Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Ιουλίου για τα δώδεκα ζώδια

Τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες
Παπασταύρου Λίντα
Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Ιουλίου για τα δώδεκα ζώδια

Γράφει ο Πάρις Σιδηρόπουλος



photo_paris-1


Οδηγίες προς τους αναγνώστες

Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.

Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.

Μεσά (Κριός)



Από 13-14/4 έως 13-14/5

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 11ο οίκο των απρόβλεπτων κερδών από δημόσιες σχέσεις με μουσαφίρη τον Δία. Ωστόσο, ο πλανήτης-κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Άρης θα βρίσκεται από 1-25/7 στο 12ο σπίτι των απωλειών και της χασούρας. Έτσι λοιπόν στο διάστημα αυτό οι όποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιάζονται θα κρύβουν πολλές παγίδες και θα πρέπει είτε να τις απορρίπτετε είτε να τις περνάτε από αυστηρό έλεγχο. Υπάρχει πιθανότητα παρεξήγησης και διαφωνίας με τον πρεσβύτερο αδελφό ή αδελφή σας. Από 26-31/7 ο Άρης θα βρεθεί στον ωροσκόπο και τότε όλες οι ευκαιρίες θα είναι γνήσιες και αποδοτικές. Πρόσωπα με κοινωνικό και οικονομικό κύρος θα σταθούν στο πλευρό σας και θα σας υποστηρίξουν. Πιθανότητα κληρονομιάς από θείο ή θεία σας στο εξωτερικό.

Βρίσαμπα (Ταύρος)



Από 13-14/5 έως 14-15/6

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 12ο οίκο των δυσκολιών και απρόβλεπτων εξόδων με μουσαφίρη τον στρυφνό Νότιο Δεσμό της Σελήνης τον Κέτου. Ο πλανήτης-κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται από 1-23/7 στον Ωροσκόπο. Στο διάστημα λοιπόν αυτό θα έχετε προβλήματα στην προσωπική σας ζωή με βασικό στοιχείο την αμαύρωση του γοήτρου και του κύρους σας σε θέματα συζυγικής πίστης, αν βρίσκεσθε σε γάμο. Αν είσαστε στην τρίτη ηλικία, πιθανά προβλήματα με χρόνιες παθήσεις του αναπαραγωγικού σας συστήματος. Από 24-31/7 η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στο 2ο σπίτι των οικονομικών και τότε θα έχετε προβλήματα με τις αποδοχές σας από την κύρια εργασία σας. Για προστασία σας, ας λέτε όλο το μήνα, Ωμ Σούκραγια Ναμαχά Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας νοτιοανατολικά.

Μιθουνά (Δίδυμοι)



Από 14-15/6 έως 15-16/7

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 1ο οίκο και Ωροσκόπο. Ο πλανήτης-κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ερμής, θα βρίσκεται από 1-19/7 στον 2ο οίκο των οικονομικών σας. Έτσι λοιπόν αν είσαστε μισθωτοί θα έχετε αύξηση των αποδοχών σας λόγω προαγωγής ή μετάθεσης. Αν είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα έχετε αύξηση του κύκλου των εργασιών σας και της πελατείας σας. Οι νέοι που μπαίνουν για πρώτη φορά στην αγορά εργασίας θα έχουν αξιόλογες ευκαιρίες μόνιμης επαγγελματικής απασχόλησης. Από 20-31/7 ο Ερμής θα βρεθεί στον 3ο οίκο των καθημερινών επαφών και άμεσων στόχων. Αν έχετε νεώτερα από εσάς αδέλφια, οι σχέσεις σας θα είναι πολύ θετικές και αλληλοβοηθητικές. Θα έχετε επιτυχία στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μην δίνετε υποσχέσεις που δύσκολα θα τηρήσετε.

Κατακά (Καρκίνος)



Από 15-16/7 έως 16-17/8

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 2ο οίκο των αποδοχών από την κύρια εργασία σας καθώς επίσης και τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις. Η παρουσία τριών πλανητών στο ζώδιο σας προμηνύει δράση και θετική ενέργεια. Ο Ερμής από1-19/7 θα σας προσφέρει μεγάλη άνεση στην επικοινωνία με άτομα που θα σας βοηθήσουν με παροχή τεχνικών πληροφοριών για βελτίωση της εργασίας σας αν είσαστε επιχειρηματίες ή αυτοαπασχολούμενοι. Ο Ήλιος από 17-31/7 θα σας δώσει ώθηση σε νέες ιδέες για επέκταση της δουλειάς σας. Η Αφροδίτη από 24-31/7 θα σας γεμίσει με συναισθήματα αγάπης και υποστήριξης μεταξύ των μελών της οικογένειας σας. Ωστόσο φροντίστε την διατροφή σας επειδή ο μήνας αυτός θα σας προσθέσει κάποια επιπλέον κιλά από τα οποία θα είναι δύσκολο να απαλλαγείτε αργότερα.

Σίμχα (Λέων)



Από 16-17/8 έως 16-17/9

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 3οοίκο των καθημερινών δραστηριοτήτων και φιλοδοξιών, τις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας τα νεώτερα και όχι μόνον. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ήλιος, θα βρεθεί από 1-16/7 στον Ωροσκόπο και 1ο οίκο με αποτέλεσμα να βρεθείτε στο επίκεντρο του καθημερινού σας κύκλου αναλαμβάνοντας συγχρόνως και υποχρεώσεις ή αγγαρείες που δεν σας αναλογούν. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα το χάσιμο πολύτιμου χρόνου που θα μπορούσατε να είχατε επενδύσει στον εαυτό σας.Από17-31/7 με τον Ήλιο στον 2ο οίκο των οικονομικών σας συμφερόντων, έχετε καλές ευκαιρίες για αύξηση των αποδοχών σας μέσω προαγωγής ή αλλαγής εργοδότη. Στο ίδιο διάστημα, για τις γυναίκες θα υπάρξουν ευκαιρίες γάμου από προξενιό με βασικό κριτήριο την οικονομική εξασφάλιση.

Κανυά (Παρθένος)



Από 16-17/9 έως 16-17/10

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 4ο οίκο της εστίας, των υλικών ανέσεων, των σχέσεων με την μητέρα σας και όχι μόνον. Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας ρίχνει μια σκιά δυσκολιών και ανατροπών που μπορεί να εξουδετερωθεί με την επίκληση Ωμ Σάνι Σάνι Ωμ, όλα τα Σάββατα του μήνα, 27 φορές, ατενίζοντας δυτικά. Ο πλανήτης του ζωδίου σας, ο Ερμής, από 1-19/7 θα βρίσκεται στον 2ο οίκο με αποτέλεσμα να έχετε προβλήματα με τις αποδοχές σας και ένταση στο σπίτι με την μητέρα ή την σύζυγό σας. Από 20-31/7 ο Ερμής θα βρίσκεται στον 3ο οίκο με αποτέλεσμα να υπάρχουν τριβές με τα νεώτερα αδέλφια σας και τα άτομα του καθημερινού σας περιβάλλοντος που σχετίζονται με τον άλφα ή βήτα τρόπο με την οικογένεια σας. Φροντίστε να μην μεταφέρετε τα προβλήματα του σπιτιού σας στους γύρω σας και οδηγείτε προσεκτικά τις νυκτερινές ώρες.

Τουλά (Ζυγός)



Από 16-17/10 έως 15-16/11

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 5οοίκο του έρωτα, των παιδιών, της δημιουργίας και των επενδύσεων. Ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, βρίσκεται από 1-23/7 στον ωροσκόπο με αποτέλεσμα να έχετε μια σφοδρή ερωτική εμπειρία, κάτι σαν κεραυνοβόλο έρωτα, που ωστόσο δεν θα έχει διάρκεια και πολύ λιγότερο προοπτική γάμου. Στα νεαρά ανδρόγυνα διαγράφεται η απόκτηση παιδιών που θα τους φέρει ευτυχία. Οι καλλιτέχνες θα έχουν μεγάλη έμπνευση και επιτυχία. Από 24-31/7 η Αφροδίτη θα βρεθεί στον 2ο οίκο με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον να στραφεί στα οικονομικά, κυρίως, θέματα με πολλές ευκαιρίες για σίγουρες επενδύσεις στην αγορά ακινήτων και τον τουρισμό. Οι μισθωτοί θα έχουν αύξηση αποδοχών μέσω προαγωγής ή μετάθεσης.

Βρίστσικα (Σκορπιός)



Από 15-16/11 έως 15-16/12

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 6ο οίκο του ανταγωνισμού με μουσαφίρη τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, τον υλιστή και φιλόδοξο Ράχου. Ωστόσο από 1-25/7, ο κυβερνήτης-πλανήτης του ζωδίου σας, ο Άρης, θα βρεθεί στο 12ο δύσκολο σπίτι με αποτέλεσμα να βρεθείτε μέσα σε άγριο και αθέμιτο ανταγωνισμό στον εργασιακό αλλά και συγγενικό σας χώρο. Θα έχετε λοιπόν να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις και για να επιβιώσετε θα πρέπει να δείξετε σκληρότητα και πανουργία που θα σας προξενήσουν ενοχές και νευρικές διαταραχές. Ένας τρόπος για να από φύγετε αυτές τις καταστάσεις, είναι στο διάστημα αυτό να λείψετε για διακοπές. Από26-31/7 με τον Άρη στον ωροσκόπο τα πράγματα αλλάζουν και κερδίζετε το χαμένο έδαφος σε όλα τα πεδία.

Ντάνους (Τοξότης)

Από 15-16/12 έως 14-15/1

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 7ο οίκο της συζυγικής ζωής καθώς και τις σχέσεις σας με συνεταίρους ή επαγγελματικούς ανταγωνιστές. Ο πλανήτης σας ο Δίας βρίσκεται εγκατεστημένος στο 11ο σπίτι των ευκαιριών και της τύχης. Έτσι λοιπόν τα θέματα του γάμου και όλα τα πιθανά προβλήματα συμπεριλαμβανομένης και της απιστίας θα επιλυθούν ή ακόμη και θα κουκουλωθούν μέσα σε πνεύμα αμοιβαίων συμφερόντων και διπλωματίας, προκειμένου να αποφευχθούν σκάνδαλα ή διάλυση οικογενειών. Η σκοπιμότητα θα υπερισχύσει έναντι της ηθικής τάξης. Το ίδιο πνεύμα θα επικρατήσει και στον επαγγελματικό χώρο. Δηλαδή αν υπάρχει μεταξύ συνεταίρων πρόβλημα αμοιβαίας καχυποψίας, τότε θα αποφευχθεί η ρήξη ή ακόμη και η προσφυγή στα δικαστήρια με κριτήριο την αποφυγή μεγαλυτέρων προβλημάτων. Η μετριοπάθεια και ο συμβιβασμός θα επικρατήσουν.

Μάκαρα (Αιγόκερως)



Από 14-15/1 έως 12-13/2

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 8ο δύσκολο οίκο των χρόνιων παθήσεων, των σεξουαλικών υπερβολών και όχι μόνον. Ο πλανήτης-κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Κρόνος βρίσκεται εγκατεστημένος στον 4ο οίκο του οικογενειακού κατεστημένου και της μητριαρχικής αντίληψης και εξουσίας. Έτσι λοιπόν τα βαθύτερα υπαρξιακά σας δεδομένα και σεξουαλικά απωθημένα θα βρεθούν αντιμέτωπα με τα κοινωνικά και οικογενειακά στερεότυπα. Άτομα λοιπόν που διάγουν έναν τρόπο ζωής αντίθετο με τα καθιερωμένα κοινωνικά πρότυπα, θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στον οικογενειακό αλλά και εργασιακό χώρο. Στον τομέα της υγείας τα άτομα της τρίτης ηλικίας θα έχουν προβλήματα χρόνιων παθήσεων του αναπαραγωγικού τους συστήματος. Ο μήνας είναι ιδανικός για ψυχανάλυση, αυτοκριτική, μαθήματα γιόγκα ή μελέτη αστρολογίας. Επιλέξτε ήρεμους τόπους διακοπών και δοκιμάστε τον αγροτουρισμό.

Κουμπά (Υδροχόος)



Από 12-13/2 έως 13-14/3

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 9ο οίκο με τους μακροπρόθεσμους στόχους και την επαφή σας με τις ανώτερες σφαίρες ύπαρξης αν όχι με το θεό. Ο πλανήτης-κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Κρόνος είναι εγκατεστημένος στο 4ο σπίτι που εδώ λειτουργεί σαν γήινος πόλος έλξης σε αντίθεση με τον ουράνιο. Θα βρεθείτε λοιπόν υπαρξιακά μεταξύ ουρανού και γης και θα πρέπει να ισορροπήσετε ανάμεσα σε αυτά τα δύο άκρα. Ωστόσο η έλξη προς τα γήινα θα υπερισχύσει και θα πρέπει για κάποιο διάστημα να αναβάλλετε τα πολύ μεγαλεπήβολα σχέδια σας χωρίς ωστόσο να τα ακυρώσετε. Απλά θα πρέπει να τα τελειοποιήσετε και να περιμένετε την κατάλληλη ευκαιρία να τα θέσετε σε εφαρμογή. Έτσι λοιπόν το κλειδί της επιτυχίας για μήνα αυτόν είναι να παραμείνετε στα καθιερωμένα.

Μίνα (Ιχθύες)



Από 13-14/3 έως 13-14/4

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 10ο οίκο της κοινωνικής σας καταξίωσης και καριέρας. Ο πλανήτης και κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Δίας, είναι εγκατεστημένος στο 11ο σπίτι της απρόβλεπτης τύχης και των λαμπρών δημοσίων σχέσεων. Πρόκειται για σούπερ ευνοϊκό αστρολογικό συνδυασμό που ωστόσο, για να λειτουργήσει απαιτεί την ακύρωση κάθε συναισθηματικού έως και ηθικού φραγμού, προκειμένου να ανέβουμε κοινωνικά και επαγγελματικά. Με λίγα λόγια η παροιμία ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, ταιριάζει γάντι για τον μήνα αυτό. Φυσικά έχετε την ελεύθερη βούληση να πράξετε αυτό που σας υπαγορεύει η συνείδηση σας και οι αρχές σας. Το βέβαιο πάντως είναι ότι αυτή η συνείδηση σας θα δοκιμασθεί άγρια και θα φτάσει στα όρια της. Στις γυναίκες θα λειτουργήσει με το δίλημμα να θυσιάσουν την μεγάλη αγάπη για τα λεφτά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved