Πλανητικό σκηνικό Νοεμβρίου 2015 – Η επιρροή και οι θέσεις των πλανητών

Η άνεση της εξουσίας χωρίς τη στενοχώρια της σκέψης

Πλανητικό σκηνικό Νοεμβρίου 2015 – Η επιρροή και οι θέσεις των πλανητών

Απογοήτευση, σκληρά μέτρα, απαισιοδοξία και απώλειες, είναι όλα όσα βιώνουμε καθώς ο χειμώνας ξεδιπλώνει σταδιακά το παγερό του πρόσωπο.
Η νύχτα μεγαλώνει εις βάρος της μέρας και ο Νοέμβριος ακολουθεί μια μοίρα, που ορίστηκε από την ελπίδα και κατοχυρώθηκε από την πλάνη.
Το πλανητικό σκηνικό αυτού του μήνα μοιάζει με κλόουν που προσπαθεί να διασκεδάσει τους άλλους, χωρίς να πετυχαίνει να πείσει.

Ο Ήλιος στον Σκορπιό από τις 8 μοίρες του ζωδίου θα παραμείνει ως τις 22/11 στις 5.26 το απόγευμα που θα περάσει στον Τοξότη.
Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από 1 έως 5/11 είναι ιδανικό για να κατανοήσουμε τις ανάγκες των άλλων και να προσφέρουμε ότι μπορούμε κάνοντας μια καλή πράξη.
Το εξάγωνο με τον Πλούτωνα από 3 έως 9/11 θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε για να προβάλλουμε όσο καλύτερα μπορούμε τον εαυτό μας και τις ικανότητές μας. Το εξάγωνο με τον Δία από 7 έως 16/11 βάζει ψηλά τον πήχη και στοχεύουμε στην ανάπτυξη. Ακόμα και στην πολιτική σκηνή κάτι κινείται προς αισιόδοξες κατευθύνσεις ελπίζοντας ακόμα σε θαύματα.
Η σύνοδος με τον Ερμή από 9 έως 22/11 στον Σκορπιό, θα αποδειχθεί ιδανική στο να περάσουμε τις σκέψεις μας στους άλλους, καταφέρνοντας να πείσουμε για κάτι σημαντικό, ενώ από 23 έως 26/11 που η σύνοδος γίνεται στον Τοξότη, το μυαλό δραπετεύει μαζί με μια βαλίτσα, αισθανόμενοι την ανάγκη να προγραμματίσουμε ένα ταξίδι ή μια αλλαγή περιβάλλοντος όσο αυτό είναι εφικτό.
Ο Ήλιος στον Τοξότη σε σύνοδο με τον Κρόνο και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από 23 έως 30/11 δημιουργεί τάση απομόνωσης καθώς αντιλαμβανόμαστε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας αλλά η παράλληλη τάση να ξεφύγουμε, μας κάνει λιγότερο συνεπείς.
Η ψυχολογική πίεση για Τοξότες, Δίδυμους, Ιχθύες και Παρθένους του πρώτου δεκαήμερου θα είναι έντονη.

Ο Ερμής στον Σκορπιό έως τις 20/11, θα έρθει σε αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα από 3 έως 12/11 και το διάστημα αυτό δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μπορούμε να εκφραστούμε μέσω της τέχνης, του γραπτού λόγου και της αλληγορίας. Διάστημα που τα υπονοούμενα αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής.
Στις 21/11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη έως τις 15 μοίρες του ζωδίου και η συνάντησή του με τον Κρόνο καθώς και η δυσαρμονική όψη του με τον Ποσειδώνα από 21 έως 28/11 προκαλούν αντιδράσεις λόγω ψεύτικων υποσχέσεων και αναίρεση διαβεβαιώσεων. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στις συνδιαλλαγές και στο βαθμό εμπιστοσύνης στους άλλους.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο ως τις 8/11 μας κάνει να νοιαζόμαστε για όλα και για όλους χωρίς να εγκαταλείπει τη μανία της για υποδείξεις και κριτικές. Χώνουμε τη μύτη μας παντού σχολαστικά και επίμονα.
Στις 9/11 που επισκέπτεται τον λατρεμένο της προορισμό, αυτόν του ζωδίου του Ζυγού, τα κάνουμε όλα με διπλωματία και δίνουμε γροθιά με βελούδινο γάντι.
Μέχρι τις 16/11 δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια εφόσον το εξάγωνο με τον Κρόνο μας απαλλάσσει από δυσλειτουργικές σχέσεις και μας κάνει να βλέπουμε που κάνουμε λάθος. Από 16 έως 25/11 όμως, οι δυσαρμονικές όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα προκαλούν συναισθηματική θύελλα που σαρώνει κάθε τι σαθρό με διάθεση αποδόμησης και πρόθεση ανατροπής για να έρθει η λύτρωση.

Ο Άρης στην Παρθένο ως τις 12/11 δημιουργεί εμμονές με τη δουλειά και το σώμα μας, περίοδος που γινόμαστε εργασιομανείς και τελειομανείς. Γυμναστήρια, άσκηση, συμπληρώματα διατροφής, αγχολυτικά και πολλά εργασιακά σχέδια, εξάπτουν τη δράση.
Στις 13/11 ο Άρης περνάει στον Ζυγό και το εξάγωνο με τον Κρόνο χαρίζει θέληση και ενεργητικότητα αλλά με ουσιαστική δόση και αποτελέσματα. Ιδανικό διάστημα για αποκατάσταση σχέσεων και ξεκαθαρίσματα.
Από 26 έως 30/11 το τετράγωνο με τον Πλούτωνα είναι μια όψη που καθοδηγεί τις ορμές μας αλλά ο εκλεπτυσμένος Ζυγός δεν δίνει αφορμές για παρεκτροπές, γι αυτό μπορεί να πνιγούμε μέσα στις επιθυμίες μας.

Ο Δίας στην Παρθένο από τις 16 έως τις 20 μοίρες του ζωδίου προσπαθεί να αποταμιεύσει υλικές και συναισθηματικές δυνάμεις προσφέροντάς μας προστασία και εγκράτεια.

Ο Κρόνος στον Τοξότη από τις 4 έως τις 7 μοίρες του ζωδίου συνεχίζει την κόντρα του με τον Ποσειδώνα όλο τον μήνα, μετατρέποντας το πρώτο δεκαήμερο των Διδύμων, Τοξότη, Παρθένου και Ιχθύ, σε τραγωδία του Σαίξπηρ με αδιέξοδο τέλος.

Ο Ουρανός συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό από τις 17 στις 16 μοίρες, ο Ποσειδώνας από τις 7 μοίρες των Ιχθύων μπαίνει σε στάση στις 17/11 στις 6.31 το απόγευμα για να γυρίσει σε ορθή φορά στις 19/11 την ίδια ώρα και ο Πλούτωνας συνεχίζει την πορεία του στον Αιγόκερω στις 13 και 14 μοίρες του ζωδίου.

Η Νέα Σελήνη στις 11/11 στην 19η μοίρα του Σκορπιού στις 7.47 το βράδυ, ψιθυρίζει μελωδικά στα αυτιά μας την προτροπή της, που δεν είναι άλλη από την εξής: «Κάνε αυτό που ορίζει η επιθυμία σου». Κάθε νέο ξεκίνημα ευνοείται ειδικά ότι έχει να κάνει με τις βαθύτερες και πιο ανομολόγητες ανάγκες μας.

Η Πανσέληνος στις 26/11 στην 4η μοίρα των Διδύμων 44' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, έρχεται σαν μεταμεσονύκτια προβολή μεγάλου μήκους, εφόσον περιστοιχίζεται από ασυνήθιστα πολλές όψεις και με το σήμα προσοχή ακατάλληλο για ανηλίκους.
Όσο πιο ανήλικοι είμαστε στη συμπεριφορά και τη στάση μας τόσο περισσότερο θα μαστιγωθούμε από αυτή τη δύσκολη Πανσέληνο. Ανατροπές, σκαμπανεβάσματα, έκτακτα γεγονότα, συγκρούσεις, αντιφάσεις και αγανάκτηση σε όλους τους τομείς. Ακόμα και η προετοιμασία για την υποδοχή της είναι άκυρη μπροστά στον αιφνιδιασμό που μας επιφυλάσσει.

Ο μήνας απαιτεί υπομονή και εκλιπαρεί για κατανόηση.

Διάβασε επίσης:

Προβλέψεις Ταρό Νοεμβρίου για τα 12 ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια

Αστρολογική εκτίμηση Νοεμβρίου για την Ελλάδα

Κατέβασε τώρα το νέο application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved