Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις

Τι προβλέπει η Κινέζικη Αστρολογία για τα 12 ζώδια από τις 15 Οκτωβρίου έως 15 Νοεμβρίου;

Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Όσο κι αν προσπάθησες να κρατήσεις κρυφό ένα θέμα από τους συναδέλφους, τον/ην αγαπημένο/η ή τα μέλη της οικογένειάς σου, φοβούμενος/η ότι θα αγγίξεις ευαίσθητες χορδές κι ίσως προκαλέσεις χρονοβόρες συζητήσεις ή επιπλοκές, τελικά θα αποκαλυφθεί αυτό το μήνα και θα αναγκαστείς να το αντιμετωπίσεις αλλά και να υποστείς τα παράπονά τους επειδή δεν είχαν ενημερωθεί.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν είσαι ελεύθερος/η, θα διαπιστώσεις ότι σε αυτή τη φάση της ζωής σου δεν είσαι έτοιμος/η να δεσμευτείς. Αν πάλι είσαι σε σχέση, η σιωπή που αποφάσισες να κρατήσεις για ορισμένα θέματα που συμβαίνουν και σχετίζονται με το σύντροφό σου μέχρι να δεις πως θα εξελιχθούν, είναι πιθανό να εκληφθεί ως αδιαφορία γι' αυτό καλό θα ήταν να μοιραστείς μαζί του τις σκέψεις και τις ανησυχίες σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είναι πολύ πιθανό κάποιος συνάδελφός σου να το «παίζει» αρχηγός σε ένα καινούργιο εγχείρημα που θα προκύψει και να δημιουργηθούν δυσάρεστες καταστάσεις μεταξύ σας. Αντί να εκνευριστείς ή να τσακωθείς, είναι προτιμότερο να κάνεις υπομονή αλλά και να προετοιμαστείς γιατί εξ αιτίας της αυταρχικής συμπεριφοράς του θα υπάρξουν αρκετά εμπόδια.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το μήνα θα αναγκαστείς να κάνεις έναν απολογισμό για να δεις αν οι κόποι κι οι προσπάθειές σου ανταμείβονται. Αν καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι βγαίνεις χαμένος/η, ψάξε να βρεις τη ρίζα του προβλήματος, μην αγνοείς όμως και τις δυνατότητες που σου δίνονται που ενδεχομένως να είναι μικρές για θεαματικές αλλαγές.

ΒΟΥΒΑΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η εμπιστοσύνη σου θα κλονιστεί και ενδεχομένως να προκληθεί και ένταση στη σχέση σου με κάποιον/α που σου κρύβει γεγονότα ή πληροφορίες. Ηρέμησε και αξιολόγησε τα πράγματα μήπως είναι δικό σου λάθος ή έκανες κάτι που μπορεί να προκάλεσε αυτή την κατάσταση, χωρίς να το συνειδητοποιήσεις. Πάντως θα λάβεις σύντομα απαντήσεις και τα πράγματα θα φτιάξουν μετά από μια διεξοδική συζήτηση.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Αυτό το μήνα θα αναρωτιέσαι συχνά αν έκανες σωστή επιλογή με το να δεσμευτείς. Ενδεχομένως να περνάς κάποια περίοδο μελαγχολίας και η εμπιστοσύνη στο σύντροφό σου να έχει χαθεί. Επειδή η συναισθηματική σου πίεση θα αυξηθεί σταδιακά και ασυνείδητα, πρόσεξε μην φτάσεις στην ρήξη. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν θέλεις να μπεις σε μια διαδικασία σχέσης γιατί αφ' ενός θα πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα και αφ' ετέρου τον τελευταίο καιρό βαριέσαι εύκολα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι αποφάσεις που πρέπει να παρθούν φαίνονται επείγουσες, αλλά προτεραιότητά σου είναι να οχυρωθείς για να αντιμετωπίσεις διάφορες δύσκολες καταστάσεις. Οργανώσου και δώσε σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Μόλις οι άλλοι αντιληφθούν ότι παρακολουθείς και καταγράφεις τα πάντα, τότε θα πάρουν σοβαρά υπόψη τους τις προειδοποιήσεις σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν καλείσαι να πάρεις μια απόφαση που αφορά στα οικονομικά σου, ερεύνησε το κατά πόσο το άτομο που σου έχει κάνει την πρόταση είναι αξιόπιστο. Αυτό το μήνα πάντως θα αυξηθούν οι προσωπικές σου ανάγκες και κατ' επέκταση τα έξοδά σου.

ΤΙΓΡΗ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα ενοχληθείς τόσο από τις απαιτήσεις μιας κατάστασης όσο και από ένα πρόσωπο που ίσως εμπλέκεται. Δικαίως βέβαια, αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες, μια αδικαιολόγητη απροσεξία στη συμπεριφορά σου θα μπορούσε να σου κοστίσει ακριβά, από το να χάσεις μια φιλία, την εμπιστοσύνη ή ακόμα να σου προκαλέσει συναισθηματική αστάθεια γι' αυτό οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός/η στο πώς θα το χειριστείς.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Είναι η κατάλληλη περίοδος να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τη ζωή και ερωτικά σου είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι. Μπορεί το «μοντέλο» βάσει του οποίου λειτουργούσες να μην σου κάνει πια και να πρέπει να αλλάξεις τα δεδομένα. Για να ηρεμήσεις χρειάζεται να πεις «αντίο» σε ό, τι δε σου προσφέρει τίποτα πλέον, να αφήσεις το παρελθόν και να κοιτάξεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα σχέδιό σου ήταν λαμπρό, αλλά, επειδή τα πράγματα εξελίσσονται γρήγορα, ίσως πρέπει κι αυτό να αλλάξει. Αν δεν υπήρχαν εξωτερικές παρεμβάσεις ενδεχομένως να μπορούσε να λειτουργήσει. Εφ' όσον όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο ομαλά, ξεκίνα από την αρχή με ένα καινούργιο κι εντελώς αντισυμβατικό που δεν είχες σκεφτεί πριν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι επιλογές σου για αύξηση χρημάτων είναι περιορισμένες αλλά οι ιδέες κάποιων γνωστών, φίλων ή συναδέλφων σου ίσως αποδειχθούν χρήσιμες. Μπορεί να μην σου αποφέρουν πολλά αλλά προσωρινά θα σε ανακουφίσουν.

ΛΑΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα θα γίνεις λίγο σκληρός/η με ορισμένα δικά σου άτομα καθώς θα διαπιστώσεις ότι ενώ σε απασχολούσαν με τα δικά τους θέματα όλο το προηγούμενο διάστημα, τελικά δεν ακολούθησαν κάποια πρόταση ή συμβουλή σου και έκαναν του κεφαλιού τους. Είναι η καλύτερη επιλογή για σένα, ακόμα κι αν παρεξηγηθούν, αφού τους έχεις δώσει αρκετές ευκαιρίες και τους είχες προειδοποιήσει αλλά σε αγνόησαν.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Το να υιοθετήσεις μια «στενόμυαλη» στάση σίγουρα δεν μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σου όσον αφορά στη σχέση σου, εκτός κι αν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Σκέψου ότι με μια τέτοια συμπεριφορά ενδεχομένως τα πράγματα να γίνουν χειρότερα. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να κολακευτείς από τα κομπλιμέντα ενός ατόμου αλλά θα διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Για αρκετό καιρό τώρα, πάνω που καταφέρνεις να αντιμετωπίσεις μια περίπλοκη κατάσταση, κάποια άλλη πετάγεται μπροστά σου και το ίδιο θα συμβεί κι αυτό το μήνα. Θα μπορούσες να βρεις ένα τρόπο βέβαια να καθυστερήσεις την εξέλιξή της αλλά σίγουρα δεν γίνεται να την εξαφανίσεις. Εξερεύνησε τις επιλογές σου και πάρε περισσότερο χρόνο για να αποφασίσεις, αντί να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μια νέα δουλειά, εγχείρημα ή σχέδιο σε έχει συναρπάσει αλλά αν, μέσα στον ενθουσιασμό σου, παρακάμψεις ορισμένες «ασήμαντες» λεπτομέρειες, μπορεί αργότερα να το μετανιώσεις γιατί αποτελούν τμήμα της βάσης σου. Εάν το «οικοδόμημά» σου είναι ασταθές, σύντομα θα συναντήσεις οικονομικά προβλήματα.

ΔΡΑΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το να έχεις ανθρώπους στη ζωή σου που σε εξιτάρουν και δραστηριότητες που σε ανεβάζουν μπορεί να είναι φανταστικό, όμως, ίσως έχεις λίγο χρόνο για να τα απολαύσεις, αν παρασύρεσαι από τα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν. Η πρόκλησή σου αυτό το μήνα είναι, επομένως, να αναδιοργανώσεις το πρόγραμμά σου και να χωρέσεις διάφορα πράγματα στη ζωή σου. Κάνε ό, τι πρέπει και βάλε προτεραιότητες ανάλογα με το πόσο σημαντικά είναι τα θέματα που έχεις να αντιμετωπίσεις, έτσι δε θα αναλώνεσαι στα μικρά.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Το να επανακτήσεις ή να διατηρήσεις τη σωστή επικοινωνία στη σχέση σου είναι πολύ σημαντικό. Γι' αυτό, πήγαινε κάποια βήματα πίσω για να ανακαλύψεις πότε και γιατί άρχισαν τα πράγματα να επιδεινώνονται και θα βρεις τι χρειάζεται να κάνεις τώρα. Η πιθανότητα μιας γνωριμίας, αν είσαι ελεύθερος/η σε ένα ταξίδι είναι μεγάλη, αλλά η απόσταση δε θα βοηθήσει να συνεχιστεί το ειδύλλιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Διερεύνησε σε βάθος κάθε ιδέα, θεωρία ή προσφορά που φαίνεται ασυνήθιστη, περίεργη ή ακόμα κι εξωπραγματική και μη βιαστείς να απορρίψεις τίποτα γιατί δεν ξέρεις ποτέ που μπορεί να σε οδηγήσει. Τα πράγματα προχωρούν με τέτοιο ρυθμό που συχνά θα δυσκολεύεσαι να συμβαδίσεις. Ως εκ τούτου, πριν καταλήξεις σε μια επιλογή που δείχνει ιδανική, θα χρειαστεί να κάνεις μια παύση και να ηρεμήσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν θεωρείς τίποτα δεδομένο στα οικονομικά σου κι αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις συγκεκριμένες αποφάσεις. Χρησιμοποίησε το ένστικτο και την εμπειρία σου κι εφ' όσον έχεις σαν μότο σου το «τίποτα δε χαρίζεται» θα καταφέρεις να μειώσεις τους κινδύνους κατά το ήμισυ.

ΦΙΔΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Που και που σου πρέπει να απολαμβάνεις ποιοτικό χρόνο και να χαλαρώνεις με τα πιο κοντινά σου πρόσωπα. Αυτό το μήνα το χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ. Σύντομα θα διαπιστώσεις ότι δεν ξέρουν καθόλου τι κάνεις, τι νιώθεις ή τι σκέφτεσαι κι αυτό δεν είναι καθόλου όμορφο. Αλλά, ο κύριος λόγος για να μοιράζεσαι μαζί τους στιγμές είναι καθαρά για να μπορείς να λαμβάνεις ευχαρίστηση και να είσαι ευτυχισμένος/η, που είναι αξία ανεκτίμητη.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Βρίσκεσαι σε μια άσχημη φάση στη σχέση σου. Από τη μία πλευρά, έχεις έντονα αισθήματα για το ταίρι σου, από την άλλη, αντιλαμβάνεσαι ότι οι αλλαγές που κάποτε φοβόσουν δεν είναι μόνο επίκαιρες αλλά και αναπόφευκτες. Υπό αυτές τις συνθήκες, θα ήταν πιο εύκολο να αποδεχθείς τις συνέπειες. Δεδομένου ότι κανένα ανθρώπινο ον δεν γεννιέται τέλειο, ίσως πρέπει να συγχωρήσεις και να ξεχάσεις ό, τι σε πλήγωσε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είναι πολύ σημαντικό να πεις «όχι» σε μια ιδέα ή προσφορά που θεωρείς ότι πραγματικά δεν αξίζει να ασχοληθείς καθόλου. Ωστόσο, με την ίδια λογική, οφείλεις να εξερευνήσεις κάποια πράγματα που θα εμφανιστούν μπροστά σου. Αυτό που δε σου φαίνεται πολλά υποσχόμενο για την καριέρα, την επιχείρηση ή την εξέλιξή σου, αν το εξετάσεις καλύτερα ίσως αποδειχθεί αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Ως εκ τούτου, μην απορρίψεις ή διαγράψεις τίποτα, χωρίς δεύτερη σκέψη και αξιολόγησή του.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η έκβαση των γεγονότων θα σε αναγκάσει να επανεξετάσεις ή να θεωρήσεις ορισμένες συμφωνίες ή προτάσεις. Όχι ότι θα ευθύνονται τα άτομα με τα οποία έδωσες τα χέρια, αλλά θα χρειαστεί να γίνεις πιο δημιουργικός/η στην εξεύρεση άλλων τρόπων για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΑΛΟΓΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Χωρίς αμφιβολία πρέπει να αφήσεις πίσω σου ορισμένα πράγματα του παρελθόντος, το ίδιο και τις ανησυχίες σου ότι κάποιες αλλαγές γίνονται ενδεχομένως πολύ πρόωρα. Αν δεν πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις έγκαιρα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αναγκαστείς να το κάνεις και όχι απαραίτητα όπως θα προτιμούσες. Το να αλλάξεις άποψη είναι ένα πράγμα, αλλά το να αλλάξεις τελείως μυαλά σχετικά με τις καταστάσεις και τα γεγονότα τα οποία θα αντιμετωπίσεις, είναι τελείως διαφορετικό και πιο δύσκολο κι αυτό θα το μάθεις στην πορεία.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου αρέσει πολύ αλλά θα ανακαλύψεις στην πορεία ότι γενικά παίζει το μάτι του κι αυτό θα σε στενοχωρήσει. Αν είσαι σε σχέση και συμβαίνει το ίδιο με το ταίρι σου, αντί να αγανακτήσεις, πρέπει να ψάξεις και να βρεις γιατί φτάσατε σε αυτό το σημείο. Βρίσκοντας τη σωστή απάντηση ή θα προσπαθήσεις να το αντιμετωπίσεις ή θα το λήξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ορισμένες συμβουλές έμπιστών σου προσώπων θα αποδειχτούν πολύτιμες. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των ραγδαίων αλλαγών, το να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου είναι ακόμη πιο σημαντικό. Όταν είσαι υπό πίεση ή αμφιβολία, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναζητήσεις γνώμες ή εμπνεύσεις των άλλων, μόνο και μόνο για να βεβαιωθείς ότι δεν έχεις βγει από την πορεία σου εξ αιτίας των δύσκολων περιστάσεων. Το ομαδικό πνεύμα πρέπει να επικρατήσει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάποια άτομα, ενδεχομένως και πολύ δικά σου, θα αμφισβητήσουν την οικονομική σου πολιτική και θα διαφωνήσουν μαζί σου. Αλλά αν και θα είναι δύσκολο, κάνε ό, τι νομίζεις και ξέρεις καλύτερα και θα κριθείς από τα αποτελέσματα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Είναι καιρός να εξετάσεις τη ζωή σου και με τι είσαι ευχαριστημένος/η με όσο και με τι δεν είσαι. Και εξίσου, είναι καιρός να δεις τι κερδίζεις από τις προσπάθειές σου, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σου. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής αλλά εδώ δε μιλάμε για απλή ανακατάταξη αλλά υιοθεσία μιας τελείως διαφορετικής προσέγγισης. Μόλις ξεκινήσεις, ένας νέος κόσμος επιλογών θα ανοίξει μπροστά σου, πιο κερδοφόρος και συναρπαστικός.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Θα αναστατωθείς, αν ανακαλύψεις ένα ψέμα που σου έχει πει εσκεμμένα ο σύντροφός σου και θα κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου. Προφανώς και θα θελήσεις να μάθεις τους λόγους αλλά όποια κι αν είναι η απάντησή του, χρειάζεται να τη χειριστείς με πολύ προσοχή κι αντί να θυμώσεις, να κατανοήσεις τη συμπεριφορά και τους αιτίες για τις οποίες το έκανε. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα επιμείνεις σε πράξεις και δε θα αρκεστείς στα όμορφα λόγια, για να πειστείς για τα αισθήματα ενός ατόμου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην ανησυχείς άσκοπα για ασήμαντα ζητήματα που πραγματικά δεν σε αφορούν προσωπικά. Το να φορτώνεσαι βάρη που δεν προκλήθηκαν από σένα και να κατηγορείς μετά τους άλλους, δεν πρόκειται να σε βοηθήσει, όπως επίσης και το να προσδοκάς μαγικές λύσεις στα προβλήματά σου. Για να μπορέσεις να τα ξεπεράσεις χρειάζεσαι αποφασιστικότητα και να έχεις πλήρη επίγνωση των ριζών τους. Προσπάθησε να μην προβείς σε βιαστικές κρίσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο έλεγχος εξόδων είναι η λύση που ψάχνεις για την επίτευξη μιας σταθερής οικονομικής κατάστασης, η οποία απαιτείται παντού, είτε στη δουλειά σου, είτε την προσωπική σου βελτίωση, το σπίτι ή την κάλυψη των αναγκών σου.

ΠΙΘΗΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Πρέπει να μεριμνήσεις για την υγεία σου αυτό το μήνα και, ακόμα κι αν το πρόγραμμά σου είναι πολύ επιβαρημένο, οφείλεις να κάνεις τις απαραίτητες εξετάσεις. Χωρίς σωματική και ψυχική υγεία, δεν θα είσαι σε θέση να συνεχίσεις τις δουλειές σου ή τελέσεις τα καθήκοντά σου αποτελεσματικά. Το ανθρώπινο σώμα είναι σχετικά εύθραυστο ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να έχεις μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή, να αθλείσαι, να κοιμάσαι περισσότερες ώρες κι όποτε είναι δυνατόν, να χαλαρώνεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως ο έρωτάς σου για ένα άτομο να σε καταπονήσει και σωματικά, αφού δε θα τρως και δε θα μπορείς να κοιμηθείς. Αν είσαι σε σχέση, θυμήσου ότι χρειάζεται να περνάς ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σου, κάνοντας διάφορα πράγματα μαζί του και μην τον παραμελείς επειδή είσαι πολυάσχολος/η. Μπορεί να έχει πολύ κατανόηση και να σε υποστηρίζει όλο αυτό το διάστημα, αλλά μην πιέζεις την τύχη σου περισσότερο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η πορεία μπροστά σου είναι ξεκάθαρη και μπορείς να δεις ποια είναι τα εμπόδια που ίσως συναντήσεις κατά μήκος της. Γνωρίζοντάς τα, έχεις μεν την εικόνα, αλλά η εξεύρεση λύσης απαιτεί επιδεξιότητα και εμπειρία. Δεν έχει σημασία πόσο απλά ή δύσκολα είναι, πάρε το χρόνο σου να εξετάσεις τις διάφορες επιλογές που είναι διαθέσιμες και στάθμισε τα υπέρ και τα κατά. Μόλις αποφασίσεις ποια απ' όλες είναι η κατάλληλη, κόλλησε εκεί και μην επηρεαστείς από τη γνώμη τρίτων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είσαι αρκετά ικανοποιημένος/η με την οικονομική σου κατάσταση αυτή τη στιγμή. Αν μάλιστα έχεις σταθερό εισόδημα, θα είσαι πολύ γενναιόδωρος/η, κάνοντας κάποιες αγορές ή έξοδα για τα μέλη της οικογένειάς σου. Αν είσαι συνετός/η πάντως, δε θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Σε κρίσιμες στιγμές το να πεις ορθά-κοφτά «όχι» σε ορισμένα άτομα είναι σχεδόν αδύνατο αλλά πρέπει και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα γιατί θα κάνουν ό, τι μπορούν να βολευτούν και θα κοιτάξουν το συμφέροντους. Και από τη στιγμή που το πετύχουν, δεν θα είναι εύκολο να συμμαζέψεις τα πράγματα. Έχεις λοιπόν μια δύσκολη κατάσταση να αντιμετωπίσεις και γρήγορα. Δεν έχει σημασία ποια θα είναι η απόφαση ή οι ενέργειές σου. Το σίγουρο είναι ότι ακόμα κι να έχεις τη σύμφωνη γνώμη και κινείσαι προς όφελος της πλειοψηφίας, κάποιος/α θα βρεθεί να διαφωνήσει.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Η λέξη «έρωτας», πέρα από την επιθυμία και το σκίρτημα της καρδιάς, για σένα περιλαμβάνει υψηλά ιδανικά, στόχους και πολύ ρομαντισμό. Οι πρόσφατες θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σου, σε έχουν πάει σε ένα νέο επίπεδο και πετάς από τη χαρά σου. Η βελτίωση θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, αλλάζοντας τελείως τη ζωή σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αισθάνεσαι απογοητευμένος/η ή κουρασμένος/η από την ρουτίνα και σίγουρα δεν είσαι ο/η μόνος/η. Στην απαιτητική εποχή μας και ιδιαίτερα αν υπόκεισαι σε αυξανόμενη πίεση στην εργασία ή στις προσδοκίες από τους άλλους, δεν είναι εύκολο να ισορροπήσεις ή να ανταποκριθείς. Ακόμα κι αν είναι δύσκολες ή δυσνόητες οι καταστάσεις που αντιμετωπίζεις, πάρε μια βαθιά ανάσα, ηρέμησε, επαναξιολόγησε τη θέση σου και σκέψου το χειρότερο και καλύτερο που θα μπορούσε να σου τύχει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν είσαι μισθωτός/η, είναι πιθανό να αυξήσεις τα έσοδά σου αυτόν τον μήνα, το ίδιο κι αν έχεις εμπορικό μαγαζί ή με είδη σπιτιού, λιανικής πώλησης ή τυχερά παιχνίδια. Απλά πρόσεξε τον έντονο ανταγωνισμό. Πρέπει να είσαι σε εγρήγορση και να αναζητάς πάντα νέες προκλητικές ιδέες για να κρατηθείς ψηλά. Επίσης μπορεί να πάρεις ένα μπόνους ή επιπλέον χρήματα από υπερωρίες.

ΣΚΥΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η ζωή σε καθημερινή βάση προχωρά μπροστά και δεν πρέπει να σταματήσεις ξαφνικά την εξελικτική της διαδικασία, εξ αιτίας της απογοήτευσής σου ή του αισθήματος αβεβαιότητας για το μέλλον. Δεν έχει σημασία ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, είτε θετικό είτε αρνητικό. Πάρε τα πράγματα αργά, κάνοντας ένα βήμα τη φορά κι αν κάποιος δίπλα σου δεν μπορέσει να σε προλάβει, άσε τον πίσω. Είναι σημαντικό να κατανοήσει ο οποιοσδήποτε δικός σου άνθρωπος ότι η κατάσταση είναι ζωτικής σημασίας. Οπότε, μην επηρεαστείς και σκεφτείς να εγκαταλείψεις στα μισά αλλά με ελπίδα να συνεχίσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Ο μήνας σε ωθεί να σκεφτείς καλά και να ξεκαθαρίσεις παλιές καταστάσεις του παρελθόντος στη σχέση σου. Σε όποιο στοιχείο κι αν ανήκεις, είναι σημαντικό να βάλεις τον εαυτό σου πάνω απ' όλους κι όλα και μη σπαταλήσεις άσκοπα το χρόνο σου, προσπαθώντας να κάνεις το ταίρι σου να σε καταλάβει γιατί τώρα περνάς μια περίοδο αλλαγών. Αν είσαι ελεύθερος/η και πιέζεσαι από ένα άτομο, πρέπει να είναι απολύτως σαφές μέσα σου ότι πας να μπλέξεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, γι' αυτό οποιαδήποτε δέσμευση πρέπει να την αντιμετωπίσεις πολύ σοβαρά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αυτό το μήνα σε απασχολούν είτε πολύπλοκες και δύσκολες καταστάσεις είτε πρόσωπα που είναι απαράδεκτα αλλά δείχνεις αποφασισμένος/η να μην εγκαταλείψεις τα σχέδιά σου που θεωρείς σημαντικά. Αν και δεν είσαι συνήθως απρόθυμος/η να συζητήσεις εναλλακτικές, επειδή θα έχεις να κάνεις με ένα ζήτημα ή κάποιο συγκεκριμένο άτομο, ενδεχομένως να παθιαστείς τόσο που να φτάσεις σε σημείο παραλογισμού. Καλύτερα να κρατήσεις πάντως αποστάσεις και να αντισταθείς στον πειρασμό να ανοίξεις πόλεμο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάποια θέματα σπιτιού, οικογένειας ή περιουσιακά θα σε απασχολήσουν πολύ και ενδεχομένως να τραβήξουν αρκετά και άκρη να μην βγάλεις. Γι' αυτό καλό θα είναι να βάλεις προτεραιότητες, προκειμένου να μην παραμελήσεις άλλες ανάγκες πιο επιτακτικές.

ΧΟΙΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η ζωή όσο όμορφη είναι, άλλο τόσο μπορεί να γίνει κατά καιρούς δύσκολη, σκληρή και προκλητική. Όταν αισθάνεσαι πεσμένος/η, χωρίς διάθεση για το οτιδήποτε, κάνε ένα διάλειμμα από τις συνήθεις καθημερινές εργασίες σου, προκειμένου να αφήσεις το σώμα σου να ξεκουραστεί και να αναζωογονήσεις το πνεύμα σου. Το συναισθηματικό στρες θα μπορούσε επίσης να σου προκαλέσει διάφορα προβλήματα, χωρίς να το συνειδητοποιήσεις. Ένα ταξίδι, μια μίνι απόδραση ή μια βόλτα στην ύπαιθρο θα σου κάνει καλό.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Δεν είναι ότι λες ψέματα στον εαυτό σου ή το σύντροφό σου για τα συναισθήματά σου αλλά ότι λες μισές αλήθειες. Ίσως θέλεις να αποφύγεις τα περιττά δράματα αλλά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα αναγκαστείς αυτό το μήνα να εκφράσεις αυτά που πραγματικά νιώθεις, εξ αιτίας ενός γεγονότος που θα προκύψει. Έχοντας όμως ξεκαθαρίσει την κατάσταση κι εσύ θα νιώσεις πιο απελευθερωμένος/η. Αν είσαι μόνος/η θα έχεις κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις ή γνωριμίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είσαι πολύ παρατηρητικός/η κι έτσι μπορείς να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω από τα λόγια ή τις πράξεις κάποιων και να εξομαλύνεις διπλωματικά ενοχλητικές καταστάσεις. Αυτό το μήνα όμως δεν είναι συνετό να κινηθείς έτσι. Μπορεί να προκληθεί αναστάτωση με κάποια θέματα που θα έρθουν στην επιφάνεια και η ελπίδα το να επιλυθούν οριστικά να απομακρυνθεί, όμως το να τεθούν επί τάπητος και να συζητηθούν ανοιχτά αλλά και εμφανιστούν εναλλακτικές ίσως βοηθήσει αρκετά, ώστε να αντιληφθούν όλοι πλέον το μέγεθος της κατάστασης.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εστιάσου σε ό, τι σε ιντριγκάρει και μην υποτιμάς τις ικανότητές σου. Μόλις αρχίσεις να ερευνάς προς τη σωστή κατεύθυνση, το να τα παρατήσεις δείχνει απίθανο. Η πρόκληση είναι δύσκολη και με εμπόδια ωστόσο, μην αποθαρρύνεσαι, ακόμα κι αν είναι εσκεμμένα για να σε αποτρέψουν από την επιτυχία. Έχεις ισχυρή αποφασιστικότητα και μπορείς να τα ξεπεράσεις.

Διάβασε επίσης:

- Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

- Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

- Ποιο είναι το κινέζικο ζώδιο σου;

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

*Για να διαβάσεις τα ερωτικά των ζωδίων της Κινέζικης Αστρολογίας πάτησε εδώ

*Για να διαβάσεις για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πάτησε εδώ

*Βρες εδώ τα πάντα για τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved