Νέα Σελήνη Ιουλίου 2015 στον Καρκίνο - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Το παιχνίδι παίζεται με πληρωμένους διαιτητές και ανυποψίαστη εξέδρα

Νέα Σελήνη Ιουλίου 2015 στον Καρκίνο - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου πραγματοποιείται στις 16/7 στις 4:25 το πρωί στην 24η μοίρα του Καρκίνου.
Πρόκειται για μια Νέα Σελήνη που μοιάζει με παρηγοριά σε έναν βαριά άρρωστο και η χρονική στιγμή που συντελείται μοιάζει με πειραματική θεραπεία στην οποία παίζονται όλα για όλα.

Το βαρύ πυροβολικό εστιάζεται στη σύνοδο ιδιομοιρίας Ερμή – Άρη στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. (Ταυ τετράγωνο).
Το τρίγωνο της συνόδου Ερμή – Άρη με τον Ποσειδώνα είναι απλά μια δεύτερη σκέψη, πριν την τελική πυροδότηση, ενώ η σύνοδος Αφροδίτης – Δία στον Λέοντα, κάνει πιο εμφατικές και διογκωμένες τις όποιες απόψεις και αντιδράσεις.

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου προκαλεί ασφυξία στις προσωπικές αλλά και στις διεθνείς σχέσεις, ενώ η παρηγοριά του τριγώνου της Νέας Σελήνης με τον Κρόνο, δεν είναι καθόλου αμελητέα, αλλά μόνο αν και εφόσον υπάρχει πρόθεση, για ριζικές αποφάσεις και τομές.
Βρισκόμαστε μπροστά σε καθοριστικά νέα ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα, με την ανάγκη ανατροπής να βρυχάται από όλες τις πλευρές το ίδιο ισχυρά και ανυποχώρητα.

Επηρεάζονται περισσότερο Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Κριοί του 3ου δεκαήμερου αλλά και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από την 24η μοίρα των ζωδίων αυτών. Γενικότερα το 3ο δεκαήμερο όλων των ζωδίων είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένο αυτές τις ημέρες και οι εκπρόσωποί τους είναι οι πιο φανατικοί όλων, με ακραίες αντιδράσεις και εκφράσεις.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια και τις αντιδράσεις στο γενικότερο πολεμικό κλίμα που επικρατεί.

ΚΡΙΟΣ

Το κλίμα που επικρατεί μέσα στην οικογένειά σου σε κάνει να αναρωτιέσαι, αν βρίσκεσαι εκεί με τη θέλησή σου ή κάποιος σε εναπόθεσε υπό την επήρεια νάρκωσης. Διαφωνείς, φωνάζεις, ξεσπάς δεξιά και αριστερά και προσμένεις την όποια δικαίωση. Ωστόσο δεν είσαι και έτοιμος/η να τα βροντήξεις όλα κάτω και να επιβληθείς, λόγω του κυβερνήτη σου Άρη που σε κρατάει σε χαμηλές πτήσεις.
Το πρόβλημά σου είναι πως θέλεις να κάνεις τον αετό με φτερά παπαγάλου. Η λύση σου είναι να μην παπαγαλίζεις και να σκέφτεσαι ψύχραιμα και όσο συνετά μπορείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επικοινωνιακή οδός είναι κλειστή για σένα «λόγω έργων», οπότε κάθε προσπάθεια να τη διασχίσεις είναι παντελώς ανώφελη. Γυρνάς να πάρεις άλλο δρόμο, όπως αυτόν της συναισθηματικής οδού, ο οποίος ελπίζεις να σου δώσει περισσότερες πιθανότητες ασφάλειας και σιγουριάς, αλλά γρήγορα καταλαβαίνεις πως είσαι παγιδευμένος/η σε ένα δίλλημα, που δεν έχει διέξοδο. Οι σχέσεις σου με συντρόφους και συνεργάτες μπαίνουν στην κατάψυξη μαζί με τις μπύρες που ξεδιψάνε την κάψα σου. Απόλαυσε όσες μπορείς και άσε όλα τα άλλα στον πάγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που σε προβληματίζει πολύ είναι η οικονομική σου κατάσταση, την οποία βάζεις σε προτεραιότητα και όλες σου οι συζητήσεις αρχίζουν και τελειώνουν με κύριο θέμα αυτήν. Εστιάζεσαι σε αυτό το πρόβλημα, τα capital controls σε κοντρολάρουν αδυσώπητα, ενώ τρομοκρατείσαι με τη σκέψη παράτασης, νιώθοντας τεράστια καταπίεση. Παρ' όλα αυτά, μπορεί να λειτουργήσεις εντελώς ανατρεπτικά και να ξοδέψεις ένα σεβαστό ποσό για μια αγορά, με τη σκέψη να τα φας εσύ και όχι οι τοκογλύφοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθεις περισσότερο από τον καθένα, τι σημαίνει να αλλάζεις γνώμη ανά ώρα, να κάνεις τον κήρυκα και μετά να καθοδηγείσαι από τους άλλους και να βλέπεις τις επιθυμίες σου να σε κοροϊδεύουν, όπως η μαϊμού πίσω από το σύρμα του ζωολογικού κήπου. Σε αυτή τη δύσκολη, για σένα, Νέα Σελήνη, καλείσαι να κατανοήσεις τα ακατανόητα, είσαι μπερδεμένος/η, απογοητευμένος/η και πάνω από όλα ανίσχυρος/η. Πρόσεχε τις βίαιες αντιδράσεις, τα ατυχήματα, τις σχέσεις σου με δικούς σου ανθρώπους, αλλά πάνω από όλα αυτήν με τον ίδιο σου τον εαυτό.

ΛΕΩΝ

Καινούργια ξεκινήματα για σένα νοούνται μόνο οι παρελθοντικές διευθετήσεις και η τακτοποίηση θεμάτων που πιθανά σε έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Αν τάχτηκες ανοιχτά κάπου ή υπέρ κάποιου, αν εξέθεσες τον εαυτό σου, αν επέμεινες σε μια σταθερή πεποίθηση και στάση, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τα πάντα. Μην ελπίζεις άλλο σε προηγούμενη εύνοια, καθώς ξαφνικά μένεις μετέωρος/η και αυτό δεν το αντέχει ούτε η περηφάνια, ούτε η ματαιοδοξία σου. Πήγαινε πίσω για να προχωρήσεις μπροστά και πρόσεχε τα βήματά σου ένα προς ένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχουν και κάποιοι που οι σφαίρες περνάνε πολύ πάνω από τα κεφάλια τους, σαν κάποιος να σημαδεύει επίτηδες μακριά τους και ένας από αυτούς είσαι και εσύ. Μέσα στη γενικότερη εμπόλεμη κατάσταση, κρατάς την ψυχραιμία σου και παρόλο τον εκνευρισμό που νιώθεις, είσαι σε θέση να ελιχθείς στο κοινωνικό σου περιβάλλον, δίνοντας το στίγμα σου χωρίς να στιγματιστείς. Σκέφτεσαι λογικά και τακτοποιημένα, ξεκαθαρίζοντας τη θέση σου σε φίλους και γνωστούς, έχοντας την ευκαιρία να επανορθώσεις για τυχόν κακές στιγμές, που πρόσφατα σε αποξένωσαν.

ΖΥΓΟΣ

Ο επαγγελματικός τομέας είναι αυτός που ταλαιπωρεί τη σκέψη σου αλλά και παρακινεί τη δράση σου, η οποία όμως είναι στην καλύτερη περίπτωση διπλωματική και στη χειρότερη υπόγεια. Νιώθεις ανασφάλεια και ανησυχία με τα γεγονότα και το δείχνεις όσο κανείς άλλος. Αυτό έχει αντίκτυπο και στην προσωπική σου ζωή, εφόσον δεν ηρεμείς καθόλου και δεν απολαμβάνεις ακόμα το καλοκαίρι, τουλάχιστον όσο θα ήθελες. Ένα απότομο ξέσπασμα είναι πολύ πιθανό για να μετρήσεις τις αντοχές σου. Πράξε το, αλλά να είσαι έτοιμος/η για τις συνέπειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παθιάζεσαι σε ανησυχητικό βαθμό, έχεις πιεστεί πάρα πολύ και ζητάς αποδέσμευση από εξαρτήσεις και καταναγκασμούς. Επιθυμείς να δρομολογήσεις τα όνειρά σου, να κάνεις ένα ταξίδι και μετράς τις ανάγκες σου σε μια δύσκολη στιγμή. Η ηρεμία σου είναι πάνω από όλα και όλους, λειτουργώντας ατομικά και ξεφεύγοντας συνειδητά από συλλογικές επιδιώξεις. Απομονώσου και κάνε ένα πλάνο με όσα διαθέτεις και όσα σου επιτρέπουν οι συνθήκες και ετοιμάσου να δώσεις τις εξετάσεις σου που αναμένεται να σε προβιβάσουν και να σε εξελίξουν, ακόμα και μέσα από πολύ μόχθο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διαδικαστικά θέματα μαζί με υπαρξιακές ανησυχίες σε κάνουν να τρέχεις και να μη φτάνεις, εφόσον συνειδητοποιείς πως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να μπορείς να τα αγνοείς ή να τα ωραιοποιείς μέσα από την αισιοδοξία και το χιούμορ σου. Κλείσε όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείς και μην αφήνεις ανοιχτούς λογαριασμούς σε κανένα επίπεδο. Το ερώτημα «τι θα απογίνουμε;» γίνεται για σένα βαθυστόχαστο και άκρως ουσιαστικό και στέκεσαι αποφασιστικά μπροστά στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από πού να σε πιάσουν και να μην κάνεις μπαμ σαν παραφουσκωμένο μπαλόνι, έτοιμο να εκραγεί με το παραμικρό άγγιγμα. Η ένταση, το άγχος, η κούραση, η απαισιοδοξία σε καταβάλλουν, ακόμα και τις στιγμές που διατείνεσαι πως περνάς καλά και κάνεις και τον σταυρό σου από την έκπληξη. Οι σχέσεις σου με τους δικούς σου ανθρώπους περνάνε κρίση, διχάζεσαι με τις συμπεριφορές τους, αλλά είσαι και ανέτοιμος/η να πράξεις το σωστό. Να ξέρεις πως όλα μπορεί να συμβούν και τίποτα δεν είναι στη θέση του. Η ανατροπή σε περιμένει στη γωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υπερβολή σου ξεπερνά τις κόκκινες γραμμές και δεν την διαπραγματεύεσαι κιόλας, ζητώντας την άμεση έξοδό σου από κάθε στερεότυπο, δοκιμασμένο και αποτυχημένο, κατά το δικό σου πόρισμα. Επαναστατείς έναντι σε όλα και σε όλους που θεωρείς πως δεν σου δίνουν σαφή μηνύματα, ειδικά στον εργασιακό σου χώρο, ενώ επιπλέον έχεις εξουθενωθεί ψυχολογικά χωρίς να το καταλαβαίνεις. Χρειάζεσαι ηρεμία και ξεκούραση και αν θεωρείς πως η αλλαγή δεν έρχεται από τον καναπέ σου, δοκίμασε να χαλαρώσεις λίγο και θα διαπιστώσεις πως εν προκειμένω, κάνεις μεγάλο λάθος.

ΙΧΘΥΕΣ

Η προσπάθειά σου να παραμείνεις όρθιος/α και αισιόδοξος/η είναι σχεδόν συγκινητική, ρίχνοντας όλο το βάρος στο συναίσθημα, στις καλές προθέσεις και στη ρομαντική προσέγγιση και ανάλυση. Γίνεσαι ο/η μεσολαβητής/α στις πιο δύσκολες περιπτώσεις και θυσιάζεσαι, προκειμένου να μην στενοχωρηθούν αυτοί που αγαπάς και κανείς να μην μείνει παραπονεμένος/η. Η δική σου πινελιά είναι γεμάτη χρώματα αλλά δυστυχώς δεν λαμβάνεται υπόψη από τους περισσότερους. Συνέχισε να δημιουργείς, γιατί χρειάζεται και ο δικός σου κόσμος να υπενθυμίζει αυτό που όλοι ονειρευόμαστε.

Download now the application of Astrology.gr , for your iPhone, iPad or your iPod!

* Want to know what the stars say for you in the next 12 months? Then press here .

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved