Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 12° 47' 57" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 01° 12' 57" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 17° 59' 38" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 07° 15' 37" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 10° 28' 58" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 13' 58" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 57' 48" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 59' 04" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 37' 36" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 41' 41" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 35' 16" ΤΑΥΡΟΣ R

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2015 και Σεληνιακή Έκλειψη στον Κριό: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Ήρθε η ώρα της δράσης

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2015 και Σεληνιακή Έκλειψη στον Κριό: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στις 28/9 στις 5.50 τα ξημερώματα στον άξονα Κριού – Ζυγούκαι συγκεκριμένα στην 4η μοίρα του Κριού.
Η Ολική Σεληνιακή έκλειψη που τη συνοδεύει τονίζει την ιδιαίτερη δυναμική της, μια δυναμική που αισθανόμαστε όλοι και πολύ περισσότερο Κριοί γεννημένοι από 22 έως 28 Μαρτίου, Ζυγοί γεννημένοι από 25 έως 30 Σεπτεμβρίου, Καρκίνοι γεννημένοι από 23 έως 29 Ιουνίου και Αιγόκεροι γεννημένοι από 23 έως 29 Δεκεμβρίου.

Η έκλειψη αυτή με τις όψεις που τη συνοδεύουν μας λέει πως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε με οτιδήποτε μας απασχολεί και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάθε αγκάθι από μέσα μας.

Οι κινήσεις μας πρέπει να είναι τάχιστες και αποτελεσματικές έχοντας ευκαιρίες να πετύχουμε τον στόχο μας. Η δράση μας όμως πρέπει να είναι μεθοδική καθόλου παρορμητική και οι τελικές αποφάσεις να εκτελεστούν μετά τις 10/10.
Είναι σημαντικό να αφήσουμε έξω το συναίσθημα που μας κατακλύζει και να πράξουμε αυστηρά και δίκαια.

Για την Ελλάδα η έκλειψη είναι καθοριστική, αναδεικνύοντας στο μέγιστο τα προβλήματα που υπάρχουν με τις εξελίξεις να είναι σκληρές.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Ξεκαθαρίζεις τα πάντα με τους πάντες και διεκδικείς, σε μια περίοδο που οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια μετρούν την υπομονή σου. Εσύ δεν έχεις υπομονή, αλλά ανακαλύπτεις ότι κάλλιστα μπορείς να παράγεις και με τη βοήθεια του Κρόνου να εδραιώσεις τα σχέδιά σου. Απόφυγε το θυμό και τις εύφλεκτες συμπεριφορές γιατί ο κυβερνήτης σου, Άρης, έχει διάθεση για κόντρες και μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Μην αναβάλλεις καμιά προσωπική σου ανάγκη και επιθυμία γιατί η καταπίεση είναι ό,τι χειρότερο αυτή την περίοδο και θα έχει και μεγάλη διάρκεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν υπάρχει κάτι που συμβαίνει γύρω από σένα χωρίς να το γνωρίζεις παρά μόνο το αισθάνεσαι, σε αυτή την έκλειψη θα αναδειχθεί είτε γιατί θα το κινήσεις εσύ είτε γιατί είναι μοιραίο. Επειδή δεν είσαι σε θέση να σκεφτείς λογικά μην επιδιώξεις να δώσεις τέλος άμεσα, αλλά κινήσου και εσύ υπόγεια. Κάνε πως δεν καταλαβαίνεις και σκάψε από κάτω το χαράκωμα της προστασίας σου. Ξεμπέρδεψε με κάθε τι κρυφό και μυστικό στη ζωή σου και βάλε τέλος, όσο και αν πονάει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην προχωρήσεις σε τίποτα σημαντικό για σένα, ειδικά σε μια συμφωνία ή σε ραντεβού διότι η τύχη τους είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Μπορείς όμως να διαπραγματευτείς και να μιλήσεις ανοιχτά για τις προθέσεις σου, αφήνοντας παράθυρο για το μέλλον. Αν πιεστείς να δώσεις μια απάντηση, κάνε το διπλωματικά για να κερδίσεις χρόνο. Φίλοι και άνθρωποι του κοινωνικού σου περιβάλλοντος τεστάρονται και βλέπεις ποιοι είναι δίπλα σου στην ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθεις σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί από τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που ξαφνικά σου φορτώνονται ή προκύπτουν μαζεμένες. Επιπλέον, νιώθεις επαγγελματική ανασφάλεια είτε δουλεύεις είτε όχι. Παράλληλα έχεις να αντιμετωπίσεις και διαμάχες με πρόσωπα της οικογένειας ή του στενού καθημερινού σου κύκλου. Δύσκολη, όπως κάθε σεληνιακή έκλειψη, είναι η συγκεκριμένη για σένα και οφείλεις να σταθείς με ψυχραιμία απέναντι στα γεγονότα. Όσο εγκλωβισμένος/η και αν αισθάνεσαι μην παραιτηθείς. Αντέδρασε γιατί οι συνθήκες είναι απειλητικές.

ΛΕΩΝ

Παρά τη γενικότερη θετική επιρροή της έκλειψης στο ζώδιό σου δεν πρέπει να επαναπαυτείς. Το καλό θα βγει στην επιφάνεια, παρά τις σκανδαλιές του ανάδρομου Ερμή, αλλά θα πρέπει να είσαι σε διαρκή επαγρύπνηση. Η έκλειψη αυτή σε σπρώχνει προς τους πνευματικούς σου στόχους, ανακινεί θέματα σπουδών, αλλά και νομικές υποθέσεις που παίρνουν μια ξαφνική τροπή. Είσαι πλήρως ενεργοποιημένος/η και αν κάνεις εύστοχες κινήσεις τα φιλόδοξα σχέδιά σου θα μπουν σε εφαρμογή. Έχεις μια ευκαιρία να πετύχεις κάτι. Στο χέρι σου είναι να την εκμεταλλευτείς σωστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άγχος και ανησυχία σου προκαλεί αυτή η έκλειψη σε ό,τι αφορά οικονομικές υποθέσεις, κληρονομικά ζητήματα και φορολογικές εκκρεμότητες. Από τη μία αισθάνεσαι πως όλα μπορείς να τα διευθετήσεις, από την άλλη δεν θα έχεις ουσιαστικό αποτέλεσμα μέχρι τις 10/10 που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα σου κάνει τη χάρη να σταθεί στο πλευρό σου. Ως τότε, μην ζητήσεις επιτακτικά τυχόν χρωστούμενα και μην καθυστερήσεις οφειλές σου. Απλά υπενθύμιζε στον εαυτό σου πως πρέπει να τα ξεκαθαρίσεις όλα.

ΖΥΓΟΣ

Ένας κύκλος κλείνει για σένα σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών είτε το καταλάβεις είτε όχι. Τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριστική μορφή και θα το δεις μέσα στο επόμενο εξάμηνο, αν όχι τρίμηνο. Είσαι ξεσηκωμένος/η προς πάσα κατεύθυνση και ζητάς το δίκιο σου. Θα το βρεις μόνο αν εστιάσεις στα κατάλληλα πρόσωπα, χωρίς να ξοδεύεις άσκοπα το χρόνο σου. Μην φοβηθείς να φτάσεις το μαχαίρι στο κόκκαλο, αρκεί να μην καταλάβουν πως το χέρι σου τρέμει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η έκλειψη σε κάνει να σκέφτεσαι πολύ γύρω από θέματα υγείας, εργασίας και προσωπικής ευεξίας. Μην αφήνεις διάφορες ενοχλήσεις, χωρίς να τις τσεκάρεις και παράλληλα άρχισε μια υγιεινή διατροφή παρόλο που ο Ερμής είναι ανάδρομος. Πρόσεχε όμως να μην παρασυρθείς σε υπερβολές και κάνεις περισσότερα από όσα πρέπει. Επίσης η τάση σου να σκέφτεσαι το χειρότερο δεν βοηθάει σε κανένα επίπεδο και σε οδηγεί σε λάθος επιλογές, εκεί που μπορείς να κάνεις το καλύτερο για τον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθεις τη θετική πλευρά της έκλειψης και προσπαθείς πολύ να συμβιβάσεις τις ανάγκες σου με αυτά που μπορείς να έχεις. Γίνεσαι αυτάρκης γιατί καταλαβαίνεις πως η περιπλάνηση δεν σε οδηγεί πουθενά. Σχέσεις που άρχισαν πρόσφατα αναθεωρούνται ενώ παλιές εμφανίζονται για επανεξέταση. Είσαι αποφασισμένος/η να δείξεις συνέπεια και να κρατήσεις στη ζωή σου κάτι σταθερό. Ιδανική αυτή η έκλειψη να ξεκαθαρίσεις με τι θέλεις να ασχοληθείς και ποιο ενδιαφέρον θα δώσει χρώμα στη ζωή σου. Προχώρα χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κούραση που αισθάνεσαι δεν είναι σωματική αλλά ψυχολογική, καθώς μια σειρά από γεγονότα σε εξαντλούν. Αισιοδοξείς λόγω του κυβερνήτη σου Κρόνου, αλλά νιώθεις πως σε περιμένει δύσβατη ανηφόρα αλλά μην πάρεις καμία απόφαση έως τις 10/10, ειδικά για επαγγελματικά θέματα. Μέσα στο σπίτι σου προκύπτουν καταστάσεις που αργά ή γρήγορα θα αναγκαζόσουν να αντιμετωπίσεις. Κάνε ένα πρόγραμμα, αξιολόγησέ τις και προσπάθησε να καλμάρεις τη συναισθηματική σου ένταση. Νιώθεις μόνος/η αλλά έτσι θα πάρεις και όλη την ευθύνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το να μπορείς να λες μια «καλημέρα» χωρίς να αναθεματίζεις είναι πολύ σημαντικό για την καθημερινότητά σου, γι' αυτό θα δεις πως αυτή η έκλειψη θα σε κάνει να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα, γείτονες και στενούς συγγενείς.
Ηλικιωμένα πρόσωπα μπορεί να χρειαστούν τη βοήθειά σου, ενώ διαρκώς θα υπάρχει κάτι να σε απασχολεί χωρίς να μπορείς να βρεις άμεση λύση. Ο τρόπος που επικοινωνείς με τους άλλους αλλάζει κι αναλαμβάνεις να δείξεις ποιος έχει το πάνω χέρι αλλά έτσι θα πάρεις και το μεγαλύτερο φορτίο.

ΙΧΘΥΕΣ

Το κουβάρι που έχεις πρέπει να ξεμπλεχτεί και μετά να ξεμπερδέψεις και τον εαυτό σου. Τον απολογισμό τον κάνεις, αλλά τρομάζεις με το αποτέλεσμα. Τα οικονομικά θέματα πρέπει να σε απασχολήσουν περισσότερο από όλα, εφόσον είναι επιτακτική ανάγκη να κάνεις σκληρές περικοπές. Συμμάζεψε ό,τι μπορείς και μην διανοηθείς να επαναπαυτείς με την εύνοια του Δία. Πρέπει να κάνεις αποταμίευση χρημάτων και συναισθημάτων, όχι για να έχεις να δίνεις, αλλά για να μην ξεμείνεις. Αν το καταλάβεις αυτό, όλα θα πάνε καλύτερα.

Διάβασε επίσης:

Υπερπανσέληνος την 28η Σεπτεμβρίου με ολική έκλειψη Σελήνης

Έκλειψη στις 28 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Κριού, μας ετοιμάζει ο ουρανός

 

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved