Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Νοεμβρίου

Ο Νοέμβριος του 2015 είναι ο συμπαντικός μήνας 1

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Νοεμβρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Νοέμβριος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησής σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα -δηλαδή το 1- κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (1), 12+1=13. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+3 =4. Το 4 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Νοέμβριο.

Για τον μήνα Νοέμβριο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Αυτό το μήνα ένα καινούργιο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σου. Μπορεί ν' αφορά σε μια καινούργια σχέση, μια νέα εργασία, αλλαγή κατοικίας ή ένα ταξίδι. Είναι κατάλληλος για να κάνεις ό,τι δεν τολμούσες μέχρι τώρα.
Επαγγελματικά: Μια πόρτα κλείνει και ταυτόχρονα μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα, ανοίγει. Η επιλογή των συνεργατών σου, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία σου.
Οικονομικά: Βελτίωση των οικονομικών σου και τακτοποίηση φορολογικών εκκρεμοτήτων.
Αισθηματικά: Οι απαιτήσεις και η επικριτική σου διάθεση δυσχεραίνουν την επικοινωνία με το σύντροφό σου και μεγαλώνουν το χάσμα που υπάρχει ανάμεσά σας. Αν είσαι μόνος/η, δεν θα σου λείψουν οι νέες γνωριμίες.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Πολλές φορές αυτό το μήνα θα νοιώθεις πως τα οικεία σου πρόσωπα ζητούν όλο και περισσότερα από αυτά που μπορείς να δώσεις. Μάθε να λες «όχι» όσο κι αν σου είναι δύσκολο.
Επαγγελματικά: Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία να επεκτείνεις τις γνώσεις σου πάνω στο αντικείμενο της εργασίας σου. Η διάθεσή σου για περαιτέρω εξέλιξη δεν περνάει απαρατήρητη.
Οικονομικά: Μη δαπανάς περισσότερα από ό,τι αντέχει η τσέπη σου.
Αισθηματικά: Αξιολόγησε τα υπέρ και τα κατά της σχέσης σου πριν αποφασίσεις για την πορεία της. Αν είσαι μόνος/η, η ανάγκη σου να πατάς σε σταθερό έδαφος είναι η πρώτη σου προτεραιότητα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3
Προτεραιότητά σου αυτό το μήνα είναι να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και την πλήξη της καθημερινότητας. Για να συμβεί αυτό πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου και επανασχεδιάσεις τη ζωή σου.
Επαγγελματικά: Νέα επαγγελματικές προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου, αρκεί να τις εκμεταλλευτείς έγκαιρα. Ευνοούνται επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες με άτομα κύρους.
Οικονομικά: Μην ξεφύγεις από τα οικονομικά σου όρια για ασήμαντους λόγους.
Αισθηματικά: Οι συναισθηματικές σου διακυμάνσεις φορτίζουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι μόνος/η, η μεγάλη ποικιλία επιλογών σε προκαλεί να παίζεις σε πολλά ταμπλό, χωρίς καμιά διάθεση για δέσμευση.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Νοοτροπίες και συνήθειες απαράβατες δεν σε εξυπηρετούν πλέον. Πρακτικά θέματα στα οποία έκλεινες τα μάτια έρχονται στην επιφάνεια και σε υποχρεώνουν να τ' αντιμετωπίσεις εδώ και τώρα.
Επαγγελματικά: Όσο κι αν σε προβληματίζει η στασιμότητα που επικρατεί στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα ήταν ν' αφεθείς στη ροή των πραγμάτων. Δεν είναι καιρός για ξεκαθαρίσματα.
Οικονομικά: Άλλες φορές σκέπτεσαι και το παραμικρό και άλλες σπαταλάς ασύστολα.
Αισθηματικά: Χρειάζονται πράξεις για ν' αποδείξεις στο ταίρι σου ότι αυτά που λες τα εννοείς. Αν είσαι μόνος/η, η επανασύνδεση με ένα άτομο που είχες χαθεί, αλλάζει την ψυχολογία σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Το οξυγόνο σου αυτό το μήνα είναι η ελευθερία κινήσεων. Αποφεύγεις ανθρώπους και καταστάσεις που σου χαλάνε το κέφι. Ό,τι θέλεις, το θέλεις τώρα και δεν σε ενδιαφέρει τι θα γίνει αύριο.
Επαγγελματικά: Το έκρυθμο κλίμα στον εργασιακό σου χώρο, προκαλεί εντάσεις και διαπληκτισμούς. Το δυνατό σου χαρτί είναι η διαπραγματευτική σου ικανότητα. Εκμεταλλεύσου το!
Οικονομικά: Ευχάριστες εκπλήξεις στον οικονομικό τομέα, απογειώνουν την αισιοδοξία σου.
Αισθηματικά:Το μελανό σημείο στη σχέσης σου είναι η άρνησή σου να βρεις τη μέση οδό. Τ' άκρα δεν οδηγούν πουθενά. Αν είσαι μόνος/η, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξεις, αλλά για δέσμευση ούτε λόγος.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Πολλές φορές πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Βάλε προτεραιότητες. Αν διαχειριστείς σωστά το χρόνου σου, θα βρεις τρόπους ν' ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τ' αγαπημένα σου πρόσωπα.
Επαγγελματικά: Δραστικές αποφάσεις ακόμα και αλλαγή πλεύσης είναι αναγκαίες, προκειμένου να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και στην προσωπική σου ζωή.
Οικονομικά: Θα σε απασχολήσουν έξοδα που σχετίζονται με το σπίτι ή τα παιδιά, αν υπάρχουν.
Αισθηματικά: Μην επιτρέπεις σε τρίτους να επεμβαίνουν στη σχέση σου, όσο καλές προθέσεις κι αν δείχνουν. Αν είσαι μόνος/η, ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σου και την αναστατώνει ευχάριστα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Θετικές και αρνητικές καταστάσεις θα εναλλάσσονται αυτό το μήνα, ενισχύοντας το άγχος και την ανασφάλειά σου. Θα χρειαστεί ν' ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.
Επαγγελματικά: Η ψύχραιμη επανεξέταση των συνθηκών της εργασίας σου θα σε βοηθήσει να σχεδιάσεις μεθοδικά τα επόμενα βήματά σου. Καλή περίοδος να στείλεις το βιογραφικό σου, αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση εργασίας.
Οικονομικά: Μια πρόσκαιρη βοήθεια σε ανακουφίζει προσωρινά.
Αισθηματικά: Όσο κι αν θέλεις να το αποφύγεις, τελικά έρχεσαι αντιμέτωπος/η με τα «κακώς κείμενα» της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος/η, θα ζήσεις μια περιπέτεια που όσο μένει κρυφή θα περνάς καλά.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να θέσεις μακροχρόνιους στόχους στους οποίους θα πρέπει ν' αφοσιωθείς. Ο κόσμος της ύλης και ό,τι έχει σχέση με δύναμη και εξουσία σε γοητεύει.
Επαγγελματικά: Έντονη κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα. Δεν αποκλείεται να τρέχεις ακατάπαυστα, προκειμένου να καλύψεις εκκρεμότητες που παρουσιάζονται την τελευταία στιγμή.
Οικονομικά: Λιγότερη πίεση και ανησυχία από το προηγούμενο διάστημα.
Αισθηματικά: Παρ' όλο που η ερωτική σου ζωή έχει τελματώσει, φοβάσαι να διακινδυνεύσεις τη σιγουριά που σου προσφέρει ο σύντροφός σου. Αν είσαι μόνος/η, τα επαγγελματικά σου δεν σου αφήνουν περιθώριο για έρωτες.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Αυτό το μήνα μεθόδευσε τις κινήσεις σου. Πρόσεχε σε ποιους μιλάς και τι λες. Απόφυγε να δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις ή σε δεσμεύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Επαγγελματικά: Παρασκήνιο και παιχνίδια εξουσίας στον επαγγελματικό σου χώρο θα δοκιμάσουν την αντοχή και το νευρικό σου σύστημα. Απόφυγε την κατά μέτωπο επίθεση με άτομα που συνεργάζεσαι.
Οικονομικά: Οι οικονομικές σου ανησυχίες σε παρακινούν να δραστηριοποιηθείς.
Αισθηματικά: Αν θέλεις να βάλεις «τίτλους τέλους» στη σχέση σου, κάντο χωρίς απωθημένα και πικρίες. Αν είσαι ελεύθερος/η, πριν κάνεις μια καινούργια αρχή, ξεκαθάρισε με τα του παρελθόντος σου.

Διάβασε επίσης:

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved