Νέα Σελήνη και Πανσέληνος Οκτωβρίου: Οι εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο

Η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος και οι επιδράσεις τους στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο

Νέα Σελήνη και Πανσέληνος Οκτωβρίου: Οι εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο

«Πέρα απ' αυτό τον τόπο της οργής και των δακρύων
κι απ' τη βαριά του σκιά
ακόμα κι απ' την απειλή του χρόνου
είμαι και θα παραμείνω ατρόμητος
εγώ είμαι ο κυρίαρχος της μοίρας μου
εγώ είμαι ο καπετάνιος της ψυχής μου.»

William Ernest Henley-ποίημα Invictus

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλώς ήρθατε στα Σεληνιακά φαινόμενα του μηνός Οκτωβρίου.


Κατά την διάρκεια του δέκατου μήνα του 2015 πολλά πράγματα θα δούμε πως θα αλλάξουν άρδην, αφού πλέον θα είναι πασιφανές πως σε παγκόσμιο επίπεδο μπαίνουμε σε μια περίοδο οικονομικού και γεωπολιτικού μπρα-ντε-φερ.

Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 13/10 στην 19η μοίρα του Ζυγού με τον Ουρανό να εμπλέκεται με όψη αντίθεσης και μάλιστα ιδιαίτερα «στενή». Η 19η μοίρα είναι, για τους πιο «μυημένους» στην Αστρολογία, η απόλυτη πτώση του Ηλίου και αυτό σηματοδοτεί αρκετά επικίνδυνες καταστάσεις. Ο Ήλιος (*ΕΓΩ) είναι στην χειρότερη θέση και αυτό σηματοδοτεί καταστάσεις όπου θα πέσουν οι μάσκες και θα βγει το χειρότερο «Εγώ», λειτουργώντας σε πολλές περιπτώσεις κατά το Μακιαβελικό πρότυπο «διαίρει και βασίλευε» και «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 27/10 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στην 3η μοίρα επάνω σε «κλείδα» και «αντικλείδα» αντίστοιχα, γεγονός που θα φέρει πολλές ανατροπές στα χρηματιστήρια ανά την Υφήλιο.

Μια πρώτη εκτίμηση - Γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο

Η Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα σε μοίρα με ιδιότητες Ζυγού, γεγονός που προεικονίζει μια κατάσταση όπου κάποιοι θα κληθούν είτε από την «μοίρα» είτε από την «τρέλα» τους να κάνουν την «βρώμικη» δουλειά σε σχέσεις, συμμαχίες, ενώσεις, συμφωνίες, συμβόλαια όπως και σε εχθρούς ή αντίπαλους. Ζητήματα με τους χώρους της απονομής της Δικαιοσύνης θα απασχολήσουν και ίσως υπάρξουν σκάνδαλα με μη κερδοσκοπικές εταιρίες (ΜΚΟ). Πιθανή αναστάτωση με γεγονότα που αφορούν πρόσωπα ή τον χώρο της ομορφιάς.

Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 3η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού και θα φέρει στην επιφάνεια σοβαρά χρηματιστηριακά προβλήματα και «αρρυθμίες» στην αγορά, το εμπόριο και την οικονομία. Ακόμη, θα απασχολήσουν ραγδαίες εξελίξεις ή γεγονότα, ατυχήματα και δυσάρεστες καταστάσεις σε χώρους εκπαίδευσης (σχολεία) αλλά και σε Μέσα Μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς (ιδιαίτερα σε μέσα σταθερής τροχιάς).

Η Νέα Σελήνη και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Θεριὰ οἱ ἀνθρώποι, δὲ μποροῦν τὸ φῶς νὰ τὸ σηκώσουν! Δὲν εἶν᾿ ἀλήθεια πιὸ χρυσὴ σὰν τὴν ἀλήθεια τῆς σιωπῆς. Χίλιες φορὲς νὰ γεννηθεῖς, τόσες θὰ σὲ σταυρώσουν!» Κώστας Βάρναλης.

Η Νέα Σελήνη όσον αφορά στην επιρροή της στη χώρα μας έχει να μας διδάξει πολλά αφού θα βγάλει στην επιφάνεια πολλές παθογένειες ενώ θα αναδείξει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο την «Αχίλλειο πτέρνα» των αντιπάλων μας.

Κοιτώντας τον αυτοτελή αστρολογικό χάρτη της Νέας Σελήνης με συντεταγμένες Αθήνας, διαπιστώνουμε προβλήματα από σκέψεις, έγγραφα ή συζητήσεις που δεν θέλουν κάποιοι να φανερώσουν. Πολύ πιθανόν να υπάρξει κάποιο σκάνδαλο υπεξαίρεσης που αν και η ενέργεια θα είναι παρελθοντική, θα καταφέρει να αναδείξει την σαθρή δόμηση του συστήματος αφού το άτομο ίσως να είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Παράλληλα, διαφαίνεται ότι η χώρα βρίσκεται εν μέσω μιας νεφελώδους κατάστασης και ενδεχομένως υποσχέσεις τρίτων προς εμάς να μην τηρηθούν. Αλλαγές σε ζητήματα εκπαίδευσης αλλά και μια «μάχη» θα προκύψει σχετικά με τις αλλαγές των όρων μιας συμφωνίας.

Συγκρίνοντας τον αστρολογικό χάρτη της Νέας Σελήνης με αυτόν της Ελλάδας (*Μεταπολίτευση) το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλά για μια κατάσταση με κύριο γνώρισμα την άσκηση πίεσης προς την χώρα μας και ένα, σταδιακά, ενορχηστρωμένο αποτράβηγμα.

Το Μεσουράνημα υποδεικνύει ότι συγχρόνως θα είναι μια περίοδος που θα μπαίνουν οι βάσεις και θα διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη. Επίσης, δείχνει κατά κάποιο τρόπον τη θέληση της κυβέρνησης να το «πάει στ' άκρα». Πολλά πράγματα, λυπάμαι που το λέω, αυτόν τον μήνα δεν θα θυμίζουν... δημοκρατία.

Στην σύγκριση του αστρολογικού χάρτη της Νέας Σελήνης με το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδας ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης υποδεικνύει προβλήματα αναφορικά με τεχνικά μέσα αλλά και ασέβεια από ανθρώπους είτε με παραβατική ή προβληματική συμπεριφορά είτε αλλοεθνείς.
Το Μεσουράνημα της Νέας Σελήνης ως προς το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδας μιλά για μια ευνοϊκή μεταστροφή της τύχης μέσα από την εξωτερική πολιτική και την σύναψη συμμαχιών. Ακόμα, διαφαίνεται ότι η Ελλάδα θα δείξει τα «δόντια» της.

Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης της Νέας Σελήνης ως προς το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδας συναντά, μεταξύ των άλλων, τους άξονες Βόρειου Δεσμού/Άδμητου και Μηδενικής Κριού/ Ουρανού που προεικονίζουν ένα τέλος και μια μεγάλη κατακραυγή για άτομο της πολίτικης σκηνής που ενδεχομένως οδηγηθεί σε παραίτηση.

Η Πανσέληνος και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Μπροστά στην καταστροφή ενός κράτους, κατά γενική ομολογία, προηγείται εκφυλισμός των τρόπων και περιφρόνηση της θρησκείας» Σουίφτ

Η Πανσέληνος αυτή θα βγάλει γεγονότα τα οποία θα αναπυροδοτηθούν και ενδεχομένως επιλυθούν την διετία 2018-2019, όταν ο Ουρανός βρεθεί στην3η μοίρα του Ταύρου. Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 3ο 44' στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού επάνω στην κλείδα του πλούτου και την αντικλείδα του τοκογλύφου.
Εξετάζοντας τον αυτοτελή αστρολογικό χάρτη της Πανσελήνου διαπιστώνουμε πως θα υπάρξουν προβλήματα με τις καιρικές συνθήκες σε κάποιες περιοχές, χωρίς να μπορεί κάποιος να αποκλείσει άλλης μορφής φυσικά φαινόμενα (*πχ σεισμός). Επιπλέον, ο Ωροσκόπος της σηματοδοτεί μια αυστηρή προειδοποίηση από πλευράς της κυβέρνησης προς τα ΜΜΕ και μας προϊδεάζει για μια σύλληψη η οποία θα συζητηθεί.

Συγκρίνοντας τον αστρολογικό χάρτη της Πανσελήνου με το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδας προκύπτει μια συνεδρίαση, προκειμένου να αποφευχθεί μια έκτακτη κατάσταση ή ένας κίνδυνος. Έριδες και φιλονικίες θα ανακύψουν σε πολιτικό επίπεδο ενώ θα υπάρξει ένας γενικευμένος πόλεμος λάσπης στην πολιτική σκηνή. Ακόμα, όπως παραπάνω στην ανάλυση της Πανσελήνου ως αυτοτελούς ωροσκόπιου, έτσι και στη σύγκριση της με τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας προκύπτουν κλιματολογικές συνθήκες που δημιουργούν προβλήματα.

Επιπρόσθετα, ο αστρολογικός χάρτης της Πανσελήνου συγκρινόμενος με τον προοδευμένο ωροσκόπιο της χώρας μας προϊδεάζει για νέες επαφές σε πολιτικό επίπεδο που θα φέρουν στην χώρα μας νέες συμμαχίες ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια παραίτηση στην πολιτική ζωή του τόπου. Τέλος, είτε τυμβωρυχία είτε απαγωγή ή δολοφονία γνωστού προσώπου πιθανόν να απασχολήσει την κοινή γνώμη.

Αυτά ήταν τα Σεληνιακά φαινόμενα που θα λάβουν χώρα περίπου δύο μήνες πριν ρίξει αυλαία το 2015 και των οποίων η επιρροή υποδεικνύει γεγονότα που θα κορυφωθούν και θα επιλυθούν κατά την διετία 2018-2020, όταν ο διελαύνων Ουρανός θα διανύει τις πρώτες μοίρες του Ταύρου.

Διάβασε επίσης: Νέα Σελήνη Οκτωβρίου στον Ζυγό - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved