Αριθμολογία: Οι ερωτικές και οικονομικές προβλέψεις του Ιουλίου

Ο Ιούλιος του 2015 είναι ο συμπαντικός μήνας 6

Αριθμολογία: Οι ερωτικές και οικονομικές προβλέψεις του Ιουλίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Ιούλιος πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 6 - κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (6), 12+6=18. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+8=9. Το 9 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Ιούλιο.

Για τον μήνα Ιούλιο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Το σκηνικό της ζωής σου αλλάζει. Απρόσμενα γεγονότα δεν θα σε αφήσουν να πλήξεις ούτε λεπτό. Καινούργια ενδιαφέροντα απογειώνουν την ψυχολογία σου. Αν σκέπτεσαι ν' αλλάξεις χώρο διαμονής τόλμησε το.
Επαγγελματικά: Η ευελιξία στην επικοινωνία και η επιλεκτικότητα στις συνεργασίες θα καθορίσουν κατά πόσον τα σχέδια σου θα υλοποιηθούν. Αν ασχολείσαι με το χώρο των ΜΜΕ θα έχεις την υποστήριξη ατόμων που ο λόγος τους έχει βαρύτητα.
Οικονομικά: Ο οικονομικός σου τομέας έχει δει και καλύτερες ημέρες.
Αισθηματικά: Αναταράξεις στη σχέση σου από εξωτερικούς παράγοντες. Μην επιτρέπεις σε τρίτους να χώνουν τη μύτη τους στα προσωπικά σου. Αν είσαι μόνος / η, άλλαξε τους χώρους που κινείσαι, στους παλιούς δεν παίζει τίποτα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Έπειτα από την κούραση του περασμένου μήνα ξαναβρίσκεις τους ρυθμούς σου και την χαμένη σου ζωτικότητα. Επεδίωξε να κάνεις παρέα με άτομα με τα οποία μιλάς την ίδια γλώσσα.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σου τομέα οι συνθήκες είναι ώριμες για να επαναδιαπραγματευτείς τους όρους του συμβολαίου σου. Όπλο σου είναι η ορθότητα των ιδεών και των επιχειρημάτων σου.
Οικονομικά: Με προγραμματισμό στα έξοδα σου αντεπεξέρχεσαι στις υποχρεώσεις σου.
Αισθηματικά: Κοινές δραστηριότητες και μικροαποδράσεις όποτε είναι εφικτό, δίνουν στη σχέση σου μια άλλη νότα. Αν είσαι μόνος /η, μια ερωτική πρόταση από ένα πρόσωπο που το έβλεπες φιλικά θα σε βάλει σε σκέψεις .

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Αυτός ο μήνας χρωματίζεται από μεγάλη κινητικότητα. Νέα ερεθίσματα μεγαλώνουν το εύρος των ενδιαφερόντων σου. Η επαφή σου με ένα άτομο από το εξωτερικό σου ανοίγει νέους ορίζοντες.
Επαγγελματικά: Η αναγνώριση των ικανοτήτων σου στο χώρο της εργασίας σου, εξαργυρώνεται με παρακολούθηση σεμιναρίων με σκοπό να ενημερωθείς πάνω σε θέματα τεχνολογίας ή να μελετήσεις νέους τρόπους πάνω στο αντικείμενο εργασίας σου.
Οικονομικά: Προσπάθησε να μην αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται.
Αισθηματικά: Ο τρόπος να μειωθούν οι εντάσεις είναι να κάνεις διάλογο με το σύντροφο σου και να καταλήξετε σε κοινά αποδεκτές λύσεις Αν είσαι μόνος/ η, η έλλειψη χρόνου δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για έρωτες.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Μην επιτρέψεις στους φόβους και στις αμφιβολίες σου να γίνουν οι αιτίες να γυρίσεις την πλάτη σ' ένα στόχο που ήδη έχεις αποφασίσει. Η κούραση δεν σου αφήνει περιθώρια για πισωγυρίσματα.
Επαγγελματικά: Οι δυσκολίες και οι αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στον επαγγελματικό σου τομέα με τον κατάλληλο χειρισμό θ' αποδειχθούν ευκαιρίες για κάτι πιο αποδοτικό και ενδιαφέρον.
Οικονομικά: Διεκδίκησε δυναμικά τα χρήματα που σου οφείλουν.
Αισθηματικά: Με την αδιάλλακτη συμπεριφορά σου προκαλείς την υπομονή του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος/ η, μη βιαστείς να επενδύσεις σε ό,τι σου προσφέρεται στο πιάτο, γιατί δύσκολα θα ξεμπερδέψεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Είσαι σε τροχιά αλλαγών. Γι αυτό μην χάνεις χρόνο, δικτυώσου, χτύπησε τις κατάλληλες πόρτες, κανόνισε συναντήσεις με πρόσωπα που μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν. Το αποτέλεσμα των κινήσεων σου θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου.
Επαγγελματικά: Κυνήγησε τις φιλοδοξίες σου λαμβάνοντας υπόψιν σου ό,τι, μπορεί μεν να πετύχεις τα επαγγελματικά σου σχέδια αλλά δύσκολα θα παραμείνεις σε ένα περιβάλλον αν ζορίζεσαι ψυχολογικά.
Οικονομικά: Πρόσεξε τα μικροποσά που ξοδεύεις γιατί θα εκπλαγείς αν τα κάνεις σούμα.
Αισθηματικά: Τα όρια έχουν στενέψει. Η αίσθηση του ανικανοποίητου που σε διακατέχει δυσχεραίνει τη συμβίωση με το σύντροφο σου. Αν είσαι μόνος/ η, καλές οι περιπετειούλες, αλλά όχι και οι υποχρεώσεις μιας δέσμευσης.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Εύκολο είναι να διαμαρτύρεσαι και να ρίχνεις τις ευθύνες στους άλλους, η αλήθεια όμως είναι ό,τι εσύ επιτρέπεις να διαιωνίζονται καταστάσεις που όχι μόνο σε ενοχλούν αλλά και σε αδειάζουν από ενέργεια.
Επαγγελματικά: Αφουγκράσου τις πραγματικές σου ανάγκες και επένδυσε σε ό,τι σου δίνει εσωτερική πληρότητα. Επαναπροσδιόρισε τι σημαίνει για σένα το χρήμα, η αναγνωρισιμότητα και πόσο αγαπάς το αντικείμενο της εργασίας σου.
Οικονομικά: Τα χρήματα που είχες υπολογίσει να δαπανήσεις αυτό το μήνα δεν φτάνουν.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση μην επιμένεις να γίνονται όλα με το δικό σου τρόπο. Αν είσαι μόνος/ η, οι εφήμεροι έρωτες των διακοπών δίνουν μια χαρμόσυνη νότα στην καθημερινότητα σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Ένα καινούργιο χόμπι προστίθεται στα ενδιαφέροντα σας και σου δίνει την ευκαιρία ν' αποδράσεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σου. Μη προγραμματισμένα ταξίδια με καλή παρέα αλλάζουν τη διάθεση σου.
Επαγγελματικά: Όσο κι αν χρειάζεσαι μια ανανέωση, καλό θα ήταν να μην ρισκάρεις αβασάνιστα την ασφάλεια που σου δίνουν κάποιες σταθερές στην εργασία σου για κάτι εφήμερο και υπερτιμημένο.
Οικονομικά: Καλό θα ήταν να βασίζεσαι μόνο στον εαυτό σου και όχι σε αόριστες υποσχέσεις.
Αισθηματικά: Αν δεν μπορείς ν' αποδεκτείς τη διαφορετικότητα του συντρόφου σου, μην χάνεις χρόνο, έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται ν' αλλάξει. Αν είσαι μόνος/ η, μετά από μια τυχαία συνάντηση με παλιά αγάπη σου, κάνεις πάλι σχέδια.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Βρίσκεσαι σε περίοδο ανάπτυξης, γι αυτό μη διαλέγεις την πεπατημένη οδό. Τόλμησε να προχωρήσεις πέρα από το γνώριμο και το ασφαλές. Είναι σημαντικό να είσαι ο εαυτός σου και να λες τα πράγματα με το όνομα τους.
Επαγγελματικά: Η μεγάλη κινητικότητα στο χώρο της εργασίας σου δεν σου αφήνει περιθώρια χαλάρωσης. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να κλείσεις νέες συμφωνίες ή να επαναδιαπραγματευτείς τις παλιές.
Οικονομικά: Δοκίμασε με μέτρο την τύχη σου σε τυχερά παιχνίδια.
Αισθηματικά: Αν νομίζεις ό,τι η σχέση σου αξίζει τον κόπο, και εστιαστείς σε αυτά που σου παρέχει θα διαπιστώσεις ό,τι δεν είναι και λίγα. Αν είσαι ελεύθερος/ απολαμβάνεις το ερωτικό παιχνίδι με τις εφήμερες κατακτήσεις σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Τόλμησε ν' αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει, και μην χρονοτριβείς λέγοντας για μια ακόμα φορά τα ίδια, σε άτομα που δεν έχουν μάθει ν' ακούνε. Μια καινούργια γνωριμία θα σε εκπλήξει ευχάριστα.
Επαγγελματικά: Λόγω της ευαισθησίας που έχεις στην κριτική πολλές φορές δίνεις λάθος εντύπωση. Πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Καλύτερα ν' ακούς παρά να μιλάς.
Οικονομικά: Απόφυγε ανοίγματα που συνεπάγονται έξοδα χωρίς καμιά εγγύηση ό,τι θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω.
Αισθηματικά: Το γυαλί όταν ραγίσει δύσκολα κολλάει ξανά. Μήπως ήρθε η ώρα να γυρίσεις σελίδα; Αν είσαι μόνος/ η, το φλερτ μ' ένα πρόσωπο από διαφορετική κουλτούρα, αν και πρόσκαιρο, είναι γοητευτικό.

Διάβασε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2015

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved