Οι χρησμοί του Μαΐου 2015 για την Ελλάδα

Τι προβλέπεται για το μήνα Μάιο σχετικά με το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα;

Οι χρησμοί του Μαΐου 2015 για την Ελλάδα

«Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.» J.F.Kennedy

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλώς ήρθατε στους χρησμούς για τον μήνα Μάιο για την Ελλάδα.

Μπήκαμε ήδη στον Μάιο, έναν μήνα που η εκρηκτική κατάσταση με τους δανειστές δεν φαίνεται να εκτονώνεται, αφού οι προσπάθειες του Έλληνα πρωθυπουργού γίνονται με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (έλλειψη μπέσας, δημιουργία κλίματος ανασφάλειας, «unfair χτυπήματα», εξαπάτηση, παρασκήνιο) να βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Ποσειδώνα του (ευπιστία, παγίδευση, χαώδεις και δαιδαλώδεις εξελίξεις), πράγμα που υποδεικνύει πως κινδυνεύει να παραπλανηθεί και να εξαπατηθεί και δια μέσω αυτού όλη η χώρα.

Αναμφισβήτητα, η κυβέρνηση δείχνει «τσαγανό» και προσπαθεί να πετύχει μια «έντιμη συμφωνία» με τους Θεσμούς όμως αυτή δεν θα υπάρξει, όπως δείχνει ο προοδευμένος Άδμητος που συναντά τον γενέθλιο Ωροσκόπο της Ελλάδας και υποδεικνύει μια γενική ακινητοποίηση-παύση.

Επιπλέον, ο διελαύνων Υποθετικός Κρόνος (Kronos), της Uranian Astrology, οποίος υποδεικνύει τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας σε σχέση με το ωροσκόπιο της Ελλάδος προεικονίζει μια κατάσταση εσωκομματικού διχασμού. Ο θόρυβος φαίνεται ότι στη συνέχεια θα κοπάσει μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις. Παράλληλα, δείχνει πως θα χαραχτεί μια νέα προγραμματική συμφωνία επάνω σε νέες βάσεις εντός της κυβέρνησης.

Μέσα σε όλα αυτά έρχεται ο διελαύνων Βουλκάνους (Vulcanus) που μιλά για μια μεγάλη απογοήτευση μέσα από συνεργασίες. Ίσως, τελικά, οι εταίροι μας σφίξουν περισσότερο την θηλιά στον λαιμό ενώ μέσα από διάφορα γεγονότα και «άκυρες» δηλώσεις η συνέχιση της συνεργασίας με τους Θεσμούς θα δυσχεράνει επικίνδυνα.

Ο διελαύνων Ουρανός, ο πλανήτης των ανατροπών, μιλά για την «πυροδότηση» μιας ωρολογιακής βόμβας στα θεμέλια της συνεργασίας μας με την Ευρώπη, καθότι θα υπάρξουν αποκαλύψεις ότι οι Θερμοί κινούνται εκτός των ίδιων τους των κανόνων απέναντι στην Ελλάδα. Θα αναδειχτούν ηθικά και όχι μόνο ζητήματα.

Όσον αφορά στη συνολική εκταμίευση των χρημάτων που δικαιούται η Ελλάδα από τους Θεσμούς δεν διαφαίνεται να πραγματοποιείται για το Μάιο αφού ο διελαύνων Ποσειδώνας συναντά τον άξονα Ωροσκόπου/Άδμητου που μιλά για απώλεια της ελπίδας και για ...ασφυξία.

Συγχρόνως, ο διελαύνων Πλούτωνας, ο πλανήτης των καταστάσεων που υπάρχουν και «σιγοβράζουν», συναντά εκτός των άλλων, και δυο πολύ «ιδιαίτερα» γενέθλια μεσοδιαστήματα της Ελλάδος. Πρώτον, το μεσοδιάστημα Ποσειδώνα / Άδη που μιλά για σταδιακή αποδόμηση αλλά και λάθη και παρατυπίες που ανιχνεύονται την τελευταία στιγμή και δεύτερον το μεσοδιάστημα Ουρανού / Βουλκάνους που μιλά για μια αστραπιαία και καθολική κίνηση-αστραπή. Αν βάλουμε στο «παιχνίδι» και τον διελαύνοντα Άδη που σε σχέση με το ωροσκόπιο της Ελλάδος μιλά για έχθρες εξαιτίας του χαρακτήρα ή της στάσης που κάποιος κρατά, τότε εύκολα γίνεται αντιληπτό πως το παιχνίδι ...χοντραίνει!

«Οι διελεύσεις πυροδοτούν... οι πρόοδοι υποδεικνύουν»

Ο προοδευμένος Ήλιος στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας μιλά για έναν ηγέτη που αντέχει στα δύσκολα και καλείται να βγάλει τα «κάστανα από την φωτιά». Επιπλέον, υποδεικνύει ότι μέσα στο πολιτικό στίβο κάποιοι θα φανεί πως έχουν ενοχές και ίσως παραβούν τις «κομματικές γραμμές». Σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές η κομματική πειθαρχία θα είναι κάτι που θα πάει ...περίπατο.
Ιδιαίτερη σημασίας και ερμηνείας για αυτόν τον μήνα είναι ο πλανήτης της Uranian Astrology, ο Άδμητος, που από πρόοδο δείχνει δυσκολίες και μια εικόνα που είναι για λύπηση. Η συμμετοχή του όμως στο γενέθλιο μεσοδιάστημα Μεσουρανήματος/Δία δείχνει σωτηρία και χρήματα που προέρχονται από προϊόντα του υπεδάφους.
Ακόμη, ο προοδευμένος Ουρανός σηματοδοτεί την αρχή μιας επανάστασης λόγω του ότι συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Υποθετικού Κρόνου που δείχνει την ανάγκη εναντίωσης και διαφυγής από μπλοκαριστικούς γάντζους.

Εν κατακλείδι, ο Μάιος δεν συγκαταλέγεται στους εύκολους μήνες. Η Ελλάδα θα είναι στο μάτι του κυκλώνα αλλά την περιμένει ένα καλύτερο και πιο ευοίωνο μέλλον. Να κρατάτε στο μυαλό σας ότι από τις 22/12/2015 και έπειτα η πρώτη αχτίδα ελπίδας για τη χώρα μας θα αρχίζει να φαίνεται, όπως έχουμε γράψει και υποστηρίζουμε από το 2011. Καλό μήνα να έχετε!

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved