Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Σεπτεμβρίου

Ο Σεπτέμβριος του 2015 είναι ο συμπαντικός μήνας 8.

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Σεπτεμβρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Σεπτέμβριος προσθέστε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 8 - κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (8), 12+8=20. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 2+0=2. Το 2 είναι ο προσωπικός σου μήνας για το Σεπτέμβριο.

Για τον μήνα Σεπτέμβριο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1
Ο νέος κύκλος ζωής που εγκαινιάζει ο Σεπτέμβριος προβλέπεται ν' αλλάξει αισθητά την καθημερινότητα σου. Οι αποφάσεις και οι επιλογές που θα κάνεις θα σε ακολουθούν τους επόμενους μήνες,
Επαγγελματικά: Ευνοϊκά μαντάτα στον επαγγελματικό τομέα. Μοναδικές ευκαιρίες αλλά και περισσότερες ευθύνες θα σε βοηθήσουν να διαπραγματευτείς μια καλύτερη θέση και μια πιο ικανοποιητική αμοιβή.
Οικονομικά: Δεν θα σου λείψουν τα χρήματα για να ικανοποιήσεις τα ακριβά σου γούστα.
Αισθηματικά:Προσπάθησε να δεχτείς τη διαφορετικότητα του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος / η, όσο μεγαλύτερη είναι η αντίσταση που νοιώθεις τόσο αυξάνει και η πρόκληση της κατάκτησης του στόχου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2
Το παρελθόν επανέρχεται δριμύτερο ζωντανεύοντας μισοτελειωμένες καταστάσεις. Το συμφέρον θα κονταροκτυπηθεί με τα συναισθήματα και τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα.
Επαγγελματικά: Για ν' αντεπεξέλθεις στο φορτισμένο επαγγελματικός σου χώρο θα χρειαστεί αν χαμηλώσεις τους τόνους σου και να είσαι ευέλικτος στις κινήσεις σου. Αν δεν δημιουργήσεις χάσματα τα πράγματα σύντομα θα γυρίσουν υπέρ σου.
Οικονομικά: Βάλε σε τάξη τα οικονομικά σου για ν' αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις.
Αισθηματικά: Βγες από την παθητικότητα και την αδιαφορία και διεκδίκησε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Αν είσαι μόνος /η, είναι πιθανό να έλξεις ένα άτομο που θα κρεμαστεί στην κυριολεξία επάνω σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3
Είσαι έτοιμος /η, να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και να διεκδικήσεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Μην κάθεσαι στιγμή, μετάτρεψε τις πρωτοποριακές και εμπνευσμένες ιδέες σου σε πράξη.
Επαγγελματικά: Αν αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις και συμπεριφορές και έχεις ένα πλάνο για το μέλλον, σύντομα θα δεις τα σχέδια σου να υλοποιούνται. Οι οιωνοί είναι υπέρ σου.
Οικονομικά: Υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες για κέρδος ή αποφυγή απωλειών.
Αισθηματικά: Μια ανανέωση θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα και θα δεις με άλλα μάτια τον /την σύντροφο σου. Αν είσαι μόνος/ η, δύσκολα κάποιος μπορεί ν' αντισταθεί στο γοητευτικό παρουσιαστικό και τον ευφυή λόγου σου.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4
Βάλε σε μια σειρά αυτά που δεν μπορείς ν' αποφύγεις και μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Αν χρειαστεί ν' απαντήσεις σε κάποιο δίλημμα μην το κάνεις κάτω από συναισθηματική φόρτιση.
Επαγγελματικά: Βγαίνεις από το επαγγελματικό τέλμα που σε βασανίζει καιρό και οδηγείσαι σε μια νέα πραγματικότητα. Όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείς τόσο πιο εύκολα θα βρεις ενδιαφέρον το καινούργιο σου αντικείμενο.
Οικονομικά: Το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου με το που γεμίσει εξανεμίζεται.
Αισθηματικά: Τίποτα δεν είναι αυτονόητο, γι' αυτό μοιράσου τις σκέψεις σου με το ταίρι σου για να καταλάβει τι πραγματικά αισθάνεσαι. Αν είσαι μόνος/ η, απέφυγε το ρίσκο μιας παράνομης σχέσης,

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5
Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για σένα αυτό το μήνα φτάνει να το θέλεις πάρα πολύ. Μια γνωριμία με ένα σημαντικό πρόσωπο θα διευκολύνει την πραγματοποίηση μιας παλιάς επιθυμίας σου.
Επαγγελματικά: Είσαι ο άνθρωπος που χρειάζονται όλοι. Μια εργασιακή πρόταση μπορεί ν' ανατρέψει τα σχέδια σου. Μη βιαστείς για ένα οριστικό «ναι» ή « όχι» πριν εξετάσεις προσεκτικά όλες τις παραμέτρους
Οικονομικά: Η επιπλέον κούραση θα φέρει και την αντίστοιχη οικονομική απόδοση.
Αισθηματικά: Ο σύντροφος σου έχει κουραστεί να σε ψάχνει και να μη σε βρίσκει. Δεν ξέρει αν έρχεσαι ή αν φεύγεις. Αν είσαι μόνος/ η, οι πειρασμοί είναι πολλοί και δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6
Σκέφτεσαι τα γεγονότα που συνέβησαν το καλοκαίρι και φτιάχνεις σκηνές από τα προσεχώς. Εστιάσου στον εαυτό σου και μην διασκορπίζεις την ενέργεια σου στους τέσσερις ανέμους.
Επαγγελματικά: Το δυνατό σου σημείο στον εργασιακό σου χώρο είναι η ευχέρεια σου στις δημόσιες σχέσεις. Ο τρόπος που κάνεις τις επαφές και συνδυάζεις τις πληροφορίες είναι μοναδικός.
Οικονομικά: Οι προσωρινές οικονομικές δυσχέρειες δεν είναι άξιες ανησυχίας.
Αισθηματικά: Αν υπάρχουν εντάσεις στη σχέση σου θα ξεπεραστούν εύκολα με έναν ειλικρινή διάλογο. Αν είσαι μόνος/ η, δημιουργείς σύγχυση ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά των επίδοξων συντρόφων σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7
Βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι και αναρωτιέσαι τι να διαλέξεις, τη σιγουριά του παλιού και την πολλά υποσχόμενη αβεβαιότητα του νέου. Η αλήθεια είναι ό,τι τα πράγματα θα σε κατευθύνουν και όχι εσύ αυτά.
Επαγγελματικά: Είναι πλέον ξεκάθαρο τι μπορείς να καταφέρεις στο χώρο της εργασίας σου και τι καινούργιο αξίζει να δοκιμάσεις. Ένας παλιός εργοδότης είναι πιθανό να σου κάνει μια αξιόλογη πρόταση.
Οικονομικά: Λανθασμένες εκτιμήσεις ενδέχεται να σε οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις.
Αισθηματικά: Η φροντίδα και η προσοχή σου είναι πολύ σημαντικές για τον άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεσαι τη ζωή σου. Αν είσαι μόνος/ η, ίσως ανακαλύψεις τον έρωτα στο πρόσωπο ενός φίλου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8
Οι προβληματισμοί σου για εργασιακά θέματα δυναμιτίζουν τις σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Κάτι που φαίνεται τεράστιο θα μικρύνει μόλις το μοιραστείς.
Επαγγελματικά: Η εργασία και το πορτοφόλι σου συνδέονται άμεσα. Το ένα επηρεάζει το άλλο και τα δύο επιδρούν στην ψυχολογία και την απόδοση σου. Αν έχεις τριβές με την εργοδοσία μην το φτάνεις στα άκρα.
Οικονομικά: Προσοχή σε παραινέσεις επιτηδείων για γρήγορο κέρδος.
Αισθηματικά: Δείξε κατανόηση για τις ανάγκες του /της συντρόφου σου και η ψυχολογία του /της θ' αλλάξει τελείως. Αν είσαι ελεύθερος/ η, μήπως ποντάρεις σε μια σχέση για να ανέβεις κοινωνικά;

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9
Αυτός ο μήνας απαιτεί να κλείσεις ό,τι σε φορτίζει συναισθηματικά και ψυχολογικά. Θα υπάρξουν δυσκολίες που θα σε κουράσουν, αλλά θα τις ξεπεράσεις με το να επιμείνεις στις αποφάσεις σου.
Επαγγελματικά: Μην αναζητάς προσωρινές λύσεις. Με λίγη περισσότερη προσπάθεια οι ικανότητες σου θ΄ αναγνωριστούν και θα διορθώσεις τα «κακώς κείμενα» μια και καλή.
Οικονομικά: Μη διαλαλείς τα οικονομικά σου ακόμα και στους πολύ δικούς σου ανθρώπους.
Αισθηματικά:Τα λόγια και οι εξηγήσεις σε έχουν κουράσει. Άκουσε την καρδιά σου και κάνε ό,τι αισθάνεσαι. Αν είσαι μόνος/ η, αυτό που μετράει για να μπεις στη διαδικασία μιας σχέσης είναι η επικοινωνία.

Διάβασε επίσης:

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved