Προβλέψεις Ταρό Δεκεμβρίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Δεκέμβριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Δεκεμβρίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Θέληση και αποφασιστικότητα!
Γενικά: Με όπλα σου τη θέληση και την αποφασιστικότητα τίποτα δεν είναι ικανό να σου αντισταθεί ή να σε υποχρεώσει να παρεκκλίνεις από τα σχέδια σου. Ευνοούνται οι συναναστροφές με άτομα που διαθέτουν κύρος, οι μετακινήσεις και τα ταξίδια.
Αισθηματικά: Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αν η σχέση σου έχει γερές βάσεις και στηρίζεται στην αλληλοκατανόηση. Αν είσαι μόνος/η, όσο έλκεις τον ίδιο τύπο ερωτικών συντρόφων θα ζεις το ίδιο έργο.
Επαγγελματικά: Η ενέργεια και η δημιουργικότητά σου αναζητούν διαρκώς νέους τομείς να εκφραστούν. Πιθανή μια προαγωγή στην ήδη υπάρχουσα εργασία σου ή μια επικερδής συνεργασία.
Οικονομικά: Ένα σταθερό πρόγραμμα εξόδων διασφαλίζει την προσωπική σου ηρεμία.

ΤΑΥΡΟΣ
ΧΧΙI ΤΡΕΛΟΣ

Χωρίς ανάσα!
Γενικά: Οι τρελοί ρυθμοί της καθημερινότητας δυναμιτίζουν κάθε σου πρόγραμμα, και οι κοινωνικές υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα. Πρόσεχε όταν οδηγείς ή όταν χειρίζεσαι μηχανήματα.
Αισθηματικά: Η κυκλοθυμική σου διάθεση και η μη τήρηση όσων υπόσχεσαι σε απομακρύνει από το σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, ευνοείσαι για ερωτικά μπερδέματα και άστατες βραχυπρόθεσμες γνωριμίες.
Επαγγελματικά: Σύνθημα σου αυτό το μήνα είναι: «Το καλύτερο αποτέλεσμα με το λιγότερο κόστος». Η εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου και το ρίσκο εκ του ασφαλούς είναι τα εφόδια για να πετύχεις τους στόχους σου.
Οικονομικά: Εκκρεμότητες με εφορία και τράπεζες απαιτούν άμεση αντιμετώπιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ι ΜΑΓΟΣ

Δίψα για ζωή!
Γενικά: Η αέναη δίψα σου για ζωή σε προτρέπει να επισκεφτείς άγνωστα μέρη, να έρθεις σε επαφή με ιδιαίτερους ανθρώπους και να ανασύρεις φιλοσοφίες χαμένες στα βάθη των αιώνων. Η ρήξη σου με ό,τι σε εμποδίζει είναι αναπόφευκτη.
Αισθηματικά: Η αλλεργία που έχεις σε κάθε είδους δέσμευση κάνει τη σχέση σου να μοιάζει με ξέφραγο αμπέλι. Αν είσαι μόνος/η αναζητάς ένα σύντροφο που πάνω από όλα να είστε φιλαράκια.
Επαγγελματικά: Η ευκολία με την οποία πείθεις τους άλλους για την ορθότητα των ιδεών σου και ο τρόπος που σχεδιάζεις τα πάντα ως την τελευταία λεπτομέρεια σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις το «πάνω χέρι» στον εργασιακό σου χώρο.
Οικονομικά: Ένα επιπλέον εισόδημα από μια ευκαιριακή εργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΙΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Τέλος οι τοξικές σχέσεις!
Γενικά: Τέλος οι τοξικές σχέσεις, καλύτερα μόνος/η. Αρκετοί από τους ανθρώπους που σε περιστοιχίζουν δεν ανταποκρίνονται πλέον στις προσδοκίες σου και δεν έχουν λόγω ύπαρξης στη ζωή σου.
Αισθηματικά: Όσο αποφεύγεις τις αντιπαραθέσεις και κλείνεσαι στον εαυτό σου θα διαιωνίζεις τις ίδιες καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένα πρόσωπο από το παρελθόν που σε διεκδικεί σε προβληματίζει.
Επαγγελματικά: Έχεις την ικανότητα να στέκεσαι στο ύψος των περιστάσεων, επιδεικνύοντας εργατικότητα και υπευθυνότητα. Ευνοείσαι ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με θέματα εκπαίδευσης και υγείας.
Οικονομικά: Οι οικονομικές διακυμάνσεις σε βγάζουν εκτός προγράμματος.

ΛΕΩΝ
ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Λάμψη και γοητεία!
Γενικά: Λάμψη και γοητεία. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σου και πρωταγωνιστείς στις συγκεντρώσεις Ο κύκλος γνωριμιών σου διευρύνεται και ένα καινούργιο άτομο σε σαγηνεύει με τις ιδέες του.
Αισθηματικά: Μπορεί να μην εκπέμπεις το ίδιο μήκος κύματος με το σύντροφο σου, αλλά είναι πάντα δίπλα σου και στηρίζει τις προσπάθειες σου. Αν είσαι μόνος/η, μια γνωριμία που υπόσχεται πολλά θ’ αποδειχτεί κατώτερη των προσδοκιών σου.
Επαγγελματικά: Το μυαλό σου γεννάει συνεχώς φρέσκιες, πρωτότυπες ιδέες. Αν η ασχολία σου έχει σχέση με το δημιουργικό ή καλλιτεχνικό τομέα ή επιτυχία σου είναι εξασφαλισμένη. Αν ψάχνεις για εργασία αξιοποίησε τις γνωριμίες σου.
Οικονομικά: Μια απρόσμενη βοήθεια σε ανακουφίζει προσωρινά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Εστίαση δυνάμεων!
Γενικά: Εστίασε τις δυνάμεις σου σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Επαναξιολόγησε τους ανθρώπους με τους οποίους συναλλάσσεσαι και βάλε όρια όπου εκτιμάς ό,τι χρειάζονται.
Αισθηματικά: Αναλύεις τα πάντα και μένεις μόνο στη θεωρία. Η συνεχής κριτική σου καταστρέφει κάθε προσπάθεια που κάνει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν μπορείς ν’ αντισταθείς στη διάθεση σου για περιπέτεια.
Επαγγελματικά: Είσαι σε τροχιά ανάπτυξης. Παρ’ όλο που η πλάστιγγα αρχίζει να γέρνει προς το μέρος σου, μην επαναπαύεσαι. Εξυπακούεται ό,τι συνεχίζεις τις προσπάθειες και τους έντονους ρυθμούς σου.
Οικονομικά: Ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί θα λυθεί σύντομα

ΖΥΓΟΣ
V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Αλλαγή σκηνικού!
Γενικά: Μετά από μια κουραστική περίοδο, που δοκιμάστηκαν οι σωματικές και ψυχολογικές αντοχές σου, το σκηνικό αλλάζει, οι ρυθμοί σου χαλαρώνουν και ασχολείσαι με πράγματα που σε ευχαριστούν.
Αισθηματικά: Ο ποιοτικός χρόνος που περνάς με το σύντροφό σου αποκλιμακώνει τις εντάσεις της καθημερινότητας. Αν είσαι μόνος/η, ένας καρμικός έρωτας σε αναστατώνει και σε απομακρύνει από αγαπημένα πρόσωπα.
Επαγγελματικά: Η βελτίωση των γνώσεων πάνω στο αντικείμενο της εργασίας σου θα συμβάλει στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Αν ψάχνεις για δουλειά μην απορρίπτεις αβασάνιστα ό,τι δεν σου γεμίζει το μάτι.
Οικονομικά: Απόφυγε να ενδώσεις στις περιττές αγορές των εορτών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ VI
ΕΡΑΣΤΕΣ

Σε κυνηγάει ο χρόνος!
Γενικά: Νοιώθεις ό,τι σε κυνηγάει ο χρόνος. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και όλο και κάτι προκύπτει την τελευταία στιγμή και σε υποχρεώνει να τρέξεις κι άλλο. Καιρός να αναθεωρήσεις κάποιες από τις επιλογές σου.
Αισθηματικά: Κρύβεσαι πίσω από υπονοούμενα και μετά παραπονιέσαι ό,τι ο σύντροφος σου δεν σε καταλαβαίνει. Αν είσαι ελεύθερος/η, η επιφυλακτικότητά σου δεν είναι πάντα καλός σύμβουλος.
Επαγγελματικά: Η επικριτική σου στάση για όλους και όλα μπλοκάρει τον ειλικρινή διάλογο μεταξύ συνεργατών, υφισταμένων και προϊσταμένων. Η ασυνεννοησία δημιουργεί ένταση και καθυστερεί το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.
Οικονομικά: Βάλε σε τάξη τις οικονομικές σου εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
VII ΑΡΜΑ

Λογική ή συναίσθημα;
Γενικά: Αυτό το μήνα αντιπαλεύει η λογική με το συναίσθημα. Ενώ η καρδιά σου λαχταράει κάτι, ο νους σου υπαγορεύει κάτι διαφορετικό και εσύ καλείσαι να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο.
Αισθηματικά: Η εμπιστοσύνη που σου εμπνέει ο σύντροφος σε αποφορτίζει από την πίεση που επικρατεί στην εργασία σου. Αν είσαι μόνος/η, ο δρόμος για νέες κατακτήσεις είναι ανοικτός.
Επαγγελματικά: Αναπάντεχες ευκαιρίες παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα που για να αποδώσουν πρέπει να κινηθείς γρήγορα και αποφασιστικά. Αν χρειαστεί να ρισκάρεις μη διστάσεις.
Οικονομικά: Μεθοδικός σχεδιασμός μελλοντικών υποχρεώσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
VIII ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αλλαγή πορείας!
Γενικά: Αυτό το μήνα ένα σημαντικό γεγονός όπως, ένας γάμος, η γέννηση ενός παιδιού, μια επαγγελματική επιτυχία ή ένα ταξίδι που ήταν όνειρο ζωής, θα είναι η αιτία που η καθημερινότητά σου θ’ αλλάξει ρότα.
Αισθηματικά: Μια ειλικρινής συζήτηση με το σύντροφο σου για όλα όσα σε απασχολούν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν είσαι μόνος/η, από μια επεισοδιακή γνωριμία μπορεί να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας.
Επαγγελματικά: Το θετικό κλίμα που επικρατεί στον επαγγελματικό σου τομέα σε κάνει να ελπίζεις ό,τι ο στόχος σου έχει αρκετές πιθανότητες να επιτευχθεί. Πόρτες που μέχρι τώρα ήταν κλειστές ανοίγουν.
Οικονομικά: Μην αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να λιμνάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧ ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Επαναπροσδιόρισε τις ανάγκες σου!
Γενικά: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κάνεις τον απολογισμό σου, να επαναπροσδιορίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Αν το κρίνεις απαραίτητο, τόλμησε ν’ αλλάξεις μονοπάτι και δεν θα χάσεις.
Αισθηματικά: Αν έχεις μια σοβαρή σχέση μην κολλάς στις λεπτομέρειες. Εστιάσου σε αυτά που σας ενώνουν και όχι σε αυτά που σας χωρίζουν. Αν είσαι μόνος/η, όταν ακούς μεγάλα λόγια κράτα μικρό καλάθι.
Επαγγελματικά: Αν η εργασία σου έχει σχέση με τα ΜΜΕ, τη διαφήμιση, το διαδύκτιο ή τη διδασκαλία αυτός είναι ο ιδανικότερος μήνας για να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδια σου. Όπλα σου η επικοινωνιακή σου ευχέρεια και τα τεκμηριωμένα σου επιχειρήματα.
Οικονομικά: Οι υποχρεώσεις από παλιές εκκρεμότητες έχουν ημερομηνία λήξης.

ΙΧΘΥΕΣ
Χ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ένα νέο σενάριο!
Γενικά: Η ζωή αποφάσισε να σου δείξει το χαρούμενό της πρόσωπο και να σου επιτρέψει να ξαναγράψεις το σενάριό της. Η ανασφάλεια που σαμποτάριζε τα όνειρά σου υποχωρεί, και σου δίνει πίσω την ξεχασμένη σου δύναμη.
Αισθηματικά: Η κατανόηση απορροφά κάθε κραδασμό που υπάρχει στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, η αναθεώρηση των απόψεών σου σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μπορεί να κάνει θαύματα.
Επαγγελματικά: Δώσε όλη την προσοχή σου σε ό,τι μπορεί ν’ αλλάξει στον τομέα της εργασίας σου. Απόφυγε να διασκορπίζεις την ενέργειά σου σε πολλούς τομείς και μη δεσμευτείς με συμφωνίες που δεν σου αφήνουν περιθώρια υπαναχώρησης.
Οικονομικά: Το κλίμα των καιρών θέλει καλοζυγισμένες κινήσεις.

*Ρίξε τα Ταρό

Κάνε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved