Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Δεκεμβρίου

Ο Δεκέμβριος του 2015 είναι ο συμπαντικός μήνας 2.

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Δεκεμβρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Δεκέμβριος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 2 - κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (2), 12+2=14. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+4 =5. Το 5 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Δεκέμβριο.

Για τον μήνα Δεκέμβριο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Το κλίμα του μήνα είναι ανανέωση και έντονη δραστηριότητα. Ο κύκλος γνωριμιών σου επεκτείνεται με καινούργια άτομα που σύντομα θα σου φανούν χρήσιμα σε κάποια σχέδια σου που είχαν κολλήσει.
Επαγγελματικά: Νέες ευκαιρίες στον ορίζοντα. Οι ικανότητες και οι πρωτοποριακές σου ιδέες τραβάνε πολλά βλέμματα. Πριν προβείς σε οποιαδήποτε κίνηση, πάρε το χρόνο σου και εξέτασε όλα τα δεδομένα.
Οικονομικά: Απρόβλεπτα έξοδα θα αντιμετωπιστούν επιστρατεύοντας νέες στρατηγικές.
Αισθηματικά: Αν έχεις μια αξιόλογη σχέση και σε ενδιαφέρει να μην τη χάσεις, σταμάτα να σφυράς αδιάφορα και ασχολήσου με την αιτία του προβλήματος. Αν είσαι μόνος / η, η αδιαλλαξία σου δυναμιτίζει τη γοητεία σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα ο τομέας των σχέσεων είναι στο προσκήνιο και σου απορροφά χρόνο και ενέργεια. Καιρός να σταματήσεις να στρουθοκαμηλίζεις και να αφήνεις τους άλλους να αποφασίζουν ερήμην σου για θέματα που σε αφορούν.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα όσο κι αν έχεις κουραστεί δεν είναι περίοδος αλλαγής. Με την ικανότητα εκτίμησης που σε διακρίνει όταν έρθει ο καιρός για κάτι καινούργιο θα το καταλάβεις.
Οικονομικά: Τα αποτελέσματα από τις μετρημένες κινήσεις σου είναι πλέον εμφανή.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση όλα εξελίσσονται ομαλά. Πάνω από εραστές είστε κυρίως φιλαράκια. Αν είσαι μόνος /η, η ανάγκη σου για αλληλοκατανόηση είναι η πρώτη σου προτεραιότητα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Αναζητάς το διαφορετικό που θα σε συναρπάσει και δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο. Ένα νέο ενδιαφέρον γίνεται το κανάλι για να διοχετεύσεις την εκρηκτική σου ενέργεια και να γευτείς αδοκίμαστες εμπειρίες.
Επαγγελματικά: Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε δραστηριότητες που δεν είναι διαφανείς, γιατί ενδέχεται να παρασυρθείς από ένα πρόσωπο που χαίρει της εμπιστοσύνης σου, σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Οικονομικά: Αντιμετώπισε τις εκκρεμότητες σου και περιόρισε τις αλόγιστες σπατάλες σου.
Αισθηματικά: Η σχέση σου είναι ένα βήμα πριν το τέλος, γι αυτό καλό θα είναι να κλείσεις τα αυτιά σου στις σειρήνες. Αν είσαι μόνος/ η, σου αρέσει να ακροβατείς χωρίς δίκτυ ασφαλείας.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Καταστάσεις που σε ταλαιπωρούσαν κλείνουν οριστικά και αμετάκλητα. Με λυμένα χέρια πλέον μπορείς να κινηθείς πιο άνετα και να σχεδιάσεις το μέλλον σου με γνώμονα τις πραγματικές σου επιθυμίες.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα διανύεις μια περίοδο προόδου και ανάπτυξης. Δεν υπάρχουν δυσκολίες που να μην μπορείς να αντιμετωπίσεις με επιτυχία. Πιθανή προαγωγή.
Οικονομικά: Η διευθέτηση των εκκρεμοτήτων σου σε ανακουφίζει προσωρινά.
Αισθηματικά: Μέσα από κοινές δραστηριότητες έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφο σου και επαναπροσδιορίζεις τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος/ η, προσπαθώντας να εντυπωσιάσεις δίνεις λάθος εντύπωση

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Είσαι σε τροχιά αλλαγών. Αν είσαι έτοιμος /η για αυτό, τα πράγματα θα κυλήσουν εύκολα και οι ευκαιρίες θα παρουσιάζονται από το πουθενά. Αν όμως σε βρει απροετοίμαστο /η θα σε ταρακουνήσει για τα καλά.
Επαγγελματικά: Ένα πιο ευρύ φάσμα δυνατοτήτων ανοίγεται στον επαγγελματικό τομέα. Κινήσου γρήγορα, η ζωή έρχεται αρωγός σε αυτούς που θέλουν πραγματικά να προωθήσουν τον εαυτό τους.
Οικονομικά: Χρήματα που δεν περίμενες, απογειώνουν την αισιοδοξία σου.
Αισθηματικά: Επιτρέποντας ο ένας στον άλλο να είναι ο εαυτός του περνάτε μια χαρά Αν είσαι μόνος/ η, έχεις συνηθίσει τόσο πολύ να απολαμβάνεις την ελευθερία σου που δύσκολα θα την αποχωριστείς.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Αυτό το μήνα νοιώθεις έντονη την ανάγκη να απεγκλωβιστείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σου απομυζούν άσκοπα χρόνο που μπορείς να διαθέσεις σε πιο ενδιαφέρουσες ασχολίες.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα ενδέχεται να έρθεις αντιμέτωπος /η με επιπλέον φόρτο εργασίας, αναλαμβάνοντας ευθύνες άλλων. Μάθε να λες όχι και βάλε όρια όσο είναι καιρός.
Οικονομικά: Απέφυγε να χρησιμοποιείς πλαστικό χρήμα στις συναλλαγές σου.
Αισθηματικά: Αν έχεις μα σταθερή σχέση αποδέξου τη διαφορετικότητα του συντρόφου σου και μην κολλάς σε λεπτομέρειες. Αν είσαι μόνος/ η, μια καινούργια γνωριμία μπαίνει σαν σίφουνας στη ζωή σου και την αναστατώνει ευχάριστα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Ένας ζόρικος μήνας σε θέματα επικοινωνίας. Απόφυγε να πιέσεις καταστάσεις στις οποίες εμπλέκονται πρόσωπα της οικογένειας ή κοντινοί συνεργάτες. Επεδίωξε επαφές με άτομα που μιλάτε την ίδια γλώσσα.
Επαγγελματικά: Η ασυνεννοησία στο χώρο της εργασίας σου δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα. Προσπάθησε να μείνεις στο απυρόβλητο και μην ανακοινώνεις τα σχέδια σου μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Οικονομικά: Μια βοήθεια από ένα πρόσωπο της οικογένειας σου σε ανακουφίζει προσωρινά.
Αισθηματικά: Όσο επιμένεις να γίνεται το δικό σου το ταίρι σου απομακρύνεται. Αν σε ενδιαφέρει κάνε κάτι γιατί αλλιώς η αυλαία θα κλείσει οριστικά. Αν είσαι μόνος/ η, σε έλκει ό,τι ανήκει αλλού.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα είσαι στο προσκήνιο των εξελίξεων. Φίλοι και γνωστοί απευθύνονται σε σένα ζητώντας σου συμβουλές και εξυπηρετήσεις. Με τη βοήθεια και τον καλό σου λόγο πολλοί θα ανακουφιστούν.
Επαγγελματικά: Με προσήλωση στο στόχο σου οι επιδιώξεις σου γίνονται πραγματικότητα. Αντιστάσου στις προκλήσεις όσων σε αντιμάχονται, αποφεύγοντας να αναλωθείς σε κόντρες και ανταγωνιστικά παιχνίδια
Οικονομικά: Η σωστή διαχείριση των προηγούμενων μηνών σου επιτρέπει την πολυτέλεια
μικροαπολάυσεων.
Αισθηματικά: Καιρός να επανεξετάσεις τις ανάγκες σου και να πάρεις μια οριστική απόφαση. Αν είσαι μόνος /η, ένας καρμικός έρωτας διεκδικεί την αποκλειστικότητα και σε απομακρύνει από φιλικά και οικογενειακά πρόσωπα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Όπως τελειώνει ο χρόνος καλό θα ήταν να τελειώσεις και εσύ με τις όποιες εκκρεμότητες σου. Ξεφορτώσου χωρίς δεύτερη σκέψη όλα τα βαρίδια που δεν σε καθηλώνουν σε μια μονότονη ζωή.
Επαγγελματικά: Δώσε σημασία στα σημάδια και συμπορεύσου με τις εξελίξεις. Τρέξε όταν ο δρόμος είναι ανοικτός και βάδισε σημειωτόν όταν τον φράζουν τα εμπόδια. Τα πράγματα σύντομα θα ξεκαθαρίσουν.
Οικονομικά: Ο τομέας των οικονομικών σου είναι στο κόκκινο. Περιόρισε κάθε περιττό.
Αισθηματικά: Εθελοτυφλείς αν πιστεύεις ό,τι με την επιμονή σου θα καταφέρεις να φέρεις το σύντροφο σου στα μέτρα σου. Αν είσαι ελεύθερος/ η, πριν κάνεις μια καινούργια αρχή ξεκαθάρισε τι ακριβώς θέλεις από μια σχέση.

Διάβασε επίσης:

Αριθμολογία 2016: Ετήσιες Προβλέψεις για ερωτικά και οικονομικά

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved