Νέα Σελήνη Απριλίου 2015 στον Κριό - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Αυτή η Νέα Σελήνη βάζει σε εφαρμογή το διδακτέο υλικό της έκλειψης, κάνοντας βήματα προς τα μπροστά και ξεκαθαρίζοντας καταστάσεις.

Νέα Σελήνη Απριλίου 2015 στον Κριό - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου πραγματοποιείται στις 18/4 στις 21.56 το βράδυ την 29η μοίρα του Κριού.
Το παιχνίδι διαιτητεύουν Αφροδίτη και Άρης, με την Αφροδίτη στους Διδύμους σε αντίθεση με τον Κρόνο και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Άρη από τον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Δία και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα.

Αυτή η Νέα Σελήνη βάζει σε εφαρμογή το διδακτέο υλικό της έκλειψης, κάνοντας βήματα προς τα μπροστά και ξεκαθαρίζοντας καταστάσεις.
Βοηθάει στο να συνειδητοποιήσουμε ελλείψεις και να δράσουμε προς κάλυψη αυτών με αρκετή υπερβολή και πείσμα.
Επηρεάζονται και ενεργοποιούνται όλα τα ζώδια αλλά κινούνται αστραπιαία Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι γεννημένοι στις τελευταίες μέρες των ζωδίων τους και Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι στις πρώτες μέρες των ζωδίων τους.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάς θερμά και ασυγκράτητα να κάνεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου, είσαι γεμάτος ενέργεια και δράση, ειδικά σε ό, τι αφορά οικονομικά θέματα και διευθετήσεις.
Χρειάζεσαι ανατροφοδότηση σε υλικά αγαθά από το πιο ασήμαντο ως το πιο σημαντικό, αλλά η επικοινωνία σου είναι δύσκολη, προκαλώντας εμπόδια. Αν δεν συνδιαλεχθείς με άλλους, παρά μόνο με τον εαυτό σου, τα πράγματα θα φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν χρειαστεί η ανάμιξη τρίτων τα σχέδιά σου θα καθυστερήσουν και θα αποπροσανατολιστείς για λίγο από τον στόχο.

ΤΑΥΡΟΣ

Βιάζεσαι να βάλεις σε εφαρμογή τις επιδιώξεις σου, με τον Άρη στο ζώδιό σου να σε κρατάει στις επάλξεις και να σου υπενθυμίζει πως η ευκαιρία είναι τώρα εδώ και δεν έχεις περιθώρια για αναβολές. Όσο και αν υπερβάλλεις, κάνεις το σωστό, ακόμα και αν εκνευρίζεις και εσένα τον ίδιο με το πείσμα σου. Δώσε προσοχή σε οικονομικά, φορολογικά και κληρονομικά θέματα που τυχόν εκκρεμούν, ώστε να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η ή να μην σε ρίξουν επιτήδεια χωρίς να το καταλάβεις. Η ορμητικότητά σου θα πρέπει να αποβεί δημιουργική και όχι να στραφεί προς επώδυνους τοίχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει κάτι που σου διαφεύγει στη συντροφική σου ζωή που αφορά και στις συνεργασίες σου και σε αυτή τη Νέα Σελήνη τείνει να γίνει σαφές, όμως εσύ δεν εννοείς να το καταλάβεις. Αναζήτησε συμβουλές από το πολύ φιλικό σου περιβάλλον, συζήτησε, πάρε γνώμες και εμπιστέψου ανθρώπους που είναι δοκιμασμένοι στο χρόνο. Οι σχέσεις σου χρειάζονται άλλη αντιμετώπιση διότι με τη στάση που κρατάς θα οδηγηθείς σε διαπιστώσεις που θα σε απογοητεύσουν. Πάρε τα πράγματα στα χέρια σου και ξεκαθάρισε τα πάντα. Είναι σημαντικό να μην υπάρχουν πλέον ερωτηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφασίζεις επιτέλους να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά, ξεκινώντας από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, έπειτα προχωράς στο κοινωνικό και διαχωρίζεις τους φίλους από τους γνωστούς, συνεχίζοντας με όσα παρέμεναν στοιβαγμένα μέσα σου από το άμεσο παρελθόν. Πολλά τα ξεκαθαρίσματα που κάνεις με έντονο τρόπο σκεφτόμενος/η σε όποιον αρέσεις για τους άλλους δεν θα μπορέσεις, αλλά το πρόβλημα είναι πως περιμένεις να αντιδράσουν και αν αυτό δεν γίνει θα εκνευριστείς πάρα πολύ. Μην περιμένεις ανταπόκριση. Πέτα τη βόμβα και μην κοιτάς πίσω σου αν θέλεις να προχωρήσεις μπροστά.

ΛΕΩΝ

Είναι καιρός τώρα, που αισθάνεσαι πως μπορείς να αντεπεξέλθεις σε όλα ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά αυτή η Νέα Σελήνη θα σε κάνει να το συνειδητοποιήσεις οριστικά. Χαράζεις νέους πνευματικούς ορίζοντες, στρέφεσαι σε συγκεκριμένες επιλογές, αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά σου απομακρύνεσαι από ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές. Θέλεις να ψυχαγωγείσαι και όχι να διασκεδάζεις, γίνεσαι εξαιρετικά επιλεκτικός/η και βάζεις μέτρο και φρένο, φτάνοντας στα όρια του ακατάδεκτου. Στην ουσία σταματάς να ξοδεύεσαι και εκφράζεσαι αυστηρά και χωρίς περιστροφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη σε κάνει να αισθάνεσαι ανεπαρκής στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα, έχοντας θέματα που δεν μπορείς να διαχειριστείς με σωστό τρόπο.
Πολλά είναι τα ερωτήματα που θέτεις στον εαυτό σου και προβληματίζεσαι με τη στάση που πρέπει να κρατήσεις. Απογοητεύεσαι από μέλη της οικογένειας ή από εργοδότες εκεί που νόμιζες πως έχεις καταφέρει να κρατήσεις ισορροπίες. Αυτό που σε παρακινεί να βρεις λύση είναι να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου και να αποδράσεις στα δικά σου ενδιαφέροντα, αντλώντας από εκεί δύναμη, μέσω ικανοποίησης που θα αισθανθείς.

ΖΥΓΟΣ

Βιάζεσαι να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, έχοντας την αίσθηση πως τα περιθώριά σου τελειώνουν, σαν να σου έχουν βάλει μια κλεψύδρα να τρέχει και πρέπει να ολοκληρώσεις μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο. Στη βιασύνη σου αυτή χρειάζεται να τρέξεις για φορολογικές και κληρονομικές εκκρεμότητες, να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν πως χρειάζεται να γίνουν κάποιες αλλαγές στα υπάρχοντα δεδομένα και να καταστήσεις σαφές στους συντρόφους σου πως δεν είσαι διατεθειμένος να μοιράζεσαι τα προβλήματά τους γιατί έχεις πολλά δικά σου. Με λίγα λόγια ο σώζον εαυτό σωθείτο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθάνεσαι κουρασμένος/η και υποτονικός/η και δυσκολεύεσαι να βγάλεις πέρα τις υποχρεώσεις σου στη δουλειά και στην καθημερινότητά σου. Αυτό όμως δεν σε εμποδίζει να ξοδέψεις και τα τελευταία αποθέματα ενέργειας σε ό, τι αφορά στην προσωπική σου ζωή, δείχνοντας τη δυσαρέσκειά σου σε συντρόφους και συνεργάτες σου. Γίνεσαι απαιτητικός/η και δίνεις εντολές για να νιώσεις καλύτερα, αλλά το θέμα σου είναι πιο βαθύ και είναι ο εγκλωβισμένος εαυτός σου μέσα στη ρουτίνα, από την οποία θέλεις να ξεφύγεις. Η πίεση και το άγχος που νιώθεις δεν σε βοηθάνε να ξεκινήσεις σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι ανικανοποίητος/η, δικαίως ή αδίκως δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι να διεκδικήσεις τον έρωτα όπως θέλεις, να αντλήσεις χαρά εκεί που θέλεις και να κινητοποιηθείς σε εργασιακά θέματα που σε απασχολούν. Χρειάζεται να δείξεις συνέπεια και σοβαρότητα, να κάνεις εξηγήσεις, να λάβεις και να δώσεις διαβεβαιώσεις, αλλά χωρίς το πέπλο της εξιδανίκευσης και της ωραιοποίησης. Αυτή η Νέα Σελήνη σου λέει πως πρέπει να θυσιάσεις κάτι, για να λάβεις κάτι σπουδαιότερο από αυτό που νομίζεις πως θυσίασες. Απώλειες θα υπάρχουν, αλλά μην τις υπερκοστολογίσεις γιατί δεν αξίζει τον κόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα λόγια είναι πλέον περιττά, περνώντας αποφασιστικά σε πράξεις χωρίς να υπολογίζεις την έκπληξη και τα παράπονα των άλλων, εφόσον έχεις προειδοποιήσει πολλές φορές με τον τρόπο σου. Ασχολείσαι με τις ανάγκες του σπιτιού και του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, γίνεσαι ερωτεύσιμος/η και διεκδικείς έντονες ερωτικές στιγμές, είσαι δημιουργικός/η και φευγάτος/η και πάνω από όλα ξεκαθαρίζεις στους συναδέλφους και στο εργασιακό σου περιβάλλον πως η δουλειά και η προσφορά σου έχουν όρια και τα έχεις ξεπεράσει. Κρατάς τυπική στάση εκεί που πρέπει και ουσιαστική εκεί που θέλεις εσύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επικοινωνία είναι το ατού σου σε αυτή τη Νέα Σελήνη, καταφέρνοντας να είσαι ξεκάθαρος/η τονίζοντας τα θέλω σου και προωθώντας και τις απόψεις και τα σχέδιά σου.
Σκοπεύεις παράλληλα να ασχοληθείς με το σπίτι σου και την οικογένειά σου, διαμορφώνοντας το χώρο σου και κάνοντας προσθήκες και αλλαγές. Σε αυτό που θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη έμφαση είναι η ερωτική σου ζωή και η χαρά που αντλείς ή δεν αντλείς μέσα από αυτήν. Αξιολόγησε τι είναι αυτό που σε γεμίζει και μην επαναπαύεσαι σε αλλοτινές στιγμές που ανήκουν στο παρελθόν. Επανάφερέ τις στο παρόν και τσέκαρε το μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις άλλη μια ευκαιρία να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και να βρεις τρόπους να τα διαχειρίζεσαι σωστά. Είναι σημαντικό να αυξήσεις τα έσοδά σου με στρατηγική και σύνεση, ενώ επικοινωνιακά είσαι στην καλύτερη φάση. Συζήτησε, κλείσε ραντεβού, πλησίασε ανθρώπους και πρότεινε ιδέες, προώθησε ένα σχέδιο, σύναψε μια συμφωνία. Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις είναι να μην ξεκινήσεις χωρίς δεύτερο πλάνο και χωρίς να έχεις προτάσεις που θα πείσουν για να στηρίξουν την πρότασή σου σε οποιονδήποτε τομέα, ειδικά στον επαγγελματικό. Η ελπίδα στήριξης από την οικογένεια μπορεί να απογοητεύσει τα αποκυήματα της φαντασίας σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved