Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη Σεπτεμβρίου στην Παρθένο - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Τα νέα ξεκινήματα προκύπτουν από αιφνίδιες διαπιστώσεις

Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη Σεπτεμβρίου στην Παρθένο - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;


Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου συνοδεύεται από την τελευταία Ηλιακή έκλειψη του χρόνου και πραγματοποιείται στις 13/9 στις 9.41 το πρωί, στην 21η μοίρα της Παρθένου.

Χαρακτηριστικό της είναι οι βιαστικές σκέψεις που οδηγούν σε σπασμωδικές ενέργειες με τον Ερμή στον Ζυγό σε δυσαρμονικές όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα.
Θα υπάρχουν πολλές διενέξεις και εν όψει εκλογών, λεκτικές αντιπαραθέσεις και απωθημένα, ενώ αντίθετα θα απολαμβάνουμε τις συμμαχίες ομοϊδεατών και την εκκεντρική έκφραση εξαιτίας των τριγώνων του Ουρανού με Αφροδίτη και Άρη.
Ψυχραιμία συνιστάται για οτιδήποτε μας αιφνιδιάσει και πρέπει να αποφευχθούν πάση θυσία οι απερισκεψίες, ειδικά σε θέματα υγείας και εργασίας.

Επηρεάζονται περισσότερο Παρθένοι γεννημένοι από 10 έως 16/9, Ιχθύες γεννημένοι από 7 έως 13/3, Δίδυμοι γεννημένοι από 8 έως 14/6 και Τοξότες γεννημένοι από 10 έως 16/12.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Αν νιώσεις πίεση, εξάντληση και θυμό στο χώρο της δουλειάς σου ή έρθεις σε ρήξη με συναδέλφους είναι η επιρροή της έκλειψης που φέρνει στην επιφάνεια όλα όσα δεν μπορείς να κρατήσεις πλέον μέσα σου. Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις δουλειά ή να αρχίσεις μια καινούργια, θα ευνοηθείς από αγαπημένα σου πρόσωπα που βάζουν το χέρι τους σαν από μηχανής θεοί. Πρόσεχε τη διατροφή σου και τα νεύρα σου και βρες τις διεξόδους που σου δίνονται απλόχερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναστατώνεσαι συναισθηματικά και νιώθεις ξαφνικά πως κάτι σε προειδοποιεί να αντιδράσεις. Ωστόσο ψυχολογικά είσαι σαν ακροβάτης γεμάτος/η αυτοπεποίθηση, ενώ λαμβάνεις διαρκώς τονωτικά τηλεπαθητικά μηνύματα. Δραστηριοποιείσαι στο έπακρον και γίνεσαι δημιουργικός/ή ενώ πάσης φύσεως σχέσεις αναθεωρούνται για να αποδείξουν την αξία τους. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες και να σκεφτείς το συμφέρον σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιθανές αλλαγές σε ό, τι αφορά στο σπίτι ή το οικογενειακό περιβάλλον γενικότερα, θα πρέπει να τις υποδεχτείς καλοπροαίρετα. Το δυνατό χαρτί σου είναι η επικοινωνιακή σου ικανότητα γι' αυτό φρόντισε να κάνεις κινήσεις που θα σε ωφελήσουν και θα προωθήσουν τα σχέδια και τις ιδέες σου. Οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν ούτε οι αιφνιδιασμοί, αλλά σκέψου τι κρύβεται πίσω τους και για ποιο λόγο συμβαίνουν. Έχεις μια ευκαιρία να ελιχθείς. Μην την χάσεις βάζοντας παρωπίδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλα γύρω σου φωνάζουν να σταματήσεις να σκηνοθετείς τις στιγμές σου και να αρχίσεις να τις ζεις. Ξεκίνα επαφές με κατάλληλους ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν σε ένα σχέδιό σου. Αν χρειαστεί μετακινήσου και τρέξε για κάτι που σε ενδιαφέρει. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην ξεσπάς χάνοντας χρόνο. Μη δίνεις σημασία σε αυτό που σε ενοχλεί και ασχολήσου με εκείνο που περιμένει να ασχοληθείς μαζί του. Με λίγα λόγια, να γραπώσεις αυτό που θέλεις.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σου ζητήματα είναι αυτά που πρέπει να διευθετήσεις με κάθε τρόπο, συμμαζεύοντας τις ορέξεις σου και εστιάζοντας στις υποχρεώσεις και στις ευθύνες σου. Καλείσαι να χειριστείς σωστά τα έσοδα και τα έξοδά σου και να μην υποκύψεις για άλλη μια φορά σε πειρασμούς. Είναι δύσκολο με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιό σου και τον Ερμή στον Ζυγό να συγκρατηθείς και να μην υποπέσεις σε ένα ακόμα λάθος γενικότερα, αλλά είναι και επιτακτική ανάγκη να συνειδητοποιήσεις πως τα ρούχα του βασιλιά δεν ταιριάζουν σε... χρεωκοπημένους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αλλαγές έρχονται κατά πάνω σου που τις ελκύεις σαν μαγνήτης. Είναι πολλά τα σημάδια που σε καλούν να αναθεωρήσεις τη ζωή σου, τη συμπεριφορά σου, την εικόνα σου, τις σχέσεις σου, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, αλλά αυτή η έκλειψη σε διαπερνά σαν ηλεκτρικό ρεύμα. Όπως καταλαβαίνεις καλύτερα από όλους είναι μια στιγμή που μπορεί να αποκτήσει τεράστιο μέγεθος, αρκεί να κοιτάξεις βαθιά και να οικοδομήσεις ένα καινούργιο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις την τάση να κοιτάς πίσω και να βαθμολογείς τη συμπεριφορά των άλλων και τη δική σου. Τα κριτήρια όμως είναι μπερδεμένα και δεν σε βοηθάει και η σκέψη σου είναι ανάστατη και συχνά θυμωμένη. Η τάση σου να εναντιωθείς σε οποιονδήποτε αισθάνεσαι πως σε πιέζει ή σε αδικεί, γιγαντώνεται σε αυτή την έκλειψη και πιθανά η ψυχολογία σου να είναι ασθενική. Ωστόσο, θα κάνεις αυτό που θέλεις και θα ρισκάρεις, αλλιώς δεν θα ησυχάσεις από την ένταση που σε εξουσιάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κοινωνική σου δικτύωση αποκτά ιδιαίτερη σημασία σε αυτή την έκλειψη και είναι ένα από τα λιγοστά της δώρα, που αφήνει στη δική σου πόρτα. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου, φίλοι σου αποδεικνύουν πόσο κοντά ή μακριά σου είναι, νέοι συνεργάτες και αρκετές ευκαιρίες επέκτασης σε περιμένουν. Η συμμετοχή σου σε ομάδες και γενικότερα στα κοινά γίνεται εσωτερική προσταγή και η ζωή σου αναπροσαρμόζεται σύμφωνα με το κοινωνικό γίγνεσθαι. Βγαίνεις από την εσωστρέφεια και προχωράς ακάθεκτος/η.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τίποτα δεν αποκλείεται σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου και οι εξελίξεις θα είναι συνεχείς και στο απώτερο μέλλον. Αυτό που επιβάλλεται να κάνεις είναι να τσεκάρεις καλά τις προτάσεις που σου γίνονται, ακόμα και τις υποδείξεις, τις συμβουλές και τις παροτρύνσεις που δέχεσαι. Μπορεί η επαγγελματική σου ζωή να εκτοξευτεί αλλά κάτι πρόσκαιρο να κρύβεται κατά την απογείωση. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και μην παρασύρεσαι από το οικείο περιβάλλον. Χρειάζεσαι μια καθοδήγηση, αλλά τον τελευταίο λόγο τον έχεις εσύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν εξαιρέσεις το γεγονός πως πρώτα πράττεις και μετά σκέφτεσαι, η έκλειψη αυτή είναι ενθαρρυντική για να οργανώσεις τα σχέδιά σου. Αν σκέφτεσαι να πας στο εξωτερικό, να σπουδάσεις εδώ ή έξω, να αρχίσεις έναν κύκλο σεμιναρίων πάνω σε κάτι που σε ενδιαφέρει, είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις. Επίσης διεκδίκησε χρήματα που σου χρωστάνε, ρύθμισε φορολογικές εκκρεμότητες και τακτοποίησε τυχόν οφειλές τώρα που είσαι σε δημιουργική δράση και το μυαλό σου ανεβάζει στροφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ποντάρεις πολύ στο φιλότιμο των άλλων και δεν μπορείς να αποδεχτείς την αδυναμία τους να ακολουθήσουν αυτό που θεωρείς αυτονόητο και κοινής λογικής. Βιάζεσαι να πάρεις διαβεβαιώσεις και λειτουργείς επεμβατικά υποκινούμενος/η από συναισθηματική υπερδιέγερση. Θα ανατρέψεις πολλά αλλά όχι αυτά που σε κρατάνε δέσμιο/α όσο και αν δεν θέλεις να το αποδεχτείς. Κλείσε ανοιχτούς λογαριασμούς είτε οικονομικούς είτε συναισθηματικούς. Θυμήσου πως ακόμα έχεις το πάνω χέρι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ήξεις αφήξεις οι μέρες αυτές για σένα που εξ απεναντίας βλέπεις ένα ηφαίστειο να βράζει και είναι οι σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες. Τα πράγματα φτάνουν στα όριά τους και καλείσαι να δείξεις τις προθέσεις σου και μάλιστα σε βάθος χρόνου, αλλά θα το κάνεις άμεσα και χωρίς περιστροφές. Το θέμα είναι πως η σύγχυση στην οποία βρίσκεσαι μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη γι' αυτό πρόσεχε πολύ τις ενέργειές σου που ενδέχεται να αποβούν εις βάρος σου.

Download now the application of Astrology.gr , for your iPhone, iPad or your iPod!

* Want to know what the stars say for you in the next 12 months? Then press here .

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved