Πλανητικό σκηνικό Απριλίου 2015

Οι μυροφόρες συνειδήσεις ανακοινώνουν το μήνυμα της Ανάστασης

Πλανητικό σκηνικό Απριλίου 2015

Η ώρα άλλαξε, η μέρα μεγάλωσε, η φύση ανθίζει, η διάθεση διεγείρεται, η ένταση μεγαλώνει και αυτή, μέσα σε έναν χειμαρρώδη και αναστάσιμο Απρίλη.

Αυτός ο Απρίλης με τη Σεληνιακή του έκλειψη παρούσα και εκρηκτική, κοκκινίζει τα συναισθήματά μας, με των παπαρούνων τα εύθραυστα πέταλα.

Ο Ήλιος στον Κριό διανύει το πύρινο μονοπάτι του από τις 11 μοίρες του ζωδίου έως τις 20/4 στις 12.42 το μεσημέρι, που θα περάσει στο γήινο του Ταύρου.
Το τρίγωνο με τον Δία, η σύνοδος με τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα από 1 έως 10/4 μας προετοιμάζουν για το φετινό Πάσχα, με ανυπόμονη, βιαστική και εριστική διάθεση, περιμένοντας την ανάσταση να μας λυτρώσει.
Παρορμητικές αποφάσεις, ανικανοποίητοι συμβιβασμοί και μια εσωτερική ένταση επικρατούν, σε ένα διάστημα που δεν μας κατευνάζει σχεδόν τίποτα.
Η σύνοδος με τον Ερμή από 5 έως 14/4 κάνει το νου μας να μοιάζει με φλεγόμενη βάτο αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί δεν απέχουμε πολύ από το να καούμε, από την πυράκτωση των σκέψεων που μας κατακλύζουν, ειδικά στις 10/4.
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα από 27 έως 30/4, με τον Ήλιο να έχει περάσει στον Ταύρο, είναι από τις λίγες ανακουφιστικές όψεις, που σαν επίλογος μπορεί και να ξεγελάσει την προϋπάρχουσα λαμπαδηδρομία των επιθυμιών μας.

*Ο χαρακτήρας σου εξαρτάται αποκλειστικά από τις θέσεις των πλανητών μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου. Ανακάλυψε κι εσύ το μαγικό κόσμο των αστρικών επιδράσεων*

Ο Ερμής στον Κριό ακολουθεί πιστά τον Ήλιο σαν τα εξαπτέρυγα τον ιερέα λίγο πριν το «δεύτε λάβετε φως» και από 4 έως 10/4 φωτίζει και παθιάζει το νου σε τρίγωνο με τον Δία, σύνοδο με τον Ουρανό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Είναι από εκείνα τα διαστήματα της ζωής μας που ότι σκεφτόμαστε πρέπει να εκτελεσθεί άμεσα χωρίς να υπολογίζουμε τις συνέπειες. Η επισήμανση για εγκράτεια και σύνεση, ισοδυναμεί με αναβολή της ανακοίνωσης του «Χριστός Ανέστη», επειδή ο ιερέας τρέμει ξαφνικά τα βεγγαλικά.
Από τις 15/4 και μετά οι τόνοι πέφτουν με το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και το τρίγωνο με τον Πλούτωνα έως τις 25/4, αλλά όχι θεματικά, εφόσον η κόντρα του τετραγώνου με τον Δία και η σύνοδος με τον Άρη από 18 έως 28/4 διατηρούν την υπερβολή στις επιδιώξεις μας. Ωστόσο μπορούμε να παθιαστούμε με κάτι, να δημιουργήσουμε καλλιτεχνικά να προχωρήσουμε μια κατάσταση μέσα από έμπνευση και σταθερό προσανατολισμό.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ηδονικό ησυχαστήριό της, αυτό του Ταύρου, έως τις 12/4 που θα πετάξει ανέμελα στους Διδύμους.
Το τρίγωνο με τον Πλούτωνα από 1 έως 4/4 χρωματίζει τις ερωτικές και συναισθηματικές μας διαθέσεις και σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό, εξάπτει τις ακραίες επιδιώξεις και επιθυμίες.
Η αντίθεση με τον Κρόνο από 12 έως 19/4 διάστημα που συμπεριλαμβάνει και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από 14 έως 24/4, ανακινεί και άλλα θέματα, όπως αυτό του διχασμού ανάμεσα σε αυτό που ονειρευόμαστε να κάνουμε και σε αυτό που πρέπει τελικά να γίνει. Διάστημα δύσκολων αποφάσεων και κατήφειας, που θα ήταν προτιμότερο να αγνοήσουμε, καθώς από τις 19 έως τις 29/4 το εξάγωνο με τους Δία και Ουρανό, αποτελούν άλλο ένα ανακουφιστικό διάστημα του μήνα.
Έχοντας περάσει δια πυρός και σιδήρου, αρχίζουμε να βλέπουμε την καλή πλευρά των καταστάσεων και να αντιδράμε αισιόδοξα, καταγράφοντας απώλειες που τείνουμε να αντικαταστήσουμε γενναιόψυχα.

Ο Άρης μάχεται στο ζώδιο του Ταύρου για την οικονομική μας άνθιση και τις απολαύσεις μας, ιδίως τις ερωτικές, οι οποίες είναι διεγερμένες γενικότερα αυτόν τον μήνα.
Το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από 7 έως 17/4 ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα και εκεί που δεν βρίσκουμε άκρη μπορούμε να αφοσιωθούμε σε μια καλλιτεχνική ή δημιουργική ασχολία, εκτονώνοντας τους διανοητικούς και συναισθηματικούς προβληματισμούς μας.
Το τετράγωνο με τον Δία και το τρίγωνο με τον Πλούτωνα από 10 έως 28/4 χαρίζουν ενεργητικότητα, δράση, ευκαιρίες για εκτόνωση του στρες, αλλά όχι χωρίς όρια και προϋποθέσεις. Αν δεν ελέγξουμε τα ορμητικά μας ένστικτα, το διάστημα αυτό μπορεί να δημιουργήσει μανία και ανεξέλεγκτο πάθος με αποτέλεσμα αυτό που πάμε να επιβάλλουμε, να γυρίσει σαν πλήρης αποτυχία πάνω μας.

Ο Δίας ετοιμάζεται για μεγαλοπρεπή κίνηση, εφόσον μπαίνει στην τελική ευθεία για την αποχώρησή του από τον Λέοντα.
Στις 7/4 στις 7.57 το απόγευμα μπαίνει σε στάση για να γυρίσει σε ευθεία φορά στις 9/4 την ίδια ώρα.
Σημαντική η κίνηση του Δία που πλέον σε ευθεία φορά δίνει άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για επέκταση και εύνοια έως τις 11/8 σε όλους και ειδικά σε Λέοντες, Ζυγούς, Κριούς, Δίδυμους και Τοξότες γεννημένους από το δεύτερο μισό του δεύτερου δεκαήμερου και στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων τους, αλλά και σε όσους έχουν πλανήτες και ωροσκόπο από την 13η έως την 30η μοίρα των ζωδίων αυτών.

Ο Κρόνος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του που άρχισε από τον Μάρτη κινούμενος στις 4 και 3 μοίρες του Τοξότη, με εμφανέστατη την ακριβοθώρητη παρουσία του αυτόν τον μήνα.

Ο Ουρανός συνεχίζει ακάθεκτος και φουριόζος την πορεία του στις 16 και 17 μοίρες του Κριού ενώ απομακρύνεται σιγά σιγά από την αρμονική όψη με τον Δία.

Ο Ποσειδώνας συνεχίζει και αυτός να πορεύεται στις 8 και 9 μοίρες των Ιχθύων εξασθενώντας το δύσκολο τετράγωνό του με τον Κρόνο από τις 18/4.

Ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ανάδρομη φορά από τις 15 μοίρες του Αιγόκερω μπαίνοντας σε στάση στις 16/4 στις 6.55 το πρωί για να γυρίσει ανάδρομος στις 18/4 εξασθενώντας και αυτός σιγά σιγά το τετράγωνο με τον Ουρανό.

Η Πανσέληνος του μήνα συνοδεύεται από τη Σεληνιακή έκλειψη στις 4/4 στην 15η μοίρα του Ζυγού, προκαλώντας συναισθηματικό ολοκαύτωμα, πολύ έντονη παρόρμηση και απερίσκεπτες ενέργειες. Οι σχέσεις δοκιμάζονται κάτω από τις σκληρές δυσαρμονικές επιρροές με Ουρανό και Πλούτωνα, ενώ η αρμονική συμμετοχή του Δία διογκώνει τις καταστάσεις και τα δρώμενα.
Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι γεννημένοι δύο μέρες πριν και μετά από τις μοίρες της έκλειψης θα βιώσουν έντονες και ξαφνικές αλλαγές σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο.

Η Νέα Σελήνη στις 18/4 στην 29η μοίρα του Κριού κάνει τα νέα ξεκινήματα να φαίνονται σαν Γολγοθάς που ανεβαίνουμε εξαντλημένοι, πικραμένοι και απογοητευμένοι. Ωστόσο το μήνυμα της λύτρωσης περιμένει στην κορυφή του, που φτάνοντας, αρχίζει μια νέα πραγματικότητα.

Με την ευχή να περάσουμε όλοι από την Μεγάλη Παρασκευή των προβλημάτων μας στην Ανάσταση του Σαββάτου, της λύτρωσης και της αποδέσμευσης, Καλό Πάσχα σε όλους μας.

Διάβασε επίσης:

Αριθμολογία: Τα ερωτικά και οικονομικά του Απριλίου

Ελλάδα: Τα σεληνιακά φαινόμενα του Απριλίου

Προβλέψεις Ταρό Απριλίου για τα 12 ζώδια

Κατέβασε τώρα το νέο application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved