πιέσεις ή βρεθείς μπροστά σε απρόβλεπτες καταστάσεις που θα απαιτούν εκκαθάριση του παρελθόντος και θεμελιώδεις αλλαγές. Μέσα σε αυτό το δύσκολο κλίμα η παρουσία της Αφροδίτης από τις 5/12 στο μαγνητικό και ερωτικό ζώδιο του Σκορπιού έρχεται να σου δώσει δύναμη, πάθος και επιμονή για να τα καταφέρεις. Το μυστικό σου θα είναι ο έρωτας αλλά και ευτυχή γεγονότα που θα συνδέονται με παιδιά, γάμους, αρραβώνες ή κρυφά φλερτ. Ετοιμάσου ενώ όλα θα έρχονται πάνω – κάτω εσύ να ζεις ερωτικές στιγμές που θα είναι συνάμα και μαγικές γύρω στις 11/12, έντονα παθιασμένες γύρω στις 17/12 και πολύ χαρούμενες στις 24/12. Ο Δεκέμβριος κλείνει δίνοντας σου την ευκαιρία να βάλεις τις βάσεις για μια καλύτερη χρονιά και να αφήσεις πίσω σου όσα πια δεν εξυπηρετούν το μέλλον και την ευτυχία σου.
Αδέσμευτοι
Ο Δεκέμβριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για εσένα αφού θα χρειαστεί να ξανά δεις το αισθηματικό παρελθόν και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις οι οποίες και θα καθορίζουν το τι έχεις να περιμένεις από τις σχέσεις σου. Είτε θέλεις να βάλεις ένα οριστικό τέλος και να κάνεις μια νέα αρχή είτε θέλεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία κάνοντας όμως μεγάλες αναθεωρήσεις και αποφασίζοντας να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις σχέσεις σου το σύμπαν θα είναι μαζί σου. Γύρω στις 6 και 11/12 αλλά και 19/12 και 21/12 θα χρειαστεί να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου και να πάρεις αποφάσεις καθώς οι περιστάσεις θα απαιτούν να το κάνεις. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 5 ως τις 30/12 στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού θα αποτελεί πολύτιμο σύμμαχό σου καθώς θα σου δίνει εύνοια σε ότι πάρεις απόφαση ότι θέλεις να διεκδικήσεις να ζήσεις στην ερωτική σου ζωή. Αναβίωση μια παλιάς σχέσης ή ολική ανασύσταση της ζωής σου με ένα νέο έρωτα; Εσύ αποφασίζεις...

Λέων

Δεσμευμένοι
Ο Δεκέμβριος μπαίνει θετικά καθώς μια ευχάριστη είδηση έρχεται να δώσει στη σχέση σου την ώθηση που ζητά για να ανανεωθεί. Γύρω όμως στις 10 του μήνα κάποιες αποφάσεις απαιτούν να γίνουν αλλαγές πολύ γρήγορα και απότομα και αυτό μπορεί να φέρει μια αναστάτωση τόσο στο ταίρι σου όσο και γενικότερα μέσα στον δεσμό σου. Η παρουσία του Δία, κυβερνήτη των αισθηματικών σου, στην Παρθένο σε συνδυασμό με τις θετικές όψεις που θα σχηματίζει μέσα στο μήνα με την Αφροδίτη και τον Ερμή σε βοηθά να απολαύσεις τον έρωτα αφού βάλεις σε μια τάξη τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Συγχρόνως, η παρουσία του Ήλιου, στον Τοξότη ως τις 22/12 έρχεται να ενισχύσει το αίσθημα ευφορίας και αισιοδοξίας για την ερωτική σου ζωή που όμως είναι απόρροια δύσκολων αποφάσεων και περιορισμού παθών. Τέλος, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις όμορφες και άκρως ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου εντός του σπιτιού όπως και με οικογενειακά μέλη που θα σε πάνε πίσω στο παρελθόν της σχέσης σας.
Αδέσμευτοι
Με τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη αφήνεις πια στην άκρη τους έντονα διασκεδαστικούς ρυθμούς στον έρωτα και αναζητάς κάτι που να μπορεί να αντέξει στον χρόνο. Ο Ήλιος ως τις 22 του μήνα θα βρίσκεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο ευνοώντας για αρχή να έρθουν πρόσωπα στη ζωή σου που θα διεκδικήσουν την καρδιά σου και στη συνέχεια θα αξιολογήσεις αν εξυπηρετούν τα αιτήματα του Κρόνου για σοβαρή δέσμευση. Γύρω στις 9/12 με τον Ήλιο, τον κυβερνήτη σου, σε τρίγωνο με τον Ουρανό, που εξουσιάζει τις σχέσεις σου, είναι πολύ πιθανόν είτε να κάνεις μια συναρπαστική γνωριμία είτε ένα φλερτ να γίνει σχέση. Σε κάθε περίπτωση, με την Αφροδίτη από τις 5 ως τις 30 Δεκεμβρίου να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού είναι σημαντικό πριν κάνεις νέα βήματα στον έρωτα να κάνεις μια οριστική εκκαθάριση με το αισθηματικό παρελθόν διαφορετικά ο Ιανουάριος ίσως βάλει τέλος σε κάτι που θα αρχίσεις τώρα καθώς το σύμπαν απαιτεί από εσένα πια σοβαρότητα όσον αφορά τα αισθηματικά σου.

Παρθένος

Δεσμευμένοι
Ο τελευταίος μήνας του 2015 σε βρίσκει με τον Δία στο ζώδιο σου, τον οποίο για καλή σου τύχη θα έχεις προίκα σχεδόν ως τα επόμενα γενέθλια σου, να ευνοεί ότι δυσκολίες και αν αντιμετωπίζεις στα προσωπικά σου το σύμπαν να είναι με το μέρος σου. Στις 5/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον μαγνητικό και παθιασμένο Σκορπιό και αυτό σε βοηθά στην επικοινωνία με το ταίρι σου να εκπέμπεις ερωτισμό και πάθος. Ακόμη, ευνοεί ως τις 30/12 να κάνετε εξόδους, ταξίδια και μετακινήσεις που θα αναθερμάνουν τον έρωτα σας και θα αναβιώσουν έντονα συναισθήματα από το παρελθόν της ερωτική σας ζωής. Τα έξοδα θα τρέχουν και δεν θα σου μένει ευρώ γεγονός που μπορεί να αποτελέσει πηγή γκρίνιας την οποία θα μεταφέρεις στη σχέση. Απόφυγε να παραπονιέσαι για πράγματα που δεν έχουν νόημα και δώσε έμφαση στην ριζική αναμόρφωση του τρόπου που επικοινωνείς με το ταίρι σου και ο χρόνος θα κλείσει με σένα να ζεις παθιασμένες και ερωτικές στιγμές στη σχέση σου.
Αδέσμευτοι
Ανήκεις στους τυχερούς του ζωδιακού τόσο για αυτόν τον μήνα όσο και το 2016 αφού ως τον επόμενο Σεπτέμβριο φιλοξενείς τον γουρλή Δια στο ζώδιο σου. Το να μπεις σε μια σχέση δεν είναι πια κάτι που δεν περιμένεις αντίθετα παρατηρείς ότι γίνεσαι πόλος έλξης μέσα από ευκαιρίες που συνεχώς ανοίγονται μπροστά σου. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 5/12 στον παθιασμένο και γοητευτικό Σκορπιό ευνοεί να κάνεις γνωριμίες που θα αποπνέουν ένα μυστήριο και θα σε έλκουν σαν μαγνήτης. Το γεγονός ότι μπορείς μέσα σε αυτές να αισθανθείς κάτι έντονο και βαθύ είναι αυτό που κάνει το ενδιαφέρον σου πιο μεγάλο. Ίσως, βέβαια οικονομικά θέματα και μικροζητήματα υγείας σου βάλουν κάποια τρικλοποδιά μέσα στο μήνα στα αισθηματικά σου όμως αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Κοντά στα Χριστούγεννα ετοιμάσου να νιώσεις την καρδιά σου να χτυπά με πάθος αφού ραντεβού και ταξίδια με άτομο που σου ασκεί ακαταμάχητη έλξη θα σου προσφέρει έντονες συγκινήσεις.

Ζυγός

Δεσμευμένοι
Ένα μήνας που θα κριθούν πολλά είναι ο Δεκέμβριος όσον αφορά τη σχέση σου. Με τον Άρη στο ζώδιο σου νιώθεις τη δύναμη να διεκδικήσεις όσα θέλεις ακόμα και αν αυτό θα έχεις ως συνέπεια να αντιπαρατεθείς με τον/ την σύντροφό σου. Ζητάς οριστικές λύσεις και γύρω στις 6/12 και 11/12 αλλά και κοντά στις 19/12 και 21/12 οι συνθήκες θα είναι τέτοιες που θα απαιτούν να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Θα κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου ο τομέας σχέσεις να αναμορφωθεί ριζικά και αυτό θα οδηγήσει σε μια νέα αρχή αφού υπάρξει πρώτα ένα τέλος, είτε αναφορικά με το παρελθόν είτε με την ύπαρξη και τη λειτουργία της ίδιας της σχέσης. Η Αφροδίτη από τις 5/12 θα βρίσκεται στο παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού και αυτό σημαίνει ότι όσον αφορά τις επιθυμίες και τα «θέλω» σου δεν θα δέχεσαι εκπτώσεις, θα τα θέλεις «όλα ή τίποτα». Οι θετικές όψεις που θα έχει η Αφροδίτη μέσα στο μήνα δείχνει ότι αυτή η αποφασιστικότητα όσον αφορά το πώς θα καλυφθούν οι αισθηματικές σου ανάγκες είναι και που θα σε βοηθήσει να κάνεις τα βήματα που χρειάζεται και να κλείσει ο Δεκέμβριος με την καρδιά χαρούμενη και ανακουφισμένη.
Αδέσμευτοι
Αν κάτι δεν σου λείπει αυτόν τον μήνα είναι η τόλμη. Με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο αγωνίζεσαι για να ικανοποιήσεις τα προσωπικά σου αιτήματα και δεν σε νοιάζει αν για να συμβεί αυτό χρειάζεται να τα βάλεις με θεούς και δαίμονες. Γύρω στις 6/12 και 11/12 αλλά και 19/12 και 21/12 οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν στην ερωτική σου ζωή θα θέλουν να δείξεις ότι έχεις τη δύναμη είτε να παλέψεις για κάτι που θέλεις πολύ είτε να δεχτείς το μοιραίο στη ζωή σου. Πάθη, έντονα συναισθήματα, σεξουαλικότητα και απρόβλεπτες καταστάσεις γίνονται ένα κουβάρι στο οποίο έχεις μαζί με άλλους πρωταγωνιστικό ρόλο. Η διαφορά σε σχέση με τα άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι ότι εσύ καλείσαι να δράσεις σκεπτόμενος/η αυτά που δεν μπορούν εκείνοι ούτε για τον εαυτό τους και να βρεις τη χρυσή τομή. Ευκαιρίες για να εκτονώσεις το σεξουαλικό σου πάθος θα έχεις όμως δεν θα σου φτάνει θα ζητάς και συναίσθημα και επικοινωνία και αυτά δεν θα έρθουν πριν τα τέλη του μήνα, για αυτό και οι τελευταίες μέρες του Δεκέμβρη θα είναι πιο θετικές για σένα.

Σκορπιός

Δεσμευμένοι
Ποιος σε πιάνει αυτό το μήνα! Η Αφροδίτη από τις 5/12 βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και όχι μόνο ασκείς ακαταμάχητη γοητεία στο ταίρι σου αλλά και σε πολλούς άλλους. Το ερωτικό πάθος το Δεκέμβριο απογειώνεται και ως τις 30/12 μπορείς να καταφέρεις ό,τι θες. Σε αυτό συμβάλλει το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 11/12 που φέρνει μεγάλη ευτυχία στην ερωτική σου ζωή. Αν θες να αποκτήσεις παιδί, να αλλάξεις δαχτυλίδια, να πας ένα ονειρεμένο ταξίδι ή οτιδήποτε άλλο που θα σε γεμίζει χαρά τότε το σύμπαν θα είναι μαζί σου. Βέβαια, ο μήνας κρύβει και δυσκολίες και αυτές έχουν να κάνουν είτε με διαδικαστικά θέματα εργασίας ή υγείας είτε με κρυφά ή παρελθοντικά πάθη. Πρόσεχε, γιατί ο πόνος ακόμα και αν βρεις τη λύση (που θα τη βρεις) δεν θα λείψει και καλό είναι έναν μήνα που φιλοξενεί γιορτινές μέρες να μην υπάρχουν ερωτικά δράματα. Από την άλλη, αυτά εσένα σε ιντριγκάρουν όποτε έχει υπόψη σου ότι οι ημερομηνίες που κινδυνεύεις εκτός από έντονο πάθος να έχεις και αποκαλύψεις ή ανατροπή στα σχέδια σου είναι γύρω στις 6/12 και 11/12 και 19/12 και 21/12.
Αδέσμευτοι
Με την Αφροδίτη από τις 5 Δεκεμβρίου στο δικό σου ζώδιο βγαίνει προς τα έξω ακόμα πιο πολύ η παθιασμένη και μαγνητική σου προσωπικότητα. Με τη σαγήνη, το μυστήριο και τα ερωτικά σου παιχνίδια θα σαγηνεύσεις τα πλήθη και δεν αποκλείεται και εσύ να σαγηνευτείς από ένα πρόσωπο. Η καρδιά σου ίσως αρχίσει να χτυπά με πάθος κοντά στις 11/12 που η Αφροδίτη συναντά τον ρομαντικό Ποσειδώνα αλλά αφού έχεις λάβει ερωτική λαβωματιά από άτομο που είτε σε ενδιαφέρει καιρό είτε επανέρθει στο προσκήνιο από το παρελθόν. Γενικά, υπάρχει ένα παρασκήνιο όσον αφορά πολλά πράγματα στη ζωή σου με τον Άρη στο Ζυγό και από αυτό δεν εξαιρούνται τα ερωτικά σου. Ωστόσο, αν και δεν θα πεις όχι σε προκλήσεις που εκτός από πάθος έχουν να σε κεράσουν και μπόλικο και βαθύ πόνο εντούτοις μπορείς να ζήσεις και μια συναρπαστική ερωτική αναγέννηση. Ως τις 30 Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σου και ιδιαίτερα στα τέλη του μήνα που θα είναι σε θετική όψη με τον Δία μπορείς να βρεθείς σε ένα όμορφο ερωτικό πυρετό.

Τοξότης

Δεσμευμένοι
Με τον Κρόνο και τον Ήλιο στο δικό σου ζώδιο η αισιοδοξία τον Δεκέμβριο συνδυάζεται με την πειθαρχία. Πράγμα που σημαίνει ότι για να νιώσεις αισθηματικά καλά αυτόν τον μήνα δεν θα πρέπει να ξεφύγεις από όσα έχεις θέσει ως προτεραιότητα για σένα και τη σχέση σου. Από την άλλη, ο κυβερνήτης των σχέσεων σου, ο Ερμής σχηματίζοντας 1/12 θετική όψη με τον ανανεωτικό Ουρανό σου δίνει την ευκαιρία μέσα από καινούργια σχέδια και ενδιαφέροντα να αναθερμάνεις τον έρωτα με το ταίρι σου. Γύρω, στις 19/12 και 21/12 θα υπάρχει μια ένταση λόγω αλλαγών, ξαφνικών ειδήσεων και απρόβλεπτων καταστάσεων ωστόσο ο μήνας θα ρίξει αυλαία με χαρά και ευτυχία όπως υπόσχεται το τρίγωνο Ερμή – Δία στις 25/12. Πολύ σημαντικό για να υποδεχθείς την νέα χρονιά όσο γίνεται καλύτερα είναι να ξεριζώσεις κατά τη διάρκεια του μήνα τα κακώς κείμενα που μπλοκάρουν τη σχέση σου να αναζωογονηθεί ολοκληρωτικά. Η Αφροδίτη από τις 5/12 ως και τις 30/12 μπορεί να σε βοηθήσει στο μάξιμουμ πάνω σε αυτό.
Αδέσμευτοι
Με τον Άρη στο Ζυγό η κοινωνική σου πλευρά είναι ακόμα πιο έντονη και αυτό σε βοηθά να κάνεις νέες γνωριμίες. Αν ωστόσο ελπίζεις στη βοήθεια ενός φίλου για να μπορέσεις να αναθερμάνεις ένα παλιό φλερτ τότε όχι μόνο δεν θα βρεις ανταπόκριση αλλά θα πληγωθείς. Η ευτυχία σου δεν βρίσκεται στο παρελθόν αλλά σε κάτι καινούργιο δείχνει ο κυβερνήτης τον σχέσεων σου, ο Ερμής, όπου ως τις 10/12 μέσα από το ζώδιο του Τοξότη σε ωθεί να κάνεις νέα βήματα. Ωστόσο, με την Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο ίσως αναπολείς την καθημερινότητα με κάποιο παλιό σου ταίρι και θέλεις με τρόπο που δεν φαίνεται αλλά εντούτοις καθοδηγείται από έντονα συναισθήματα να το διεκδικήσεις. Η νοσταλγική διάθεση θα έχει έντονα ρομαντικό χαρακτήρα γύρω στις 11/12, πάθος ή απόφαση για μια νέα αρχή στις 17/12 και αποδοχή και ανακούφιση γύρω στις 24/12. Στα τέλη του μήνα ίσως μια νέα αισθηματική γνωριμία σου δώσει χαρά καθώς πλέον θα είσαι όλο και περισσότερο σε διαδικασία να δεις τη ζωή σου πιο σοβαρά.

Αιγόκερως

Δεσμευμένοι
Η παρουσία της Αφροδίτης στον υδάτινο και ερωτικό Σκορπιό από τις 5/12 δείχνει ότι μέσα από εξόδους και κοινωνικές δραστηριότητες θα έχεις την ευκαιρία να συνδεθείς περισσότερο με το έτερο σου ήμισυ και το πάθος της σχέσης σας να αναθερμανθεί. Ακόμα, φίλοι ή γνωστοί θα παίξουν καθοριστικό ρόλο ώστε να έρθεις πιο κοντά με τον/την σύντροφο σου αλλά και να λυθούν γόρδιοι δεσμοί που συναισθηματικά σας δυσκόλευαν. Αν πάλι η σχέση σου είναι στα πρόθυρα διάλυσης ή δεν σε ικανοποιεί τότε είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις μια ακαταμάχητη έλξη για ένα φιλικό πρόσωπο και να αναπτυχθεί ένα ερωτικό φλερτ. Σε κάθε περίπτωση, αυτός ο μήνας έρχεται να σου κρούσει τον κίνδυνο ότι η σχέση σου χρειάζεται να τελειώσει ή να μπει σε φάση ολικής επαναφοράς διαφορετικά δεν θα μπορείς να νιώσεις πραγματική ευτυχία. Αυτό θα το νιώσεις πιο έντονα κοντά στις 6/12 και 11/12 αλλά και 19/12 και 21/12 ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο.
Αδέσμευτοι
Πολλά πράγματα θα έρθουν πάνω – κάτω αυτόν τον μήνα και θα νιώσεις ότι δεν έχεις τον έλεγχο, όπως θα ήθελες, καταστάσεων και συγκυριών. Το αισθηματικό παρελθόν ίσως κάνει μια νέα αρχή που θα σε πληγώσει ή θα σου ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία που όμως θα είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί, εκτός και αν και οι δύο το θέλετε πολύ. Όπως και να έχει με την Αφροδίτη από τις 5 Δεκεμβρίου στο έντονο και αποφασιστικό ζώδιο του Σκορπιού σηματοδοτείται μια νέα αρχή αφού έχει προηγηθεί ένα τέλος. Φίλοι και γνωστοί θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε μια νέα ερωτική κατάσταση ενώ δεν αποκλείεται να βρεις την αγάπη μέσω των φίλων ή στο διαδίκτυο. Απόφυγε να εμπλέξεις τον έρωτα με τη δουλειά γιατί θα βάλεις τα χεράκια σου και θα βγάλεις τα ματακιά σου αφού το σκάνδαλο δεν θα το γλιτώσεις. Οι καλύτερες μέρες για τα ερωτικά σου είναι κοντά στις 11/12, 17/12, 24/12 ενώ μεγάλη προσοχή χρειάζεται κοντά στις 6/12, 11/12, 19/12 και 21/12.

Υδροχόος

Δεσμευμένοι
Ο μήνας μπαίνει με μια είδηση ή γεγονός που φέρνει χαρά και νέο αέρα στη σχέση σου εξαιτίας της θετικής όψης μεταξύ του Ερμή, κυβερνήτη των αισθηματικών σου, και του Ουρανού, που εξουσιάζει το ζώδιο σου την 1/12. Συγχρόνως, ο Ήλιος που κυβερνά τη σχέση σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα σχηματίζει θετικές όψεις δίνοντας την ευκαιρία σε σένα και του ταίρι σου να βιώνεται την αρμονία ανεξάρτητα από εξωτερικές καταστάσεις. Στις 5/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και είναι πιθανό ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Αν γίνεται μαζί με το ταίρι σου θα έχει θετικό αντίκτυπο για την εικόνα σας ως ζευγάρι ενώ γενικότερα μαζί αυτόν τον μήνα θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε στόχους όπως για τη δημιουργία οικογένειας. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποια προβλήματα με μετακινήσεις ή εκδρομές σας, αν γίνουν μεταξύ 6/12 και 11/12 ή 19/12 και 21/12. Προτίμησε να κάνετε ταξίδια κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων και έπειτα. Θα διασκεδάσετε και θα ζήσετε συναρπαστικές ερωτικές στιγμές.
Αδέσμευτοι
Με τον Άρη στο Ζυγό το άτομο που μπορεί να σε σαγηνεύσει αυτήν την περίοδο θα πρέπει να σε ενθουσιάζει πρωτίστως νοητικά. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ένα φλερτ μπορεί να αναπτυχθεί σε χώρους μάθησης, προσωπικής ανάπτυξης ή ακόμα και σε ένα ταξίδι αυτό τον μήνα. Βέβαια, η εμπειρία που θα πάρεις από αυτό ίσως είναι δυνατή αλλά ίσως είναι αιτία για να πονέσεις. Η παρουσία του Ήλιου στον Τοξότη ως τις 10/12 δείχνει ότι μια σχέση μπορεί να σου προσφέρει ικανοποιήσει αν προηγηθεί φιλία ή αν μοιράζεται μεγάλα οράματα. Αντίθετα από τις 10/12 που ο Ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω μια σχέση που θα σέβεται την ανάγκη σου για μοναχικότητα θα είναι αυτή που μπορεί να σε καλύψει. Γενικότερα, για σένα ο Δεκέμβριος είναι ένας μεταβατικός μήνας με πολλά φλερτ και καταστάσεις που για να ευδοκιμήσουν θα πρέπει να έχεις αποφασίσει ποια θέλεις να είναι η εξέλιξή τους. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα για την ερωτική σου ζωή είναι 1/12, 9/12, 11/12, 14/12, 25/12, 29/12.Πρόσεχε γύρω στις 6/12, 11/12, 19/12, 24/12.

Ιχθύες

Δεσμευμένοι
Με τον Δία να διελαύνει τον 7ο ηλιακό σου οίκο ίσως ετοιμάζεσαι για ένα γάμο ενώ αν έχεις ήδη παντρευτεί τόσο ένα παιδί, μια συγκατοίκηση ή άλλο βήμα θα έρθει να επεκτείνει τη χαρά μέσα στη σχέση σου. Γενικά, διανύεις μία όμορφη περίοδο της ζωής σου και με την Αφροδίτη από τις 5 Δεκεμβρίου στον Σκορπιό η αίσθηση αυτή θα γίνει ακόμα πιο έντονη αφού γεγονότα και καταστάσεις θα εντείνουν το ερωτικό κλίμα αλλά και το συναισθηματικό δέσιμο με το έτερο σου ήμισυ. Η διασκέδαση, η χαρά, τα ταξίδια αναψυχής και τα ευχάριστα γεγονότα δεν θα λείπουν και συνάμα με τη σειρά τους θα βοηθούν στο να αναδύεται όλο και μεγαλύτερο πάθος. Στις 10/12 ο Ερμής θα βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω και ίσως φίλοι και γνωστοί γίνουν αιτία για χαρά και ευτυχία. Γύρω στις 19/12 και 21/12 απόφυγε ταξίδια και μετακινήσεις και προτίμησε κοντά στις 25/12 διάστημα που ευνοείται να περάσετε εκπληκτικά με τον/την σύντροφό σου. Το 2016 μπαίνει με τους καλύτερους οιωνούς.
Αδέσμευτοι
Το 2015 φεύγει και αν δεν είσαι ακόμα δεσμευμένοι τότε το σίγουρο είναι ότι αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί. Το πολύ μέχρι τις αρχές του Σεπτεμβρίου του 2016 θα έχεις μπει σε σχέση με την ευχή του Δία που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων σου και θέλει πριν φύγει από ‘κει να σε έχει «τακτοποιήσει». Σε αυτό το σκοπό, θα βοηθήσει πολύ αυτόν τον μήνα η Αφροδίτη που στις 5 Δεκεμβρίου εισέρχεται στο πολύ ερωτικό και παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού. Με όπλο της τις θετικές όψεις που πραγματοποιεί με Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Δία η θεά του έρωτα μπορεί να ρίξει τα βέλη του έρωτα στην καρδιά σου. Σε χώρους που σχετίζονται με γνώση, άθληση, αεροδρόμια, ξένες χώρες η αγάπη μπορεί να έρθει να σε βρει και το 2015 να κλείσει με εσένα όχι μόνο ερωτευμένο/η αλλά και σε σχέση. Απόλαυσε αυτόν τον άκρως όμορφο και ερωτικό μήνα και μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος/η ότι όλα στα αισθηματικά σου θα πάνε κατ’ ευχήν.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved