Νέα Σελήνη Οκτωβρίου στον Ζυγό - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Οι δυνατοί χαρακτήρες δημιουργούνται από την αλλαγή, οι αδύναμοι από τη σταθερότητα

Νέα Σελήνη Οκτωβρίου στον Ζυγό - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;


Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 13/10 στις 3.05 μετά τα μεσάνυχτα στην 20η μοίρα του Ζυγού με ωροσκόπο στην 24'42 του Λέοντα.
Κυριότερο χαρακτηριστικό της είναι το Ταυ τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου και της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα.

Η εκρηκτική παρόρμηση που δημιουργεί αυτή η όψη από τη μία εκτοξεύει την επιθυμία να κάνουμε μια νέα αρχή σε όλους τους τομείς που μας απασχολούν, από την άλλη είναι δύσκολο να διαχειριστούμε τη δυναμική της, καθώς στο ζώδιο του Ζυγού που συντελείται η Νέα Σελήνη, το ζητούμενο είναι η αρμονία.
Οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες αλλά θα είναι και λυτρωτικές με μεγάλη δόση δικαιοσύνης.

Επιζητάμε αλλαγές και πασχίζουμε για να καταφέρουμε αυτό που έχουμε βάλει στο μυαλό μας έχοντας την πεποίθηση πως δεν αδικούμε κανέναν.
Οι πολλές όψεις που τη συνοδεύουν λειτουργούν άλλοτε παραπλανητικά άλλοτε ευεργετικά, ανάλογα με το πώς θα ελιχθούμε και σύμφωνα πάντα με τον προσωπικό χάρτη του καθενός.

Επηρεάζονται περισσότερο Ζυγοί γεννημένοι από 10 έως 16/10, Κριοί γεννημένοι από 6 έως 12/4, Καρκίνοι γεννημένοι από 8 έως 14/7 και Αιγόκεροι γεννημένοι από 7 έως 13/1.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Αιφνιδιάζεις τους πάντες, ανακοινώνοντας αποφάσεις που αλλάζουν εντελώς τη μέχρι τώρα ροή της καθημερινότητάς σου. Σύντροφοι και συνεργάτες μένουν με ανοιχτό το στόμα από αυτά που ακούν τη στιγμή που εσύ έχεις αξιολογήσει τις καταστάσεις αδιαπραγμάτευτα. Αυτή η Νέα Σελήνη σου υπόσχεται αλλαγές που θα κάνουν τη ζωή σου πιο ενδιαφέρουσα και πικάντικη. Δράσε όπως μόνο εσύ ξέρεις αλλά φρόντισε να δράσεις χωρίς ξεσπάσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν κάτι σε ενοχλεί στην εμφάνισή σου ή αν νιώθεις το παραμικρό πρόβλημα στην υγεία σου είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείς μαζί τους. Ιδανική περίοδος να αρχίσεις δίαιτα ή διατροφή και να απαλλαγείς από κακές συνήθειες που σε άλλη φάση θα σου φαίνονταν δύσκολο ή ακατόρθωτο. Επιπλέον σου δίνονται ευκαιρίες για δουλειά, αν δεν εργάζεσαι ή αλλαγές στην ήδη υπάρχουσα. Βάλε κάτω τα πράγματα, σκέψου λίγο και μετά συντονίσου με τις ανάγκες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πετάς στα σύννεφα από μια δημιουργική τάση που σε έχει κυριεύσει, ενώ παράλληλα η ερωτική σου ζωή αποκτά ιδιαίτερο νόημα, αυτό δηλαδή που θέλεις εσύ να της δώσεις. Νέες γνωριμίες μέσα από το κοινωνικό και φιλικό σου περιβάλλον φέρνουν καινούργια ενδιαφέροντα στη ζωή σου. Κυνήγησε αυτό που θέλεις χωρίς δισταγμούς αλλά επειδή κινδυνεύεις να το κάνεις επιπόλαια, μην αφήσεις την απερισκεψία να σε απογοητεύσει. Ομόρφυνε τη ζωή σου αλλά μην την σπαταλάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι καλύτερο για σένα από το να σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στο σπίτι σου και γενικότερα το χώρο που ζεις. Ξεσηκώνεσαι, ψωνίζεις, διακοσμείς, αλλάζεις σπίτι ή συγκάτοικο, επιδιορθώνεις, ανακατασκευάζεις ή προετοιμάζεσαι γι' αυτά, ανάλογα με το ποια είναι σε προτεραιότητα. Υπάρχει όμως και ο κίνδυνος να συγκρουστείς με μέλη της οικογένειας. Μην βιάζεσαι και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Ο σκοπός είναι να απολαύσεις τις αλλαγές και όχι να μετανιώσεις για λάθος χειρισμούς.

ΛΕΩΝ

Έχεις κάτι στο μυαλό σου; Σίγουρα ναι και μάλιστα πολλά. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να τα επικοινωνήσεις και μάλιστα με όλες τις πιθανότητες υπέρ σου. Μπορεί να δεχτείς αλλά και να κάνεις αιφνίδιες προτάσεις, ενώ αν πρόκειται να κλείσεις μια συμφωνία, άρχισε τις διαδικασίες τώρα. Σχέσεις με συγγενείς και άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σου σε συμφέρει πάρα πολύ στην παρούσα φάση να αποκατασταθούν, ώστε να μπορέσεις να βασιστείς πάνω τους. Άσε μόνο πίσω σου το ύφος «εγώ τα ξέρω όλα» και γίνει όσο πιο διπλωματικός/η και καταδεκτικός/η μπορείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτι ευχάριστο σε περιμένει στα οικονομικά σου που αν το προσπαθείς καιρό πριν, μπορεί να δεις το θαύμα να συντελείται. Με τον Άρη στο ζώδιό σου και το φλερτάρισμά του με τους Δία και Πλούτωνα, κάθε μεγαλεπήβολο σχέδιο που αφορά σε οικονομικά σχέδια μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Πέραν αυτού όμως, κινήσου μεθοδικά σε ότι αφορά τα έξοδά σου, προγραμματίσου, κάνε περικοπές και προσπάθησε να κατευνάσεις τις πολλές σου επιθυμίες.

ΖΥΓΟΣ

Ακόμα και μέσα στα νεύρα και στο άγχος σου, αισθάνεσαι καλά και κάνεις τη διαφορά με τη χάρη και την ωριμότητα που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Πολύ σημαντική αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου για τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου. Είσαι έτοιμος/η για μεγάλες αλλαγές, αφήνεις πίσω σου το αφελές παιδί και δίνεις σε όλους αυτό που με τη δίκαιη κρίση σου νομίζεις ότι αξίζουν. Κι αν το κάνεις με θυμό, σημασία έχει ότι δεν κάνεις καμία παραχώρηση, πρωτίστως από τον εαυτό σου. Η παλιά σου εικόνα δεν υπάρχει πια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ποτέ κανείς δεν έχασε μένοντας μόνος με τον εαυτό του και αυτό είναι το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης για σένα, με τη σφραγίδα του κυβερνήτη σου Πλούτωνα που συμμετέχει καθοριστικά. Ενδοσκόπηση λοιπόν και περίσκεψη είναι αυτά που πρέπει να προτιμήσεις, ώστε να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στη ζωή σου. Μείνε μακριά από πειρασμούς και κάνε χώρο στο καινούργιο που ετοιμάζεται να έρθει στη ζωή σου. Η αναστάτωση που μπορεί να βιώσεις θα προκαλέσει αλλαγή σελίδας στους μέχρι τώρα προβληματισμούς σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις μια φλόγα μέσα σου και νιώθεις να καίγεσαι από επιθυμία να κάνεις κάτι ασυνήθιστο και διαφορετικό. Σκέφτεσαι ότι άλλο είναι η ζωή και άλλο η ζωούλα και θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στα κοινά. Είναι ευκαιρία να ενταχθείς σε μια ομάδα, να κάνεις κάτι extreme ή να ξεκαθαρίσεις στους φίλους σου, πως οι δικές σου ανάγκες είναι συγκεκριμένες, οπότε δεν είσαι διαθέσιμος/η για τα συνηθισμένα. Γίνεσαι επιλεκτικός/η αλλά βεβαιώσου μήπως αυτή σου η στάση είναι άλλο ένα καπρίτσιο της στιγμής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στροφή 180 μοιρών αναμένεται στην επαγγελματική σου ζωή και αν δεν το δεις άμεσα, να ξέρεις πως αυτό μεθοδεύεται. Φυσικά και όλα εξαρτώνται από σένα με τους άλλους να έχουν τον ρόλο τους αλλά τελικά να αποφασίζεις εσύ. Έχεις μαζέψει πολλά και χρειάζεσαι εκτόνωση, ενώ υπάρχουν ευκαιρίες επιλογής. Ή θα ξεσπαθώσεις και θα μιλήσεις σε ανωτέρους και συναδέλφους ή θα δρομολογήσεις την αποχώρησή σου. Επειδή είσαι σε κατάσταση έξαψης, προσπάθησε να μην χάσεις το δίκιο σου. Γενικότερα υπάρχουν επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρωτοτυπία είναι το ελιξίριό σου και φροντίζεις να την υιοθετήσεις για άλλη μια φορά. Μπορείς να αρχίσεις ένα σεμινάριο, να γραφτείς σε μια σχολή ή να κλείσεις ξαφνικά εισιτήριο να πας να δεις τον κολλητό/ή σου σε ένα ταξίδι αναψυχής που εναντιώνεται στους δύσκολους καιρούς. Επίσης, μπορείς να προβάλλεις τις ικανότητές σου εφόσον τις εκτιμάς ιδιαίτερα σε αυτή τη Νέα Σελήνη. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείς να δείξεις σε όλους, πως τα προβλήματα λύνονται μόνο με αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΕΣ

Δίνεις περισσότερη προσοχή εκεί που δεν χρειάζεται και την στερείς εκεί όπου πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Άρης και Δίας απέναντί σου αποσπούν το ενδιαφέρον σου σε προσωπικά θέματα σχέσεων, αλλά θα πρέπει να φανείς συνεπής σε κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που αφορούν δάνεια, χρωστούμενα, πάσης φύσεως οφειλές, κληρονομικά και φορολογικά ζητήματα. Μην κάνεις τα στραβά μάτια και ασχολήσου με όσα οφείλεις να διευθετήσεις, τώρα που σου δίνεται η ευκαιρία.

Download now the application of Astrology.gr , for your iPhone, iPad or your iPod!

* Want to know what the stars say for you in the next 12 months? Then press here .

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved