Uranian χρησμοί Ιουλίου

Ένας μήνας όπου έχει να βγάλει αρκετά
Παπασταύρου Λίντα
Uranian χρησμοί Ιουλίου

Κάλχας, ο Karl-Heinz Ottinger

Karl_Heinz_Ottinger

Αυτός που ζει από τη μάχη με έναν εχθρό, έχει προσωπικό ενδιαφέρον να διατηρήσει τον εχθρό του ζωντανό.

Φρ. Νίτσε

Γι’ αυτό μας δανείζουν...

Φτάσαμε και στον Ιούλιο. Ένας μήνας όπου έχει να βγάλει αρκετά και σημαντικά γεγονότα. Θα ξεκινήσω με μια αποτίμηση του προηγούμενου μήνα και όσα είχαμε γράψει.

Γράφαμε για : Η επιβολή μέτρων δια της βίας. Προγράμματα πρόκλησης τεχνητής αναταραχής. Για ψυχαναγκασμός να πραγματοποιηθεί μια συμφωνία με το ζόρι. Το να γίνει αυτό δια μέσω ψυχολογικής ή σωματικής βίας. H εκτελεστική δύναμη του κράτους. Μια θέση όπου έχει ισχύ και ο έχων την ισχύ την χρησιμοποιεί. Συνάντηση με διακεκριμένα πρόσωπα. Ζώντας με ένα φόβο. Το να είναι κάποιος ενδοτικός και συγκαταβατικός στα θέλω των άλλων. Πόλεμος από τα συνδικάτα και τους συνδικαλιστές. Έκρηξη οργής και μίσους. Πολεμικές βαρβαρότητες. Τεχνάσματα αντιπερισπασμού και Προπαγάνδας. Απώλεια της μονιμότητας κάποιων. Το κοινό θα νιώσει την κυβερνητική βία. Μαζική εξέγερση. Η αναστολή ενός προδιαγεγραμμένου θανάτου.

Ίσως κάποιοι είσαστε επιφυλακτικοί αλλά αυτά τα γεγονότα τα έχουμε υποδείξει με συνέπεια εδώ και καιρό. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε ΕΔΩ αλλά και σε διάφορα άρθρα μας κατά καιρούς. Όπως για παράδειγμα Αυτό όπου είχαμε γράψει από 16/10/2010 είχαμε γράψει πτώση ακόμα και της κυβέρνησης και είδατε που είχαμε φτάσει. Είχαμε επίσης γράψει για «Εμφάνιση μιας νέας πολιτικής δύναμης ή μια ήδη υπάρχουσα αποκτά σαφέστατο προβάδισμα δια μέσω αυξήσεως των ποσοστών. Η περιέργεια. Ένωση μιας ομάδας ανθρώπων με σκοπό την επίτευξη ενός σκοπού».

Είχαμε την άνοδο (τον Ιούνιο) των ποσοστών της ΝΔ και το προβάδισμα ενώ η ένωση μιας ομάδας ατόμων με σκοπό την επίτευξη ενός σκοπού ασφαλώς και παραπέμπει στους περίφημους αγανακτισμένους. Αυτά ως προς την εγκυρότητα της στήλης.

Η Ελλάς επί της Προκρούστειας κλίνης

Με βάση το Ηλιακό Τόξο

Hades (Βρώμικες, υπόγειες και χυδαίες πράξεις)

Οι συνέπειες των προηγούμενων λαθών κάνουν την εμφάνιση τους. Κακοτυχία σε ζητήματα που σχετίζονται με τα κτήρια. Αποστροφή με κάθε τι είναι δυσάρεστο ή βρώμικο. Επαφές με άτομα όπου είναι ασθενείς ή άρρωστα. Ένα άτομο χυδαίο που πράττει χυδαίες πράξεις. Μια συμπλοκή με τραυματισμό. Ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν. Μια καριέρα-μια φήμη- μια ζωή σε ελεύθερη σε ελεύθερη πτώση. Μια κατάσταση όπου πάει από το κακό στο χειρότερο. Μια δυσάρεστη εμπειρία. Ο χρόνος του αποτελέσματος βρίσκεται στο απώτερο μέλλον. Ένα θέμα παίρνει έναν πολύ μακροχρόνιο χρόνο να ωριμάσει. Αναβολή εκτέλεσης μιας απόφασης. Απώλεια χρημάτων ως αποτέλεσμα της απάτης. Καταστροφή των κτηρίων.

Ποσειδώνας (οι ουτοπίες και οι εξαπατήσεις)

Συμπτώματα εσωκομματικής σήψης και διάλυσης στην Κυβέρνηση. Δημιουργήματα και επιτεύγματα που είναι μόνο κατά φαντασίαν. Άτομο που ξέρει και πείθει αναλαμβάνει τα ηνία.

Kronos (η εξουσία, η Κυβέρνηση)

Η Δύναμη της κυβέρνησης προέρχεται από τον δεσποτικό τρόπο άσκησης εξουσίας. Η μεγάλη κακοτυχία, μεγάλες κακές πράξεις. Αιφνίδιος θάνατος ατόμου της υψηλής κοινωνίας (χωρίς να αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια). Ο προϊστάμενος ή η κυβέρνηση που απαιτούν το αδύνατο πράγμα. Έλλειψη ρεαλισμού.

Zeus (επίτευξη, πυροβολισμοί, νέα τάξη πραγμάτων)

Προϊόντα που παράγονται μέσω σωματικής δύναμης. Επιβεβλημένος χωρισμός σε μια οικογένεια ή μια επιχείρηση ή σε μια ένωση. Δημιουργία μέσω της ελευθερίας. Συζητήσεις σχετικά με την παραγωγικότητα και την επίτευξη στόχων. Ήττα.

ASC (o χώρος και το περιβάλλον)

Απώλειες μέσω του κεραυνού ή εκρήξεως ή πυρκαγιάς. Ένας ψυχαναγκασμός να πραγματοποιηθεί μια συμφωνία με το ζόρι. Το να γίνει αυτό δια μέσω ψυχολογικής ή σωματικής βίας. Το να αισθανθείς το ζόρι από τους άλλους. Εγκατάσταση –ερχομός ενός συμβουλάτορα-ενός πραγματογνώμονα. Δυνάμεις από το κράτος που ξυπνούν.

MC (οι δράσεις και τα έργα)

Συνδυαστική ικανότητα. Ένα άτομο που εντυπωσιάζει εύκολα. Σχολαστικός έλεγχος. Συναίσθημα της εξάρτησης. Ένα ισχυρογνώμον άτομο που λειτουργεί μηχανικά. Κυβερνητικές δράσεις εξ ορισμού παράνομες.

Βόρειος Δεσμός (το πλήθος, η μάζα)

Μυστικές κινήσεις και πράξεις. Αναγκασμένος για να υπάρξουν οι συναλλαγές με ανειλικρινείς ανθρώπους. Η εμπειρία της εξαπάτησης. Επαφές με άτομα που ηγούνται αλλά είναι μη επαρκή. Ξαφνική επέμβαση μιας κυβερνητικής δύναμης χωρίς επιτυχία. Ξαφνικός περιορισμός στον τομέα της εργασίας. Όντας σε χώρο με καταθλιπτικά και στενάχωρα άτομα.

Σελήνη (το συναίσθημα και ο παλμός των γεγονότων)

Εξαπάτηση δια μέσω επιρροής από τρίτους. Γυναίκες που παίζουν αρνητικό ρόλο.

Σχέσεις με όχι ιδιαίτερα σύννομα ή ηθικά άτομα. Διάδοση αναληθειών στο πλήθος. Ανώμαλη διάθεση. Το κοινό, οι άνθρωποι ή οι γυναίκες που συγκεντρώνουν όλες τις προσπάθειές τους σε μια κατεύθυνση. Μεγάλη κακοτυχία για μια γυναίκα ή για τον λαό (*γενικότερα). Απόσυρση-παραίτηση κάποιου από τα κοινά.

Ερμής (επικοινωνία, φήμες)

Μεγάλες αλλά ανέφικτες ιδέες. Συνομιλίες με ευφυείς και λογικούς ανθρώπους.

Ουρανός (το ξαφνικό-το αναπόφευκτο)

Απώλεια ελευθερίας. Αδυναμία του να δράσει κανείς αυτοβούλως.

Τράνζιτ προς γενέθλιο

Hades(Βρώμικες, υπόγειες και χυδαίες πράξεις)

Για να δει κανείς κάποια πράγματα μέσω της προδοσίας. Μια προδοσία με το γάντι που πιθανώς δεν θα γίνει αντιληπτή. Ενασχόληση με ζητήματα τάφων. Σε σπάνιες περιπτώσεις μια υπόθεση ανοίγματος ενός τάφου (*μεταφορικά ή κυριολεκτικά) . Σκάβοντας έναν λάκκο. Απώλειες χρημάτων.

Kronos (η εξουσία, η Κυβέρνηση)

Επαφές με τεχνοκράτες. Ίδρυση ενός νέου εποπτικού οργάνου. Κρατική μέριμνα και ενίσχυση.

Zeus (επίτευξη, πυροβολισμοί, νέα τάξη πραγμάτων)

Μυστικές διαταγές. Μυστικός εξοπλισμός. Μυστικά όπλα, κρυμμένα όπλα. Μυστικές υπηρεσίες.

Vulcanus (μεγάλες πιέσεις)

Η ένωση των δυνάμεων για ένα κοινό σκοπό. Μια καταστροφή αποτρέπεται τελευταία στιγμή από «το χέρι του Θεού».

Admetos (ακινησία, στασιμότητα)

Σοβαρές και βαθιές συζητήσεις. Ολιγόλογος. Λίγα λόγια αλλά ουσίας. Μια απρόσμενη καταστροφή. Η μη προώθηση ενός αιτήματος. Η αρχή μιας πολύ στενάχωρης περιόδου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved