Αστρολογική εκτίμηση Νοεμβρίου για την Ελλάδα

Τι προβλέπεται για το μήνα Νοέμβριο, σχετικά με το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό, στην Ελλάδα;

Αστρολογική εκτίμηση Νοεμβρίου για την Ελλάδα

«Η δύναμη ενός έθνους δεν βρίσκεται στα οχυρά, ούτε στους στόλους, ούτε στον μόνιμο στρατό του, αλλά στην ευτυχία και στην καλοπέραση των πολιτών του που είναι πάντοτε έτοιμοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και την ευημερία που απολαμβάνουν» Χ.Ουέλς

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλό μήνα να έχετε και καλώς ήρθατε στην αστρολογική εκτίμηση του μηνός Νοεμβρίου 2015. Ένας μήνας που σιγά-σιγά θα αρχίζει να σηματοδοτεί τεράστιες αλλαγές. Αλλαγές που, άσχετα με το «ζόρι» που θα ζήσουμε επί της παρούσης, τελικά θα είναι για το καλό μας, και θετικά σημάδια θα φανούν από τις 22/12/2015 και έπειτα, όπως έχουμε πει από το 2012.

Αναρωτιέμαι για ποιον λόγο υπεγράφησαν και τα τρία μνημόνια. Για να έχουμε τις πενιχρές συντάξεις, για να μην κλείσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ή για να έχουμε αξιόμαχες Ένοπλες Δυνάμεις για παν ενδεχόμενο; Και αλήθεια πως σχετίζεται η δημοσιονομική προσαρμογή για τα ελλείμματα με το αν το παιδί μου δεν θα πρέπει να διδαχτεί για τον Χριστό ή για τον Καραϊσκάκη; Μάλλον είμαστε τα θύματα ενός παγκοσμίου σχεδίου.

Το ανησυχητικό είναι πως σε κοσμικό επίπεδο ο Ουρανός ισούται με τον Ζευς και αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πολέμους και προβλήματα με «γείτονες» χώρες και όλα αυτά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο προοδευμένος Άδης συναντά εκτός των άλλων τον άξονα Ουρανού/Ζευς (Άρξατε πυρ, οι Νόμοι της φύσης) και μιλά για καταρρεύσεις εταιρειών, χρηματιστηριακά προβλήματα αλλά και ζητήματα- προβλήματα που προκύπτουν από την «μανία» της φύσης. Ο κρατικός μηχανισμός θα πρέπει να είναι σε πλήρη εγρήγορση. Επιπρόσθετα, μιλά για το ξέσπασμα μιας σειράς βίαιων γεγονότων.

Παράλληλα, ο πλανήτης της ψευδαίσθησης, της ουτοπίας και της απάτης, ο Ποσειδώνας, συναντά από πρόοδο τον άξονα Κιούπιντο/Βουλκάνους (*ενώσεις ατόμων με ιδία ιδεολογία ή κοινά συμφέροντα) γεγονός που υποδεικνύει ότι οποίες προσπάθειες κάνει η χώρα και κατ' επέκταση η κυβέρνηση πέφτουν στο «κενό» αφού κάποιοι μόνιμα θα της βάζουν τα πλείστα όσα εμπόδια.

Το προοδευμένο Μεσουράνημα σηματοδοτεί δοκιμασίες σε καρμικό επίπεδο που αποσκοπούν τελικά να επιτευχθεί η πλήρης μεταμόρφωση της χώρας. Σε αυτό θα παίξουν σημαντικό ρόλο γυναίκες που είναι χειραφετημένες.

Επιπρόσθετα, ο προοδευμένος Άδμητος μιλάει για την συντονισμένη προσπάθεια καταπολέμησης της διαφθοράς. Αν και είμαστε στην αρχή δεν αποκλείεται να την πληρώσουν και κάποιοι από τα «μεγάλα ψάρια».

Ο Κρόνος, από πρόοδο, δείχνει τις δυσκολίες της κυβέρνησης να βρει τα «ισοδύναμα» αλλά και να βγει από το κυκεώνα προβλημάτων που έχει περιέλθει.

Ο πλανήτης των μεγάλων ανατροπών ο Ουρανός, από πρόοδο, μιλά για την «επανάσταση» στις παράλογες απαιτήσεις των «δανειστών» μας, τόσο εκ μέρους της κυβέρνησης όσο και του λαού. Δεν αποκλείεται να έχουμε και κάποιο «ατύχημα» προκειμένου να μας κάνουν να «σκεφτούμε» τις συνέπειες.

Αυτός που «προφυλάσσει» πραγματικά είναι ο Δίας αφού βγάζει προστασία από ξένες επιθετικές πολιτικές και «δολιοφθορές».

Ο προοδευμένος Άρης συναντά μεταξύ άλλων τον άξονα Ερμή/Απόλλωνα (*άξονας συζητήσεων) που δείχνει παθιασμένη συζήτηση, με τον κόσμο να βρίσκεται στο πλευρό της κυβέρνησης.

Οι διελεύσεις των πλανητών πυροδοτούν εξελίξεις: «Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον» Αριστοτέλης Ωνάσης

Ο διελαύνων Κρόνος, κάνει σοβαρό παιχνίδι, αφού συναντά τον άξονα Άρη/Κρόνου Υποθετικού της Ελλάδας και υποδεικνύει την μεταβίβαση διαταγών από την πολιτική στην εκτελεστική εξουσία και αυτό συνεπάγεται ενδεχομένως... νέο μπαράζ συλλήψεων στο πολιτικό-επιχειρηματικό πεδίο.

Ο διελαύνων Άδης συναντά τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Μηδενικής Κριού/Ερμή και Απόλλωνα/Βουλκάνους που μιλά για έναν λαό με «άσχημες» διαθέσεις αλλά και μια προδιάθεση να «κοπούν» οι δεσμοί συνεργασίας με κάποιους.

Ο Απόλλων από διέλευση σηματοδοτεί ανέλπιστες επιτυχίες σε αρχαιολογικό, επιστημονικό και ιστορικό επίπεδο. Σιγά-σιγά θα αρχίζει να ανοίγει και η μαζική παραγωγή και η βιομηχανία δείχνοντας τα πρώτα βήματα ανάπτυξης.

Η εμπλοκή του άξονα Άδη/Βουλκάνους θα φέρει την χώρα εν μέσω πολλών αδικιών.

Όπως προείπαμε σε κοσμικό επίπεδο έχουμε την «συνάντηση» του Ουρανού με τον Ζευς (*πλανήτης της Uranian Astrology) και αυτό σημαίνει: «τα τύμπανα του πολέμου, παύσατε και άρξαστε πυρ». Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός σε σύγκριση με τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας μας δίνει ενορχηστρωμένη προσπάθεια πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας αλλά και αναμπουμπούλα από άτομα που έρχονται στην χώρα μας επί τούτου για να κάνουν κάτι κακό.

Όμως στο τέλος λόγω της εμπλοκής του άξονα Ηλίου/Απόλλωνα δείχνει μια ξαφνική μεταστροφή της τύχης. Δεν αποκλείεται να ακούσουμε το άκουσμα ενός πολέμου.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μεγάλες αλλαγές τόσο από πλευράς του ελληνικού λαού όσο και από πλευράς ελληνικής κυβέρνησης. Το θετικό είναι πως σιγά – σιγά το μαρτύριο του Σίσυφου... τελειώνει.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδος είναι υπολογισμένος για 24/7/1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved