Προβλέψεις Ταρό Οκτωβρίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Οκτώβριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Οκτωβρίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ

Ό,τι σε περιόριζε υποχωρεί!

Γενικά: Δημιουργικός και ενθαρρυντικός αυτός ο μήνας. Ό,τι σε περιόριζε μέχρι τώρα υποχωρεί με αποτέλεσμα να βρίσκεις πιο εύκολα ικανοποιητικές λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί. Ουσιαστική συμπαράσταση στις προσπάθειές σου από ένα πρόσωπο που πιστεύει στις δυνατότητες σου.
Αισθηματικά: Αν έχεις σχέση, οι κοινές δραστηριότητες με το σύντροφό σου θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν είσαι μόνος /η, είναι πολύ πιθανό να βρεις το άλλο σου μισό σε μια φιλική συνάντηση. Διεύρυνε τον κύκλο γνωριμιών σου.
Επαγγελματικά: Μια ψυχολογική ανάταση στον εργασιακό χώρο σου σε κάνει να βλέπεις το μέλλον αισιόδοξα. Ήρθε η ώρα να ορθώσεις το ανάστημά σου και να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου. Επαναπροσδιόρισε το προφίλ σου.
Οικονομικά: Μια μικρή άνοδος στα οικονομικά σου θ' αναπτερώσει το ηθικό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Οργανωμένα και συγκροτημένα!

Γενικά: Πολλές φορές μπορεί να νοιώθεις ότι εκεί που είσαι έτοιμος/ η να τρέξεις, κάτι σε σταματάει. Αυτό συμβαίνει γιατί πρέπει να δράσεις πιο οργανωμένα και συγκροτημένα. Με καθαρό μυαλό θ' αποφύγεις πολλές κακοτοπιές.
Αισθηματικά: Οι ανάγκες του συντρόφου σου συχνά σε βαραίνουν. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα αντί να δείχνεις ότι δεν τρέχει τίποτα. Αν μια σχέση είναι στα σπάργανα, μη βιαστείς να επενδύσεις, ο χρόνος θα δείξει αν είναι βιώσιμη.
Επαγγελματικά: Μια απρόσμενη είδηση αλλάζει τα επαγγελματικά σου πλάνα. Απόφυγε να δυναμιτίζεις την ατμόσφαιρα, όταν επικρατεί εκνευρισμός. Μέσω της διπλωματία θα καταφέρεις πολύ περισσότερα.
Οικονομικά: Πρόσεχε τις υπερβολικές σπατάλες σε περιόδους έντασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
XΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Περίοδος ξεκαθαρίσματος!

Γενικά: Περίοδος ξεκαθαρίσματος. Πολλά πράγματα θ' αλλάξουν στη ζωή σου, κάποιες φορές και ερήμην σου. Εκκρεμότητες και προβλήματα από το παρελθόν αντιμετωπίζονται και κάθε ανοικτός λογαριασμός να κλείνει οριστικά.
Αισθηματικά: Το ταίρι σου παρέχει την κατανόηση που χρειάζεσαι. Σπάστε την καθημερινή σας ρουτίνα με μικροαποδράσεις. Αν είσαι μόνος/ η δεν είναι κατάλληλη εποχή για να επενδύσεις σε μια σταθερή σχέση.
Επαγγελματικά: Προετοιμάσου για μεγάλες ανακατατάξεις. Οι προσπάθειες των τελευταίων μηνών ανταμείβονται ικανοποιητικά. Ό,τι ήταν μπλοκαρισμένο τώρα προχωράει. Συζητήσεις για νέες συνεργασίες ή πάνω σε καινούργια project.
Οικονομικά: Προαποφασισμένες κινήσεις θα σταθεροποιήσουν τα οικονομικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧΧΙI ΤΡΕΛΟΣ

Θάρρος και αποφασιστικότητα!

Γενικά: Αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν γίνεται. Με όπλα το θάρρος και την αποφασιστικότητα σου τόλμησε ν' αλλάξεις ό,τι έχει φθαρεί και ή δεν συμβαδίζει πλέον με τις επιθυμίες σου. Διεκδίκησε όσα χρειάζεσαι για να τα πας καλά με τον εαυτό σου.
Αισθηματικά: Τα κρυμμένα από καιρό συναισθήματά σου για ένα φιλικό πρόσωπο μόνο μπελάδες θα δημιουργήσουν στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος /η, είσαι σε φάση να ρισκάρεις και να πειραματιστείς με ένα άτομο από άλλη κουλτούρα.
Επαγγελματικά: Κλίμα αστάθειας και αβεβαιότητας στον επαγγελματικό τομέα. Στο προσκήνιο είναι όλα όσα σε αναστατώνουν ή σε δυσκολεύουν να επικεντρωθείς στο στόχο σου. Μη διστάσεις να κυνηγήσεις κάτι συναρπαστικό.
Οικονομικά: Οικονομικές υποχρεώσεις από το πρόσφατο παρελθόν στο προσκήνιο.

ΛΕΩΝ
Ι ΜΑΓΟΣ

Μην ανοίγεις τα χαρτιά σου!

Γενικά: Δεν είναι συνετό εκ μέρους σου ν' ανοίγεις τα χαρτιά σου σε άτομα που δεν είναι της εμπιστοσύνης σου. Απόφυγε σχόλια για άτομα που είναι απόντα από τη συζήτηση γιατί τα λόγια σου μπορεί να διαστρεβλωθούν.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση, σταμάτα να τρέχεις από δω και από κει και βρες χρόνο για το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος /η, μη μπλέκεις σε χωράφια τρίτων όσο κι αν αυτό σε γοητεύει. Μη δίνεις τροφή για κουτσομπολιά.
Επαγγελματικά: Ένα νέο ελπιδοφόρο κεφάλαιο στο τομέα της εργασίας σου ανοίγει. Πρώτα όμως θα χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος/ η με επιλογές και λάθη που έκανες στο παρελθόν. Αν ψάχνεις για δουλειά όλο και κάτι θα προκύψει.
Οικονομικά: Παρ' όλο που τα πράγματα στον οικονομικό τομέα πάνε καλά, μην επαναπαύεσαι στις δάφνες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΙΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Βγάλε τις επιθυμίες σου από το χρονοντούλαπο!

Γενικά: Σταμάτα να κάνεις συνέχεια αυτό που περιμένουν οι άλλοι από σένα. Βγάλε τις επιθυμίες σου από το χρονοντούλαπο που τις έχεις καταχωνιάσει και ασχολήσου με την υλοποίησή τους. Αν παραμελείς εσύ τον εαυτό σου περιμένεις να ενδιαφερθούν για σένα οι άλλοι;
Αισθηματικά: Μια διαφωνία με το σύντροφό σου είναι προτιμότερη από την άρνηση σου για διαπραγμάτευση. Αν είσαι ελεύθερος /η, σκέψου μήπως ένα άτομο από το παρελθόν αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.
Επαγγελματικά: Κάποιο άτομο που σε εκτιμά θα σου προτείνει μια συνεργασία που καλό θα ήταν να κρατηθεί μυστική μέχρι να μπει σε τελικό στάδιο. Ζύγισε με ψυχραιμία τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισε με γνώμονα το συμφέρον σου.
Οικονομικά: Αν δεν βάλεις όρια στις απαιτήσεις δικών σου δεν πρόκειται να δει χαρά το πορτοφόλι σου.

ΖΥΓΟΣ
ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επικοινωνιακό ταλέντο!

Γενικά: Αν επιστρατεύσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο και διατυπώσεις με σαφήνεια και ειλικρίνεια τις προθέσεις σου ο μήνας αυτός θα κυλήσει ευχάριστα και χαλαρά. Άκουσε τη φωνή της λογικής χωρίς ν' αγνοείς αυτή της καρδιάς.
Αισθηματικά: Το ευνοϊκό κλίμα στον αισθηματικό τομέα προδιαθέτει για ευχάριστες συζητήσεις και απρογραμμάτιστα ταξιδάκια. Αν είσαι μόνος/ η, με τη γοητεία σου μαγνητίζεις όποιον βρίσκεται σε ακτίνα βολής.
Επαγγελματικά: Η επιθυμία σου γι' αλλαγή σε οδηγεί σε παρορμητικές σκέψεις. Απόφυγε υπερβολές και να είσαι επιφυλακτικός/ η σε μεγάλες υποσχέσεις. Ευκαιρίες σχετικές με δημιουργικά ή καλλιτεχνικά θέματα.
Οικονομικά: Βγάλε τις πιστωτικές κάρτες σου από το πορτοφόλι σου ή ακόμα καλύτερα ξεφορτώσου τις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΙV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Σχέσεις αμοιβαίου ενδιαφέροντος!

Γενικά: Δεν θα σου λείψουν οι ευκαιρίες να διευρύνεις τον κοινωνικό και τον επαγγελματικό σου κύκλο. Απόφυγε αυτούς που θα προσπαθήσουν να μονοπωλήσουν άσκοπα το χρόνο σου και εστιάσου σε σχέσεις ουσίας και αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Αισθηματικά: Οι φουρτούνες στην αισθηματική σου ζωή θα συνεχίσουν όσο βλέπεις τι σε χωρίζει και όχι τι σε ενώνει με το σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος/ η, η κτητικότητα και οι υπερβολικές απαιτήσεις απομακρύνουν κάθε επίδοξο ενδιαφερόμενο/ η.
Επαγγελματικά: Θα χρειαστεί να δώσεις μάχες για να επιβάλεις τις απόψεις σου στον χώρο της εργασίας σου. Ο έντονος ανταγωνισμός μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις ή σε λανθασμένες επιλογές.
Οικονομικά: Τακτοποίησε τυχόν υποχρεώσεις σου με δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Το παρελθόν ζωντανεύει!

Γενικά: Αυτό το μήνα έρχεσαι σε επαφή με τ' αποτελέσματα των πράξεών σου από ένα παρελθόν από το οποίο νόμιζες ότι είχες ξεμπερδέψει. Κάνε τον απολογισμό σου, διόρθωσε τα «κακώς κείμενα» και άλλαξε πλεύση.
Αισθηματικά: Μην κρύβεις κάτω από το χαλί τα παράπονα σου, γιατί δεν θα λυθούν μόνα τους. Συζήτησε τα και άκουσε και ό,τι έχει να σου πει ο σύντροφος σου. Αν είσαι μόνος/ η, και βαρέθηκες τα μοναχικά βράδια σταμάτα να γίνεσαι χαλάκι να σε πατούν.
Επαγγελματικά: Πρόσεξε τους επιτήδειους που σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια, αν δεν θέλεις να προσγειωθείς ανώμαλα. Απόφυγε μακροχρόνια σχέδια και δεσμεύσεις που σε αγχώνουν ιδίως αν δεν έχουν το αναμενόμενο αντίκρισμα.
Οικονομικά: Απόφυγε να δανείσεις ή να δανεισθείς από φίλους και συγγενείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
VI ΕΡΑΣΤΕΣ

Περιορισμένες επαφές!

Γενικά: Οι πολλές υποχρεώσεις σου θα σε οδηγήσουν ενδεχομένως να περιορίσεις τις επαφές σου ή και να διαγράψεις κάποια άτομα που δεν καλύπτουν τις ανάγκες σου αυτό το διάστημα. Μην επιτρέπεις να σε επηρεάζουν αρνητικά σχόλια.
Αισθηματικά: Η ευμετάβλητη διάθεσή σου δημιουργεί ερωτηματικά και κάνει το σύντροφο σου ν' αντιδρά σπασμωδικά. Αν είσαι ελεύθερος/ η, η αψυχολόγητη συμπεριφορά σου είναι πρώτης τάξεων αφροδισιακό.
Επαγγελματικά: Επιστράτευσε τη διπλωματική σου ικανότητα και προσέγγισε τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να προωθήσουν τις ιδέες σου. Οι συναισθηματικές σου διακυμάνσεις δυσχεραίνουν τις διαπραγματεύσεις.
Οικονομικά: Απρόσμενα έξοδα σε βγάζουν από τον προϋπολογισμό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
VII ΑΡΜΑ

Κάνε κάτι διαφορετικό!

Γενικά: Αν θέλεις να αλλάξουν κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνεις συνήθως. Κάνοντας τα ίδια πράγματα θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα.
Αισθηματικά: Παρ' όλες τις προσπάθειες που καταβάλλει ο σύντροφός σου, το κενό που υπάρχει μέσα σου δεν λέει να σε εγκαταλείψει. Αν είσαι μόνος /η σε γοητεύει ένα άτομο με διαφορετική νοοτροπία.
Επαγγελματικά: Το μόνο εμπόδιο στην επιτυχία σου είναι κάποιες επαναλαμβανόμενες τακτικές σου που έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικές. Ένα ταξίδι ή μια καινούργια γνωριμία θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα κάτω από άλλη οπτική.
Οικονομικά: Απόφυγε να καταναλώνεις ενέργεια και χρήμα σε πράγματα που δεν χρειάζεσαι.

ΙΧΘΥΕΣ
VIII ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Επένδυσε σε ό,τι σ' εκφράζει πραγματικά!

Γενικά: Μην αγνοείς τις πραγματικές σου ανάγκες μόνο και μόνο επειδή η συνειδητοποίησή τους ενδέχεται ν' ανατρέψει μια ασφαλή αλλά στάσιμη κατάσταση. Καιρός να επενδύσεις σε ό,τι σ' εκφράζει πραγματικά.
Αισθηματικά: Η επανεξέταση των συναισθημάτων σου θα σε κάνει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος /η, μέχρι να νοιώσεις την ανάγκη για δέσμευση, απολαμβάνεις τις νύχτες σου με περιστασιακούς συντρόφους.
Επαγγελματικά: Στο χώρο της εργασίας σου ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων ανοίγεται μπροστά σου. Δες την κρίση σαν πρόκληση για ανανέωση. Η ζωή έρχεται αρωγός σε αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν τον εαυτό τους.
Οικονομικά: Η διαχείριση των χρημάτων σου είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη συναισθηματική σου κατάσταση.

Διάβασε τις Ετήσιες προβλέψεις Ταρό 2015 για όλα τα ζώδια

*Ρίξε τα Ταρό

Κάνε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved