Αστρολογική εκτίμηση Ιουλίου για την κρίσιμη κατάσταση της Ελλάδας

Τι προβλέπεται για το μήνα Ιούλιο, σχετικά με το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό, στην Ελλάδα;

Αστρολογική εκτίμηση Ιουλίου για την κρίσιμη κατάσταση της Ελλάδας

«Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο» Robert Louis Stevenson

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Astrology.gr καλό μήνα να έχετε!

Η χώρα ζει ιστορικές στιγμές και ο Eλληνικός λαός πρωτίστως θα πρέπει να μείνει ενωμένος και μονιασμένος. Οι δυσκολίες υπάρχουν αλλά αναλογιστείτε πόσες δυσκολίες αντιμετωπίσαμε τα τελευταία 5 συναπτά έτη.

Η κυβέρνηση προκήρυξε δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο λαός για την έγκριση ή μη της συμφωνίας – τελεσίγραφο με τα επαχθή μέτρα των θεσμών, ενώ η ΕΚΤ, με απόφασή της, έθεσε υπό capital controls τη χώρα, μια κίνηση που, δημιουργώντας οικονομική ασφυξία, επιχειρεί να σπείρει τον φόβο και τον πανικό στον κόσμο. Ο κάθε πολίτης καλείται υπό αυτόν τον «εκβιασμό» να πάει στην κάλπη για «ναι» ή «όχι» στη συμφωνία. Παράλληλα, στις 30 Ιουνίου έληξε το πρόγραμμα του ΔΝΤ αφού η κυβέρνηση είχε διαμηνύσει ότι αν δεν υπάρξει έντιμη συμφωνία με λύση για την απομείωση του χρέους, δεν θα πληρωθεί η δόση.

Στους Χρησμούς Ιουνίου σας είχα προϊδεάσει ότι «ίσως κατά την διάρκεια του μήνα παρθούν επώδυνες αποφάσεις ενώ κάθε είδους διαδικασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό θα είναι προβληματικές και δαιδαλώδεις» αλλά και ότι «η κυβέρνηση θα δώσει μάχη για να ανακτήσει το κράτος την ανεξαρτησία του ενώ υποδεικνύει μια τιτάνια αλλαγή που θα συμβεί στην χώρα μας» σε συνδυασμό, με το γεγονός ότι «η ανάγκη της χώρας για χρηματοδότηση θα είναι επιτακτική και θα επιχειρηθεί να αποδομηθεί ή να "πέσει" η παρούσα κυβέρνηση».

Σε αυτό το σημείο, πρέπει όλοι να αναρωτηθούμε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που μερικοί Έλληνες αλλά και ξένοι πολίτες δεν θέλουν με τίποτα αυτό το δημοψήφισμα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να το σαμποτάρουν.

Αστρολογικά, έντιμη συμφωνία, όπως κατά καιρούς έχουμε γράψει, είναι δύσκολο να υπάρξει αφού ο διελαύνων Ποσειδώνας προσβάλει τόσο τον Ποσειδώνα στον χάρτη της Μεταπολίτευσης, όσο και τον Ωροσκόπο και τον Ποσειδώνα του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, δείχνοντας έτσι ότι οι θεσμοί δεν επιθυμούν έναν έντιμο συμβιβασμό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι παρά πολλές φορές φάνηκαν αναξιόπιστοι στις προτάσεις και τις αξιώσεις τους.

Ο διελαύνων Υποθετικός Κρόνος σε σχέση με το ωροσκόπιο της Ελλάδος μιλά για σοβαρά προβλήματα, γραφειοκρατικά κολλήματα και υποθέσεις που σχετίζονται με το κράτος κατά τη διάρκεια του Ιουλίου. Ακόμη, δείχνει ότι ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου είναι ανήσυχο, προβληματισμένο και βλέπει με υποψία τα γεγονότα που συμβαίνουν.

Ο διελαύνων Υποθετικός Κρόνος συναντάει τον γενέθλιο Άδη της Ελλάδας δείχνοντας υπόγειες κινήσεις και σκοτεινά παιχνίδια από εξωγενείς παράγοντες που αποσκοπούν στην αποδόμηση και στην αποκαθήλωση της κυβέρνησης.

Από πλευράς της ελληνικής εξουσίας το «παιχνίδι» μόνο χαμένο δεν είναι, λόγω του ότι ο διελαύνων Ζευς συναντά τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Ερμή / Ποσάιντον και Κρόνου/ Ποσάιντον στο ωροσκόπιο της Ελλάδος. Η κυβέρνηση μελετά και σχεδιάζει τις κινήσεις της μεθοδικά, έτσι ώστε να μπορέσει να έχει ισχύ και να φέρει εις πέρας το έργο της, ακόμη και αν κλονιστεί στην παρούσα φάση το πολιτικό σκηνικό της χώρας. Θα καταφέρει όμως, όπως όλα δείχνουν, με τις ενέργειές της να δημιουργήσει «ρήγμα» στο μέτωπο των αντιπάλων της.

Προβλήματα που σχετίζονται με την αλλαγή της καθημερινότητας διαφαίνονται καθ' όλη την διάρκεια του μήνα, αφού ο διελαύνων Βουλκάνους ισούται με τον γενέθλιο Ζευς της Ελλάδας. Ακόμη, το πλανητικό σκηνικό καταδεικνύει ότι θα υπάρξουν έντονες διαφωνίες και επίβουλες ενέργειες κατά της κυβέρνησης και της χώρας με ανήθικο τρόπο.

Ο διελαύνων Ερμής και μάλιστα ιδιαίτερα μεταξύ 2 και 8 Ιουλίου -αφού συναντά τους άξονες Ουρανού/ Άδη και Υποθετικού Κρόνου / Βουλκάνους, μιλά για «προμηνύματα» για να αλλάξουμε στάση αλλά και για μια αναίτια επίθεση που αποσκοπεί στο να βλάψει ηθικά κάποιο πολιτικό πρόσωπο. Ενδέχεται να κινδυνέψει και σωματικά κάποιος πολιτικός.

Επιπρόσθετα, η πιο δύσκολη περίοδος του μήνα είναι μεταξύ 11 και 21 Ιουλίου, που ο διελαύνων Ποσειδώνας θα βρίσκεται στα γενέθλια μεσοδιαστήματα της Ελλάδος Ωροσκόπου / Άδμητου και Μεσουρανήματος / Άδη, προεικονίζοντας για γενική επιβράδυνση της οικονομίας αλλά και ασφυξία σε σχετικά ζητήματα. Ενδεχομένως μάλιστα, η επιβολή των Capital controls να κρατήσει περισσότερο καιρό από όσο πιθανόν φανταζόμαστε, όχι όμως για πάντα.
Ακόμη, ίσως να υπάρξει και κάποιο έγκλημα ερωτικό που θα απασχολήσει το Πανελλήνιο που θα σχετίζεται με τον «αγοραίο έρωτα».

Τι λέει το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδος;

Τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα, αλλά, για να είμαστε ειλικρινείς, τα τελευταία χρόνια, πότε ήταν;

Ο προοδευμένος Άδης συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Μηδενικής Κριού / Βουλκάνους, γεγονός που υποδεικνύει μια άνευ προηγουμένου χυδαιότητα και προσπάθεια υποταγής και εξευτελισμού της χώρας, ενώ, προδιαθέτει και για βίαια γεγονότα. Επίσης, ο Δίας, βρίσκεται επάνω στο γενέθλιο μεσοδιάστημα της Ελλάδας Μηδενικής Κριού / Άδη, γεγονός που σηματοδοτεί βρώμικα παιχνίδια σε οικονομικό επίπεδο.

Ο προοδευμένος Ποσάιντον μιλά για έντονη δραστηριότητα της εκκλησίας αλλά και για ανέλπιστες υποστηρίξεις από το εξωτερικό. Ο πλανήτης των ανατροπών, ο Ουρανός, από πρόοδο προεικονίζει αλλαγές στην καθημερινότητα. Συνάμα, δείχνει ότι ο τρόπος που διαπραγματεύθηκε η Ελλάδα θα γίνει σημείο αναφοράς και μίμησης για πολλές άλλες χώρες τους επόμενους μήνες.

Η παρουσία του προοδευμένου Κρόνου Υποθετικού στα γενέθλια μεσοδιαστήματα Σελήνης / Άδμητου και Πλούτωνα / Άδμητου μιλάει για διεργασίες αλλαγής της υπάρχουσας μορφής της κυβέρνησης. Πολύ πιθανόν μάλιστα να υπάρξει προκήρυξη εκλογών, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος.

Τέλος, σας θυμίζω αυτό που σας είχα γράψει και τον προηγούμενο μήνα, ότι δηλαδή η Ελλάδα έχει φυτέψει το «σπόρο» της για ένα καλύτερο μέλλον, και, όπως σας έχω πει από το 2011, η καταλυτική χρονιά για έναρξη της ανάπτυξης είναι το 2016. Σχεδόν ούτε 6μήνες και... φτάνουμε!

Διάβασε επίσης

Τι λένε τα άστρα για το μέλλον της κυβέρνησης Τσίπρα;

Κρίσιμες ώρες: Τι λένε τα άστρα για το μέλλον της Ελλάδας

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved