Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Μαΐου

Ο Μάιος του 2015 είναι ο συμπαντικός μήνας 4

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Μαΐου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Απρίλιος προσθέστε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα -δηλαδή το 3- κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο, κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (3), 12+3=15. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+5=6. Το 6 είναι ο προσωπικός σου μήνας για το Απρίλιο.

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Μάιος προσθέστε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 4 - κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (4), 12+4=16. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+6=7. Το 7 είναι ο προσωπικός σου μήνας για το Μάιο

Για τον μήνα Μάιο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1
Η δίψα σου για ζωή σε προτρέπει να εξερευνήσεις άγνωστα μέρη και να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους. Η ρήξη με κάθε τι παλιό ή φθαρμένο από το χρόνο είναι αναπόφευκτη.
Επαγγελματικά: Η εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου είναι το απαραίτητο συστατικό για την επίτευξη των στόχων σου. Επίλεξε το συντομότερο δρόμο και μην αναλώνεσαι σε λόγια.
Οικονομικά: Εκκρεμότητες από το παρελθόν πιέζουν για οριστικές λύσεις.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση τα πράγματα είναι ζόρικα. Η διάθεση σου αλλάζει εύκολα και θέλεις να περνάει μόνο το δικό σου. Αν είσαι μόνος/η, ευνοείσαι για γνωριμίες άστατες και βραχυπρόθεσμες.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2
Αγχώνεσαι υπερβολικά με το τι γνώμη θα σχηματίσουν για σένα οι άλλοι. Προσπαθώντας να έχεις άψογη συμπεριφορά, καταπιέζεσαι, παραμελώντας τα δικά σου «θέλω» και τις προσωπικές σου επιθυμίες.
Επαγγελματικά: Θέλεις όλοι να κινούνται στους δικούς σου ρυθμούς, αν και κατά βάθος γνωρίζεις ότι αυτό είναι ανέφικτο. Όσο έχεις τη συγκεκριμένη αντίληψη σαμποτάρεις τις φιλότιμες προσπάθειες σου για επιτυχία.
Οικονομικά: Άγχος και ένταση από την αστάθεια που επικρατεί στον οικονομικά τομέα.
Αισθηματικά: Αναλύεις τα πάντα και μένεις στη θεωρία. Ο σύντροφος σου νοιώθει ότι βρίσκεται κάτω από μικροσκόπιο. Αν είσαι μόνος/η, μη βιαστείς να επενδύσεις σε νέες γνωριμίες μόνο και μόνο επειδή σου χαϊδεύουν τ' αυτιά.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3
Βρίσκεσαι διαρκώς σε εγρήγορση και δεν αφήνεις καμιά στιγμή να πάει χαμένη. Χάρη στην οξύνοια και την καλή χρήση του λόγου που διαθέτεις, πείθεις με ευκολία τους ανθρώπους που είναι γύρω σου για την ορθότητα των λόγων και των απόψεων σου.
Επαγγελματικά: Μπαίνεις δυναμικά στο παιχνίδι της ζωής και γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής. Οι γόνιμες ιδέες που ρίχνεις στο τραπέζι θα λειτουργήσουν σύντομα υπέρ σου.
Οικονομικά: Μην απλώνεσαι περισσότερο από ό,τι αντέχει το πορτοφόλι σου.
Αισθηματικά: Όταν δίνεις υποσχέσεις που δεν πραγματοποιείς, χάνεις την αξιοπιστία σου. Αν είσαι μόνος/η, λες τη γνώμη σου «έξω από τα δόντια» και αυτό δεν αρέσει. Χρησιμοποίησε και λίγη διπλωματία.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4
Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να βγεις έξω στον κόσμο και να διεκδικήσεις το μερίδιο που θεωρείς ότι σου αξίζει από τη ζωή. Κάθε εμπειρία που έχεις ζήσει αποτελεί ένα χρήσιμο μάθημα για το μέλλον.
Επαγγελματικά: Διαθέτεις την ικανότητα να προγραμματίζεις σωστά όλες τις υποχρεώσεις σου και δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη. Αν ψάχνεις για εργασία απευθύνσου σε όποιον μπορεί να σε βοηθήσει.
Οικονομικά: Ανάσες ανακούφισης. Τα σημάδια ανάκαμψης είναι εμφανή.
Αισθηματικά: Τα όνειρα που έκανες καρό πριν με το σύντροφο σου τώρα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Ο χρόνος είναι η λέξη κλειδί της σχέσης σας. Αν είσαι μόνος/η, μια ξεχασμένη ιστορία από το παρελθόν εμφανίζεται διεκδικώντας μια δεύτερη ευκαιρία.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5
Ο ανήσυχος χαρακτήρα σου θέτει συνεχώς το πνεύμα σου σε δοκιμασία με σκοπό τη συνεχή βελτίωση του γνωστικού σου επιπέδου στον τομέα που σε ενδιαφέρει. Η εφαρμογή των γνώσεων και των εμπειριών σου θα σε ανταμείψουν με το παραπάνω.
Επαγγελματικά: Η ικανότητα σου να σταθμίζεις τις καταστάσεις γύρω σου, γρήγορα και εύκολα και να βγάζεις τ' απαραίτητα συμπεράσματα, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην υλοποίηση των σχεδίων σου.
Οικονομικά: Μείωσε τις σπατάλες και τις υπερβολές γιατί ο καιρός έχει γυρίσματα.
Αισθηματικά: Η σχέσης σου έχει ξεμείνει από καύσιμα. Σκοπεύεις να την εφοδιάσεις ή θα την αφήσεις να σέρνεται; Αν είσαι μόνος/η, χρησιμοποιείς το φλερτ σαν παιχνίδι και συχνά καταφεύγεις σε ψεύτικες υποσχέσεις για να το πετύχεις.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6
Ο κύκλος των γνωριμιών σου είναι αρκετά μεγάλος, έτσι σπάνια περνάς τα βράδια σου μόνος/η. Ξέρεις ν' απολαμβάνεις τις μικροχαρές που δίνουν ουσιαστικό νόημα στη ζωή. Σχεδίασε μικροαποδράσεις στη φύση όποτε οι συνθήκες το επιτρέπουν.
Επαγγελματικά: Στέκεσαι στο ύψος των περιστάσεων, επιδεικνύοντας απαράμιλλη υπευθυνότητα. Τα καταφέρνεις σε οποιοδήποτε τομέα αλλά κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με την υγεία και την εκπαίδευση.
Οικονομικά: Μη αναμενόμενα έξοδα βάζουν το νευρικό σου σύστημα σε δοκιμασία.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση ξέρεις πώς να την υποστηρίζεις. Αν είσαι μόνος/η, έχεις πολύ σεξαπίλ, αλλά δεν ξέρεις τι θέλεις. Έτσι οι γνωριμίες που κάνεις είναι επιπόλαιες και σύντομες.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7
Το να προσπαθείς να οργανώνεις τα πάντα για το μέλλον αλλά και ν' αντιμετωπίζεις συγχρόνως και τις απαιτήσεις τις καθημερινότητας θέλει αντοχές και συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Επαγγελματικά: Το μυαλό σου διακρίνεται για την ικανότητα του να γεννάει συνεχώς καινούργιες και πρωτότυπες ιδέες. Έχεις λοιπόν όλα τα εχέγγυα για να διαπρέψεις σε οποιαδήποτε δημιουργικό τομέα.
Οικονομικά: Μια βοήθεια που δεν περίμενες σε ανακουφίζει προσωρινά από τις οικονομικές σου σκοτούρες.
Αισθηματικά: Όχι μόνο δεν ξέρεις πώς να φερθείς στο σύντροφο σου, αλλά δεν δείχνεις και καμιά επιθυμία να μάθεις. Τη σχέση τη χρησιμοποιείς μόνο για ν' ακουμπήσεις. Αν είσαι μόνος/η, ψάχνεις στα τυφλά και χωρίς προορισμό.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8
Καμιά πρόκληση αυτό το μήνα δεν μένει αναπάντητη. Με τις μπαταρίες σου γεμάτες και το δυναμισμό σου στο κόκκινο προτιμάς να πέσεις ηρωικά παρά να παραδοθείς αμαχητί.
Επαγγελματικά: Η εργατικότητα σου σε συνδυασμό με την ικανότητα σου να προγραμματίζεις τα πάντα έως την τελευταία λεπτομέρεια σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις το «πάνω χέρι» στον εργασιακό σου χώρο.
Οικονομικά: Ο οικονομικός σου τομέας έχει δει και καλύτερες ημέρες.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση. άλλοτε δίνεις πολλά και άλλοτε τίποτα. Αν είσαι ελεύθερος/η, ο έρωτας για σένα είναι πόλεμος. Μόλις κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου το εγκαταλείπεις για κάτι καινούργιο.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9
Πολλές φορές παρασύρεσαι από τον ξέφρενο ρυθμό της ζωής, αδιαφορώντας για την σωματική και ψυχική σου υγεία. Στάθμισε καλύτερα τις προτεραιότητες σου και μην δοκιμάζεις τα όρια της αντοχής σου.
Επαγγελματικά: Οι συγκυρίες ευνοούν πάσης φύσεως αλλαγές. Προτού όμως αρχίσεις να κάνεις επαγγελματικά σχέδια – αλλαγή εργοδότη, θέσης ή αντικειμένου εργασίας - ξεκαθάρισε τα της προσωπικής σου ζωής.
Οικονομικά: Χωρίς πρόγραμμα η οικονομική σταθερότητα είναι ένα άπιαστο όνειρο.
Αισθηματικά: Η αλλεργία που έχεις σε κάθε είδους περιορισμό δυσχεραίνει τη συμβίωση με το σύντροφο σου. Αν είσαι μόνος/η, δεν μπορείς ν' αντισταθείς στη διάθεση που έχεις για περιπέτεια.

Διάβασε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2015

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved