Νέα Σελήνη Μαΐου 2015 στον Ταύρο - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Εμού θέλοντος και ανάδρομου Ερμή επιτρέποντος

Νέα Σελήνη Μαΐου 2015 στον Ταύρο - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη του μήνα θα πραγματοποιηθεί στις 18/5 στις 7.13 το πρωί στην 27η μοίρα του Ταύρου.

Δεν εμπλέκεται σε όψεις με άλλους πλανήτες, χαρακτηρίζεται όμως από το τετράγωνο του Ερμή και του Άρη με τον Ποσειδώνα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και την αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο.
Όλοι αυτοί οι συνδυασμοί μας λένε πως θα πρέπει να μην ελπίζουμε πολλά σε νέα ξεκινήματα που μας προτρέπει αυτή η Νέα Σελήνη, διότι η συγκέντρωση είναι σχεδόν ανύπαρκτη και έχει την τάση να σκορπίζεται χωρίς ουσιαστικό προορισμό.
Τα θέλουμε όλα ή τίποτα και θα ήταν προτιμότερο να κουρνιάσουμε στη φωλιά του τριγώνου Αφροδίτης – Ποσειδώνα και να κλωσήσουμε τις επιθυμίες μας.
Σε αυτό προτρέπει ακόμα περισσότερο ο ανάδρομος Ερμής, που μπαίνει σε στάση την ίδια μέρα που κορυφώνεται η Νέα Σελήνη.

Επηρεάζονται άμεσα Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών.

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να αρκεστείς σε όσα έχεις, εφόσον κάθε προσπάθεια ειδικά σε οικονομικές επιδιώξεις, θα σε κάνει να νιώσεις τη ματαιοδοξία της ασυγκράτητης παρόρμησής σου. Αυτή Νέα Σελήνη σου ζητά να χαλαρώσεις, να εκμεταλλευτείς στιγμές αγάπης με την οικογένειά σου και να αφουγκραστείς αυτό που σου υποδεικνύει ο κυβερνήτης σου Άρης σε κόντρα με τον Κρόνο. Δηλαδή, μη μιλάς πολύ για να μπορείς να σκέφτεσαι περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθάει να συνειδητοποιήσεις τι πραγματικά θέλεις σε όλους τους τομείς. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις είναι να μπεις σε διαδικασίες να αποκτήσεις κάτι παραπάνω από όσο αντέχει η τσέπη σου και η καρδιά σου. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ιεραρχήσεις τα θέλω σου γιατί θα καταλάβεις πιθανά πως δεν χωράνε δυο καρπούζια σε μια μασχάλη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείς να απομακρυνθείς κολυμπώντας στη θάλασσα των προσδοκιών σου, αλλά μόνο ως εκεί που μπορείς να κοιτάς με ασφάλεια την ακτή. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, προξενεί διανοητικές κράμπες και κάθε σημαντική κίνηση θα ήταν αναποτελεσματική. Σκέψου καλά αυτό το διάστημα, περιορίσου και οργανώσου. Μην ξεκινήσεις τίποτα καινούργιο, ώσπου να τελειώσει η ανάδρομη φορά του Ερμή, αλλά μπορείς να προετοιμαστείς άψογα ως τότε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθάνεσαι βολικά και άνετα, σε μια Νέα Σελήνη που άλλοι αντιμετωπίζουν αλλεργικά συμπτώματα αμφιβολιών. Δεν είναι γιατί κατάφερες να βρεις λύσεις, αλλά γιατί αποφάσισες να σφυρίζεις αδιάφορα και να παραμυθιάζεις τους πάντες αλλά και τον εαυτό σου. Είσαι όμως απόλυτα συνειδητοποιημένος και θέλεις να ζήσεις έντονες στιγμές τις οποίες κυνηγάς με πάθος. Δεν σε νοιάζει η διάρκεια, σου αρκεί η στιγμή και αυτό πολύ πιθανά θα το έχεις.

ΛΕΩΝ

Ενισχύεσαι σε ό, τι αφορά ένα επαγγελματικό θέμα, ενώ παράλληλα σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που έχουν γίνει κουβάρι. Δεν θα ξεμπλέξεις όλο το κουβάρι σου, διότι υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες, αλλά η αισιοδοξία, το πείσμα και ο ενθουσιασμός σου, φαντάζουν ακατανίκητοι σύμμαχοι μπροστά στον εχθρό, που δεν είναι άλλος από τις παρεξηγήσεις που αφήνεις να δημιουργηθούν με την αλλόκοτη συμπεριφορά σου. Δεν φταις εσύ, αλλά το πλανητικό σκηνικό γύρω σου που σε καλεί διαρκώς να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικρατεί εκνευρισμός και ένταση καθώς βρίσκεσαι μπροστά σε ξαφνικές αναποδιές που ανατρέπουν τα σχέδιά σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής δεν είναι πρόθυμος να ευλογήσει τα γένια σου και αυτό σε εξοργίζει. Βρες καταφύγιο στους φίλους σου και στην κοινωνική σου ζωή και προσπάθησε να ξεχάσεις για λίγο τους αμετακίνητους στόχους σου. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι πολύ βοηθητική και καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς τα εμπόδια που σου βάζει.

ΖΥΓΟΣ

Αισθάνεσαι κουρασμένος/η και νιώθεις πως κάνεις πολλά χωρίς να παίρνεις την ανάλογη ανταμοιβή. Αυτή η Νέα Σελήνη σου υπενθυμίζει τις πολλές υποχρεώσεις σου και σε κάνει να αισθάνεσαι μεγαλύτερη ευθύνη προς συγγενικά σου άτομα. Ωστόσο αν υπάρχει ένα επαγγελματικό θέμα στα σκαριά, κάνε υπομονή και θα δεις την εξέλιξή του σιγά-σιγά. Εκμεταλλεύσου την καλή διάθεση της κυβερνήτης σου, Αφροδίτης και κάνε μικρά και συνετά βήματα σε ό, τι αφορά ένα θέμα δουλειάς χωρίς να εξαντλείς την ενέργειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλείσαι να διερευνήσεις ένα διάστημα στο οποίο οι συνεργασίες και οι σχέσεις σου έχουν σειρά προτεραιότητας. Μπορείς να καταγράψεις λάθη και ελλείψεις και να προχωρήσεις σε αποκατάσταση μετά το πέρασμα του ανάδρομου Ερμή. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επιρροής της Νέας Σελήνης μπορείς να χαλαρώσεις συλλέγοντας πληροφορίες καθώς και να ενημερωθείς με κάθε μέσο, γύρω από κάτι που θέλεις να ξεκινήσεις και αφορά την πνευματική σου τροφή και εξέλιξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χρειάζεται επειγόντως να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις και νιώθεις πως πιέζεσαι ακόμα περισσότερο αυτό το διάστημα. Μπορεί ο κυβερνήτης σου, Δίας, να σου δίνει την αίσθηση πως μπορείς να κάνεις ό, τι θέλεις χωρίς επιπτώσεις, αλλά το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σε στριμώχνει για τα καλά. Άφησε κατά μέρος τις εύκολες λύσεις και πάρε τα πράγματα στα χέρια σου. Διάλεξε με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις και μην το ανακοινώσεις πριν ο Ερμής γυρίσει σε ορθή φορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γνωρίζεις καλύτερα από όλους πως οι δυσκολίες σε πάνε μπροστά και σε αυτή τη Νέα Σελήνη δεν τις αποφεύγεις. Αυτό όμως καθόλου δεν σε ανησυχεί, μοιράζοντας στον καθένα αυτά που του ανήκουν. Δείχνεις αγάπη, ευγνωμοσύνη και κατανόηση σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ζητάς συγνώμες, απολογείσαι και παράλληλα δείχνεις τον χειρότερο εαυτό σου σε όσους θεωρείς πως σε έβλαψαν. Κάνεις ένα γερό ξεκαθάρισμα και ξαλαφρώνεις. Πρόσεχε όμως πολύ γιατί μέσα στα ξερά, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να κάψεις και τα χλωρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη βγάζει στην επιφάνεια όλες σου τις ανασφάλειες και σου λέει πως είναι μάταιο να τις καλύπτεις με κοινωνικές συναναστροφές και αναγνώριση. Άφησε τις αδυναμίες σου να φανούν, πάψε να προσποιείσαι πως όλα είναι καλά και μείνε μόνος/η με τον εαυτό σου για να σκεφτείς. Μην πάρεις ακόμα αποφάσεις, ειδικά για ένα οικογενειακό θέμα ή ό, τι αφορά στο σπίτι που ζεις, ούτε για μια ερωτική περιπέτεια που κρατάει καιρό. Μην αμελήσεις όμως να προετοιμαστείς μέσα σου και να κάνεις τις απαραίτητες διεργασίες για όλα τα παραπάνω.

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να επικοινωνήσεις διάφορα θέματα σε ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος. Έχεις φορτώσει με γεγονότα που θέλεις να εκφράσεις από τον διαχειριστή της πολυκατοικίας σου, μέχρι τον ασφαλιστή σου. Θέλεις να απαλλαχτείς από μικρά καθημερινά ζητήματα που σε ενοχλούν και να κάνεις κινήσεις διευθέτησης. Η επιθυμία σου δεν θα βρει άμεση ανταπόκριση γι' αυτό χαλάρωσε, κάνε τις λίστες σου, προετοιμάσου κατάλληλα και δράσε ακαριαία με την ευθεία φορά του Ερμή.

Download now the application of Astrology.gr , for your iPhone, iPad or your iPod!

* Want to know what they say the stars for you in the next 12 months? Then press here .

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved